marți, 13 martie 2012

Povestiri din Atlantis


Continuare la partea I : http://divinulfengshui.blogspot.com/2012/02/din-nou-despre-atlantida-vechiul.html

Poseida şi Atla-Ra
O grupare spirituala formata din preoti-oameni dde stiinta, foarte evoluati spiritual si disciplinati au primit din origini extrateestre intelepciunea si cunoasterea necesara folosirii retelei cristalelor de putere.
Marea majoritate a preotilor( de sex masculin si feminin) faceau parte din rasa de aur a Atlantilor, dar erau de asemeni din rasa bronz, alb, maro Lemurian si Cetaceean. In acea vreme existau inca fiinte delfini care mergeau pe 2 picioare si respirau aer. Acesti preoţii au fost menţionati ca Atla-Ra
Ei au mentinut niveluri sperioare de constiinta , chiar superioare frecventei dimensiunii a 12 a , ramanand foarte puri si rezonand cu adevartul concept de UNITATE in care am fost creati de Creator.


Ei au susţinut prin contact telepatic legatura cu dimensiuni superioare , cu civilizatii avansate din spaţiu Pleiade, Arcturius, Andromeda şi Sirius.
Preoţii Atla-Ra au fost foarte venerati şi în mod tradiţional separati, şi exceptati de la controale guvernamentale, Astfel, cunoşterea şi tehnologia cristalina, era în mare parte in mâinile acestor înţelepti binevoitori, deşi au fost si unii tehnicieni şi ingineri cristalini din populaţia Poseidana care nu faceau parte dintre Atla-Ra.

Preotli Savant Atla-Ra au fost atât bărbaţi şi femei şi au fost capabili să traiasca perioade mari de viaţă, atât prin regenerare cu puteriea minţii ( accesare a elementelor primordiale ale vietii) cat şi prin tehnologie în Templul de Reîntinerire. Multi au trăit vieţi biologice de 6000 de ani, unele la 12.000 ani!
( va reamintiti ca Maetrul Atlant Toth a realizat Inaltarea corupului sau fizic abia de curand? )
Multe suflete geniale s-au numărat printre Atla Ra. Entităţile pe care le stii ca Galileo, Isaac Newton, Einstein, Tesla, Edison, Marcel Vogel, Ronna Herman şi DaVinci au fost printre Atla-Ra. Tyberonn şi Oneronn au făcut parte din această grupare de preot om de ştiinţă, care au trăit vieţi foarte indelungate.

Arian şi Complexul industrial:

Arian a fost cea mai mare dintre insulele atlante şi cea mai populata.
Arian a fost centrul comercial şi a exercitat cea mai mare influenţă punct de vedere economic, agricol şi militar.

După al doile potop, Arian a ajuns controlata de un grup elitist "o rasa alba" , care a controlat economia, puterea militara şi guvernul, chiar dacă majoritatea populaţiei au fost de rasă bronz sau roşu.

In Arian a crescut o aristocraţie cu mintea corupta de putere care au căutat să blocheze "Legea lui Unu", şi a utiliza Tehnologia din Atlantis pentru controlul asupra lumii, prin utilizarea de energie cristalină pentru arme, şi utilizarea ştiinţei genetice pentru dezvoltarea şi menţinerea unei rase inferioare, pentru a servi în calitate de lucrători şi soldaţi.
Ingineria genetica a existat în Meruvia, pe Arian. Aceasta a fost iniţial folosită în scopuri benefice, pentru a imbunatatii vehicule fizice pentru cei care s-au incarnat in corpuri fizice jumătate om –jumatate animal . Muncă genetica a fost preluata si dezvoltata pe Arian şi a fost utilizata pentru a elimina fanere, gheare, pene şi piei de reptile .
Acestea au fost făcute în Templul de purificare, de un grup specializat în centru medical. Din nou, subliniem că, în timpul Epocii de Aur a Atlantidei, folosirea ingineriei genetice a fost benevolenta. Progrese mari genetice au fost făcute . O înţelegere superioara a clonarii şi a limitelor de adaptare fizică imbunatatita erau dovezi cu finalitate utila si etica.

În timpul haosului de reconstrucţie după 17,500 BC centrul a ajuns sub controlul grupului Fiilor lui Belial, si a fot utilizat in scopuri generate de lacomie si putere. Iingineria genetica a început să fie folosita în scopuri întunecate, în crearea unei rase de muncitori-sclavi si hibrizi om-animale cu corpuri emoţionale şi niveluri de inteligenţă cenzurate genetic. Ca si in Germania nazista, se impunea maselor superioritatea unei rase pure.
De fapt, multi dintre oamenii de ştiinţă genetica au fost iniţial ţinuti in necunostiinta de cauza privind scopurile cercetarilor lor până când a fost în esenţă, prea târziu pentru ei să se oprească .Unii dintre voi purtaţi o grea vina pana astazi ca rezultat al acestei activităţi. În timp totul a devenit o fabrica de clone
pentru sclavie de masa cat sa producă forţa de muncă atât de necesara pentru a lucra terenuri agricole şi in fabrici ndustriale , cu profituri imense pentru elita ariana.

Odată descoperiti, a fost justificat de elita ca forţa de muncă animală nu este luata în considerare ca avand drepturi si caracteristici umane. Coeficientul lor de inteligenta a fost genetic minimalizat şi corpurile lor emotionale au fost deconectate. Acest lucru a determinat o mare problema morala, dar, în timp, chiar şi clasa mijlocie de arieni , au închis ochii şi au acceptat.

Legea lui Unu si Fiii Belial

Utilizarea ingineriei genetice pentru profit egoist a dus la marea diviziune conceptuala între Legea lui Unu si Fiii lui Belial, acestia din urmă devenind atat de absorbiti de ambiţiile materialiste incat au au pierdut din vedere orice etică spirituala.

Literalmente sute de mii de mutaţii hibrizi au fost creati pentru a lucra câmpuri şi monstruozitati au fost create cu mintea controlată pentru a efectua ordinele stapanilor lor. Atat de multe au fost clonate că societatea agro-industrial ariana a devenit destul de dependent de acestia.

Sufletele au ajuns prinse în organismele clonate numit "lucruri" şi "ceilalţi" cu lobotomii genetice şi anularea functiilor sexuale şi emoţionale.
Multe suflete dintre cei care au fost prinşi în monstruoase modificari sau in organisme androgin, poarta inca durerea groaznica de a fi închişi în organisme care nu au permis creşterea spirituală sau exprimarea emoţională.
Pentru mai multe milenii cele două ideologii au rămas blocate şi agenţiile guvernamentale au fost într-o stare de impas delicat.Poseidanii au fost prea evoluati şi gentili prin natura lor pentru a încerca să lupte contra arienilor şi au căutat să-i educe şi sa-i influenţeze spiritual.
Arienii, care erau de trei ori mai numerosi decât Poseidanii , nu au îndrăznit sa atace Poseida care era sursa de energie cristalină cu care traia naţiunea .

Arienii au fost, în esenţă, grânarul şi industria şi celor 5 insule, cu cea mai mare parte a productiei şi toti depindeau de sclavii modificati genetic. Staţiile cristaline de energie au fost amplasate pe toate insulele, precum şi in cele mai multe "colonii", Poseidanii Legii lui Unu şi Atla-Ra aveau cunoasterea sistemului energetic pentru a rula sistemul. Astfel, acest sistem de resentimente-si echilibre a existat pentru cinci mii de ani după a doua faramitare a teritoriului atlant.
Conflictul a început o spirală descendentă dupa Epoca de Aur a Atlantidei , care a existat inainte de 30.000 , Deci, din momentul 17,500 BC cand teritoriul se rupe în5 insule, spirala descendentă se accelereza.
In perioadă aproximativ 16.000 BC un război a izbucnit pentru elita Atlantidei ariene militare Fostele
coloniile ale Atlantisului situate în zonele mediteraneene au rupt legăturile tradiţionale şi au dezvoltat propriile lor guverne independente, în special cele din Grecia şi Turcia (văzand schimbările Atlantisului catre un stat militaro-fascist controlat de ariani) .
Deşi arienii aveau putere militara, statele mediteraneene nu au cedat, razboaiele regionale şi coloniale au durat, pentru ca nici o parte nu putea sa domine pe celelalte. Facţiuni în cadrul arian au dorit să folosească energia cristalina pentru a potoli adversarii. Acest lucru a fost refuzat ferm de "Legea lui Unu" Atla-Ra şi populaţia din Poseida.
Arienii au facut câteva încercări zadarnice de a teroriza Poseidanii, şi fiecare a fost înăbuşită.Poseidanii s-au razbunat închizand energia şi negand puterea arienilor.Arienii au răspuns prin oprirea aprovizionarii cu alimente şi bunuri fabricate. A urmat.un impas mare .

Congresul Uniunii Atlante


Într-o înşelătorie mare, deghizata ca un plan de unificare, arienii au abordat Poseidanii cu formarea unui Congresului Naţional pentru a atenua divergentele tot mai tensionate şi a aduce armonie în Atlantida.
Aici reprezentanţii din Legea lui Unu au fost trimisi împreună cu reprezentanţi din Fiii lui Belial.

Congresul a fost format ca reprezentare egală din cele două părţi.
În termen scurt, pentru o federaţie de felul acesta a aparut promisiunea pentru o mai mare armonie. Timp de mai multe decenii promisiunea de schimbare şi îmbunătăţire , parea ca ar putea veni de la Congresul Naţional.
Poseidanii au fost încurajati şi mulţi dintre ei au lasat garda jos .

Atla-Ra se abtineau ,simţind înşelăciune.
Iniţial, Congresul Naţional a îmbunătăţit relaţiile şi multe legi care a promis unitate s-au pus în mişcare. Cu toate acestea, principalele puncte de opoziţie, sclavia genetică şi gestionarea energiei cristaline au rămas nerezolvate.

Din cadrul Fiiilor lui Belial a crescut o conducere hipnotic carismatica care sedus masele în Atlantida sa creada ca pot face posibila revenirea la Epoca pierduta de Aur din Atlantis .
Liderii acestui grup au fost suflete pe care le stiti ca Hitler şi Himmler, într-adevăr, conducatorii naziştii
ai celui de al doilea război mondial. Legiuni mari militariste s-au format şi au câştigat masele prin convingerile politice secrete şi puterea.

Mutanţi hibrid au fost folositi pentru a teroriza pe cei care li s-au opus în Arian şi Og, şi au încercat în zadar, in Poseida.
Acest puternic contingent arian au fost maestrii in manipulare şi mass-media. Ei au prezentat argumente bine gândite, mascand adevăratele lor intenţii , promitand un compromis reciproc .Propaganda părea destul de fezabilă la suprafaţă şi a convins moderaţi, inclusiv şi unii din Legea lui Unu cu speranţa de armonie.

În ceea ce părea a fi o mare oportunitate de evoluţie, o lege a propus pentru a aduce ingineria genetica, până acum controlată de arieni sub control federalizat, şi în schimb, aducea sistemul cristalin de energie sub controlul unei agenţii guvernamentale,.Atla-Ra ar rămâne la conducere, dar nu mai sunt scutite de controale guvernamentale.
O fost discuţie mare şi un scrutin. Au fost de acord deoarece Poseidanii aveau cota egală în congres.

Trădarea:

Legea a trecut, în cele din urmă pe credinţa că noua Agentie Guvernamentala pentru Energie Cristalina ar fi condusă de un Consiliu de conducere format din 5 Poseidani şi 4 arieni, şi că nimic nu ar putea fi schimbate fara o majoritate a consiliului.
Faptul că Legea lui unu avea controlul majoritar a făcut planul foarte promiţător pentru populatia din Poseida. Un program de training a fost convenit, care ar permite inginerilor de la ambele părţi, în afara Atla-Ra, a fi pregătiţi cu cunostiinte de inginerie complexe.
Iniţial, în ciuda precauţiei Atla-Ra, sistemul parea a fi bun şi aducând o mai bună armonie.

In cativa ani, războaiele din Marea Mediterană au escaladat, existand presiune pentru a folosi fascicule cristaline în scopuri de război sub pretextul securităţii naţionale. O discuţie, dezbatere şi vot a fost programată in Consiliul guvernatorilor.
Securitatea naţională a fost invocata şi un sentiment manipulare patriotiotica a măturat ţara.

Apoi înşelăciunea a iesilt la iveala. Ca un şoc puternic şi mare întristare pentru Poseidani, unul din membrii Consiliulu din Legea lui Unul, a schimbat poziţiile. El nu a fost nici Atla-Ra, nici din rasa de Aur.
El a crescut politic ca un lider carismatic, un negociator de încredere, care a promis loialitatea la Legea lui Unu şi a câştigat încrederea lor deplină. El a fost sedus de către arieni, şi a căzut victimă pentru ambitiile sale.

In urma, aceastui fapt a simtit remuscari amare, si-a petrecut vieti ulterioare in încercarea de a repara greseala. Căci cu adevărat el nu a prevăzut sfarsitul catastrofal, şi a permis să fie el însuşi orbeşte compromis de promisiunea de putere şi grandoare.

Dragii mei, aceasta este iluzia puterii. Veţi vedea atunci când cineva câştiga putere, ceea ce poate părea drept poate fi de multe ori o iluzie a ego-ului. Fiecare pe drumul Maiestriei trebuie să decidă în cele din urmă între putere şi iubire. Chiar şi cel pe care l-ati numit Hitler a crezut că scenariul rasei unice ar permite un viitor mai bun pentru pământ, cu o întruchiparea fizică supremă pentru toate sufletele reincarnate, reducere a bolilor, precum şi eliminarea diviziunii rasiale .

Chiar si cel pe care îl apelati Iuda în alegoria dvs. biblice a gândit că, prin arestarea lui iisus, el ar fi obligaţi să utilizeze puterile sale divine pentru a descoperi Maiestria sa la lume! Într-adevăr, Paradoxul este că ceea numim "Putere" este de multe ori la polul opus fata de Iubire. Acum vedeţi cum ego-ul şi puterea poate înşela? Intelegeti?
Într-adevăr, în sfarsitul atlantean, ceea ce a apărut a fi o unificare, a fost într-adevăr o trădare confuza, şi devastatoare, şi într-adevăr, a răsturnat complet viitorul probabil al armoniei într-un întunecat si catastrofic sfârşit.

Astfel, prin "legalizarea" controlului guvernamental, utilizarea energiei cristaline
şi a reţelelor de putere a ajuns sub control guvernamental la Fiii lui Belial.

Vom continua....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro