duminică, 14 aprilie 2013

Lectia de iubire si respect

Va amintiti despre meritrele spirituale pe care le acumulam iubind si ingrijind animale?
Cu cat specia respectiva este mai evoluata, primim mai mult....
http://www.wallpapersdb.org/wallpapers/animals/elephant_love_2560x1920.jpg
Postez mai jos o informatie care sustine interconectarea noastra ca fiinte , calitatile si capacitatile ELEFANTILOR, considerati pe acelasi nivel evolutiv cu delfinii si balenele "
Sunt mai sensibili si mai respectuosi decat noi si nu au nevoie de telefon mobil pentru a comunica...

Prietenul elefantilor, a fost Lawrence Anthony, o legendă în Africa de Sud și autor a trei cărți, inclusiv bestsellerul Elefantul Whisperer , care a salvat cu curaj fauna contra atrocităților salbatice ale omului, inclusiv s-a implicat in operatiunile curajoase de salvare a animalelor din grădinile zoologice din Bagdad, atunci când a fost invazia SUA în 2003 și a reabilitat elefanții in intreaga lume.

In 07 martie 2012 Lawrence Anthony a murit.

El lipseste soției, celor doi fii și doi nepoți si numerosilor elefanți.

La două zile după moartea sa, elefanții sălbatici s-au prezentat la el acasă in două mari grupuri. Alte turme sălbatice au sosit separat pentru a spune la revedere prietenului lor uman iubit.

Un total de 31 de elefanti au mers cu răbdare mai mult de 20 km pentru a ajunge la casa lui în Africa de Sud.

Martori la acest spectacol, oamenii au fost evident surprinsi nu numai de inteligenta suprema si exactitatea momentului in care acesti elefanti au realizat moartea lui Lawrence, dar mai ales prin aceasta manifestare de profunda emotie, pe care animalele iubite au aratat-o si au evocat-o intr-un mod organizat:
Un mars lent din zona habitatului lor pana la casa lui Lawrence, timp de cateva zile, in sir indian, dand o nota solemna.
Cum au stiut de moartea lui Anthony acesti elefanti din rezervatie, care traiau intr-o zona indepartata a parcului?
"Un om bun a murit subit ", la multi kilometri distanta, doua turme de elefanți, care au descoperit că au pierdut un prieten drag, au început să se miște ca într-o procesiune solemnă, aproape "înmormântare" pana la casa persoanei decedate pentru a arata respect familiei sale.
"Dacă am putea avea o dovadă a interdependenței minunate a tuturor ființelor vii, cum ar fi cu elefanții din rezervatia Thula Thuja. Inima unui om se oprește, și inima a sute de elefanți este în doliu. Inima acestui om a oferit vindecarea acestor elefanți, iar acum ei au venit să facă un omagiu afectuos prietenului lor. "

Soția lui Lawrence, Francoise, a fost deosebit de afectata, știind că elefanții nu s-au mai întors acasă de peste 3 ani! Dar totuși, ei știau unde merg.
Elefantii, evident, au vrut să arate respectul lor profund și sa-si onoreze prietenul care le-a salvat viața, ramanand acolo, in fata casei timp de 2 zile și 2 nopți fără să mănânce nimic.
Apoi, într-o dimineață, au plecat.

2 comentarii:

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro