duminică, 18 martie 2012

Luna de cristal din ATLANTIS

A doua Luna a Atlantisului

"Ceea ce a fost cunoscut sub numele de a doua Luna a Atlantisului si reţelele cristaline de energie si de putere, au ajuns sub control guvernamental, spre folosirea alterata a lor , prin programarea ariana modificata.
Atla-Ra au fost capabili să refaca utilizarea iniţiala, dar în timp au fost depasiti de probleme.astefl ca si-au dat seama că sfârşitul era aproape.

După cum am menţionat mai devreme, a doua Luna a Atlantidei, a fost de fapt un satelit masiv cristalin. Acesta a fost de constructie Arcturiana şi gestionat de către Preotii Savant Atla Ra din Legea lui Unu, sferă cristalina enormă , creata cu o inginerie exceptionala, de aproximativ cinci kilometri in diametru.

Acesta a fost utilizat inca din Epoca de Aur a Atlantidei, şi a servit nenumărate scopuri binevoitoare. Acesta amplifica şi controla diferitele raze cristaline emise de cristalele de foc, de vindecare şi de energie. Acesta a fost oarecum un macrocip computerizat care refracta, separa, rafina , reflecta fascicule de energie pentru utilizare în agricultură, control al vremii, control al mareelor, temple de vindecare, temple de regenerare şi consolida sistemele de energie ley-generate de sistemul cristalin.
El a stralucit în cer peste Atlantis şi a apărut ca luna "recoltei" de aur, şi a fost cunoscut sub numele de a doua Luna a Atlantidei. O banda curcubeu caleidoscopic de energie din plasmă antigravitationala se învârtea în jurul sferei, şi de multe ori semana cu ceea ce voi numiti acum luminile aurorei boreale.
Satelitul Luna de cristal nu orbita Pământului, se muta programat, autopropulsat, in locaţii permanent schimbătoare în vederea îndeplinirii nenumaratelor sale sarcini peste Atlantis, Africa şi coasta de est a Braziliei..

După ce complexul Reteaua Cristalina a intrat sub controlul federal, Fii lui Belial l-au integrat tehnologii lor proprii în grupul de ingineri, înlocuind treptat conducerea departamentelor cheie cu ai lor.
Atla-Ra au încercat să blocheze încercarea lor de a reprograma satelitul pentru utilizari de război, explicand faptul că supraîncărcarea satelitului ar risipi câmpul antigravitational care il sustine, şi un accident catastrofal ar putea apărea. Oamenii de ştiinţă arieni au respins ideea.

Unii dintre Atla-Ra au fost ameninţaţi şi inlocuiti, altii au început să dispara misterios.
Multi dintre Poseidani s-au simţit intimidati şi neputinciosi pentru ca Consiliul guvernatorilor a permis ca satelitul sa devina o „arma strategica de apărare ", funcţionand astfel programat.

Oamenii de ştiinţă dintre Fii lui Belial, cu aprobarea consiliului au reprogramat un by-pass de sistem şi au început să trimită raze distructive folosite pentru a iniţia erupţii vulcanice şi cutremure masive împotriva coloniilor şi a naţiunilor care au refuzat să indeplineasca cererile lor. Acestea au fost destinate în zonele care sunt acum Grecia şi Turcia, şi au provocat mari distrugeri. Într-adevăr, satelitul a dat arienilor zelosi avantajul de lupta multdorit, şi l-au folosit excesiv, jubiland, cu suportul celei mai mari parti a populaţiei.

Inceputul sfarsitului
Luna de Cristal a inceput sa intre in "suprasarcină", slăbind câmpul anti gravitaţional , care o păstra pe orbita. Atla-Ra au înţeles implicaţiile a ceea ce va avea loc în curând atunci când se putea prăbuşi, dar atentionarile lor catre consiliului au continuat să fie ignorate.

Pe parcursul anului, satelitul a început să functioneze haotic şi cu mari abateri, şi întreruperi de curent au început să apară. Încercarile neobosite pentru a corecta aceasta nu au avut succes. Atla-Ra au fost rugaţi să acorde sprijin în corectarea acestuia, dar cei mai multi au refuzat. Unii au încercat să-l stabilizeze şi să previna dezastrul iminent. Toate încercările au eşuat. Consiliul a refuzat sugestia de a incinera satelitul, necrezand ca s-ar putea prabusi, refuzand minimizarea efectelor unui impact.

Transferul Cristalelor

S-au adunat un grup loial din interiorul Atla-Ra şi al Legii lui Unu pentru a planifica deconectarea şi relocarea iminentă a cristalelor de foc şi de energie in diferite locaţii „sigure" înainte de accidentul iminent al satelitului. Acest lucru a fost realizat cu tehnologia si asistenţa celor din Sirius B.

Relocarea preţioaselor cristale a fost foarte riscantă, şi a necesitat o planificare atentă şi un mare secret. Ea a trebuit să fie făcuta înainte de accidentul satelitului şi fără stiinta Consiliul guvernatorilor.
Atlantis a avut numeroase cristale de alimentare situate pe cele 5 insule şi de-a lungul rutelor specifice a sistemului de labirinturi subteran.

Atla-Ra ştiau că odată ce satelitul de cristal pierdea campul sau antigravitational, aceasta s-ar prabusi intr-o explozie imensa , cu efecte subsecventiale ulterioare, la Cristale principale şi secundare din clasa de mai jos, creând explozii secundare catastrofale din clasa nucleara în termen de săptămâni sau zile de la accident.
Ei au vrut să se asigure ca cristalele master nu vor fi folosite pentru scopuri negative în continuare, şi să fie salvate pentru un moment în care omenirea ar putea a le folosi dupa cum au fost destinate. Ele ar fi fost imposibil de transportat după prăbuşirea sistemului.

Şapte dintre cristalele primare incredibile şi două cristale secundare au fost mutate în cadrul sistemelor de transport în vrac din Sistemul de tuneluri subterane, cu ajutorul celor din Sirius B.

Trei Cristale primare au fost mutate in domeniile cristaline din Arkansas, două cristale primare au fost relocate la fermele subterane de cristale ale Braziliei in Bahia si Gerais Mineas, unul a fost mutat mai jos in Muntele Shasta, şi marele cristal de foc a fost plasat subteran în Marea Sargaselor, adânc in zona Bimini. Cele două Cristale secundare din insula OG au fost mutate în cavernele de sub zona de Tiajuanaco, Bolivia lângă Lacul Titicaca.
Toate au fost puse în ecluze dimensionale, cu reglaj reductiv, în stare latentă energetic, prin tehnologia siriusienilor.
Restul, in limbajul dvs. este istorie, istorie uitata din perspectiva civilizatiei dvs. de masă. Într-adevăr paradoxul, ironia, este faptul că aceasta conţine cea mai clară dintre lecţii!

Într-adevăr, după câteva luni de utilizare pentru tehnologia de "raze mortale", satelitul mare de cristal s-a supraîncărcat, campul sau antigravitational a slăbit şi s-a prăbuşit cu viteza exceptionala a unei comete masive, într-o explozie îngrozitoare care a devastat cea mai mare parte din OG şi a slabit critic stabilitatea plăcii tectonice atlante.
Satelitul de cristal s-a spart în miliarde de cioburi fragmentate, care umplu acum adâncul Atlanticului. Nori masivi de praf şi fum au erupt, ascunzand soarele. Valuri de cutremure şi tsunami au devastat insula şi au trimis unde mari peste două treimi din Arian. În câteva minute staţiile de alimentare rămase au explodat cu putere de bombe nucleare. Ramasitele unei astfel de explozii a unei statii cristaline de putere poate fi văzuta la această zi în zona de nord-est a Braziliei, in zona numita "Sete Cidades".( 7 grupuri de stanci ciudate care par organizate ca 7 orase)


Atlantis, şi coasta de est a Braziliei şi coasta de vest a Africii au fost devastate de cutremure ulterioare. Panică şi haos a urmat timp de 3 săptămâni, in celelalte domenii de uscat zguduite şi mase mari terestre s-au prăbuşit în mare.

Podul de pamant care lega Poseida şi Og la Yucatan a rămas deasupra apei iniţial şi a fost literalmente umplut cu zeci de mii de atlanti incearcand disperat sa scape.
Fiecare tip de nave maritime a fost umplut cu supravieţuitori refugiaţi terorizaţi.

Şi apoi într-o singură unda prelunga, cutremurătoare, terenurile rămase s-au prăbuşit în jos în mare.
Este o scena care multe multe vieti a chinuit şi întunecat amintirile multor dintre voi, care au fost acolo. Dragilor, acesta este timpul pentru a lăsa să plece toata durerea.

Cele mai bune si inaltatoare intentii

Deci, multi dintre voi cred că totul se întâmplă aşa cum ar trebui să se întâmple, după cum aceasta este "menit" să fie. Dragilor , nu este cazul. Lucrurile se întâmplă cum se întâmplă, ca un set de multiple potentiale. Şi într-adevăr, de la cea mai perfecta perspectivă a evenimentelor "destinate" să se întâmple , se întâmplă ca ele sa fie create de intentia noastra. Sunteţi creatori ai evenimentelor voastre.
Dar Dragii mei, evenimentele nu se întâmplă spre cel mai mare bine până când veţi crea binele suprem. Caderea Atlantisului nu a fost cea mai bună solutie, şi nu va fi până când nu o vom recreea ca atare.

Daca toate s-ar fi întâmplat aşa cum ar trebuit, nu v-ati fi reîncarnat. În şcoala dramatică a "realităţii" holografice a vietii ciclice veţi reveni in ciclu până când veţi învăţa acest lucru. Ati înţeles Dragii mei?
Timpul şi probabilitatea sunt frumoase paradoxuri iluzorii ....
De aceea vă spun că Epoca de Aur a Atlantidei este de fapt un eveniment la
orizontul viitorul vostru, care a făcut parte "aparent" din trecutul vostru !"

Melodia de inceput din prelucrarea celtica de mai jos este asemanatoare cu cea pe care o auzeati in ultimele clipe ale scufundarii lente a Atlantisului . Sper sa va fie ajutor de alinare, spre pace interioara si sa va dea taria de a reconstrui impreuna pe Pamant, Epoca de Aur a ATLANTISULUI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro