duminică, 16 octombrie 2011

Transmisie de Lumina: Acordarea Dimensionala a Pituitarei

Buna seara; am bucuria sa reiterez aici ajutoarele spirituale pe care le primim, in chiar lumea noastra fizica, de la coabitantii nostri pe planeta mama Geea.
Este atat de importanta actiunea incat doresc sa o comentam impreuna.
Personal o ascult de cate ori ma asez la calculator, e ca o calatorie in spatiu, pulsiunile si vibratiile energetice coboara pe tot sistemul endocrin; activand timusul echilibreaza apoi energiile masculine si feminine, aduce lumina; sunt coduri care pornesc in intreg sistemul circulator; sunt reverberatii in fiinta ca si cum ne aflam intr-o imensa catedrala si vibreaza toti peretii, se usureaza, se modifica consistenta lor si devin mai permeabili la lumina.
Daca, prin repetitie acordarea devine iritanta focalizand atentia pe pituitara , mutati atentia pe zone din corpul fizic unde stiti ca exista probleme-- va lucra si aici pentru acordare la frecventa taramuriloir inalte iar intre timp se odihneste pituitara si puteti continua procesul din punctul zero... Muzica pare ca asterne o retea de lumina alb aurie, cu mici perle in nodurile retelei; repetati si intensificati reteaua luminoasa.....
Un mesaj planetar din partea Hathorilor, transmis prin Tom Kenyon

"Din perspectiva noastra, procesul de inaltare poate fi privit ca doi curenti de energie ce converg.

Primul are de-a face cu corpul vostru KA, corpul vostru de energie subtila (adica geamanul eteric sau dublul spiritual). Orice metoda care inalta frecventa de vibratie a lui KA reprezinta o metoda de inaltare.

Al doilea curent are de-a face cu corpul fizic si cu transformarea materiei in Lumina. Metamorfoza completa a materiei in Lumina este o forma foarte avansata de inaltare, fiind in general intalnita doar la Initiatii deosebit de evoluati.

Totusi, formele embrionare ale acestei metamorfoze se pot manifesta si chiar se manifesta in diferite etape ale procesului de inaltare.

Meditatia acustica pe care dorim sa vi-o impartasim reprezinta un mijloc de crestere a afluxului de lumina spirituala (adica de Lumina interdimensionala) in sistemul vostru endocrin. IŽn timpul procesului de inaltare, hormonii care intra in alcatuirea structurii voastre biologice si realitatile launtrice ale corpului vostru, trec printr-un proces de rafinare. Aceasta meditatie acustica reprezinta un mijloc placut, dar foarte puternic, de facilitare a acestei miscari de inaltare.

Meditatia

Dorim sa va impartasim doua metode de lucru cu aceasta Acordare.

Prima metoda este pentru incepatori, pentru aceia dintre voi care nu sunt familiarizati cu taramurile interioare ale propriei constiinte. A doua metoda este pentru aceia dintre voi care sunt mai avansati.
Ambele metode sunt foarte eficiente. Stabiliti in ce stadiu din dezvoltarea voastra va aflati si alegeti in functie de acesta.

Prima metoda


In aceasta metoda va indreptati atentia focalizata in zona glandei pituitare ,€“ principala glanda ce va regleaza sistemul endocrin. Ca si in celelalte Acordari Dimensionale, pe care vi le-am oferit pana acum, sunetele pe care le veti auzi au legatura cu fluctuatiile din taramurile Luminii, iar ele vor produce o miscare a energiilor in glanda pituitara, atat timp cat va mentineti atentia in zona glandei pituitare. Aceasta zona se afla la aproximativ 2 cm in spatele radacinii nasului.

Trebuie sa va focalizati atentia doar pe aceasta zona generala. Nu e necesar sa fiti exacti. Simpla odihnire a constientei voastre in acea zona isi va face treaba. Cuvantul cheie aici este „odihnirea” constientei voastre. Nu e vorba despre concentrare. Doar va fixati atentia in zona glandei pituitare si lasati sunetele pe care le auziti sa actioneze asupra acelei zone. In clipa in care mintea va hoinareste, readuceti-o la atentia focalizata pe glanda pituitara.

A doua metoda


Acelora dintre voi care va cunoasteti mai bine taramurile interioare, va sugeram sa va imaginati ca zona glandei voastre pituitare este o floare de lotus alb, ce pluteste pe o intindere de apa curata, linistita si nemarginita. Aceasta impresie mentala vaƒ aduce creierul/mintea la o stare deosebit de receptiva si genereaza o calitate a constiintei care este foarte utila pentru acest gen de lucrare transformativa. Va sugeram lotusul alb deoarece albul inglobeaza toate culorile si frecventele. Va puteti imagina acest lotus ca pe o floare partial sau total deschisa - sau, daca preferati, vi-l puteti imagina ca pe un boboc inchis.

Mentineti impresia mentala a acestui lotus alb, in zona glandei pituitare si, la fel ca la prima metoda, atunci cand mintea va rataceste, aduceti-o inapoi, la lotus si la zona glandei pituitare.

Indiferent ca folositi prima sau a doua metoda, sunetele catalizatoare vor produce o miscare a energiilor subtile in interiorul glandei pituitare, creand o cascada de efecte energetice, prin toate glandele ce va alcatuiesc sistemul endocrin. Pe masura ce veti continua sa faceti aceasta Acordare, veti deveni mai familiari cu efectele ei subtile si puternice.

Va sugeram ca, inainte de a incepe meditatia, sa petreceti cateva clipe in care sa va detasati de preocuparile vietii cotidiene. Trasati o linie intre aceasta meditatie scurta si restul vietii voastre. Meditatia dureaza aproximativ cinci minute si va sugeram ca, dupa ce ati ascultat-o, sa ramaneti cateva momente in tacere, simtindu-va zona glandei pituitare. Daca sunteti sensibili si constienti in plan energetic, puteti simti efectele subtile, in toate glandele voastre.

Asa cum am spus mai inainte, aceasta Acordare este subtila, dar puternica. Iar acest paradox ciudat se bazeaza pe o legatura complexa dintre materie si energie.

Pe masura ce patrundeti in nivelurile mai subtile ale materiei (adica particulele sub-atomice), exista mai multa energie puternica. In mod similar, pe masura ce patrundeti in nivelurile mai subtile ale constiintei voastre, are loc de asemenea o crestere a energiei (adica puterile constiintei).

Tiparele cuprinse in aceasta Acordare sunt exacte si formeaza relatii complexe, in taramurile subtile ale constiintei.

Nu va lasati inselati de simplitatea ei. Aceasta Acordare este un instrument puternic, de transformare a constiintei.


Va sugeram, asadar, sa faceti experimente cu aceasta Acordare si sa va gasiti propria zona de confort.

Atunci cand generati o crestere a fluxurilor de Lumina, in glanda pituitara si in sistemul endocrin, declansati o purificare eficienta si puternica. In cadrul acestui proces, fiecare dintre voi isi are propria zona de confort.

Pentru unii dintre voi, ascultarea Acordarii o data pe zi va fi tot ceea ce pot gestiona cu usurinta. Altii ar putea fi atrasi sa o asculte de mai multe ori.

Pe masura ce veti continua sa ascultati, in mod regulat, aceasta Acordare, veti constata ca vi se extinde integrarea energetica sau zona de confort si ca o veti putea asculta de mai multe ori. Insa principiul calauzitor il reprezinta zona voastra de confort.

Daca ascultati aceasta Acordare prea frecvent pentru realitatea voastra energetica, veti simti ca ati intrecut masura. Veti recunoaste ca eliberati in interiorul vostru mai multe energii decat puteti gestiona, in mod confortabil. Motivul este ca, pe masura ce glandele sistemului vostru endocrin primesc fluctuatii de Lumina, prin intermediul glandei pituitare, ele elibereaza tipare inhibitoare de energie si constiinta.

Singura recomandare in acest sens este sa progresati intr-o maniera care sa va fie confortabila. Aceia dintre voi care au o natura oarecum de luptatori pot forta lucrurile, cum s-ar zice. Intelegeti insa ca va accelerati foarte mult transformarea energetica a sistemului endocrin. Iar daca perceptia, gandurile si sentimentele voastre se accelereaza prea mult, reduceti ritmul. Ascultati Acordarea mai rar si gasiti-va zona de confort.

Transmisiuni de Lumina
Meditatia mondiala din 11.11.11


Acelora dintre voi care aleg sa ni se alature energetic €“ de oriunde va aflati in timpul Meditatiei Mondiale din 11 noiembrie 2011, va rugam sa lucrati cu aceasta Acordare, in mod regulat. Cu cat sunteti mai familiarizati cu aceasta Acordare si cu cat sunteti mai in largul vostru cu efectele sale subtile, cu atat mai mult veti avea de castigat de pe urma Meditatiei Mondiale, atunci cand va avea loc.

In timpul acestei Meditatii Mondiale, pentru grupul reunit in Seattle la acest eveniment, secventa Acordarii va fi repetata de sapte ori. Grupul va detine centrul fizic pentru aceasta Meditatie Mondiala, insa energetica Meditatiei, precum si cele trei zile de reuniune din Seattle, vor transcende timpul si spatiul. Cu alte cuvinte, pe durata evenimentului, puteti patrunde in stari profunde de constiinta launtrica, indiferent de locul fizic in care v-ati putea afla.

Date si ore


Meditatia Mondiala concreta se va desfasura de la 9 pm pana la 10 pm, in data de 11 noiembrie, dupa fusul orar PST. (Nota: Asta inseamna intervalul 5 am la€“ 6 am, sambata, 12 noiembrie, GMT.)
[Pentru Romania, intervalul este 7 am la€“ 8 am, sambata, 12 noiembrie, GMT+2h. N.tr.)

Daca alegeti sa plutiti pe valul energetic, din timpul acestei meditatii specifice de o ora, va sugeram sa ascultati Acordarea de sapte ori, iar apoi sa stati in tacere 20-30 de minute, cu atentia fixata in zona glandei voastre pituitare. Daca e posibil, va sugeram ca, dupa aceea, sa va intindeti si sa va odihniti.

Energiile transformative de pe parcursul acestei Meditatii se vor extinde pe o perioada de trei zile, ce va incepe pe 11 noiembrie, ora 7 pm, si va continua pana in 13 noiembrie, ora 4 pm, PST. Meditatia pe Acordarea Dimensionala a Pituitarei va fi deosebit de puternica in acest interval de timp.
(Ca sa va gasiti intervalul de timp, intrati pe www.timeanddate.com)

Lansam aceasta Acordare Dimensionala a Pituitarei intr-un moment propice si instabil din procesul inaltarii constiintei umane. Facem acest lucru, in speranta ca ea vaƒ va ajuta sa va revendicati vointa suverana, ca si co-creatori. Parerea noastra este ca aceasta Acordare anume vaƒ va fi utila ca instrument de transformare, multi ani de-acum inainte.

Dintre toate Acordarile Dimensionale pe care vi le-am oferit, pe aceasta o pretuim cel mai mult.

Pe durata crearii ei, aceasta Acordare a luat nastere din si a fost infuzata cu€“ energiile transformative din dimensiunile 5 pana la 12, ale realitatii noastre interdimensionale.

Prin insasi natura ei, aceasta Acordare transmite o energie evolutiva subtila, dar puternica. Multi dintre voi vor folosi aceasta Acordare ca sa inteleaga mai clar misterul modului in care va co-creati realitatile. Si, pe masura ce se destrama vaƒlurile ce separa realitatea fizica de realitatile subtile, va veti trezi la o noua viziune despre voi insiva, precum si la o noua intelegere despre locul vostru in cosmos.

Hathorii
27 septembrie 2011

Gandurile si remarcile lui Tom


Cel mai bine este sa ascultati aceasta Acordare, in casti stereo. Aceasta recomandare are in vedere faptul ca tiparele acustice stereo ale acestei inregistrari audio creeaza vortexuri miscatoare complexe, de energie subtila. Iar aceste vortexuri se rotesc in orice loc va focalizati atentia. Daca alegeti sa ascultati Acordarea fara casti stereo, ar fi util sa va distantati cele doua boxe, astfel incat sa obtineti un efect stereo mai bun.

Nu ascultati aceasta Acordare, in timp ce sunteti la volan sau in situatii ce va impun atentie totala.

Am lucrat cu Acordarea, folosind atat prima metoda, cat si pe cea avansata, mentionate de Hathori. Si asa cum au afirmat ei, amandoua sunt foarte eficiente.

Aceste metode nu necesita explicatii, cu exceptia unui amanunt referitor la metoda lotusului alb. Atunci cand va imaginati €žo floare de lotus alb, ce pluteste pe o intindere de apa curata, linistita si nemarginita”, imaginati-va lotusul si intinderea de apa, in moduri care sa va fie comode. Cu alte cuvinte, acesta nu este un exercitiu de vizualizare. Daca aveti tendinta sa vizualizati lucruri in ochiul mintii voastre, atunci ati putea foarte bine sa aveti o impresie vizuala a lotusului si a apei. Insa, daca nu aveti tendinta sa vizualizati lucruri, atunci veti percepe lotusul si apa in modalitatea senzoriala care va este cea mai comoda.

Eu personal pot confirma puterea subtila a acestei Acordari. Iar pe baza experientei mele cu ea, sunt de acord cu sugestia repetata a Hathorilor, de a ne gasi zona de confort. Aceasta mica piesa acustica poate intr-adevar genera o purificare energetica subtila.

Dupa ce am lucrat cu aceasta Acordare catva timp, impresia mea este ca ea genereaza, in mod incontestabil, vortexuri miscatoare de energie subtila, in glanda mea pituitara. Iar de aici, aceste energii subtile se misca spontan prin sistemul meu endocrin.

IŽn general, Acordarea are o calitate linistitoare, hranitoare si profund reconfortanta. Daca o ascult insa prea mult timp, ea produce o actiune de purificare. In acest caz, simt ca sunt agitat si iritat. Asta imi spune ca am iesit din zona mea de confort sau, asa cum spun Hathorii €“ integrarea mea energetica.

Ori de cate ori ascult aceasta Acordare, ma simt de parca ma deschid la calitatile insufletitoare ale luminii interdimensionale. Am mai observat ca aceste energii insufletitoare starnesc uneori lucruri in interiorul meu. Iar cand se produce acest lucru, il consider ca pe o curatenie interioara a casei. Nu opresc curatenia, doar ca o fac cu masura. Si ma stradui sa am rabdare pentru ca, in definitiv, in casa mea interioara, sunt multe incaperi, iar multe dintre ele necesita curatenie.

Am constatat si continui sa constat ca aceasta Acordare este profund transformativa.

Consider, de asemenea, ca este foarte fascinant sa explorezi interfata dintre constiinta si materie, adica constiinta mea si materia din care este alcatuit corpul meu. Simt ca in aceasta Acordare se afla oportunitati enorme pentru explorare de sine si descoperire de sine.

Dupa parerea mea, aceasta Acordare este un vas elegant si rafinat, pentru explorarea unora dintre adancurile existente in interiorul nostru.

Si in acest sens, va urez, camarazii mei, Argonauti ai Mintii, calatorii profunde si fructuoase.

Tom Kenyon

Accesati linkul ca sa ascultati sau sa descarcati Acordarea Dimensionala a Pituitarei / Pituitary Dimensional Attunement Nota: Dupa ce accesati linkul, veti fi condusi la Acordul de ascultare din sectiunea Sound Gifts/Daruri acustice. Dupa ce ati acceptat conditiile, puteti asculta si/sau descarca fisierul audio, dupa cum doriti.

Cei interesati de subiectul purificarii energetice ar putea descoperi ca le este util urmatorul articol: Psycho-spiritual Detoxification/Detoxifiere psiho-spirituala.

Cei pentru care conceptul de inaltare este ceva nou, ar putea constata ca le este de folos urmatorul mesaj din partea Hathorilor: Arta de a saƒri liniile timpului
(ii multumim Anei Nicolai)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro