duminică, 17 iunie 2012

Solstitiul 21 iunie 2012 - Ascensiunea ca oportunitateIn momentul culminant de lumina, solstitiul de vara 2012, avem maxime oportunitati de a transpune realizarile noastre spirituale in planul vietii fizice. Cei care cunosc si au intrat in ciclul initierilor ezoterice in energie cristica pot acum amplifica lucrarea celei de a sasea initieri - Ascensiunea.

Informatii legate de procesul Ascensiunii, ajutat de ierarhiile spirituale si Maestrii Inaltati , gasiti pe http://energiavindecatoareaculorilor.blogspot.ro/
Va rog sa copiati linkul intr-un motor de cautare si sa accesati informatia.

Reiau mai jos, datorita amplei ei importante, comunicarea ARHANGHELULUI MIHAIL – NOUL PAMANT RASARE transmisa prin Celia Fenn –in martie 2012

"Preaiubitilor, cunoasteti ca totul este in ordine divina si in curgerea creatiei, energiile schimbarii se misca inainte. Pamantul se pregateste pentru reconectarea cu dimensiunile luminii 8 si 9 si Consiliile Supraveghetorilor Pamantului si Consiliile Stramosilor care vor fi responsabile pentru Noul pamant sant acum formate si aduse in existenta. Da, preaiubita familie de lumina, dupa 2012 si trecerea Pamantului prin portalul de lumina din decembrie 2012 , acesta va fi incredintat supravegherii acelora dintre voi care santeti alesi si desemnati pentru primul Consiliu al Supraveghetorilor Pamantului de pe Noul Pamant si asociatul sau – Consiliul Stramosilor.Aceste fiinte vor fi initiate in a 8-a si a 9-a dimensiune , unde vor lucra cu Consiliile solare si Consiliile Galactice ale Luminii.
In sfarsit, Pamantul isi va relua locul ca o ” stea a luminii” , a carui cale evolutionara este determinata de Vointa Divina si Inteligenta Creativa Divina si de cei care urmeaza Vointa Divina.
Puteti intreba cum este posibil acest lucru, avand in vedere starea politica de pe pamant astazi. Noi va spunem ca Noul Pamant multidimensional se formeaza si ” vechile” energii ale conflictului si dualitatii vor avea putina importanta in viitor. Frecventa dualitatii si conflictului apartine vechii lumi 3 dimensionale si aceasta se prabuseste.
Noul Pamant 5 dimensional se bazeaza pe Curgere si Armonie si pe schimbarea polaritatilor in Unitate. Exista cei din societatea voastra care sant cautatori avansati pentru a aduce polaritatile in unitate prin dialog si discutii. Aceasta este calea Noului Pamant si va deveni modul predominant al vietii politice pe un Pamant trezit 5 dimensional.
Dar mai important, pentru a determina calea viitoare a Pamantului este trecerea puterii reale in mainile Consiliului Supraveghetorilor Pamantului si a Consiliului Stramosilor. Acestia sant chemati si alesi in dimensiunile inalte si ei au acces la Consiliile Solare si Galactice.
Ei nu sant “observabili” fata de cei din societatea 5 dimensinala , dar sant multidimensionali si pot accesa constiinta mai inalta , pot crea si manifesta in acord cu Vointa Divina, asa cum este aceasta exprimata in Galaxia Trandafirului Auriu care se naste si se formeaza acum.
Pamantul isi reia locul si intr-adevar asta faceti si voi, asa cum “auziti” invitatia la accesul catre formele mai inalte de constiinta si catre Conducerea Pamantului. veti deveni constienti de noile voastre conectii cu soarele vostru renascut, pe care acum il numim ” Solaris”.
Consiliul 8 dimensional al lui Solaris unifica Consiliile Planetare a sistemului vostru solar si se conecteaza cu Consiliile Stelare si Galactice.
Apoi, va veti conecta cu Consiliile 9 dimensionale ale Galaxiei Trandafirului Auriu, Rosa Dorada , noul nume pentru Galaxia de Aur care se formeaza acum si a fost cunoscuta ca fiind Calea Lactee.
Cu aceste structuri in lucru, Pamantul ascensioneaza in noua sa “orbita”, ca Planeta a Stelei Albastre , prima planeta din Galaxie care atinge statutul multidimensional total si sa fie guvernat de un Consiliu al Supraveghetorilor si Stramosilor.
Acestea sant alese de Comunitatile sufletelor lor din nivelele inalte pentru intelepciune, angajament si curaj. Intr-adevar, preaiubitilor, exista mult entuziasm deoarece aceste noi structuri sant stabilizate si conectate cu retelele Noului Pamant.
Noi stim ca multi dintre voi ati gandit ca Fiintele de Lumina ar cobori pe Pamant, dar noi va spunem ca voi santeti cei care vor ascensiona pentru a intalni Fiintele de Lumina din Consiliile Solare si Galactice si va reluati locul ca parte din Galaxia Aurie.
Si asa cum faceti acest lucru, veti ramane de asemenea o parte a societatii de pe Pamant, pe planul material, gata de a contribui si a va bucura de Noul Pamant care este nascut.
Noi celebram faptul ca Pamantul nu mai este un “copil” in ingrijirea sirienilor, pleiedienilor si arcturienilor. Acum Pamantul este o Fiinta Stea matura si independenta, reprezentand energia lui Solaris in Galaxia Trandafirului Auriu.

DRAGONII SI DELFINII
Preaiubita familie de lumina, asa cum incepeti aceasta noua faza a conectarii si reconectarii, veti face aceste conectii intense cu energia trezita a Dragonilor si de asemenea cu energia Maestrilor Delfini.
Aceste 2 grupuri de Fiinte de Lumina sant in mod special concentrate pe aceasta parte a aliniamentelor din 2012 si sant pregatite total sa lucreze cu cei dintre voi care santeti pregatiti.
Mai intai, in a 6-a dimensiune, va veti intalni si va veti reconecta cu energia dragonilor.
Dragonii sant purtatori inalt dimensionali ai ” Focului Cosmic” sau Focul Inger. Aceasta este o energie elementala de baza, dar puternica, pe care ati putea-o numi energie “nucleara” , in termeni stiintifici, “focul” de baza care detine matricea holografica.
Dragonii au fost purtatorii timpurii ai Energiei Cosmice si au fost ” stramosii” vostri. Ei au expirat focul, deoarece erau expresii ai Focului Cosmic insusi. Cand treziti Focul Dragonului, va reconectati cu abilitatea voastra antica de a lucra cu Focul Cosmic pentru co-crearea cu Divinul. Cand traiti in frica energiei dragonului, aceasta traieste in partea voastra intunecata si poate aparea intr-un mod distructiv ca “explozii”, mai degraba decat foc negativ. Aceasta se intampla pe o scara larga cand umanii merg la razboi sau cand se produce o ploaie de foc prin armele nucleare, care reprezinta folosirea extrema a Focului Dragonului. Iata ceea ce s-a intamplat cand umanii au abordat Focul Dragonului dintr-un punct de vedere stiintific si au incercat sa il exploateze cu un scop negativ.
Dragonii insisi au evoluat de asemenea si nu mai doresc sa fie folositi in scop negativ. Ei doresc sa se reconecteze cu umanitatea si sa se ofere in serviciul pacii. Din punct de vedere istoric, relatia cu dragonii a fost una de frica , de conducere catre abuz si distrugere. In lumea 3 dimensionala , unde perceptia lucreaza in dualitate, dragonii erau infricosatori si intrau in conflicte si “cucereau”.
Pe Noul Pamant 5 dimensional voi recunoasteti polaritatea din Unitate si deci, dragonii pot reaparea, asa cum intrati in maiestrie si in dimensiunile mai inalte.
In Maiestrie, puteti deveni calaretii dragonilor si directiona Focul Dragonului constient si folosi puterea sa in manifestare si creatie ,pentru cel mai inalt bine si in acord cu planul divin. Aceasta este calea pe care energia dragonilor doreste sa o conecteze cu umanii si nu in sens stiintific, unde energia este exploatata si folosita fara intelegerea relatiei sacre intre Spirit, Dragoni si umani.

Al 2-lea grup al Fiintelor de Lumina este reprezentat de Maestrii Delfinilor Angelici, care sant expresii inalte ale energiilor delfinilor/cetaceelor Pamantului. Ei vin din centrul galactic sau Marele Soare Central , prin Sirius si Pleiade. Scopul lor este si a fost intotdeauna, sa ghideze dezvoltarea speciilor de pe Pamant, in special aparitia speciilor angelice umane. Cetaceele sant Maestri ale Ingineriei si oriunde este nevoie de o schimbare evolutionara majora sau o recalibrare , acestea sant acolo pentru a asista.
Chiar daca Pamantul ascensioneaza in noul si independentul rol in sistemul sau solar si in galaxia sa, Maestrii Delfini continua sa asiste acest proces al “nasterii”. Maestrii Delfini si Ingerii incorporeaza constiinta christica cosmica.
Ei curg cu Energia Aurie a Christului Cosmic , dar ei incorporeaza de asemenea Razele Magenta si Turcoaz ale Iubirii Christice. Energia Maestrilor Delfini este exprimata in dans, muzica si bucurie.
Aceasta este fluida si curgatoare si luminoasa, minunata si armonioasa. Cand voi incorporati energia Maestrilor Delfini deveniti ca si ei, fluizi, gratiosi, bucurosi si capabili sa reactionati cu gratie si viteza. Nici o schimbare de directie in Curgere nu este o problema , voi santeti pur si simplu capabili sa va miscati odata cu aceasta.
Impreuna cu asistenta Dragonilor si a Maestrilor Delfini Angelici, Focul Creatiei si evolutia speciilor de pe Pamant vor fi aliniate inca o data cu Vointa Divina si Inteligenta Creativa. Acestea se vor asigura ca energiile sant folosite doar pentru binele cel mai inalt pe Noul Pamant.
.......... Multi dintre voi vor gasi noi directii si noi cai, asa cum intrati in noile voastre roluri, in special cei dintre voi care vor lucra cu Consiliile Supraveghetorilor Pamantului si cu Consiliile Stramosilor.
Referindu-ne la corpul fizic, pot exista ceva simptome. In trecut , simptomele au fost simtite mai ales ca rezultat al schimbarii centrului si echilibrului din plexul solar spre inima.
Acum, asa cum intrati in aceasta noua faza, veti afla ca corpul fizic devine mai luminos, ca este mai plin cu lumina si mai usor in greutate . In aceasta faza, va puteti simti mai grei in corpul vostru, epuizati si puteti avea dificultati in ceea ce priveste somnul. Puteti avea si dificultati in privinta hranei, in a gasi hrana potrivita care va aliniaza noul vostru sens al corpului vostru fizic. Acestea vor trece, preaiubitilor, deoarece deveniti mai obisnuiti cu natura mai luminoasa a corpului vostru multidimensional. In curand, va veti simti plini de energie si pregatiti pentru noile oportunitati si provocari care vor aparea la mijlocul anului, asa cum va indreptati spre Poarta Leului de la sfarsitul lunii iulie !
Noi va dorim multa bucurie si iubire in saptamanile si lunile urmatoare si celebram cu voi manifestarea Noului Pamant !"
Selectat si preluat de la www.starchildglobal.com - http://alessandragrigorescu.blogspot.com

Ca sprijin spiritual foarte simplu , va reamintesc despre CELE 12 NOPŢI MAGICE dupa solstitiu :


"Ciclul spiritual al fiecărui an este marcat de două momente cruciale: sostiţiul de vară şi cel de iarnă. În momentul solstiţiului de vară 21 iunie – data corectă a sărbătorii sfântului Ioan Botezătorul – omul este la punctul de maximă expansiune exterioară, conştienţa sa fiind axată pe ceea ce descoperă în afara lui....

Prima noapte după intrarea Soarelui în zodia Racului, respectiv în Capricorn, este debutul ciclului celor 12 nopţi magice, moment când cerurile se deschid şi fiecare om poate merge în audienţă la unul din cei 12 Arhai (ierarhia a 3-a, vezi Dionisie Areopagitul) a căror manifestare în plan fizic o reprezintă cele 12 zodii. Ele se succed în ordinea inversă, prima noapte după sostiţiu fiind cea a Peştilor, a doua cea a Vărsătorului, a treia cea a Capricornului, şi tot aşa până la ultima noapte care este cea a Berbecului. Această succesiune se produce la ambele solstiţii.
În fiecare din cele 12 nopţi magice, una din cele 12 zodii ne acordă o întâlnire directă, o audienţă personală, în care putem aprofunda specificul zodiei respective, putem dezvolta şi amplifica percepţia noastră asupra calităţii zodiei respective sau putem vindeca defectul pe care ni-l evidenţiază zodia.
Dacă vreţi să amplificaţi doza calităţii zodiei respective, inainte de a adormi, meditaţi un minut sau două la specificul zodiei şi rugaţi Arhaiul respectiv să vă dea mai mult din esenţa zodiei respective să vă regleze percepţia în aşa fel încât să ajungeţi la trăirea corectă, justă, a zodiei respective şi la manifestarea constructivă a respectivei calităţi.

Mai jos redau prezentarile pentru
Noapte - ZODIE - VERB - Esenţa specifică (calitatea sau defectul)
21-22 iunie Peşti A cunoaşte
(spiritual) cunoaştere spirituală, manifestare spirituală, conştiinţă spirituală
22-23 iunie Vărsător A cunoaşte
(ştiinţific) originalitate, inventivitate, altruism, lucru în echipă
23-24 iunie Capricorn A exploata pragmatism, rigoare, seriozitate, planificare, fire econoamă
24-25 iunie Săgetător A înţelege filozofie, religie, artă, simţ estetic, poziţie justă între frumos şi funcţional
25-26 iunie Scorpion A dori dorinţă ( a dărui dragoste) corectitudine, promptitudine, spirit justiţiar, pedeapsă
26-27-iunie Balanţă A echilibra artă, estetică, abilitate în comunicare, negociere, diplomaţie, interes acordat celorlalţi.
27-28 iunie Fecioară A analiza
(critica) vânător de greşeli, perfecţionism, corectitudine, critică constructivă,
28-29 iunie Leu A vrea arta de a conduce. Să vrei eficienţă şi performanţă pentru tine dar şi pentru ceilalţi.
29-30 iunie Rac A simţi simţirea corectă, reală, nealterată, din care rezultă concluzia reală
30iunie-1 iulie Gemeni A gândi gândirea vie, activă, constructivă, utilă, practică.
1-2 iulieTaur A avea simţul corect al proprietăţii (cât de mult trebuie să am ca să îmi ajungă?)
2-3 iulie Berbec A fi afirmarea de sine trebuie să fie o consecinţă, o rezultantă şi nu un scop, sau un obiectiv. Dacă fac ceea ce trebuie, atunci mă voi afirma şi oamenii îmi vor recunoaşte valorea."
Multumim A. Nicolici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro