sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Curatarea cosmica
Meditatie
din Cartea aurie a lui Melchizedek de Dr.Joshua David Stone


"Inchideti ochii.
Sa incepem prin a respira foarte adanc.
Meditatia aceasta este profunda.Va intensifica o enorma accelerare ascensionala, deci relaxati-va si fiti ca un burete si lasati-i pe Maestri sa-si faca treba lor divina.

Chemam intreaga Ierarhie Planetara si Cosmica pentru a ne ajuta sa implementam aceasta meditatie pentru intregul grup.
Noi chemam pe Lord Mihail pentru a stabili o cupola de protectie pentru toti cei prezenti.
Noi il chemam pe Vywamus si toti arhanghelii pentru a-si aduce mainile aurii ca o retea , pentru a curata toate energiile negative din campurile noastre energetice individuale si colective.
Noi chemam de la Melchizedek, Mahatma si Metatron ancorarea Retelei de Platina pentru a curata campurile energetice ale fiecarei persoane si mai profund.
Acum il chemam pe Lord Arcturus si pe Arcturieni pentru ancorarea dispozitivului de curatare prin vantul prana , individual si in corpul nostru de grup.Vedeti acest dispozitiv de curatare prin vantul prana ca un evantai ancorat in plexul solar, sufland si curatand toate energiile nedorite din corpul eteric.Simtiti dispozitivul de curatare prin vant cum e ridicat din campul vostru de catre Lord Arcturus si de catre preaiubitii Arcturieni.
Noi acum il chemam pe Djwhal Khul si cei sapte Cohani.Lord Maitreya, Allah Gobi, Lord Buddha si Maestri Cosmici pentru a ancora programul de indepartare a miezului fricii.Vedeti asta ca o lucrare printre zabrele, ancorata in sistemul vostru de patru corpuri, luminand puternic orice energie negativa sau blocaje din campurile voastre energetice.
Noi acum cerem indepartarea tuturor programelor de frica si blocaje din fiecare persoana , astfel incat ei sa poata sa-si atinga ascensiunea la cel mai inalt nivel posibil.
Vedeti aceste programe ale fricii ca niste radacini negre care intervin in campurile voastre energetice, cum sant acum trase inafara ca un aspirator prin cheakra coroanei ,de catre Maestri.Ierarhia Planetara si Cosmica : va rog acum sa indepartati toata gandirea separarii din sistemul celor patru corpuri.Va mai rog deasemenea sa indepartati toate programele de judecata din sistemul celor patru corpuri.Va rog indepartati toata lipsa de uitare din sistemul celor patru corpuri.Simtiti aceste aspecte negative inca o data , cum sant trase afara din campurile voastre energetice prin cheakra coroanei ca o buruiana nedorita care e indepartata dintr-o frumoasa gradina.
Ierarhie Planetara si Cosmica, te rog indeparteaza toata nerabdarea si furia negativa.Te rog indeparteaza tot egoismul si narcisismul.Te rog indeparteaza toate formele- gand negative, sentimente si emotii si arhetipuri neechilibrate din sistemul celor patru corpuri.Te rog indeparteaza toata gandirea superioara si inferioara creata de ego, toate aspectele de vinovatie si constiinta rusinii creata de ego.
Te rog schimba sau indeparteaza toate implanturile extraterestre distrugatoare si elementele negative.
Cerem curatarea si indepartarea tuturor entitatilor astrale nedorite.
Il chemam pe Melchizedek , Mahatma si Metatron , cu aspiratorul cosmic, pentru a aspira orice virus chimic sau subchimic care ar exista acum in oricare corp energetic al nostru.Indepartati toate bacteriile negative cu programul aspiratorului de bacterii cosmice.
Chemam Arhanghelii si Elohimii pentru a indeparta toate energiile bolii din vehicolele fizice, eterice, astrale si mentale.
Chemam ingerii vindecarii ai fiecarei persoane din planul lor interior , acum, pentru a repara si vindeca orice iritare, pete si/sau crapaturi in aura.
Chemam pe Melchizedek, Mahatma, Metatron, Arhanghelul Mihail si toti arhanghelii pentru indepartarea tuturor fragmentelor sufletului care nu mai corespund, care nu ne mai apartin.
Deasemenea , cerem refacerea tuturor fragmentelor sufletului din Univers care ne apartin in ordinea Divina.
Chemam echipa de vindecare a fiecarei persoane si cerem acum ca corpul eteric sa fie reparat si adus la propria amprenta divina originala.Cerem ancorarea acum a amprentei originale divine , monadei perfecte a fiecarei persoane si/sau corpul mayavampa, pentru a fi folosite din acest moment inainte pentru a accelera vindecarea si cresterea spirituala la toate nivelele din timpul acestei vieti.
Noi cerem o curatare completa si o curatare a liniei genetice si ancestrale.
Il chemam pe Lord Arcturus pentru a aduce cilindrul auriu pentru a indeparta si pentru a aspira orice energii negative care au mai ramas in campurile noastre energetice colective.
Cerem o curatare a tuturor vietilor noastre trecute si viitoare.
Cerem acum integrarea si curatarea celor 144 de extensii ale monadei noastre si a maretei noastre Prezente EU SANT.
Cerem cea mai mare posibila curatare a karmei noastre , acum.
Il chemam pe Melchizedek, Mahatma si Metatron pentru a ancora chibritele pentru focul Cosmic , pentru a arde gentil zgura mentala , astrala si eterica si norii gri din campurile noastre.
Noi cerem acum o curatare completa a intregii monade si a intregii Prezente EU SANT in sine.
Noi cerem acum cel mai mare proces de curatare cunoscut vreodata de la Melchizedek, Mahatma, Metatron, Lord Mihail, Arhangheli, Consiliile de Elohimi si de la Dumnezeu.
Noi cerem acum ultima curatare cosmica pana la fagaduinta cu Dumnezeu , pana la Creatia noastra spirituala originala.
Vom lua cateva momente de liniste, pentru a pimi binecuvantarea si gratia.
Chemam acum toti Maestri Cosmici si Planetari, adunati aici si un dus de Lumina a Iubirii Pure si atributele Christ- Buddha- Melchizedek , pentru a inlocui tot ce a fost indepartat si curatat de catre gratia lui Dumnezeu si Ierarhia Cosmica si Planetara.
Chemam pe arhanghelul Sandalphon , Pan si Mama Pamant pentru a ne ajuta sa dvenim perfect integrati si impamantati in corpul fizic.
Chemam echipa de ingeri personala din planul interior pentru a ne echilibra perfect cheakrele si sistemul celor patru corpuri.
Cand santeti pregatiti deschideti ochii si bucurati-va de starea buna de a fi si de claritatea de cristal din campurile voastre energetice."
Sursa : www.lightworkers.org

Ascultati miditatia urmatoare cu Sinele superior chiar daca nu o intelegeti constient:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro