duminică, 20 noiembrie 2011

Informatii despre planetele ascensionate Landras şi Partoos


Informaţii prin intermediul Sabinei Sangitar

09 noiembrie 2011


Multe lucruri s-au calmat pe Landras.
Pionierii de pe Landras, care sunt acum în faza de adaptare, au posibilitatea de a conecta cu 18 aspecte ori de câte ori doresc. Prin urmare, ei pot călători cu merkaba lor, ceva de care se bucură într-adevăr . Prin faptul că ei au răspândit spiritualitatea multi alti locuitori, sunt ghidati intr-o trezire stabila.

Este adevărat că apa este încă rara, dar acest lucru este pe cale de rezolvare. Mulţi călători stelari şi galactici sunt pe diferite planete, pentru a aduna energiile şi informaţiile pe care le aduc inapoi conlocuitorilor lor. Acestia trăiesc acum în comunităţi mari şi lucreaza într-un fel de centre spirituale. In acest moment totul arată foarte bine.

În timpul Festivalului Kryon a avut loc ascensiunea planetei Partoos.
A fost o provocare foarte mare pentru mine, căci am auzit despre ea în timpul transmisiei energiei Eleua (energie cristica) şi a trebuit să decid când să spun participanţilor despre aceasta. Aşa că l-am rugat pe Arhanghelul Mihail, pentru a anunţa ascensiunea Partoosului , ceea ce el a si facut.

Ascensiunea pe Partoos a avut loc foarte, foarte uşor. Foarte putin a trebuit să fie transformat, mai nimic a fost distrus. Vederea interioara a locuitorilor, a avut loc foarte mult timp, aproximativ 22 de minute, ceea ce este foarte mult în timp liniar.
Tonul suna complet diferit decât înainte pe Landras.
Locuitorii din Partoos ne seamănă foarte mult. În activitatea lor, precum şi întregul, cu excepţia faptului că acestia sunt hermafroditi. Acest lucru înseamnă că acestia poartă energiile masculine, precum şi feminine, în părţi egale în fiinta lor. Dar este una şi aceeaşi formă umanoida.

După ce Înălţarea la cer a avut loc şi ecranul interior a fost deschis pentru vizualizare ,o bucurie enormă şi mare euforie a fost traita, cu cântece şi dans. Această energie foarte inalta a bucuriei a provocat imediat un alt cutremur. Dar totul a mers foarte uşor.

Cu toate acestea, au fost necesare mai multe evacuări pe Partoos decât pe Landras. Foarte mulţi locuitori au fost preluati pe nava Ashtar, in formare, urmand a elibera tiparele energetice şi a fi conectaţi la aspecte - modele şi aspecte, care din anumite motive nu s-au eliberat în timpul ecranului interior sau nu au fost suficient de bine integrate, astfel încât merkaba nu se putea dezvolta pe deplin in fiintele lor. Acum deja Pionierii din Partoos pot călători în Venus.

Ei nu mai iau hrană materială, acum trăiesc pe lumina.
Acest lucru este supus voinţei libere şi nu înseamnă că aceasta va fi neaparat la fel cu noi, pamantenii.

Pe Landras , aproximativ o treime din locuitori,au fost evacuati pe nave , mai putin decat pe Partoos .
Pe Partoos multe alte fiinţe din alt spectru de frecvenţe au fost, de asemenea, preluate. Ceea ce cred că este foarte fascinant este faptul că acestea, în prezent lucrează foarte strâns cu frecvenţă galben aurie, au legătură cu aceasta, sunetele din frecventa galben aurie sunt foarte importante pentru ele.

Transformarile pe Partoos a fost realizate cu energia graţiei divine, care cred că este foarte frumoasa, iar la sfarsitul zilei aceasta a ajutat planeta sa se inalte.
În sensul figurativ ei se numesc Regatului Gratiei divine. În contrast cu energiile Cristaline ei au acest domeniu de energie a harului, care este foarte asemanatoare cu Energia Eleua. Ascensiunea nu a fost într-adevăr o surpriză, pentru că ei ştiau deja că acest apel, acest ton va veni.

Locuitorii din Partoos au fost evacuaţi cu corpul lor. După ascensiunea planetei si-au schimbat culorile şi, de asemenea,tetraedrele lor stelate sunt vizibile.
Sherin se manifestă vizibil, Semintele Stelare, au sosit şi toată lumea a cântat împreună şi o rugăciune de lumina a fost spusa pentru planetă. Cântarea îngerilor a fost, de asemenea, auzibila sonor.
Datorită energiei gratiei-harul, tot ceea ce putea fi efectuat a fost efectuat foarte calm si cu blandete.

Aceasta situatie este un pic diferita pe Pamant. Deoarece Isus a fost printre noi şi se îndoia în momentul trădării lui seminţele de îndoială au fost semănate. Locuitorii din Partoos nu cunosc îndoiala. Acesta este motivul pentru care a fost un pic mai uşor pentru ei.
Cu toate acestea cred că este impresionant faptul că noi, deşi cunoastem îndoială, acum suntem foarte sus in starea de constiinta .
Eu pot şi doresc să vorbeasc numai pentru Pionierii de frecvenţă aurie-albastruie; aceasta comunicare se referă în special la Pionierii acestei frecvenţe. Există într-adevăr foarte mulţi, cu intentii profunde, prin care se extinde foarte repede lucrarea lor.
Blocarea incorsetarilor lansate de Lucifer este un exemplu excelent.

Energia gratiei si harului din Partoos care curge pentru noi este foarte utila pentru planeta noastră.

Pe Partoos a fost asemanatoar ca aici înainte de a ascensiuna. Timp de mulţi ani au primit informaţii că totul se va prăbuşi, că anumite lucruri şi structuri nu vor fi capabile să reziste, că va veni vremea marii schimbări. A fost o schimbare de constiinta ( la noi au aparut deja miscarile OCCUPY), si aceste lucruri au fost discutate mult mai intens. In timp liniar a durat aproximativ un an şi jumătate, până ce ascensiunea a avut loc.
Până atunci multe s-au schimbat deja. Şi acum ei au posibilitatea de a se reformula.
Sunt sută la sută convinsa că, în faza de adaptare aici, noi pamantenii, ca pionieri, vom continua acest exemplu.
Vom forma structurile noului Pământ.
Îmi pot imagina că un sistem de învăţământ nou se va dezvolta.
Nu vor fi bani în forma lor actuala . Cu toate acestea, va exista un echilibru de schimburi,între a da şi a primi, într-o formă diferită.
Îmi imaginez că fiinţele umane vor trăi împreună în centre sau sate şi toată lumea va lucra în funcţie de capacitatea lui şi de îndemânare. Poate afară şi îngrijind in grădini sau lucruri similare.
În orice caz, vom incerca sa punem noi piese pe tabla de joc .
Toate lucrurile care nu au nimic de a face cu iubirea, care au ceva de-a face cu puterea şi oprimarea nu vor fi capabile sa continue şi se vor incheia.

Văzut retrospectiv, si pe de Landras au existat tipare energetice încorporate anterior care au fost foarte utile pentru ascensiune.

Una dintre cele mai noi tehnologii, de exemplu, face posibil a neutraliza substanţele nocive şi poluarea care a existat. Toate acestea, au fost declanşate de ascensiune. Cu ajutorul noilor tehnologii, ei pot crea şi creşte apă, şi fiecare Pioneer poate călători cu un vehicul stea merkaba.
Nu prin intregul Univers încă, dar se pot deplasa de locatia A in locatia B pe planeta lor foarte repede .

Cei mai mulţi locuitori au experimentat tranziţia conştient cu corpul lor. Alţii au căzut într-un fel de comă, şi, în acest timp, celulele lor au fost reprogramate. Energiile transmise să-i sustina au fost in special energie de graţie divina.

Copii şi tineri vor lucra cu puterea lor radiantă în timpul şi după ascensiune. Toate acestea se vor intampla cu modelele energetice integrate. Ei vor radia energie foarte mult, ceea ce este foarte util pentru intreaga comunitate.

Practic totul se intampla similar ca pe Landras, deşi într-o formă mai intensă. Totul se transformă imediat şi adevărul complet se revelează în suflet.

AN'ANASHA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro