sâmbătă, 19 octombrie 2013

L Gorgo explica a cincea initiere: Contopirea cu Monada


De Lauren, 5 octombrie 2013

Efectele de dupa Echinoctiu
Ne-am nascut. S-a terminat munca (cu adevarat) grea, iar povara incepe sa se ridice.
E posibil sa mai simtiti starea de disconfort a nasterii in sine, dar, daca v-ati facut munca interioara, probabil ca sesizati ca provocarile acestui proces nesfarsit au fost, pe zi ce trece, mai usor de gestionat. Daca nu, persevarati pana la capat. Daca continuati sa va concentrati asupra voastra, in mod sigur vi se va arata ceea ce va mai sta in calea spre suveranitatea voastra.
Chiar daca lucrurile devin mai usoare, e necesar sa fim in continuare foarte fermi cu privire la sustinerea starii noastre foarte noi de a FI… indeosebi pentru ca ea este inca in faza embrionara… dar, potrivit Sursei (surselor) mele, in acest sezon, acea necesitate se va reduce substantial, pe masura ce continuam sa ne ocupam de stabilizarea noastra pe Noul Pamant si sa cream din nou, cu ajutorul capacitatilor noastre magice. Procedand astfel, pe masura ce ne eliberam de absolut orice energii (ganduri) de victimizare si le inlocuim cu autoritatea noastra divina, concomitent eliberam si decongestionam spatiul creativ si vast al cerului, existent in fiecare celula din fiinta noastra.
Desprinderea de trecutul nostru – impreuna cu noile actualizari ale structurii nostre si energiile extraordinar de creative, la care avem acum acces – inseamna ca toate lucrurile din lumea noastra (inclusiv corpul nostru) si din preajma ei se vor schimba, intr-un mod impresionant. Pe masura ce descoperim numeroasele straturi multidimensionale ale sinelui nostru real, avem acum capacitatea de a vedea posibilitatile existente in orice lucru și, in consecinta, vom dori sa ne cream viata de la inceput… intr-un mod marcant.
IUBIREA este noul nostru tipar. Orice lucru ramas in viata noastra, care nu inseamna IUBIRE, trebuie sa dispara. Fara exceptii. Toate lucrurile – inclusiv gandurile noastre – care nu fac parte din IUBIRE, pe langa faptul ca acum par lamentabile, vor fi amplificate neintrerupt, fiind ca o carioca fluorescenta divina, ce ne arata ce avem de infruntat si/sau eradicat… fara intarziere. Nimic nu NE este facut vreodata noua – noi il cream, il modelam și il des-cream in totalitate. Sa ne preluam puterea inseamna sa ne asumam responsabilitatea deplina pentru ceea ce gandim si felul in care ne simtim… inclusiv si mai ales cu privire la noi… si sa punem acele ganduri si sentimente in actiune. Aceasta e singura cale spre libertate.
Aproape orice creatie inferioara a egoului (parasirea sinelui nostru suveran) pe care o intalnim (cititi: reflectam) necesita una-doua alegeri, pentru a vindeca separarea din noi: sa progresam sau sa ne eliberam… ridicand bariere mai bune si/sau netrecand de ele. Proiectarea asupra altora (expresia masculina) sau permisiunea oferita altora, de fi facute proiectii asupra noastra (expresia feminina) nu sunt energii (polaritati) binevenite in 5D… si toti facem ambele lucruri, pana cand devenim auto-realizati.
Suntem Sursa, asa ca, de fiecare data cand punem vreo persoana sau vreun lucru mai presus de noi insine si/sau acuzam alta persoana sau lucru, renuntam la puterea noastra, producand in noi separare (de Sursa). 
Totul este chiar pe atat de simplu. Intotdeauna a fost simplu, dar diferenta este ca acum e atat de cumplit să iesim din noi insine, incat suntem constransi sa ramanem in cadrul hotarelor stricte ale soliditatii noastre… altfel, ajungem la reactii violente si ne pierdem rapid controlul. Am trecut dincolo de dualitate, dar trebuie sa fim in continuare atenti sa ramanem in unitate.
Traducere: de fiecare data cand ne vom angrena in obisnuitele ganduri si comportamente dualiste, ne vom arde. Universul este intransigent in integritatea lui si la fel trebuie sa fim si noi… in fond, Noi SUNTEM Universul.
Paradoxul este ca suntem cu adevarat capabili sa vedem dincolo de noi, doar atunci cand suntem impecabil de centrati pe sine… la fel, cand NOI suntem centrul universului nostru, doar atunci putem fi cu adevarat de folos universului in sine. Si da, acest lucru este in opozitie cu toate fibrele fiintei noastre conditionate, cu egoul, cresterea, educatia noastra religioasa etc., etc…si da, faptul de a ne pune, de obicei, pe noi pe primul loc, ne face sa le parem total vrednici de dispret, celor care inca mai raman fideli legii karmice/dualitatii/separarii. In orice caz, dupa doua intepaturi neplacute, veti prefera sa fiti vrednici de dispret, decat sa fiti o victima permanenta.
In momentul de fata, serviciul nostru cu norma intreaga este sa ramanem in afara constiintei separarii, iar asta inseamna sa mentinem un echilibru constant al acestor doua energii polarizate (masculin/feminin, tu versus eu), in TOATE relatiile noastre. Aceasta cale dreapta si ingusta e necesara pentru a ne inalta – ceea ce inseamna ca nu putem fi nici prea pasivi, nici prea agresivi… sa daruim prea mult sau sa luam prea mult… prea deschisi sau prea inchisi… prea rigizi sau prea flexibili… sa acceptam prea mult sau sa respingem prea mult… prea creativi sau prea structurati… etc. Pur si simplu, nu mai putem fi „prea ... oricum”.
Echilibrarea celor doua forme de exprimare – masculina si feminina – ale sinelui reprezinta mersul pe sarma, ( suntem ajutati mult de energiile Lunii Pline )… care reclama o disciplina, IUBIRE de sine si responsabilitate emotionala uriase… dar aceasta neutralitate (intelegand faptul ca ambele expresii ale energiei sunt fatetele aceleasi monezi) este singura cheie pentru a deschide acea poarta a raiului… in fata careia suntem toti aliniati, asteptand sa ne vina randul sa intram. Unde ne aflam in acest rand (in fata, in spate sau la mijloc) depinde doar de gradul in care suntem capabili sa ramanem fermi in puterea noastra divina, care decurge din faptul ca ne IUBIM pe deplin.
TOTI ne ocupam de asta, la un nivel si intr-un domeniu (domenii) oarecare din viata noastra… si probabil ca vom continua sa facem asta, pana la apropiatul Mercur retrograd/ciclu de eclipse… dar, din fericire, senzatiile de potential pur, de dupa echinoctiu, ne conving sa nu fim tulburati de acest lucru. Suntem sustinuti de pacea si intelegerea ca aceasta perioada se va dovedi a fi foarte pretioasa pentru fiecare in parte, deoarece stim, in adancul fiintei noastre, ca avem FOARTE MULTE de inteles despre noul/vechiul eu. Nu invatam doar despre capacitatile noastre adevarate, ca FIInte Dumnezeu suverane, ci va trebui sa si intelegem ce sa FACEM cu ele.
Va amintiti ce inseamna „a face”? O sa va dau un indiciu: a NU dormi.

Incepe starea de creator
Consiliul Suprem Pleiadian imi spune ca toamna aceasta (primavara, in emisfera sudica) este anotimpul in care incepe sa se manifeste starea noastra de co-creatori, ca fiinte divin-umane. Ca multi au trecut prin portalul de initiere in „puterea asupra materiei“, care inseamna ca forta noastra de a materializa va creste din nou. Dupa echinoctiu am remarcat deja o capacitate mai mare de a ma concentra (cu claritate si prezenta deplina) pe lucrul de care ma ocup, ca sa nu mai spun de viteza aproape inspaimantatoare, cu care creeaza acum gandurile mele… nu intotdeauna intr-un mod total placut 8O, dar PUTERNIC.
Desigur ca in acest stadiu al dezvoltarii noastre, e posibil sa constatam ca multe dintre aceste materializari sunt intamplatoare, dar ele sunt utile prin faptul ca ne arata pe ce ne concentram atentia si responsabilitatea aferenta, dar s-ar putea si sa observati ca, dintr-odata, lucrurile se armonizeaza atat de usor si de rapid, incat puteti realmente simti sprijinul universului, care conlucreaza la reusita voastra. Chiar daca sovaim sau pierdem din vedere, pentru o clipa, puterea pe care o avem, e posibil ca acest lucru sa ne faca sa esuam, dar e foarte evident faptul ca acum suntem mentinuti la suprafata, de forta arhimedica a spiritului nostru viguros… fapt care incepe sa genereze un grad de fermitate si incredere, pe care e posibil sa ne bazam cu adevarat, in curand.
Exista acum un sentiment de pace cu privire la actiunea de a crea, care nu a mai existat pana acum… o acceptare a ceea ce este, urmata de lucrul pe care il dorim cu adevarat. Reusim, in sfarsit, sa ocolim polaritatea creatiei karmice/cauzale… in care atragem contrariile (polaritatea) in acele sectoare din viata noastra, in care exista separare nevindecata… si aterizam pe terenul creatiei constiente… unde lucram, in sfarsit, cu Legea Unimii, spre „deosebire” de Legea Polaritatii. Acest sistem inchis (cititi: unificat) de creatie devine total activate, atunci cand orice atasament/nevoie e inlaturat/a, iar noi suntem total increzatori in sine.
Daca ati cunoscut, din intamplare, acest sentiment incredibil de eliberator, sa stiti ca el este doar varful aisbergului. Daca nu ati simtit inca nimic din asa ceva, nu va descurajati. Faptul ca oricare dintre noi simte in vreun fel asta, inseamna ca el exista acum, pe planeta, fiind disponibil tuturor, iar asta chiar e foarte important… pentru orice fiinta.
Cu toata energia alchimica (a Scorpionului), care se involbureaza in jurul nostru, suntem in sfarsit chemati in joc… fiind smulsi de pe banca, dupa ani si ani in care am „observat” cum e jucat jocul. Mai mult de atat, suntem constransi, intr-un mod neasteptat si convingator, sa jucam in divizia A, cu expertii… cei care au deprins foarte bine, jocul.
Daca observati ca in momentul de fata va impiedicati de creatiile proprii (in mare parte, inconstiente), nu fiti descurajati… in loc de asta, folositi orice intamplare nefericita, drept o dovada evidenta a puterii pe care o aveti. Vom avea timp sa devenim priceputi la asta, iar din entuziasmul pe care il simt de partea cealalta, se pare ca aceasta calatorie magica are, in mod categoric, potentialul de a fi JUCAUSA.
Va amintiti ce inseamna „joaca”? Va voi da un indiciu: sa NU dormi.
In plan biologic, sunt lucruri pe care am asteptat sa le auzim de doisprezece ani si mai multi … de genul: „ceea ce numiti simptome de inaltare sau dureri de integrare se vor reduce in curand”.
Deoarece ei stiu ca nu vom crede niciodata ca acest lucru e adevarat, dupa atat de multi ani de brutalitate (in special fizica), ei modifica acea declaratie, spunand:
Corpul spiritual este in plin proces de a cobori in corp. Momentul fizic de cotitura, in care veti incepe sa SIMTITI prezenta lui Christos, in celulele voastre, este momentul adevarului, rasplata gratiei divine. Ceea ce v-am spus, de foarte mult timp, ca urmeaza sa vina, este aici, acum.
Prezenta lui Christos in corp este evidenta. Este un sentiment incomparabil și real, de calm fericit. Spunem incomparabil, deoarece in corpul uman nu exista un sentiment mai maret ca acela de fericire spirituala. Nu ne referim la genul de fericire cu care sunteti obisnuiti – acea fericire instabila, – nu… ne referim la o fericire care diferentiaza natura umana, de cea divina.
Fericirea la care ne referim este noua sursa de energie care va va sustine in curand… fizic si spiritual. Pe masura ce intrati in taramul monadic, care nu cunoaste granite si care, prin urmare, intelege doar posibilitatea… veti intelege ca totul este potential pur, constituind, pur si simplu, o ocazie de a cunoaste.  – Consiliul Superior Pleiadian

A cincea initiere
In ultimii cativa ani, aceia dintre noi de aici, care au de condus omenirea catre destinul ei, au fost tinuti in ceea ce a parut a fi o stare de hibernare… intr-un cocon de tacere si protectie, in timp ce am trecut prin cele 5 niveluri specifice, umane/spirituale, succesive si extinse, de initiere in starea Christica.
Aceasta cale de initiere – sau initiere in procesul de inaltare, cum mi-a fost explicata in 2005 – produce o expansiune treptata a constiintei, in timpul careia etapele continui de unificare rezulta, in final, din autoritatea noastra asupra:
1.                  Corpului fizic
2.                  Corpului emotional
3.                  Corpului mental
4.                  Corpului spiritual
5.                  materiei
… in aceasta ordine, dar nu neaparat intr-un mod liniar.
Intrucat cele mai multe dintre aceste initieri sunt/au fost extrem de condensate, foarte subtile, aproape neclare… si intrucat ele au in general o natura ciclica, simultana si continua… nu mi-a fost niciodata clar cand se desfasura una dintre ele. Cu exceptia celei dintai 8O.
Pentru multi dintre voi, prima initiere a inceput in 1999 – sau in jurul acelui an – la inceputul Zilei Intai a Ciclului Galactic al constiintei (potrivit Calendarului mayas). Pentru mine, acea perioada a reprezentat inceputul unei etape INTENSIVE (cititi: de cosmar), de purificare biologica … despre care nu stiu sigur daca s-a terminat vreodata, cu adevarat… care a izbucnit sub forma unei activari spontane a lui Kundalini, punand treptat stapanire pe fiecare aspect din viata si corpul meu, cu valuri repetate de foc purificator.
Iar acum… dupa 14 ani (plus/minus peste 12.000 de ani sau chiar mai mult), din acel Ciclu Galactic concentrat… mi se spune ca tocmai ne-am impiedicat de macazul initierii a 5-a, la echinoctiul din 22 septembrie.
Consiliul a numit aceasta initiere: Contopirea cu monada… care duce la stapanirea materiei sau autoritatea asupra ei.

Contopirea cu monada
Din cate inteleg, echinoctiul a avut un prim scop de a separa grupul deschizatorilor de drum, de paradigma generala a conditionarii repetitive de trecut… pe care, in raportul anterior, pleiadienii au numit-o separarea lumilor. Ca rezultat al acestei eliberari, acum intram in ceea ce ei numesc o perioada de reinnoire rapida… pe care probabil o vom intelege cu adevarat, pe durata intregii toamne, dar care a fost initiata in momentul echinoctiului si care reprezinta cea din urma etapa de eliberare de lumea de jos, a formei.
Se pare ca aceasta reinnoire – sau inviere – devine posibila in momentul in care monada noastra (EU SUNT) incepe sa se conecteze cu corpul fizic – un proces care trezeste/activeaza pe deplin codul/samanta Christic/a din noi, dandu-ne posibilitatea sa fuzionam in totalitate cu corpul spiritual. Mi s-a spus ca acest proces a inceput.
In timp ce zilele de pana la echinoctiu au avut rolul de a va pregati corpul fizic, pentru eliberarea de cauzalitate (dualitate), zilele de dupa echinoctiu va pregatesc corpul pentru contopirea totala sau ceea ce noi am numi integrarea monadei voastre… EU SUNT. – CSP
Consiliul explica ca aceasta parte a procesului de inaltare poate avea loc atunci cand nu mai rezonam cu lumea de jos, a formei. Odata ce nu mai avem atasamentele fizice, emotionale si mentale, de lumea 3D… lucru pe care in tot acest an am/ati fost sustinuti sa il facem… ramanem apoi eliberati si pregatiti sa ne intrupam constiinta Christica, in acord cu Sursa noastra monadica.
Ei numesc contopirea cu monada atingerea constiintei de dimensiunea a cincea sau a unimii.
In trecut, mi s-a explicat ca inaltarea are loc, de fapt, atunci cand personalitatea umana, sufletul si monada noastra devin O FIinta unificata… intr-un corp fizic, de pe pamantul fizic. Din perspectiva mea, aceasta contopire cu spiritul/monada are loc atunci cand noul inceput apare, intr-un mod serios. El debuteaza cu un sentiment (placuuut)… pe care ma gandesc ca multi deja il simt… dar el reprezinta doar asta – inceputul unei incarnari total noi, cu un set total nou de standarde (autentice), pentru noi si viata noastra.
Cateva lucruri pe care am dori sa le clarificam cu privire la procesul de integrare: In primul rand, vrem sa intelegeti ca, desi va uniti, de fapt, cu monada voastra, in niciun caz nu va pierdeti identitatea, ca suflet uman… ci doar o imbogatiti. Vrem sa precizam ca fuziunea cu EU SUNT nu inseamna o pierdere a identitatii sau o dez-identificare de sinele vostru uman, ci dobandirea unei identitati si mai marete – a sinelui vostru divin.
Prin asta, vrem sa spunem ca deveniti MAI MULT din cine sunteti cu adevarat, fiind vorba despre un proces de stratificare, care amelioreaza partea umana din voi si care ramane vesnic cu voi. Ca sa intelegeti, in totalitate, ce inseamna acest lucru, va fi necesar sa traiti aceasta experienta, dar va prevenim sa fiti pregatiti pentru unele evenimente notabile, care vor asigura neutralitatea mintii, a sentimentelor de pace si a starii de calm a corpului vostru. – CSP

Prima respiratie (Christica)
Cu certitudine nu am senzatia ca acest proces de contopire/integrare se produce dintr-odata, dar chiar am sentimentul ca, la fel ca atunci cand am fost impinsi pe cale, aceasta initiere are ceva distinctiv. Si asta, din doua motive:
1- Mi s-a spus (din nou) ca imediat dupa ce este eliberat tiparul cauzal/3D – sau dizolvat, cum au spus Cele Sapte Surori din Pleiade, in trecut – corpul fizic ar putea incepe sa fie inundat de fericire.  (Stiu ca suna extraordinar, dar probabil ca nu e. De buna seama ca asta se intampla la un nivel superior de sensibilitate, dar aici, in lumea fizica, lucrurile sunt foarte mult diluate.) Aceasta senzatie distincta de val de fericire, care circula in corp si in jurul lui, apare atunci cand Kundalini (energia fortei vitale biologice) ajunge la creier si poate ramane acolo.
Cand se produce acest lucru, atingem starea de Bodhisattva sau ceea ce Consiliul mai numeste starea de iubire-fericire continua. (In mod oficial – si pentru ca exista informatii contradictorii – pleiadienii se refera la „Bodhisattva” ca fiind starea cea mai inalta de iluminare, ce apare in urma unei deschideri permanente a inimii si a eliberarii de ciclul mortii si renasterii.) Desi multi dintre noi au cunoscut acest gen de fericire de multe ori in trecut, ea se estompeaza intotdeauna… pana cand dispare. CSP numeste, de fapt, momentele de fericire care nu raman permanent, extaz spiritual produs de iubire-fericire… primul fiind o stare trecatoare, in timp ce al doilea este o stare durabila.
2- Am mai aflat ca aceasta contopire ar putea avea un efect de scurta durata asupra respiratiei. Consiliul spune ca e probabil ca atunci cand corpul (modelul) Christic se uneste cu corpul fizic, sa simtim ca in respiratia noastra exista o pauza mare si ca aceasta retentie e normala – nu avem de ce sa ne alarmam – si ni se va parea foarte naturala… dar (foarte interesant) va indica totodata faptul ca (la fel ca un copil care se naste) respiram pentru prima oara… ca un Christos fizic.
Prima respiratie pe care o veti face, dupa pauza, va fi prima respiratie unitara a corpului. – CSP
Pe langa respiratia yoghina spontana, despre care vorbesc uneori pasionatii de Kundalini yoga, aceste informatii imi mai aduc in minte procesul mortii fizice, prin faptul ca, exact inainte ca sufletul sa faca tranzitia, tinde sa apara o oprire lunga sau o retentie a respiratiei.
Oprirea respiratiei va fi subtila – dar sesizabila – si e produsa de trecerea la noua inima superioara/noul sistem respirator. Odata instalata, veti respira (prana/IUBIRE), de unii singuri, cum s-ar spune, pentru prima data. Aceasta pauza va va aduce dovada clara, fizica, a noului vostru corp Christic.
Din acel moment, sunteti un Dumnezeu in corp fizic. – CSP
Impresionant, asa-i? Asta-i o viata extraordinar de neobisnuita 8O
Poate va mai amintiti ca, mai devreme in acest an, ni s-a spus ca vom avea ultima respiratie a corpului 3D, inainte de a incepe sa respiram pe deplin, de unii singuri, din modelul Christic. Privind retrospectiv – si pe baza a ceea ce inteleg/simt acum – cred ca am fost pe langa, cu un intreg echinoctiu si solstitiu, in sensul ca am interpretat gresit informatiile despre echinoctiul din septembrie, ca fiind pentru echinoctiul din martie – și probabil ca am facut la fel cu informatiile despre solstitiul din iunie/decembrie.
Dintr-odata, acum imi este (mai) clar ca toate informatiile care mi-au fost date in acest an, pana in prezent (transferul, transpunerea, transcenderea etc.), nu au fost pe atat de progresive pe cat am presupus initial, ci au condus, mai mult sau mai putin, la acest moment… la contopirea cu monada. Daca nu, declar oficial ca ma angajez la McDonalds!
La echinoctiul din martie, ni s-a spus ca procesul de transfer reprezinta trecerea de la modelul 3-5D, care a dus la integrarea inteligentei cosmice in corpul nostru uman si transferul energetic de inteligenta Christica, de la sinele nostru superior, la cel uman. Si ca atunci cand va avea loc asta, va fi … de parca ati trece de la un aparat de respirat artificial, la respiratia (IUBIRII) de unii singuri si pentru prima oara.  
In trecut, ei au mai spus ca vom avea o perioada de practica, astfel ca sa putem simti ca in fiinta noastra creste sentimentul de incredere in auto-sustinere, in timp ce facem tranzitia, pana cand vom merge mai departe, pe cont propriu, dupa ce inceteaza sustinerea exterioara. Dupa care, in mod oficial, vom fi eliberati de modelul corpului 3D. Devenim amfibieni?… Incep sa cred ca Christos este numele latin pentru „broasca” 8O
Un lucru e cert… dupa un an aproape imposibil, in care sa ne desprindem de reteaua vascoasa din 3D, toata aceasta discutie despre experienta unitatii nu mai este doar un concept. Incepem sa simtim prezenta insufletitoare a noii vieti, in corpul si sangele nostru, care face sa pulseze, in mod palpabil, potentialul pur, prin venele noastre.

Intregirea inimii (superioare)
Intrucat discutam despre sange si vene, Consiliul vrea sa stim ca trupul fizic se schimba – si se va schimba – in moduri mai semnificative in acest anotimp, pentru a ne activa inima (superioara)/sistemul respirator a/al noului om, astfel incat sa putem, in cele din urma si la modul real, sa traim cu IUBIRE. Ca o reamintire din rapoartele precedente, acest sistem nou guverneaza inima, plamanii si sangele si le este necesar initiatilor care au atins nivelul de Christos, ca sa aduca armonie si vindecare (intregire) fortifianta si deplina, in corp. Altfel spus, totalitatea acestui sistem este cea care, in ultima instanta, face posibila renasterea corpului fizic.
De ce? Pentru ca...
intr-un om Christic, sangele (care e alcatuit din cca 90% apa, fiind un purtator al vibratiei) devine agentul sacru de transport si mediumul de comunicare, care ne hraneste, ne alimenteaza, ne revitalizeaza si ne intinereste celulele si corpul, cu frecventa de 528 Hz… energia (Sursei) datatoare si sustinatoare de viata, a IUBIRII universale.  - Cell Speak™
Datorita faptului ca e necesar sa ne centram atat de total viata si corpul, pe centrul inimii, mi se spune ca e posibil sa observam – sau sa fi observat – rani emotionale nerezolvate, in urmatoarele zone ale corpului… acele zone guvernate de chakra inimii, in special: inima si sistemul circulator, glanda timus, diafragma, plamanii, sistemul respirator si sanii.
Corpul fizic este o harta (fractalica) interconectata si inteligenta, a energiei condensate. Nimic in el nu se produce la intamplare, ceea ce inseamna ca fiecare parte din corp detine un mesaj propriu si fiecare durere isi are scopul ei. Orice probleme fizice aparute in zonele guvernate de chakra inimii sunt legate de IUBIRE (de sine și/sau ceilalti… care inseamna efectiv acelasi lucru). Daca vi se ofera ocazii de solutionare (cititi: crize de sanatate), va confruntati cu sentimente nerezolvate de durere sufleteasca, pierdere/jale, respingere etc., care au ca scop reconcilierea si eliberarea.
Pentru aceia dintre noi, care ne aflam in emisfera nordica, exista un sprijin suplimentar (cititi: ghiont) chiar acum, toamna, caci potrivit medicinii chineze a celor Cinci elemente clasice, este perioada metalului, iar unul dintre organele principale, asociate elementului metal, sunt plamanii. Ei nu sunt doar legatura noastra cu viata, prin respiratie, ci, in plan emotional, sustin detoxifierea si eliberarea de durerea/pierderea din trecut, prin procesul doliului.
Prin plamani inspiram noua viata (vitala) si expiram trecutul (expirat), in acest fel, dand drumul, jelind, facand loc pentru noi creatii etc. Daca ne impotrivim sa dam drumul, putem ajunge cu usurinta sa avem spasme ale diafragmei, din cauza unei manifestari exterioare, cum ar fi o trauma sau pierdere neasteptata. O alta cale prin care plamanii ne arata rana emotionala pe care o avem este… de exemplu, in aceasta perioada a anului e ceva obisnuit ca durerea nerezolvata, care continua sa supureze, sa se manifeste in organism (in mod acut SAU cronic) sub forma bronsitei… sau, in cazuri grave (de durere tinuta mult timp), sub forma pneumoniei… sau si mai rau.
Cu cat emotia dureroasa e reprimata mai puternic, cu atat mai puternica e memoria celulara si, in consecinta, cu atat mai puternica e si boala. Asta e fizica, nu soarta, asa ca, oricare ar fi problema fizica cu care va confruntati, o puteti ameliora foarte mult (si rapid), alegand sa va amintiti de puterea voastra deplina si de intregul adevar… ca dincolo de creatia (deformata) a iluziei starii de ne-bine, TOTUL este bine.
Dupa ca va adunati curajul de a va crea acel program al noii realitati, pasiti drept in el. Mentineti-va toata atentia si concentrarea pe a va IUBI din nou, eliminand separarea dintre voi si Sursa voastra (de putere), pur si simplu recunoscand si simtind (cititi: deblocand) sursa reala a durerii voastre, care va face ca, in lipsa altor alternative, fluxul natural de vitalitate sa circule din nou prin corpul vostru.
Atunci cand apare frica, multumiti-i pentru ca va previne ca, temporar, ati iesit din IUBIRE. Ca sa reveniti la IUBIRE, repetati pasii 1, 2 si 3.
Va aduceti aminte ca, in raportul anterior, CSP a spus ca… ne ramane o perioada favorabila, scurta dar decisiva, in care sa incetam sa ne mai gandim la modelul de vindecare (degenerare), trecand la modelul de intregire (regenerare), eliminand astfel prapastia care desparte corpul (3D), de corpul Christic (care urmeaza sa vina). In unele cazuri si pentru unii dintre voi, aflu ca aceasta alegere e realmente decisiva, cum ar fi alegerea de a ramane IN corp, pentru inaltare, sau de a-l parasi. … ei bine, iata de ce. Inima este nu doar cea mai influenta parte din corpul uman, dar si cea mai ranita.
Centrul inimii ne conecteaza viata fizica cu cea spirituala, asa ca efectiv nu ai cum sa il eviti. Si ca, in toate cazurile, singura cale de a rezolva lucrurile este sa treci prin ele. Pentru a te inalta, inima trebuie sa fie nu doar vindecata si deschisa, dar si privita ca fiind din nou intreaga – la fel cum alegerea de a trai constiinta Christica INTR-UN corp, reclama categoric acceptarea faptului ca suntem perfecti si intregi chiar acum, in acest moment, exact asa cum suntem… si fara nicio frica.
Daca cititi aceste cuvinte, inseamna ca sunteti aici, ca sa ii aratati lumii calea de intoarcere la IUBIRE, fiind printre primii care se intorc la IUBIRE… iar acum aveti reteta.

Sustinerea procesului
Pentru multi dintre noi, care citesc aceste randuri, aflu ca putine lucruri ne vor mai sta in calea catre divinitatea noastra, insa intruparea intregului adevar reclama purificarea deplina la nivelul corpului, mintii si sufletului. Se pare ca acest episod care urmeaza (Mercur retrograd?) ne va oferi o cale riguroasa de a re-concilia, re-vendica, re-integra, re-umple, re-vitaliza si, in cele din urma, re-invia si intrupa modelul Christic, in uniune cu Sursa noastra monadica.
Modelul Christic este campul geometric care gazduieste corpul Christic… ceea ce voi ati numi Corpul de Lumina Merkaba. Pana cand corpul uman sa se poata reface pe deplin, acest Corp de Lumina trebuie sa fie ferm stabilit.
Odata ancorat pe pozitie, corpul fizic se poate transforma destul de rapid, sub conducerea constiintei Christice. Majoritatea oamenilor vor fi uimiti de cat de repede se poate produce transformarea, la acest nivel. – CSP
Pe langa schimbarile din sistemul inimii noului om, Consiliul spune ca in culise se intampla ATAT de multe lucruri, incat e posibil sa observam lucruri ca schimbari de puls sau de ritm al sistemului electric al corpului. In final, acestea vor fi generate de noua noastra respiratie (respiratia vietii), dar ne vor schimba dinamica bioritmului.
Dincolo de schimbarea fizica de la exterior, se petrec foarte multe lucruri care ajuta la renasterea totala a corpului vostru fizic.
Motivul pentru care niciuna dintre aceste schimbari nu vi s-a revelat pana acum este acela ca v-ati construit modelul de perfectiune, concomitent cu mentinerea modelului folosit pentru a trai experienta separarii.
Aceste doua modele au comunicat intre ele timp indelungat – si acum, incepand cu momentul echinoctiului, va veti desparti de vechiul model – al degenerarii – ca sa incepeti sa lucrati 100% in cadrul noului model, al REgenerarii. – CSP
Felul in care va arata acest proces va diferi, dar aflu ca ne putem astepta la unele (mai multe) tipare schimbatoare de somn si mancat, fluctuatii ale temperaturii corpului, schimbari ale frecventei si cantitatii de energie (care vor creste si/sau scade… sau ambele), treceri rapide de la vitalitate la epuizare și schimbari asociate tiparelor biologice normale. Acestea vor disparea treptat, dar, in timp ce corpul cauta sa-si gaseasca noul ritm, ni se spune sa ne pregatim pentru dezechilibre temporare.
Ei spun ca am putea de asemenea observa cicluri alternative de productivitate… de exemplu, e posibil sa se dovedeasca ca perioada cea mai productiva pentru schimbarile corpului nostru sa fie ziua, iar apoi aceasta sa devina, brusc, perioada din timpul noptii. Sa ramai in armonie, flexibil si sa sustii acest proces, va fi esential.
Ca urmare a acestor lucruri, CSP spune ca trupul se va schimba considerabil… nu intr-un mod inconfortabil sau neplacut, ci in moduri care ne vor incanta.
Da, ne referim la acest lucru intr-un sens foarte literal. Unele caracteristici ale noului prototip uman nu vor parea a fi din aceasta lume. – CSP

Plecarea corpului elemental
Pentru aceia dintre voi care sunt foarte in armonie cu biologia lor si care trec in aceasta perioada prin transformarea renasterii, e posibil sa fi observat ca, de la echinoctiu, corpul elemental a plecat. Am fost prevenita de aceasta plecare, in iulie, dar de curand am fost rugata sa transcriu un mesaj final de adio (vezi mai jos), din partea corpului meu elemental si in numele colectivului elemental, pentru grupul deschizatorilor de drum.
Acest lucru inseamna ca, pentru cei care sunt pregatiti, nu mai este necesar corpul elemental, ca sa ne supravegheze inaltarea biologica si nici sa mai ramana in calitate de translator al informatiilor existente in celulele noastre. Cu alte cuvinte, acum, ca modelul nostru Christic se ancoreaza pe pozitie, avem comunicare directa cu celulele fizice, insemnand ca avem si acces direct la toate informatiile cuprinse in ele.
In lumea de jos a formei, unde suntem separati de Sursa noastra de inteligenta, corpul nostru elemental s-a oferit sa ne slujeasca, sa construiasca, cum s-ar spune, o punte, ca sa intervina, atunci cand e necesar, pentru a ne ajuta in experienta fizica de sine, a sufletului. El s-a alaturat, in calitate de „orchestrator al sistemelor din corpul nostru, de supraveghetor, actionand, in numele nostru, ca agent de legatura intre corpul fizic și corpul spiritual.”
De asemenea, corpul elemental l-a ajutat si l-a sustinut foarte mult, pe fiecare dintre noi, sa faca trecerea la noul model, iar acum, cand contractul lui s-a incheiat, ca sa spunem asa, s-a intors in taramurile Unimii:
in momentul echinoctiului, va veti intoarce la voi insiva… iar noi, colectivitatea corpului elemental pentru grupul deschizatorilor de drum, vom avansa in calatoria noastra, la fel ca voi.
In esenta, in clipa in care sunteti eliberati de cauzalitate suntem si noi eliberati. In acest moment, veti fi total reconectati cu inteligenta corpului vostru fizic.
Drept rezultat, veti dobandi aptitudinea, cunoastere si reconectarea totala cu inteligenta si capacitatile supraumane si cosmice, ale noii voastre forme umane…
In trecut, fiinta corpului nostru a fost necesara ca sa sustina si sa mentina legatura cu inteligenta noastra celulara – de cand valul separarii ne-a impiedicat sa intelegem faptul ca noi singuri suntem pastratorii fiintei noastre. Insa acum aceasta separare a disparut, iar noi incepem sa intelegem ca, atunci cand operam la capacitatea noastra totala, suntem nu doar responsabili de biologia noastra, dar si adevaratii ei creatori.
La acest nivel de constiinta, noi insine suntem responsabili de corpul fizic, dar vom avea la dispozitie toate instrumentele mostenirii noastre stravechi (omului original), din momentul in care vom reveni la memoria noastra deplina de sine… a capacitatilor, puterii noastre de a crea etc. Daca va ascultati corpul chiar acum, e posibil sa remarcati ca informatiile telepatice pe care le primiti provin dintr-o energie/vibratie diferita… aceasta rezonanta apartine corpului vostru fizic, fiind numita colectivul celular – dupa cum mi s-a comunicat.
Ne luam ramas bun de la voi…
Am dori sa ne adresam celor pe care ii numim deschizatori de drumuri, nou formati… ca sa va spunem ca, in realitate, sunteti fiintele Christice in devenire…
Voi, fiinte Christice, ati comunicat cu noi – si noi cu voi – timp de numeroase vieti, ca sa asiguram continuarea evolutiei si experientei necesare pentru materializarea divinitatii in corpul fizic.
Acum, ca si colectivitate de grup sau ca si constiinta individualizata, fiecare dintre noi avanseaza la nivelul urmator al experientei noastre din creatie, in taramurile UNImii. Atat noi, colectivul elemental, cat si voi, fiintele Christice, am colaborat la acest moment si l-am orchestrat, de foarte mult timp.
Intrucat ne pregatim sa ne inaltam, dorim ca mai intai sa-i multumim, fiecaruia in parte, pentru munca asidua si dedicarea voastra fata de lumina si incheierea unui ciclu important din evolutia omenirii. Suntem smeriti de taria voastra sufletasca, inspirati de tenacitatea voastra si avem un respect profund pentru angajamentul pe care fiecare dintre voi si l-a luat cu fermitate, de a-si onora promisiunea de a fi deschizator de drum, Bodhisattva.
Momentul adevarului este punctul de rascruce, echilibrul energiilor, atingerea punctului zero, care oficiaza starea de Bodhisattva. Acesta e momentul in care Soarele si Luna devin una, masculinul se contopeste cu femininul, divinul si temporalul se unesc, spiritul si materia fuzioneaza. Acesta e punctul terminus al calatoriei in cauzalitate si punctul de inceput al calatoriei in UNIme. 
( profitati de energiile Lunii Pline prin meditatii-vezi  http://energiavindecatoareaculorilor.blogspot.ro/2013/10/initierea-delfinilor-si-balenelor-aurii.html )
Renasterea desparte viata voastra in dualitate, de viata voastra in unitate… ea creaza edificiul pe baza caruia va veti fauri noua viata.
Am vrea sa stiti ca tot ceea ce este in fata voastra nu e nici pe departe la fel ca ceea ce este in urma voastra… ca deveniti atat DUMNEZEU co-creator, cat si Om, in acelasi timp. Asa cum am spus mai devreme, e ceva absolut miraculos sa vezi aceasta combinatie si, desi stim ca necunoscutul poate fi coplesitor, va asiguram ca vi se va parea mai natural decat tot ce ati trait pe Pamant, pana acum.
Pana in acest moment, ati muncit cu zel in vederea reconectarii cu sinele vostru intreg… ati muncit in cadrul limitarilor taramurilor fizice, fiind capabili sa efectuati schimbari doar la nivel 3D.
Insa acum – si dupa echinoctiu – va deschideti fata de intregul cosmos, ca sa spunem asa, dandu-i voie intregii sfere de actiune si straluciri a EU-lui vostru adevarat sa va implineasca manifestarea divinitatii, aici, pe plan pamantesc, in masa.
Fiecare dintre voi, care incheie aceasta etapa a calatoriei, se va bucura de cea mai inalta pretuire, caci veti fi atat cei care si-au incheiat expeditia colectiva prin lumea cauzalitatii, cat si cei care ii veti ajuta pe altii sa faca exact acelasi lucru.
Va numarati printre cei mai avansati și, in curand, nu veti mai avea nevoie de cuvintele noastre, ca sa stiti acest lucru.
Fiti in asteptarea intrarii voastre bine-meritate in Imparatia cerurilor, gata sa traiti IUBIREA care sunteti si o intruchipati, in aceasta lume.
Sunteti Dumnezei creatori și, drept urmare, veti crea o noua lume, cu totii…
Cu cea mai profunda bucurie si cea mai mare recunostinta.… In Lakesh”
Siii, am decolaaaaaat!!!!!!!!!!!!!

ThinkWithYourHEART.com
Traducere: Ana Nicolai 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro