duminică, 17 martie 2013

Dovezi


Avem din noul evidenta , dovezi clare ca suntem ajutati .
Oare cand vom putea prelua noi insine controlul asupra vietii planetei noastre ?

15 02 2013 Celiabinsk ;Omenirea a fost din nou salvată de o civilizaţie extraterestră necunoscută

Explozia meteoritului a fost monitorizată de o staţie din Alaska care a captat infrasunetele produse, specialiştii considerând că dezintegrarea meteoritului s-a produs în maxim 32,5 secunde, la o altitudine de 10-15 km de Pământ.
Explozia meteoritului de la Celiabinsk, Rusia, pe 15 februarie 2013, beneficiază de numeroase explicaţii, unele mai credibile decât altele. Mai jos au fost surprinse imagini în care se poate observa cum un OZN vine din spatele meteoritului, trece prin el (sau pe lângă el), îl depăşeşte, după care la un interval de câteva secunde survine explozia.
Aceste imagini sunt extrem de importante, pentru că, la o analiză atentă, arată că acel OZN chiar a făcut ca meteoritul să explodeze înainte de a atinge suprafaţa Pământului. Dacă ar fi căzut pe Pământ, efectele ar fi fost devastatoare nu numai pentru Rusia sau Europa, ci pentru întreaga civilizaţie umană de pe Terra, conform unor specialişti care au comparat situaţia cu cea de la Tunguska (30 iunie 1908).

Acel obiect zburător nu poate fi un fragment din meteorit deoarece el vine din spate cu o viteză uriaşă, şi apoi depăşeşte meteoritul, după care dispare fulgerător... Datorită tehnologiilor pe care le au la îndemână, extratereştrii salvatori au "plantat" o bombă chiar în meteorit, după care s-au îndepărtat, pentru ca la numai câteva secunde să se declanşeze explozia care a lăsat însă ca urme doar câteva pietricele de 5 mm diametru (din masivul meteorit ce avea 10.000 de tone!). Uluitor!
Mai corect spus, extratereştrii ne-au oferit sprijinul lor, prin tehnologii specifice aplicate la momentul oportun, pentru a nu surveni o catastrofă ... au provocat explozia meteoritului în aşa fel încât pagubele să fie minime...doar geamuri sparte si raniti...
Mai este de menţionat că armata rusă a declarat în repetate rânduri că cele petrecute au fost o reală surpriză pentru toată lumea...

17 02 2013 Deerfield Beach, FLoridaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro