sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Noi suntem Lumina


Noi suntem Lumina ! lumina din Creatia infinita ! in noi se afla intreaga Creatie !
Amintiti-va dragilor ! si primiti cu bucurie orice dar !

Sper ca ati simtit magia bucurie care s-a impamantat in fiinta planetei noastre prin Valul Luminii si Iubirii din 11.11.2011 si va doriti cu totii sa traim la nivelul minune al frecventei binecuvantarii divine care s-a revarsat pentru noi toti, pe intreaga noastra planeta .

Va rog sa va reamintiti ca in perioada 11-12-13.11.2011 este de o importanta deosebita ajutorul multidimensional sonor oferit noua de prietenii nostrii Hathori prin Acordarea Glandei Pituitare. Detalii gasiti la adresa :

http://amira-paranormal.blogspot.com/2011/11/meditatia-mondiala-din-111111.html

"Pe parcursul meditatiei( la frecventa careia puteti reveni pe intentie in orice moment al celor 3 zile, dorind reconectarea deplina ), Hathorii din a cincea pana la a douasprezecea dimensiune ne vor aduce Lumina prin intermediul sunetului.
Hathorii care locuiesc in dimensiuni superioare (adica intre 9 -12) sunt maestri stravechi ai culturii lor. La evenimentele Hathorilor de pana acum, au participat Hathori din dimensiunile 5-8, dar acesta va constitui primul eveniment la care aduc lumina si sunet, Hathori din dimensiunile 9-12. Desi conceptul de dimensiune reprezinta ceva deosebit de complex, de data aceasta ideea principala este ca, pe masura ce se inainteaza catre dimensiuni superioare, acestea devin din ce in ce mai subtile, in natura lor. Cu cat este o dimensiune mai subtila, cu atat mai mult potential de putere poate fi accesat in cadrul ei. Ca rezultat al acestei orchestratii multidimensionale din partea Hatorilor, ma astept din plin la o experienta extraordinar de puternica si de profunda, pentru noi toti.

Energetica Meditatiei, vor transcede atat timpul cat si spatiul. Cu alte cuvinte, pe parcursul acestor trei zile, puteti sa intrati in orice moment in stari profunde de constiinta interioara, cu ajutorul Acordarii Glandei Pituitare, pe perioada cat este deschis portalul, indiferent de locul in care va gasiti.

Daca urmati sugestiile Hathorilor cu privire la meditatie, trebuie sa va alocati cam o ora in care sa nu fiti deranjati. Ascultati apoi Acordajul Glandei Pituitare, de sapte ori fara oprire (de pe computer sau mp3 player). Stati apoi in liniste, cu atentia concentrata asupra glandei pituitare, timp de douazeci, treizeci de minute. In final, daca se poate, intindeti-va si odihniti-va putin. Fara indoiala ca multi dintre noi vor adormi in aceasta perioada de odihna si asta e un lucru bun. Daca acest lucru vi se intampla, sugestia mea este sa lasati lucrurile sa curga normal. Daca, pe perioada celor trei zile de miscare energetica, va simtiti atrasi sa faceti meditatia mai mult de o data pe zi, urmariti-va cu atentie. Daca incepeti sa va simtiti mai ciudat decat de obicei, opriti meditatia si odihniti-va. Ma astept la o experienta adanca si profunda, pentru toti cei care ni se vor alatura in aceasta meditatie, de oriunde s-ar afla. Si toti sangha din lume sunt bineveniti la Masa Marelui Mister."

Este o magie a iubirii oferite ca sprijin de cei apropiati noua, sufleteste si "pamanteste".

Ne va ajuta sa ne purificam, sa devenim mai luminosi si sa ne recapatam capacitatile noastre universale, pe care Tatal Creator le daruieste tuturor copiilor sai !

Intradevar in fiinta umana, in capul fiecaruia dintre noi, exista un triunghi energetic magic, prin care suntem conectati cu exteriorul ( ca si sistem hormonal si energetic). Triunghiul functioneaza ca un intreg la fiintele echilibrate, luminoase, trezite spiritual intre hipotalamus, epifiza si hipofiza.

Va rog sa daruim impreuna iubire intregii planete Mama, Tatalui Ceresc Creator Universal si tuturor ajutoarelor noastre spirituale !

Le multumim si ii binecuvantam !
Asa sa fie ! AMIN!

Un comentariu:

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro