sâmbătă, 12 octombrie 2013

Interviu cu un comandant de nava lyrana


(28 sept. 2013; channeler Konstantinos) 


"Buna ziua, dragi prieteniInterviul de mai jos a fost realizat cu o săptămână în urmă. În ultima mea legăturăuna dintre ființele cu care am fost în contact,Rakozz, a menționat și numele unui comandant LyranKenan.
Kenan

În zilele care au urmat acelei comunicări, am inceput să primesc imagini și valuri uriașe de energie resimțite la nivelul inimii și al celei de a treia chakra (plexul solar). Am recepționat imaginea acelui comandant, a navei sale mamă și ale unor membri ai echipajului său precum și ale unor entități cu care părea că are o anumită legătură din viețile anterioare. În total mi s-a trimis imagini ale 25 de entități, reprezentând prietenii săi "vechi". Portretele acestora vor putea fi văzute în cea de a treia parte a acestui interviu. Mi-am luat notițe pe 9 pagini, în care am trecut această comunicare, destul de interesantă, cred eu. Din câte am înțeles, Kenan a decis să comunice cu mine pentru a demitiza convingerile unor oameni tentați să divinizeze ființele extraterestre, mai cu seamă pe cele venite din civilizații foarte avansate. În intervenția sa, Kenan a dorit să menționeze faptul că și civilizațile extraterestre au trecut prin procese similare cu cele pe care le parcurgem noi și că și ei au avut, cândva, cicluri de încarnare și reîncarnare.
În plus, informațiile vor include date despre nava-mamă și flotilele care aparțin de ea. Voi face referire și la echipamentele pe care unele dintre guvernele noastre le folosesc pentru a detecta aceste civilizații.
 
Iată dialogul cu Kenan.
 
Konstant.: Ești un comandant?
Kenan: Port responsabilitatea pentru o flotă specializată formată din 1300 nave-mamă, cărora li se adaugă multe altele mai mici, în total numărul navelor fiind de 305.500.000, fiecărei nave-mamă revenindu-i cam 235.000 nave mai mici. Aceste ”nave mai mici” sunt tipuri de vehicule spațiale capabile să găzduiască echipaje mai mari sau mai mici de ființe extraterestre și spații destinate unor anumite scopuri, printre care cea mai importantă este activitatea de cercetare, investigare a corpurilor cerești și a lumilor din univers. Dispunem și de ceea ce 
s-ar putea numi ”nave cercetaș”, dotate pentru anumite teme de cercetare, specializate.
 
Konstant.: Ai putea să ne spui câte ceva despre tine, ca entitate? La noi există un mare interes pentru acest tip de subiecte și eu intenționez să le fac publice celor care citesc pe acest site. De asemenea, mai târziu, dacă ești de acord, aș dori să-mi descrii nava-mamă pe care călătorești.
 
Kenan: Sunt de acord, acestea vor putea fi tratate în această comunicare, la un moment dat. Toate la rândul lor, dragă prietene. Așa cum amintea Rakozz în ultima comunicare canalizată de tine, eu provin de pe Lyra și numele meu este Kenan. Vârsta mea, în funcție de un anume mod de a măsura timpul, este de 52 de generații.
Această convorbire este pentru mine o șansă de a vă da unele informații nu numai despre mine și nava pe care locuesc dar și despre unele lucruri cu privire la activitatea prezentă în jurul soarelui vostru, pentru care mulți voluntari ai flotelor intergalactice au fost chemați de Comisie și privește transformările care au loc în acest astru. În plus, informațiile vor include lucruri despre nava-mamă și flotilele care aparțin de ea. Voi face referire și la echipamentele pe care unele dintre guvernele voastre le folosesc pentru a ne detecta și monitoriza pe noi.
 
Aceste subiecte nu trebuie să vă streseze. Noi vă rugăm să tratați acest gen de probleme cu calm și multă încredere.
    În ceea ce te privește, am observat că, în conformitate cu obiceiul pe care-l ai, înainte de a intra în legătură cu mine, ai solicitat protecția Duhului Sfânt și a Arhanghelului Mihail. Vibrațiile inimii tale arată onestitate și prudență, ceea ce ne demonstrează că ești o ființă potrivită pentru această comunicare. Deci, încă o dată, te rog să fi calm și să ai deplină încredere. 
Konstant.: BineÎți mulțumesc pentru această încurajare.
Kenan: Fi binevenit, deși acest "mulțumesc" nu era necesar. 

Konstant.: [In acest moment am cerut mică întrerupere și imediat a apărut pe ecranul PC-ul meu un e-mail în care se făcea referire la un băiat considerat un geniu matematic, Jacob Barnett, despre care se spune că ar fi o sămânță stelară]
Nu cred  acest lucru a fost întâmplător!
Kenan: Desigur, nuMulți dintre soldații mei și, în generalslujitorii Domnului, sunt printre voi în moduri diferite și vor continua să fie

Te simți  pregătit și dornic să continuăm?
Konstant.: Da. Să mergem mai departe.
Kenan: Foarte bineSimt  problema legată de vârsta mea nu este foarte clară pentru tineÎnțeleg însă că nu este determinantă așa că, să mergem mai departe.În "rezumat", rolul specific legat de forma mea actuală nu   
a fost realizat într-o singură noapte.

Cândva am fost o stea.
Mai târziu deveneam păzitorul porților interdimensionale. 


După aceasta, mi s-a sugerat să răspund provocării de a mă personaliza într-un corp și astfel m-am manifestat ca unul dintre primii oameni din constelația Lyra, a celei de a șaptea frecvențe energetice (dimensiunea a 7-a).   
Vastitatea Oceanului Universal a fost următoarea mea destinație și, în consecință, am devenit explorator și ”rătăcitor printre stele”.  
În tot acest timp, am experimentat fericirea, solidaritatea dar și frica și dezamăgirea, cu tot ceea ce decurge din ele. Împreună cu mulți alții, am făcut o mulțime de lucruri privind apărarea unor planete, inclusiv a voastră, de intruși nedoriți pe care a trebuit să-i oprim din acțiunile lor distructive și să-i alungăm. Trebuie însă să recunosc că dezamăgirea și regretul de a-mi fi părăsit casa și prietenii mei iubiți este încă vie în inima mea. Ar trebui să mai recunosc și faptul că nu totdeauna am dovedit cel mai desăvârșit calm, mai ales după perioada distrugerii(dezintegrării).

 Am plecat pe Arcturus, la îndemnul tovarășilor mei, în scopul de a obține sprijin în armonizarea sinelui meu energetic, cunoscut de voi ca fiind Sinele Superior.
 Ca participant la primele încercări de resetare a noului formatde către  Federația Galacticăam ințeles instantaneu dorința de a mă plasa în"prima linie".
Pentru a nu lungi povestea, viața mea activă a fost întreruptă, prin dezintegrarea violentă a corpului meu, ca urmare a exploziei care a avut loc pe o navă în care se mai aflau încă 25 membri ai Federației Galactice. Explozia s-a produs ca urmare a unui atac al flotei Carutt. Carutt era unul dintre cei mai importanți membri ai invadatorilor care veneau din constelația Boötes. Nu știu, și nu este important pentru mine, unde s-ar putea afla el în prezent; rămân doar cu amintirea că și el 

s-a interferat în Cartea Vieții mele.
 Prin acordul nostru comun de a ne sacrifica, eu și ceilalți membri ai echipajului am încercat să salvăm navele noastre care ne urmau și în care se afla un număr mult mai mare de ființe. Am fost loviți de un fascicul de raze trimis de agresori, care ne-a dezintegrat. 
 
După distrugerea corpurilor noastre fizice, sufletele noastre au avut nevoie de un anume tip de tratament, necesar pentru a ne recăpăta armonia interioară.
În acea perioadă, ne-am aflat într-o dimensiune 5.3 (Nota C.M.: cred că asta înseamnă nivelul trei al dimensiunii a 5-a). Acesta era unul dintre tărâmurile intermediare unde ajung sufletele pentru tratament (Nota C.M.: este vorba de un tărâm echivalent cu Nirvana, cea unde ajung toate sufletele celor care își părăsesc trupul fizic pe Pământ).


Acolo, am fost vizitați de Ashtar, care ne-a onorat cu prezența sa, ceea ce a impus ca el, pentru această vizită, să-și reducă nivelul de vibrație superior la vibrația corespunzătoare tărâmului în care ne aflam în convalescența.El ne-a felicitat și ne-a propus că atunci când ne vom simți pregătiți, am putea cere să devenim membri ai unui corp intergalactic cunoscut sub numele de"Ashtar Command"
 Konstant.: Îmi pare rău că te întrerup, dar, pentru a face o glumă, te întreb: care este la voi definiția exactă a cuvântului ”rezumat”?  
Kenan: Dacă aș intra în detalii, nici 50 de ani tereștri nu ar fi de ajuns pentru a descrie complet povestea vieții mele (zâmbește). Totuși, dorești să-mi continui povestea?
Konstant.: Ooo desigur. Te rog!
Kenan: Mulțumesc. Întâlnirile cu Ashtar, după ce eu și celelalte 25 entități 

ne-am dat acordul, au devenit mai frecvente, iar de cele mai multe ori, aș spune că acestea reprezentau un fel de " antrenament " în noua noastră structură. 
La un anumit moment am ales să mă "manifest" ca fetus în pântecele unei frumoase femei din Pleiade. Astfel, m-am întrupat în Pleiade, dar am făcut-o cu teamă și cu multă ezitare, pe care nu mi le-am putut explica nici ulterior. 
 
Mai târziu, cu trecerea timpului, am învățat să intru în legătură cu Sinele meu Superior, abilitate deținută de întreaga noastră comunitate. 
Cei 25 de colegi s-au răspândit, prin procesul de încarnare, în alte locații din galaxie, trei dintre ei trăind în galaxii diferite.

Reuniunea noastră la " Noul Ierusalim ", nava pe care Ashtar locuiește , o consider ca fiind unul din momentele memorabile ale existenței mele, imposibil de uitat vreodată.
Sub îndrumarea comandantului și a altor entități binevoitoare,  am început să efectuăm o mulțime de activități, prin care sprijinim umanitatea de pe Pământ, atunci când ea ne acceptă ajutorul. Pe măsură ce timpul trecea, încrederea în grupul nostru de 26 de ființe a crescut corespunzător, ulterior fiind trecuți în munci de supraveghere și îndrumare. Am fost, să zicem, o ”promoție” reușită, deși acest cuvânt nu are exact semnificația a ceea ce vreau eu să exprim. Practic, ceea ce facem noi nu reprezintă "un loc de muncă" și nu există nici o recompensă financiară pentru activitatea noastră. Facem ceea ce simțim că este pe placul nostru și este util celor pe care-i ajutăm.
 Pot să-ți mai spun că am fost unul dintre martorii răstignirii lui Hristos, care a trăit pe Pământ. Apoi, mult mai târziu, am ales să-mi părăsesc corpul uman ca o modalitate de " întinerire". 
Am revenit astfel pe Lyra iar când am devenit adult, mi-am amintit de viețile mele anterioare, inclusiv de Comandantul Ashtar și de Iisus Sananda cu care am decis să colaborez, înrolându-mă în acest extrem de vast Comandament. Mi s-a oferit această mare responsabilitate de comandant al unei importante flote spațiale în cadrul căreia există o disciplină desăvârșită, multă iubire și devotament.

 
Noi suntem onorați să fim slujitorii devotați ai Duhului Sfânt și considerăm că datoria noastră sfântă este să răspândim iubirea în univers și să facem ca lumile pe care le întâlnim să poată să se adape din adevăr precum o faceți voi din apele cristaline ale izvoarelor de munte.
Konstant.: Da. Foarte frumos spus. 

Konstantinos: Ai fi de acord ca acum să trecem la descrierea navei-mamă, despre care mi-ai spus în prima parte a conversației  noastre?

 Ai un anume loc unde stai? Am primit deja, telepatic, imaginea și numele navei, precum și unele detalii ale părților componente. Doresc, deasemenea, să menționez că, în timp ce recepționam aceste imagini, am observat pe cer, de la fereastra locuinței mele, un nor cu o formă deosebită, sugerând faptul că el masca o navă spațială. Îmi poți confirma? 
Kenan: Se pare că ai nevoie de o confirmare. Iat-o.
Konstant.: Mulțumesc pentru acest lucru. Am făcut imediat o ”fotografie” a acestei nave.


”norul”
Kenan: Acum, să continuăm cu descrierea părților navei mele, Thoria, care funcționează cu oxid de thoriu  Prima dată când această navă ți-a apărut în imagine, te-ai gândit la o lampă cu petrol. Ei bine, vă spun că la fel ca la o lampă cu petrol, principiul se regăsește și la nava noastră Thoria, lumina ieșind prin proieminența frontală în scopul de a lumina zonele întunecate într-un jet suficient de gros, reglat de un fel de jaluzele. În acest mod orientarea în spațiu devine mai ușoară. 
(WikipediaThoriu este un element chimic natural radioactiv cu numărul atomic 90 și simbol chimic Th, ce se găsește în natură (izotopul său cel mai stabil232Th, care are un timp de înjumătățire de peste 14 milioane de ani). A fost descoperit de minerologul norvegian Morten Thrane Esmark (1801 - 1882) în 1828, în Norvegia, lângă Brevig și identificat de chimistul suedez Jöns Jacob Berzelius. Numele de thoriu este o referință la Thor, zeul războiului în mitologia scandinavă. 
Thoriul este considerat a fi combustibilul nuclear al viitorului
Canada, China, Germania, India, Olanda, Regatul Unit și S.U.A au făcut numeroase experimente utilizând thoriul ca combustibil nuclear substituent. Mai puțin radioactiv decât uraniul, thoriul poate fi exploatat în cariere de suprafață, iar acest lucru are un impact minim asupra mediului și costuri relativ reduse de valorificare. Cantitatea estimată de thoriu din scoarța terestră este de trei până la patru ori mai mare decât cea a uraniului. Principalul minereu din care se extrage thoriul  este monazitul.)                                                                                            
Inventatorii lămpii voastre de petrol s-au inspirat, atunci când au ales forma? Nu spun că cineva le-ar fi limitat inspirația dar, în cazul ăsta, a existat o analogie. 
Există o infinitate de moduri de abordare și de punere în practică a unor idei, din moment ce există miriade de forme de viață, cu nivel de înțelegere diferit, astfel că forma finală a unui lucru, chiar dacă se bazează pe un principiu comun, să difere foarte mult. Și cu asta, haideți să începem cu descrierea nivelurilor pe care s-a construit Thoria. 


Urmeaza descrierea nivelelor navei si va rog sa dati atentie culorilor asociate, cu care lucram si noi adesea :

Nivelul unu: Este conceput și realizat ca un vârf, un fel de antenă, prin care se recepționează fluxuri de Lumină Albă, modulată, lumina cuprinzând diverse instrucțiuni, îndrumare sau o serie de comenzi trimise de SPIRIT, codate 
într-un anumit fel de surse superioare intermediare sau primite direct de la SPIRIT.  Aceste semnale au o foarte înaltă frecvență, pentru interpretare și utilizare fiind necesar un anumit nivel de decodare. 
Nivelul doi: La acest nivel se obține Energia Aurie, o lumină astrală extrem de concentrată (focalizată), care, frecvențial, se află mai jos decât Lumina Albă. Funcția acestui nivel, care lucrează cu Lumină Aurie, este de a îndeplini rolul de filtru care face suportabilă lumina venită de la Elohimi, de la Arhangheli sau de la SURSA A TOT CEEA CE ESTE. Această treaptă descendentă ca frecvență de vibrație este absolut necesară navei și echipajului, căci fără ea aceștia nu ar putea rezista. În afara acestora noi mai suntem vizitați și de Maeștri Înălțați. 
Nivelul trei: La acest nivel se află și habitatul meu personal. Este astfel conceput și realizat încăt oferă o minunată priveliște. Pereții acestui habitat pot fi modificați în spațiu la dorință. Există un mic mecanism (un fel de emițător) care poate trimite în spațiu emisiuni holografice. Dispun, deasemenea, și de un spațiu simplu și fermecător, unde mă pot odihni, atunci când este necesar. 
Toate legăturile cu exteriorul (informări, ordine, situația zonelor prin care nava urmează să treacă, legăturile cu oricare navă aparținînd flotei mele etc) ajung la acest nivel unde  au loc adaptări sau modulări/demodulări de frecvență și amplitudine. 
Eu sunt primul care primește informația de orice fel și de oriunde. Tot de aici se realizează transmisiunile telepatice cu echipajul aflat pe navă sau echipajele celorlalte nave aflate sau nu în misiune. Sunt și cazuri când anumite informații sunt stocate pentru a fi transmise ulterior echipajelor, în funcție de dispozițiunile pe care le primesc și cărora mă conformez. 
Nivelul patru:
Într-un aranjament circular există apartamentele membrilor echipajului navei-mamă, Thoria. Echipajul navei noastre numără 531.725 de membri, dar acest număr poate suferi unele modificări, în anumite momente, perioade sau situații. În cazul când devine necesar, spațiul de locuit poate fi extins fără dificultate. Dar și fiecare deținător de locuință, poate să-și facă anumite modificări ale habitatului, în funcție de gusturi și de necesități. Atât dimensiunile cât și forma spațiului pot fi modificate la voință, inclusiv materializarea conținutului acestor spații. 

În plus, există echipamente care fac posibilă vederea holografică care conectează corpul astral la un transmițător holografic. Această conectare se poate realiza prin transmiterea gândului către destinația și persoana dorită. 
Cu aceste dispozitive, noi putem ține legătura cu locurile și ființele de acasă sau de oriunde. Pentru ”vizite” ne putem folosi foarte bine de corpurile noastre astrale. 
Cu toate acestea, nu trebuie să vă imaginați că suntem înghesuiți ”ca sardelele”. Spațiul fiecăruia este absolut suficient, și dacă n-ar fi, fiecare poate să și-l extindă.
Nivelul cinci: Este spațiul în care au loc diversele simulări precum și pregătirea teoretică și practică.
De asemenea, tot aici se face expunerea planurilor de acțiune și modalitățile în care vor trebui ele îndeplinite. Au loc și anumite informări care necesită un anume mod de relaționare cu echipajul. 

Nivelul șase: Este sala în care se țin consiliile sau întâlnirile cu diverși vizitatori de pe alte nave, din alte lumi sau cu ființe din planuri superioare.
Nivelul șapte: este, în esentă, ocupat de un cristal uriaș care conservă Energia de Smarald, necesară navei și pe navă. Folosim această energie, în principal pentru scopuri terapeutice, atunci când situația o impune.  
Nivelul 7a: este spațiul în care echipajul devine activ și, de asemenea, există la acest nivel echipamentul mecano-biologic al navei. 
Aproape în centrul spațiului 7a se poate vedea un cerc pe podea. Acest "cerc" este, de fapt, punctul de unde se inițiază teleportările, când cineva trebuie să ”călătorească” spre un loc din spațiul galactic sau universal. Operațiunea de teleportare are loc aproape instantaneu, după lansarea comenzii. Deci, acest tip de călătorie se efectuiază cu corpul fizic nu doar cu cel astral. 
Nivelul opt: Cameră de divertisment, relaxare, de întinerire și de terapie. Folosim procedee de impresionare puternică holografică pentru formarea unor molecule și celule noi, condensate printr-un procedeu de puternică luminare astrală vibrațională, care au drept rezultat înlăturarea celulelor și moleculelor epuizate sau îmbătrânite, și înlocuirea lor cu altele noi și foarte tinere. 
Toate aceste proceduri au loc într-o atmosferă și un mediu creat foarte realist și care reproduce oaze de verdeață, păduri etc. În locuri adecvate se găsește o vastă bibliotecă cu texte pline din Înțelepciunea Duhului și care vizează diferite civilizații. Opere de artă deosebite și o muzică suavă și plină de divine înțelesuri, se aude în surdină și te pătrund până în profunzimea sufletului. În acest loc ești convins că ai stabilit o legătură directă cu SURSA. O armonie deplină regăsești în acest spațiu aproape sacru, unde mintea, sufletul și Spiritul se contopesc, într-un spectru vibrațional extrem de pur și de înalt. 
Nivelul nouă: Este spațiul în care vin și de unde pleacă toate cele 235.000 nave. Un fel de hangar a cărui mărime este dincolo de puterea voastră de a vă imagina. 
Nivelul zece: Este spațiul (hangarul) rezervat celor 117.500 ambarcațiuni de mici dimensiuni, navete de cercetare. Aceste mici navete sunt fără echipaj și sunt dirijate de la distanță, telecomandate. 
Imaginea și traseele pe care ele cuirculă sunt afișate automat pe un ecran și retransmise instantaneu pe ecranele centrale aflate în sălile în care echipajele devin active, pregătindu-se pentru misiune. Aceste mici navete au dimensiuni liliputane, comparativ cu cele de la nivelul 9. Ele nu sunt prevăzute cu habitaclu pentru echipaj.
Nivelurile 11,12,13.14, 15 și 16: Sectoarele 11 și 16 servesc pentru acoperirea (mascarea) navei, scop în care sunt utilizate fluxuri de Raze Violet și Raze Cyan cu ajutorul cărora se produc niște "bule" de cristal (secțiunile 13 și 14). Aceste ”blue”, deși subtile, sunt foarte rezistente (se folosesc tehnici de puternică condensare). 
Nivelurile 12 și 15 sunt reprezentate din niște injectoare/ejectoare suplimentare prin care fluxurile mixate ale celor două raze acoperă partea din spate a navei, așa cum se poate observa pe schița pe care ai realizat-o. 
Razele Violet sunt utilizate ca remediu terapeutic, un tratament în caz de necesitate pentru navă și pentru echipaj și, împreună cu Raza Cyan, formează un fel de scut protector foarte eficient. Ambele raze combinate formează un câmp de protecție biologică inexpugnabil, de nepătruns, care conferă navei și atribute de invizibilitate pentru toate câmpurile exterioare, lucrând pe frecvențe diferite. Totodată, aceste fluxuri energetice fac imposibilă o expunere periculoasă, protejând întregul sistem al navei de orice tip de atac venit din afară. 
Deasemenea, sistemul protejează complet nava chiar și atunci când trebuie să trecem prin porți energetice foarte puternice , pentru care am primit permisiunea de survolare. 
Când Razele Violet și Cyan sunt combinate cu energia cristalelor Emerald, rezultă o energie formidabilă, de genul celor care se întâlnesc în stele, cum ar fi soarele vostru, unde au loc puternicele erupții solare. 
O anumită combinație a acestor trei energii, conduce inevitabil la explozii pe o mare suprafață. 
Uneori, navele noastre trebuie să treacă chiar și prin soare. Această traversare este posibilă printr-o anumită dozare în combinația celor trei energii ale Razelor Violet, Cyan și Emerald. (Nota C.M.: prin producerea unor explozii controlate, materia solară este împinsă în lături, formându-se un fel de tunel prin care poate înainta nava, fără ca materia din soare să o atingă. Fascinant, nu!?). 

Evident, când vorbim de raze, vorbim și de energie și de un anumit nivel de vibrație. Nivelul înalt de vibrație crește cu cât te apropii de centrul galaxiei. 
(Nota C.M.: din toată această expunere, eu înțeleg că folosind Razele Violet, Cyan și Esmerald, sau o combinație a acestora, ei ”învelesc” nava într-un strat energetic care asigură: 
- inexpugnabilitatea navei la orice tip de atac din exterior, 
- izolarea de orice mediu exterior ceea ce le conferă 
- posibilitatea de a trece prin orice formă de materie sau energie, 
- imposibilitatea pătrunderii în navă a oricărui tip de microorganisme, precum microbi, viruși etc., probabil, existenți în spațiile prin care nava se deplasează, 
- invizibilitatea, la dorință, a navei, pentru orice abservator exterior). 

La frecvența de vibrație corespunzătoare, într-adevăr, soarele vostru poate fi asimilat cu o poartă energetică prin care se poate trece dintr-un punct în altul al spațiului.

Dar, dacă ne dorim o " teleportare ", unde putem avea mai mult control asupra destinației dorite, avem posibilitatea, pe care ne-o dă tehnologia de care dispunem, de a combina toate energiile utilizate pe Thoria (Violet, Cyan, Esmerald, Auriu și Alb). Rezultanta este o energie mixată, judicios dozată, cu ajutorul căreia ne putem teleporta cu navă cu tot în orice punct din spațiu. 

Desigur, atunci când dorim, putem activa teleportarea doar pentru unii dintre membri echipajului. 
Mai menționăm că această teleportare se poate face în diverse dimensiuni.

În sfârșit, mai menționez și faptul că echipe specializate se îngrijesc de ”buna funcționare” a aștrilor, inclusiv a soarelui vostru, care sunt permanent monitorizați și ”reglați” corespunzător pentru evitarea oricăror situații care ar afecta negativ sistemele solare pe care le deservesc precum și pentru asigurarea unei îndelungate fruncționări la parametri optimi a acestor surse enorme de energie, vitale pentru menținerea, perpetuarea și evoluția vieții.
 Kenan: Acum, despre așezarea în spațiu a formațiunilor noastre de nave.

 S-ar putea spune că se bazează în principal pe forma triunghiulară și cerculară de dispunere. De multe ori, folosim și așezarea în cercuri concentrice. Așezarea în cerc pare a fi cheia specifică strategiei noastre. Acest aranjament circular  al flotelor  și flotilelor noastre are următoarea alternanță: să spunem că primul cerc de nave aflate în spațiu este ”la vedere”. Cercul de nave imediat superior va fi în spectrul invizibil, următorul, în spectrul vizibil s.m.d. Uneori, adoptăm și o așezare în semicerc. 
 În ceea ce privește navele-mamă, în principiu, ele sunt plasate la distanțe mai mari de obiectiv, în ”ariergardă”, cum ați spune voi, deși ”în spate sau în față” ori ”sus și jos”, sunt noțiuni destul de inadecvat utilizate și fără prea mare relevanță. În majoritatea situațiilor, navele-mamă sunt plasate în spectrul invizibil, pentru motive evidente. Aceasta face ca instrumentele de observare ale pământenilor (NASA, de exemplu) să nu fie de niciun folos în observarea și localizarea în spațiu a acestor nave, cu excepția cazurilor când ele se lasă observate intenționat. Adoptarea schemelor de așezare în spațiu a navelor noastre ține cont de scopul misiunii în care sunt angrenate, pentru a corespunde unei anumite tactici și manevre. Mă refer la scopuri precum: salvare, stand-by (așteptare), observare și monitorizare sau acțiune în ”obiectiv”. Pentru moment, consider că v-am furnizat suficiente date privind acest subiect. 
Konstant.: Mă rog, tu decizi. Din partea mea, nicio problemă. Acum, ar urma capitolul privind sistemele de monitorizare și de detectare a voastră și navelor voastre și legăturile pe care le realizați cu pământenii. 
 Kenan: Într-adevărMă voi referi la aceste grupuri specializate de activități precum:
1Diverse echipe specializate în unele domenii științifice de cercetare (cum ar fi geologia, geodezia, mediul, astronomie, militar etc.).


 2Monitorizarea în plan fizic, de la distanță sau cu contacte de grad 1,2,3 sau 4.
 
3. Legături cu ființe umane cu abilități ”paranormale”, persoane cu care putem stabili anumite tipuri de relații, într-un plan frecvențial comun (fie prin coborârea vibrațiilor noastre, fie prin ridicarea frecvenței lor de vibrație, pentru o perioadă relativ scurtă de timp) astfel încât să devină posibil actul comunicării bilaterale. Pentru ca aceste contacte să fie posibile, se impune ca ambii comunicatori să depășească un anumit nivel al fricii care să faciliteze apariția unui climat de încredere. 
De asemenea, mai menționăm și Remote Viewing (RV) (Vizualizarea de la Distanță), metodă des și cu succes utilizată.

 4Utilizarea oportunităților oferite de misiunile spațiale cu echipaj uman, când ne expunem pentru ca astronauții voștri să ne observe suficient de bine, cu proprii lor ochi. Din păcate, la revenirea pe Pământ, ei sunt bine ”prelucrați” pentru a-i determina să păstreze secretul și să nege că ar fi văzut ceva neobișnuit în spațiu. Împotriva ”recalcitranților”, serviciile specializate pot lua măsuri punitive, chiar drastice, care pot merge până la eliminare. Din fericie, treptat, ”secretomnia” a mai diminuat, ca urmare a generalizării observării navelor noastre de către tot mai multă lume. 

5. Colectarea și recuperarea unor resturi de nave ET eșuate pe Pământ, din diferite motive. În asemenea situații, specialiștii voștri pot prelua diverse fragmente ale epavelor navelor căzute. Ele sunt studiate de pământeni în încercarea de a afla anumite tehnologii și compoziții de materiale.  
Sunt și situații în care au loc unele schimburi, între reprezentanți ET și pământeni. Asemenea înțelegeri pot apărea din interesul nostru de a nu pune la dispoziție o anume tehnologie care, în mâinile forțelor voastre războinice, poate deveni periculoasă pentru omenire. 
 Sunt situații când voi puteți recupera materie biologică a unor ființe ET, care vă dă posibilitatea să le studiați în detaliu structura. Au fost și cazuri în care, ființe ET supraviețuitoare unui accident, au fost recuperate de pământeni și ținute în viață, pentru a fi studiate, a li se afla diverse secrete sau pentru a fi oferite la schimb.
În asemenea situații, telepatic, noi am putut comunica cu ”ostaticii ET” pe care, de obicei, i-am recuperat deși, uneori, asta s-a realizat prin părăsirea corpului lor fizic. 
Și acum, de exemplu, mai există asemenea ”deținuți” care sunt studiați de oamenii voștri de stiință.  

Din varii motive, sufletele acestor ființe nepământene au ales să se pună, în acest mod, la dispoziția voastră, pentru ca, prin ”sacrificiul” lor să primească un bonus în evoluția lor spirituală.                                                                                                                   Vorbind despre acest subiect, ar trebui ca oamenii voștri de știință să știe că nu vor putea obține niciodată mai mult decât suntem noi dispuși să le oferim. 
Încă un motiv serios pentru care admitem să lăsăm spre studiu rămășițe ale unor cadavre ET, sau ființe în viață, este și acela ca voi să descoperiți la modul concret că avem ceva în comun cu voi și că, cel puțin din acest motiv, trebuie să fim mult mai apropiați și că nu vă suntem deloc dușmani. 
 

6. Contactarea instigatorilor care ne prezintă pe noi ca fiind civilizații cu intenții agresive, cuceritoare, față de Pământ. Scopul lor este de a face imposibil contactul și apropierea noastră de civilizația umană, dorința lor fiind de a vă ține într-o stare de ignoranță care le dă posibilitatea să vă manipuleze cum doresc, ca urmare a creării unui climat de teamă și neîncredere.


Metodele lor de influențare a oamenilor pămînteni sunt diverse și ele se rezumă la: ritualuri satanice, jertfe de sânge, pervertiri, impingerea către apucături degradante din punct de vedere moral. etc.


Amintiți-vă că unii dintre reprezentanții întunericului au obținut ”succese” în ceea ce privește modificarea comportamenului multor oameni, mai ales a celor care ajung în posturi de conducere și influențare a maselor.


Konstantinos
Nu mai am nimic de adăugat pentru moment. Dacă subilectele tratate vor avea priză la publicul tău cititor, putem continua. La revedere!
 Konstant.: Vă mulțumesc pentru că ați acceptat să ne dați toate aceste informații, inclusiv descrierea navei-mamă, Thoria. Vă sunt profund recunoscător vouă celor aflați pe această minunată navă spațială. 
Kenan: Primiți sentimentele mele de iubire și deosebita apreciere pentru ființele umane de pe Planeta Albastră.
Adonai."
SURSA: http://konstantinoslightwork.wordpress.com. 
         

(multumesc  Konstantinos Petrocheilos. si C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro