sâmbătă, 3 mai 2014

Ultimele comunicate din REZISTENTA la sfarsitul lunii aprilie

Cobra :

Stand Up -  Rezistenta Finala
În timpul Marii Cruci cardinale curente, Archoni și slujitorii lor eterici pun presiune pe Lucratorii si Luptatorii in Lumina , încercand a provoca disperare și  separare. Am înțeles foarte bine că mulți dintre voi sunteti obositi, dar cheia este perseverenta, rămânând calmi cat de mult posibil și păstrarand  concentrarea ferma pe viziunea noastră unui viitor luminos pentru omenire. Nu putem elimina 25,000 ani de întuneric de pe această planetă într-o singură zi și că ar fi nerealist să ne așteptăm la o victorie după alta. Indiferent de orice obstacole și întârzieri, vom fi victorioși în cele din urmă.
Asa ca rezistati :

Oameni care doresc o dovadă, așteaptă pasiv Evenimentul , văzând fiecare întârziere ca o »scuză« folosesc o strategie greșită. În loc de a se plânge, faceti tot ceea ce este în puterea voastra pentru a ajuta la eliberarea planetara. Fiecare mica actiune  conteaza și aduce Evenimentul un pic mai aproape.
Prima parte a activarii IS: IS a avut atat succes incat nu există evenimente globale tulburătoare mari întâmplate pe punctual de maxim al Marii Cruci cardinale.
Este adevărat că această activare a fost un pic mai exigenta ca cele anterioare, dar Rezistența percepe partea trezita a populației de suprafață a putea indeplini sarcina. Multe site-uri și blog-uri ar putea susține Lumina prin publicarea despre activarea IS: IS, dar indiferent de motiv au ales sa nu participe. Mulți oameni nu au fost capabili să reziste la presiunea eterica a Archonilor și acest lucru este un indicator al Rezistenței că planul eteric nu este încă suficient de clar pentru populația de suprafață pentru a trece prin Evenimentul deoarece la momentul Evenimentului presiunea va fi chiar mai mare . Acesta este tocmai motivul pentru care eu nu pot elibera anumite informatii, inclusiv, dar nu limitat la planul Ascensiunii, indiferent de cât de mult aș vrea asta.
Grupul Chimera este un pic mai puternic decat se credea anterior. Se pare că acestia au acces la o anumită tehnologie de modificare a vremii, ambarcațiuni aeriene triunghiulare și chiar și câteva facilități de clonare. Prin urmare, evaluarea mea că planul fizic este gata pentru Eveniment a fost un pic prematura.
Se pare, de asemenea, că tehnologia QEG nu este încă o tehnologie completa de lucru, care poate fi ușor de reprodus, fiind dar un prototip în dezvoltare. Echipa Fix the World și toate grupurile de lucru pe dispozitiv au nevoie de cât mai mult sprijin posibil pentru a aduce aceasta tehnologie pentru umanitate curând:

Cu toate dificultatile procesului de eliberare, fortele luminii sunt cu noi :

Puternice aliante de lumina se formeaza.
Un grup de lucru special, numit Round-op Alpha, a fost format pe suprafața planetei. Scopul lor este de a ajuta arestările în masă din Cabala. Deși eu nu pot confirma în totalitate intervalul lor de timp de operare și toate numele de pe lista lor, sunteti bineveniti pentru a le ajuta informational sau în orice alt mod posibil:

Pentru a rezuma toate acestea, după deschiderea portalului Pleiedian (http://portal2012.org/Switzerland.html), situația planetara este de așteptat să se îmbunătățească.



29 April, 2014

Un comunicat Public emis în comun de către Rev Kevin Annett și executivul  ITCCS care insotesc  pe Rev Kevin Annett la Roma și Londra pentru a pune în aplicare Ordinul de anulare împotriva Bisericii din Roma și din Anglia

Marți, 29/04/2014 la orele 15 GMT
Delegația ITCCS si demnitarii care insotesc  pe Rev Kevin Annett la Roma și Londra pentru a pune în aplicare Ordinul de anulare împotriva Bisericii din Roma și din Anglia- Eveniment stabilit pentru "Sapyamana  Jubileu  " , 30.06. - 06.07.2014 - Decizie determinate de " pericolele reale și stringente  " pentru Rev Annett

 Bruxelles :
Politicieni , judecători de drept comun și șerifi , și o echipă de film documentar vor însoți pe Rev Kevin Annett la Vatican și la Londra în timpul " Saptamanii Jubileu " un set de acțiuni intre 30.06. – 06.07. 2014 , pentru a pune în aplicare Proclamația de Anulare de Paști împotriva Bisericii de la Roma și a Angliei.
Această acțiune a fost anuntata astazi , ca parte a procesului de drept comun împotriva Papei Francis și a altora pentru traficul de copii la nivel mondial și crimă .
" Am constat ca  reverendul Annett  se confruntă cu pericole foarte reale și grave din cauza expunerii ritualurilor Vaticanului de sacrificiu de copil . Kevin este mult prea vulnerabil și valoros să  călătoreasca pe cont propriu , chiar acum , din moment ce el este esențial pentru cazul nostru și  activitatea Curții ", a declarat George Dufort pentru Agenția de informare publică a Curții Internaționale de Drept comun de Justiție ( ICLCJ ) .
" Împotriva dorințele proprii ale lui Kevin , am insistat asupra faptului ca o delegație puternică sa il însoțească atunci când el intră în Anglia și Roma , și ca această delegație sa il ajute să pună în aplicare Proclamația de Paște care anulează autoritatea Vaticanului și a Coroanei Britanice . Aceasta  va avea loc în prima săptămână din luna iulie, în timpul pauzei de cara a Curții . "
Dovezi recente prezentate de Kevin Annett la procedurile împotriva Papei Francis și alte documente despre acțiunile criminale ale unui cult sacrificiu al copilor iezuit cunoscut sub numele de Cercul al IX-lea . ( a se vedea http://www.itccs.org , 10 aprilie 2014 ) . Membrii Cercului al IX-lea se pare că il vizează pentru eliminare  pe Rev Annett.
Reverendul Annett este în prezent în consultare cu oficialii ITCCS din Europa .
Actualizări suplimentare vor fi postate in curand .
Emis de ITCCS Central , Bruxelles



28.04.2014  - Benjamin Fulford - 



Obama amenință cu haos după ce a eșuat să încaseze obligațiuni false în timpul călătoriei din Asia
Barack Obama, presedintele  Statelor Unite ale Americii , a încercat și nu a reușit să încaseze "obligațiuni Kennedy" falsificate în timpul călătoriei sale în Asia săptămâna trecută, potrivit unor surse ale familiei regale japoneze. 

Una dintre legăturile cu obligatiuni  are o imagine a navetei spațiale pe ea. Nu trebuie sa fii un geniu istoric pentru a realiza ca nu existau  navete spațiale  în timp ce Kennedy a fost în viață. Obligațiunile au fost fabricate folosind hârtie de  20 dolari  din SUA, care au toate cerneala spălata pe ele, potrivit unor surse MI5. Cu toate acestea, Bill Clinton a reușit anterior în încasarea unor asemenea obligațiuni. Nu si Obama, de data asta.
Cu toate acestea, Obama a fost capabil a stoarce ceva in buzunar datorită actelor de teroare, cum ar fi scufundarea feribotului din Coreea de Sud și deturnarea electronica a zborului Malaezia Air 370, potrivit serviciilor secrete japoneze. Există, de asemenea amenințări reînnoite de a folosi arme climatice si cutremure daca  guvernul corporatist american nu primeste mai mulți bani, au spus sursele.
O sursă de agenție din SUA, care a prezis recentele atacuri teroriste împotriva Asia în avans, a descris reacția chineză: "Armata albastră chineză (geeks calculator) stie acum toate codurile bancare, codurile de lansare nucleară etc Un singur buton și întregul sistem financiar încetează. Acest lucru înseamnă că Rusia precum și alte nouă națiuni au aceste coduri; ar putea fi interesant. "
De asemenea, a existat o întâlnire săptămâna trecută între un reprezentant al Societatii Dragonului Alb și reprezentanți ai unei societăți secrete asiatice majore. Capul anterior al acestei societati a decedat și un nou șef a preluat conducerea. La reuniunea reprezentanților societății din Asia s-a propus o reunire WDS / societatea asiatica pentru a face o alianță cu facțiunea Hollywood / California a oligarhiei din SUA. Acest lucru este acum în lucru, dar nu se așteaptă rezultate imediate. Acesta se va manifesta sub forma de filme majore, etc peste un an sau ceva mai mult de acum.
În cadrul reuniunii, WDS, de asemenea, a sugerat cu tărie că asiaticii sa se alieze cu națiunile BRICS și europenii ASAP cat mai repede posibil pentru a oferi la schimb toate dolari deținuti în afara Statelor Unite ale Americii pentru o nouă monedă.

Această ofertă a fost luată în considerare. Reprezentanții din Asia, de asemenea, a spus că deja toti dolari dinnainte de 1990 au fost inclusi în lista neagră, ca parte a unei mișcari pentru a elimina  banii subteran ai Cabalei.
Observatori de schimb valutar la Tokyo Mitsubishi UFJ Bank au confirmat acest lucru. Bancnotele cu o dată dinnainte de 1990 sunt în mare parte falsuri CIA, au afirmat sursele.
Au fost, de asemenea, o mulțime de întâlniri de urgență lungi  la Washington săptămâna trecută care implică Șeful FMI, Christine Lagarde, și secretarul Trezoreriei SUA Jack Lew despre insistența rusa  la plăti în euro pentru petrol, dar, aceste întâlniri nu au fost în stare să rezolve nimic, potrivit unor surse de la Pentagon
Președintele rus Vladimir Putin a sugerat că modul de a pune capăt crizei financiare ar fi de a ucide toți membrii familiei Rothschild, potrivit unor surse din CIA. Acesta este motivul pentru familia Rothschild sunt acum ascunsi sau lipsește mult cum este cazul cu Nathaniel Rothschild.
Este puțin probabil, însă, că uciderea Rothschildzilor va rezolva criza financiară. Rothschild-zii sunt doar la nivel înalt de mijloc- Problema este în mod clar axata acum pe Washington DC și Rezerva Federala a Statele Unite ale Americii. Federalii  încă lupta cu încăpățânare folosind armatele de mercenari pentru a încerca să înceapă al treilea război mondial  în Ucraina. Din fericire, guvernele europene nu merg împreună pe aceasta schema. Nici la Pentagon. Chiar israelienii s-au distanțat de la operațiunea în curs de desfășurare în Ucraina, la Slavyansk
Avem de-a face cu este fracțiunea nazista a CIA condusa de Bush, familia Rockefeller, Clinton, George Soros și prietenii lor. Obama este purtătorul de cuvânt al lor. El este, de asemenea, persoana care, dovezi criminalistice o arată, blochează toate încercările de a începe un nou sistem financiar.

Este adevărat că pălării albe de la Pentagon il sprijina pe Obama, deoarece, în cuvintele lor: ". El împiedicat al treilea Razboi Mondial cu pornire din Siria" Cu toate acestea, agenția pălăriilor albe trebuie sa realizeze ca au facut o alegere falsă în ultimele alegeri între Mitt Romney și  Obama.

Există oa treia opțiune , de a marșa în Washington, sa fie arestați toți criminalii, și  înființat un guvern interimar condus de un Staff care ar asigura restaurarea Republicii Statelor Unite ale Americii, cu o constituție reinoita. Un proces electoral nou ar putea fi apoi pus în aplicare pentru a se asigura că banii nu vor reusi  niciodata să deturneze sistemul politic. Un sondaj de opinie recent a arătat, doar 4% dintre americani cred că înlocuirea totala a Congresului este o idee rea
În cazul în care regimul de SUA se agață de Obama și status quo-ul, strangularea economică lentă în curs de desfășurare a Statelor Unite va continua până la revoluție și haos. Aceasta este o certitudine matematica. Acesta stare poate fi prevenită doar printr- o tranziție ordonată.

În afara Statelor Unite, izolarea regimului necinstit al Cabalei de la Washington este acum imposibil de ignorat sau negat. De exemplu, săptămâna trecută , în timp ce Obama a fost in turneu în Asia pentru a promova o politică ostila Chinei, China a facut exerciții militare comune cu opt țări vecine, inclusiv India, Malaezia, Indonezia, Pakistan și Singapore.
China, ASEAN și India, de asemenea, a ajuns la un acord săptămâna trecută pentru a rezolva toate disputele teritoriale rămase legat de Insule sau etc într-un mod pașnic.
Atât de mult a contat planul marelui regimul al SUA de a se amestecă in problemele insulare, în scopul de a izola China.
Întreaga planetă este bolnava și obosita de mentalitatea cabalei de războaie , furtul de resurse, de raspandire a bolii, minciuna constanta și, în general, a face viața mizerabilă pentru toată lumea.

Aici este un alt exemplu de cât de adânc merge intriga in gaura de vierme . Pentru o lungă perioadă de timp, mai multe persoane diferite au transmis informații dupa care Michelle Obama s-a născut ca Michael Ramsey. Ramsey, spun ei, a jucat pentru Oregon State Beavers 1981-1983. Numărul de pe tricoul său a fost 44.
Mai târziu, el a schimbat sexul și a devenit Michelle Ramsey, care s-a căsătorit cu Barack Obama și a adoptat doi copii cu el. Obama a devenit al 44-lea președinte. Fotografia lui Michelle ca Michael ar putea fi un Photoshop bine executat, dar, chiar dacă este așa, cineva din agenții se straduie din greu pentru a ieși această poveste. Ei, de asemenea, transmit povestea ca Barack și Michelle vor sa obțina un divorț.
Indiferent de caz , acesta este încă un semn, ca există unele lucruri serios disfunctionale care se întâmplă în complexul industrial militar.
Asiaticii și restul lumii sunt dispuși să finanțeze complexul industrial militar din SUA pentru o tranziție la pacea mondială. Ei înțeleg că hrănirea și îmblânzirea un câine sălbatic este o strategie mult mai bună decât lupta împotriva lui.

http://hipknowsys.blogspot.ro/2014/04/benjamin-fulford-obama-threatens-mayhem.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro