duminică, 15 iulie 2012

Mt Shasta, TELOS, Templul MaRa si cristalul atlant Interfata Multidimensionala


Incep prin a va prezenta despre Aurelia Louise Jones
născuta în Montreal, într-o familie franceză canadiană la începutul anilor`40. A absolvit ca asistentă în prima parte a carierei sale de lucru, şi, de asemenea, a lucrat ca un consilier spiritual si de sanatate cea mai mare parte a vieţii de adult, ca un naturopat şi un homeopat, folosind mai multe modalitati holistice. Ea, de asemenea, include grija pentru animale ca practică holistică şi consultanţă, prin nutritie, homeopatie, esenţe de flori şi de multe alte modalitati naturale de vindecare.
Ea este fondator si proprietar a Publicatiei de lumina a Muntelui Shasta si Newsletterul Conexiune Lemuriana. La solicitarea lui Quan Yin, Aurelia a comunicat cu motanul sau preferat Angelo, pentru informatii din lumea animalelor perezentate in cartea "Mesajul lui Angelo catre Lume", impartasindu-ne grija fata de animale, datorita tratamentului general la care sunt supuse animelele pe Pamantul nostru.
Ea a publicat trei carti depre TELOS ca si comunicari, care sunt acum traduse in intreaga lume.


Conducerea TELOSULUI
In TELOS exista 2 forme de guveramant. Regele si Regina din TELOS, RA si RANA MU, maestrii ascensionati care sunt de asemenea flacari gemene. Ei sunt conducatorii deplini ai TELOSULUI.
Cea de a doua forma de guvernamant, numita Consiliul Lemurian al Luminii din TELOS, este alcatuita din 12 Maestrii Inaltati, 6 barbati si 6 femei, in perfect echilibru masculin si feminin.. Al treisprezecelea membru, conducatorul Consilului, in acest monment ADAMA, Mare Preot al lui Melchizeddek, ajuta in deciziiile finale.

Orasul TELOS
TELOS este un oras mare, cu aproximativ un milion si jumatate de locuitori, divizat in 5 nivele pe cateva mile patrate, in interiorul muntelui Shasta.
Primul nivel: Cei mai multi dintre oameni locuiesc sub domul de la primul nivel, care contine si cladirile adminstrative si publice si cateva temple . In centrul spatiului este situat templul principal numit templul MaRa, de forma piramidala, care poate primi simultan 10 mii de oameni. Acest templu este dedicat energiei universale Melchizedek (si adaposteste marele cristal atlant interfata multidimensionala salvat din Atlantida ) .
Piramida este alba cu un varf numit din "piatra vie", daruit din Venus.
( Dupa tranzitul lui Venus din iunie 2012, acesta este principala conexiune Pamant-Venus, portal de intrare in ambianta pamantului pentru fiintele din Venus. Intreg Muntele Shasta este patruns de esenta iubirii divine a Marii Imparatese din VENUS )

Avem pe Pamant 3D o catedrala care seamana in interior cu acest spatiu al iubirii si va rog sa va delectati mai jos cu imagini ale Domului din Speyer.
In Telos , arhitectonica interioara este asemanatoare,la un nivel mult mai grandios,
picturile de pe peretii laterali sunt tridimensionale si pline de viata, iar spatiul dintre cele 2 altare este , liber pe centru iar lateralul plin cu cristale mari, magice, de cuart, de diferite marimi (multumesc prietenei mele G care le-a vazut in timpul primei intieri in energie cristica, vezi http://energiavindecatoareaculorilor.blogspot.ro/2012/03/portalul-pentru-initierea-treia.html, cu care am inceput prezentarea procedurilor de initiere pentru cresterea ritmica a luminii in fiintele noastre si reactivarea ADN ului adormit )

In TELOS- al doilea nivel: Aici se produc si manufactureaza tot ceea ce este necesar vietii din TELOS. Este deasemenea aria catorva scoli pentru copii si adulti. Multi lemurieni locuiesc si la acest nivel.

Al treilea nivel:
este conscacrat total gradinilor noastre hidroponice, unde se cultiva intreaga mancare pe aprox 7 acrii de pamant, intr-o mare varietate. care ne aduc o dieta intersanta si distractiva. Metoda de gradinarit ne ajuta ca doar 7 acri de pamant sa hraneasca eficient si placut variat 1 milion si jumatate de locuitori, cu corpuri puternice si sanatoase, care nu imbatranesc. Putem creste rapid folosind foarte putin sol si multa apa, fara chimicale asa cum folositi la suprafata. Mancarea noastra este complet oraganica, de inalta vibratie naturala. Modul nostru de gradinarit este complet nedaunator solului. Punem minerale in paa care hraneste plantele, multa lumina si iubire din TELOS. Aceasta este magia cunoasterii noastre din dimensiunea a cincea, pe care si voi puteti sa o descoperiti in acest deceniu sau la inceputul deceniului urmator.
Al patrulea nivel : contine gradini hidrofonice, manufactura si o zona mare de natura cu mici lacuri si fantani.
Al cincelea nivel: este total consacrat naturii. Copaci, lacuri, animale , chiar din cele care au disparut de la suprafata. Toate animelele sunt vegetariene si nu se ataca unele pe laltele. Traiesc in totala armonie, fara frica si agresiune. TELOS este locul unde leul si mielul traiesc impreuna si dorm imbratisati.


Noua Lemurie

Tuturor care citesc aceste randuri le spunem ca Lemuria nu a fost distrusa in totalitate, si a fost patrata pana in timpul modern. Exista astazi in dimensiunile patru si cinci , inca nevizibile celor din dimensiunea a treia . Cum valul dintre dimensiuni se rareste va asiguram ca nu peste mult timp noua Lemurie, in toata splendoarea si gloria ei se va arata voua in modul cel mai fizic si tangibil cu putinata.
.....................

In primul dintre cele trei volume pomenite mai sus, Aurelia Louise Jones ne relateaza cum, in 1997, a primit un e-mail de la lemurianul Adama, care i-a sugerat sa se mute in alta zona a USA, mai exact in zona muntelui Shasta, unul dintre cei mai sacri munti de pe Pamant.
Informatiile de mai jos sunt primite prin channelling de Aurelia.

"Lemuria si Atlantida

Pamantul a fost colonizat, ne spune autoarea cartii, in urma cu 4 milioane si jumatate de ani. La vremea respectiva, Pamantul era un loc superb, neintrecut in frumusete de vreo alta planeta. Oamenii se bucurau de ceea ce azi numim capacitati paranormale, levitatia, teleportarea si materializarea obiectelor dorite fiind practici curente.
Existau 7 continente, cele mai civilizate fiind Lemuria si Atlantida. Lemuria era localizata in Pacific; din Lemuria, au mai ramas la vedere Australia, Noua Zeelanda, Hawaii, insulele Pastelui (si o serie de alte insulite) si coasta vestica a USA (California etc).
Atlantida considera ca popoarele mai putin evoluate trebuie controlate, in timp ce Lemuria le recunostea acestora dreptul de a evolua in ritmul propriu. De la aceasta diferenta de pareri, hipercivilizatii atlanti si lemurieni au ajuns, dupa un timp, la un conflict termonuclear. Cand acesta a luat sfarsit, nu exista, fireste, nici un castigator.
Existau insa doi pierzatori mai mult sau mai putin gloriosi...Preotii lemurieni aflara ca tara lor avea sa dispara in cca 15 000 ani, Atlantida urmand sa impartaseasca aceeasi soarta mai tarziu.
La vremea respectiva, un om obisnuit traia 25 000 - 30 000 ani, asa ca tragedia avea sa se petreaca in timpul vietii vinovatilor si nu constituia, la momentul profetiei, un eveniment mult indepartat.

Construirea adapostului
Avertizati, lemurienii incepura constructia unui adapost imens sub muntele Shasta, adapost ce deveni orasul Telos. Acesta era proiectat pentru 200 000 de persoane, dar nu izbutira sa ajunga acolo decat 25 000, deoarece catastrofa avu loc ceva mai devreme decat era preconizat. Lemuria se scufunda lent in ocean, intr-o noapte absolut obisnuita, in timp ce toata populatia dormea, exceptandu-i pe preoti. Acestia stiau ce se va petrece si au ales sa ramana cu poporul lor pana la moarte, intonand cantece sacre pana cand apa le-a ajuns la buze. Cantecul intonat atunci este cunoscut azi ca "Auld Lang Syne".
Scufundarea tarii iubite le-a produs supravietuitorilor o durere intensa si extrem de persistenta. Chiar daca adapostisera in Telos tezaurul cultural al tarii lor, fusesera separati peste noapte de cei dragi. Trauma nu a fost numai a lor...persista si in memoria celulara a unora dintre noi, sustine autoarea, a acelora dintre noi ce s-au scufundat in ocean cu Lemuria.
In acelasi timp, Atlantida incepu sa fie zguduita de o serie de cutremure si sa piarda portiuni din suprafata sa. In 200 de ani, Atlantida disparu.
Lemurienii refugiati in orasul subteran Telos au devenit o civilizatie din ce in ce mai elevata, traind in bucurie, pace si properitate. Dupa un timp, lemurienii au trecut in a patra dimensiune, apoi in cea de-a cincea. Atlantii refugiati in orasul Posid, situat sub Mato Grosso (Brazilia) au evoluat similar. In paralel, oamenii au avut istoria pe care o cunoastem cu totii: razboaie, saracie, epidemii etc. Lemurienii nu au intervenit in istoria noastra.
Dupa 12 000 de ani se separare, se pare ca e timpul, sustine autoarea cartii, ca oamenii de la suprafata sa-si reintalnesca rudele din adapostul lemurian. Lemurienii au intentia sa-i contacteze mai intai pe cei mai elevati dintre noi, pentru transmisii si invataturi, apoi sa intalneasca grupuri de 2-3 persoane, apoi grupuri mai mari si tot asa, pana in momentul cand se vor arata intregii populatii. Contactarea a inceput in 2005 si va continua, fireste, pana in 2012.

Lemurienii de azi

Lemurienii de azi au peste 2 m inaltime, sunt gratiosi si poarta parul lung. Poarta o toga alba sau colorata si sandale. Au corp fizic, dar acesta vibreaza la o frecventa mult mai mare decat a noastra, asa ca nu ne e perceptibil. Bolile si slabiciunile le sunt complet necunoscute acestor locuitori ai orasului Telos. Comunica intre ei telepatic in lemuriana; stapanesc foarte bine si engleza. Au atins nemurirea, pot materializa orice obiecte doresc (inclusiv case).
Lemurienii arata, ne informeaza autoarea, de 20-40 de ani.
Orasul Telos e construit intr-un spatiu cu o inaltime de 3 km, lungimea de 32 km, latimea de 24 km si este luminat de un fel de sor interior. Are 1,5 milioane locuitori. Este legat de alte orase similare prin coridoare subterane. Transportul in interior e asigurat de trotuare rulante, lifturi etc.
Nu exista un sistem monetar. Fireste, nici impozite. Munca: 4-6 ore/zi, 5 zile pe saptamana. Viata sociala e intensa.
In scoli, fiecare elev dispune de un calculator cu aminoacizi. Profesorii sunt preoti Melchizedek. Informatiile se pastreaza nu in carti, ci in cristale.

Tehnologia lemuriana de azi
Tehnologia lemuriana e extrem de avansata. Calculatoarele cu aminoacizi pot accesa inregistrarile akashice. Lemurienii pot intra pe internet si pot prinde programele noastre TV. Copiii lor fac asta adesea, pentru amuzament.
Pe calculatoarele lor, lemurienii fac zilnic grafice ale frecventei omenirii. Aceasta creste mai repede decat se asteptau, ceea ce ii bucura, caci sunt nerabdatori sa ne contacteze. Ceea ce intarzie contactul este marea diferenta de frecventa dintre noi si ei. Ca sa ne intalnim, noi trebuie sa ne ridicam frecventa, iar ei trebuie sa si-o diminueze.
Nivelul de iubire al oamenilor de la suprafata era de 65% la data scrierii cartii, iar pentru o expunere in public, lemurienii asteapta nivelul de 90%. Cand vor iesi, ne vor arata tehnologia lor avansata, in care sursa de energie o reprezinta cristalele.

Cele 12 siruri de ADN
Noi avem 12 siruri de ADN, dintre care doar doua sunt active, iar 10 latente. Consecinta: potentialul nostru e partial umbrit si functionam la doar 5-10% din capacitatea totala, in timp ce lemurienii functioneaza la 100%.
Manipularea genetica despre care vorbeste autoarea cartii a avut loc, se pare, dupa disparitia celor doua continente, de catre o civilizatie nepamanteana, cu acordul conducatorilor omenirii. Cauza: decaderea omenirii, marea scadere a nivelului sau de constiinta. Efect: umbrirea celor 10 siruri ce sunt azi latente, "valul". In felul acesta, omenirea decazuta a putut continua sa traiasca fara a face prea mult rau.
In prezent, "valul" ne impiedica sa vedem ce se afla in afara spatiului tridimensional, iar pe cei din a patra sau a cincea dimensiune ii protejeaza de nenumaratele noastre toxine fizice si emotionale.
In perioada actuala, sirurile latente de ADN evolueaza, daca si energia noastra e constanta sau in crestere. Transformarea e franata de telefonul mobil, de televizor, de cuptorul cu microunde sau de orice alt aparat de acest gen.
Oricum, toata fiziologia umana se modifica in aceasta perioada, inclusiv structura sangelui. Restructurarile produc revenirea capacitatilor paranormale.
Pamanteni, nu mai aveti timp ! ne avertizeaza lemurienii. Prioritatea numarul 1 este vindecarea spirituala si fizica. Orice altceva nu face decat sa va distraga atentia...
http://www.telosuk.com/pages/Lemuria_and_telos.htmNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro