duminică, 30 octombrie 2011

MAESTRUL KIRAEL - CONTRACTELE GALACTICE : PREGATINDU-VA PENTRU SCHIMBARE


Transmis prin Kahu Fred Sterling

"KIRAEL : Inainte ca Schimbarea sa se intample, constiinta colectiva a planului Pamantului trebuie sa se opreasca din lupta si sa nu se mai angajeze in tot felul de negativitati. Colectiv, voi trebuie mai intai sa constientizati puterea luminii voastre.
Pentru a va ajuta sa constientizati acea putere, voi ati fost inzestrati cu contracte galactice. Aceste contracte galactice contin coduri care arata ca simbolurile similare cu literele rusesti, japoneze si englezesti. Cu alte cuvinte, nu gasiti un anumit sens pentru acestea.
In timpul Schimbarii, aceste contracte vor fi transformate in coduri, care vor fi descarcate in voi. Energiile galactice vor facilita descarcarea acestor coduri, in timp ce multi dintre voi dorm, in timpul celor 3 zile de intuneric.
Aceste coduri vor fi plasate in mintea voastra si expandate in spatiul vostru, fiind disponibile pentru voi atunci cand va treziti.
Cand iesiti din aceasta calatorie 3 dimensionala, fiecare celula din corpul vostru v-a fi imputernicita. In cele 70 de miliarde de celule , mitocondria, sursa puterii celulei, v-a fi expandata , ceea ce va ilumina procesul corpului vostru.

Schimbari profunde se vor intampla in corp, ca rezultat al acestui proces important al iluminarii. Voi veti sti ce veti face dupa schimbare.

Veti fi capabili sa calatoriti dimensional, sa comunicati in feluri in care nici nu ati visat si mult mai mult.

Daca doriti sa intelegeti aceste contracte si codurile lor , incepeti sa practicati inca de pe acum, privind in creierul vostru. Inchideti ochii si desenati aceste coduri. Veti putea vedea ceva care arata ca litera C , cu linii prin ea. Daca puteti vedea ceva cand inchideti ochii , voi probabil vedeti contractul vostru galactic. Voi aveti o multitudine de coduri in corpul vostru. De exemplu, sa presupunem ca santeti un inventator si lucrati cu anumite proiecte de ani si ani de zile si inca nu le-ati completat. Ei bine, voi poate aveti codurile de inventator si cu introducerea acestor coduri in corpul vostru , aceasta calatorie a inventarii va v-a deschide catre lumina voastra. Deoadata veti castiga o asemenea claritate, incat veti fi capabili sa expuneti planurile proiectelor si sa le dati altora sa le dezvolte pentru voi sau sa le dezvoltati chiar voi. Sa zicem ca santeti un artizan, un pictor poate si lucrati cu arta de ani de zile, dar nu reusiti realizati proiectele atat de repede sau de artistic pe cat de mult doriti. Ei bine, cand veniti in acest nou spatiu si timp al Schimbarii si codurile sant descarcate in voi, veti picta cu ambele maini simultan si v-a fi o arta mareata. Veti celebra aceasta.
Totusi, Schimbarea nu inseamna doar lucruri miraculoase , pe care sa fiti capabili sa le faceti.
Mai degraba este vorba despre faptul ca puteti realiza un nivel al constiintei care va permite sa faceti lucruri miraculoase,
cum ar fi sfidarea gravitatiei destul, incat sa sariti si sa plutiti incet in aer si inapoi pe pamant. Multumita acestor contracte galactice , aceste abilitati nu vi se vor parea ciudate, deoarece veti intelege ce se intampla. De fapt, cred ca veti fi foarte fericiti , deoarece veti realiza ca puteti sari chiar si mai departe, poate de aici pana in partea cealalta a globului.
Existenta acestor contracte sugereaza ca energiile extraterestre(fiinte extraterestre) vor fi prezente pe aceasta planeta, la timpul Schimbarii. Actualmente, acele energii sant prezente pe planul Pamantului. Eu nu sant aici pentru a va dovedi ca fiintele galactice sant sau nu aici. Eu stiu ca ele sant aici. cativa dintre voi pot crede ca este asa, dar nu stiti sigur, deoarece nu le-ati vazut. De cate ori nu ati motait , cand deodata ati avuit o viziune a unei energii extraterestre si ati gandit :" Ce a fost asta?". V-ati trezit si ati spus: " Uau, acest vis a parut atat de real". Poate nu a fost un vis. Vedeti voi, cand voi va treziti, poate nu ii vedeti , deoarece , asa numitii extraterestrii au un asemenea proces magnific al corpului, incat ei pot deveni invizibili.
Daca vreti sa stiti despre energia voastra galactica, studiati 3 sisteme diferite planetare : Pleiadele, Galaxia Andromeda si sistemul stelar Sirius.
Energiile din Pleiade au fost aduse in acest plan al constiintei in timpul Lemuriei. Ele au inglobat energia Mu si sant centrate in inima.
Andromedanii sant foarte puternic mentali si calatoresc in alte lumi. Andromedanii au fost primii care au format consiliile galactice. Andromeda are toate tehnologiile si a fost mai mult implicata in planul Pamantului in timpul Atlantidei.
Sirius este un sistem planetar foarte apropiat de al vostru. Sirienii au o mare iubire pentru Japonezi , deoarece multi umani japonezi sant de pe Sirius. De aceea vedeti atat de multa tehnologie in Japonia.
Multumita descarcarilor contractelor galactice in procesul corpului vostru, dupa Schimbare, veti fi capabili sa calatoriti catre aceste puternice planete si sisteme solare, pentru a interactiona cu fratii si surorile voastre galactice.
Acum, ne intoarcem la procesul corpului uman, care este doar un corp pamantesc si nu un corp galactic sau spiritual. Voi aveti un proces propriu personal al corpului , care este inafara corpului vostru fizic. Voi lasati o parte a procesului personal al corpului sa intre in acest corp uman , pentru a face aceasta calatorie. Doar 6 % din acest proces personal al corpului opereaza prin corpul uman, de aceea voi folositi doar 10 % din capacitatea creierului vostru . Majoritatea procesului personal al corpului este in afara corpului vostru fizic. Voi credeti ca aveti controlul acestui plan al Pamantului, dar nu este asa. Voi v-ati permis sa locuiti planeta si sa experimentati o viata la 10 % din capacitatea creierului. Eu as putea sa va explic un intreg program al procesului personal al corpului, dar asta mai poate astepta o vreme. Ca Lucratori in Lumina, majoritatea dintre voi , cei care cititi sau ma ascultati pe mine, veti avea un timp mai usor cand pamantul isi schimba dimensiunile. Voi aveti cel putin 14 -17 % procente activate din creierul vostru acum , deoarece trebuia sa atingeti acest nivel, pentru a intelege ca galacticii sant aici si ca ei va vor asista in
acest proces al schimbarii. Eu am introdus conceptul contractelor galactice si al codurilor, deoarece ele deschid usa catre mai multe subieste ale discutiilor in aceasta sesiune. Deci, intrebati si eu va voi raspunde.

RELATIA INTRE CODURILE GALACTICE, MATRICE, CREIERUL OMNI SI ADN

INTREBARE : Exista aceste coduri si contracte galactice in matricea noastra, in ADN sau in creierul omni sau in toate
acestea?
KIRAEL: Da, da, da. Codurile sant in creierul vostru omni. De acolo, codurile sant asezate in matricea voastra, care
este apoi descarcata in ADN-ul vostru, care va defineste calatoria.
Umanii se nasc cu 2 corzi de ADN . Oricum , daca puteti auzi si intelege tot ceea ce eu va spun , voi probabil aveti 4 corzi ADN. Nu m-ati putea auzi cu mai putine. Cand v-a deschideti catre aceasta Schimbare , majoritatea dintre voi veti avea 6 corzi ADN. Codurile voastre galactice vor fi in acest ADN.

CODURILE GALACTICE, INREGISTRARILE AKASHICE SI CREIERUL OMNI

INTREBARE : Ce reprezinta relatia intre inregistrarile akashice si creierul omni?
KIRAEL: Daca doriti sa intrati in mostenirea voastra galactica , creierul omni este cel unde trebuie sa cautati. Acesta
contine tot ceea ce cautati : inregistrarile akashice, inregistrarile galactice etc. Totul se gaseste in constiinta omni-constienta si nu in alt spatiu.
Inregistrarile akashice sant cunoscute in lumea mea , in cea de a 7-a lumina, ca si nivelul omniprezentei voastre.
Aceasta inseamna ca creierul vostru omni este conectat la inregistrarile akashice in toata aceasta calatorie dimensionala, nu doar in calatoria pamanteasca. Constiinta creierului omni este doar un alt termen pentru alte nivele ale constiintei in care incercati sa intrati. Ele toate locuiesc in creierul omni. Dupa Schimbare, datorita descarcarii codurilor galactice, acest proces al intrarii in alte nivele de constiinta , v-a fi "fara creier", sa zicem asa.
Voi puteti intra in omni creier acum, dar probabil o veti face in stare de somn.
Daca doriti, constiinta voastra ar putea iesi afara din corp, in sus, in atmosfera si in Sinele Inalt. Voi puteti face acelasi lucru si cu omni creierul vostru. In timpul somnuluii, puteti parasi corpul si intra in creierul omni, unde exista inregistrarile akashice. Creierul vostru omni este singurul creier din care faceti toti parte. Voi santeti in Germania acum si eu sant in Hawaii, pe parte cealalta a lumii, totusi creierul vostru omni este conectat la creierul meu omni, in acest moment. Deci, eu imi intorc creierul meu omni catre voi , incercand sa ajung la voi. Asta insemna bazaitul din spatele capului vostru. Cand contractele voastre galactice sant descarcate si decodate in corpul vostru, veti constientiza usurinta acestui proces. De exemplu, eu am intrat in energiile voastre.Eu stiu ca santeti un om de stiinta si ca lucrati cu energia fotonica si ca va apropiati de ceea ce cercetati.
Voi, actualmente, va inaltati in creierul vostru local, creierul pe care il folositi pe acest plan al constiintei.
Vedeti voi, creierul vostru local trebuie sa se mareasca, pentru ca voi doriti sa intrati in legatura cu aceste energii galactice si sa intelelgeti informatia pe care o impartasesc acestea. Deci, ele trebuie vor trebui sa construiasca creierul vostru omni. S-ar putea sa aveti mici dureri de cap, dar nu va ingrijorati. Informatia este descarcata.

CALATORIND PRIN DIMENSIUNI

INTREBARE : Putem calatori dincolo de dimensiunea Pamantuluisi ne poti explica aceste dimensiuni - cate exista- si
daca galacticii fac parte din aceasta realitate dimensionala?
KIRAEL : Pamantul are 144 de portale dimensionale care sant accesibile umanilor. Aceste 144 dimensiuni v-au permis sa veniti in aceasta calatorie. Voi ati coborat prin creierul omni , prin Sinele vostru Inalt in aceasta constiinta pe care o numiti creierul uman.
Imi place sa numesc acest nivel de constiinta : nuanta- de -uman sau culoare-umana, nivel de constiinta, deoarece aceasta dimensiune este calatoria culorii. Culorile sant intertesute in intreaga calatorie a acestei experiente si galacticii fac parte cu siguranta din aceasta experienta. Voi aveti o culoare cu care calatoriti in afara corpului , o culoare pentru vindecare etc. Voi aveti o culoare pentru orice (Nota personala :aspect divin sustinut prin raza divina). Este important sa intelegeti cum sa folositi culorile voastre in tesatura. Tesatura cuprinde energii sau particole, care sant conectate una cu alta, formand corzi sau siruri. De exemplu, cand iesiti afara din corp, voi santeti un calator si va miscati in cosmos pe culoarea pe care calatoriti. Cand voi parasiti corpul pentru a calatori, anumite parti din aceasta culoare se deschide pentru voi. In culoare exista increderea ca veti sti ce sa faceti cand ajungeti acolo. Va veti misca dintr-un spatiu in altul , stiind ca santeti condusi in directia "corecta". Culorile vor fi simultan planificate pe o harta si aceste harti va vor duce in calatoria
constiintei
.
Acum, corzile de particole sau sirurile fac parte din 144 de tesaturi. Asta inseamna ca 144 de tesaturi sant compatibile cu aceasta constiinta umana.
De exemplu, in tesatura constiintei umane , puteti atinge oameni din China, Japonia, Rusia, Anglia si SUA sau de oriunde din lumea voastra , prin folosirea culorilor voastre in procesul acestor 144 dimensiuni. Voi puteti folosi culorile pentru calatorii pentru a traversa de la o tesatura la alta, pentru a atinge pe cineva din Germania si a asculta ce spune ea sau el. Cand voi ati optat pentru acest plan al constiintei si accidental ati atins tesatura altcuiva, santeti exact acolo unde este persoana si vedeti totul. Voi calatoriti in timpul somnului, deoarece va ia atat de multa energie sa calatoriti afara, in cosmos si energia voastra trebuie sa fie libera de corpul fizic.
Cand voi intrati in aceasta tesatura a celor 144 dimensiuni , voi puteti atinge alte fiinte. Daca iesiti inafara acestor 144 dimensiuni , ceea ce nu este greu de facut, veti face parte din tot, si puteti atinge o alta tesatura, unde nu exista umani (Nota personala: alt univers, cu alte fiinte serafice fondatoare) .
Mediumul meu a invatat cum sa calatoreasca din aceste 144 dimensiuni , intr-o alta tesatura, in urmatoarea calatorie. mediumul a iesit din aceasta dimensiune si a atinds o alta tesatura de energie, unde a intalnit mici creaturi verzi, care au vorbit cu el. El nu a folosit engleza, pentru ca acestia nu vorbeau aceasta limba. Va trebui sa va obisnuiti cu acest tip de calatorii, cand treceti prin acest nou proces al schimbarii.
INTREBARE : Cum revin in fizic dupa ce am calatorit in dimensiuni?
KIRAEL : Trebuie sa stii ca te vei reintoarce in corp si asta inseamna ca trebuie sa te iubesti destul pentru a iesi afara, atat de departe cat poti merge, dar nu atat de departe incat sa nu te mai poti intoarce. Asta este tot ceea ce trebuie sa iti amintesti si aceasta este ceea ce te v-a trage inapoi in aceasta calatorie, de fiecare data.

LIMBAJUL UNIVERSAL

INTREBARE : Exista un limbaj universal?
KIRAEL : Desigur. Eu tocmai vi l-am comunicat in creierul vostru si te-am rugat sa imi pui aceasta intrebare. Eu stiu de
la cine vine intrebarea si despre ce este vorba si cred ca este perfect asa. Deci, un limbaj universal exista. Oricine are o pozitie de operare standard , pe care el sau ea o foloseste ca si comunicare. In lumea umana, voi folositi limbile obisnuite, cum ar fi germana, japoneza, chineza etc. Voi nici nu aveti idee cat de multe limbaje exista pe aceasta planeta. Totusi, iubirea este cel mai important si mai universal limbaj. Cum vorbim in iubire? Cand va rugati cu puritate si claritate, vorbiti limbajul iubirii. De exemplu, cand mediumul se roaga pentru ploaie, el sta in mijlocul cercului si vede si simte ploaia si devine iubirea impreuna cu aceasta ploaie. Ganditi-va la cinebva pe care il iubiti, cum ar fi copilul vostru, de exemplu si apoi, personificati acea iubire de 10 ori. Daca faceti asta, voi puteti avcea orice pe lumea asta. Iubirea este singurul lucru care intr-adevar conteaza aici. Oamenii omoara din ignoranta si frica, nu din iubire. Aceasta intreaga calatorie este despre iubire si impartasirea ei libera. Asta se v-a intampla cand veti sti ce faceti aici.

COMUNITATILE GALACTICE DE PE PLANUL PAMANTULUI

INTREBARE : Dupa Schimbare, anumiti galactici isi vor aseza comunitatile aici, pe Pamant sau vor calatori mai mult
inainte si inapoi, printre lumi?
KIRAEL : Fiti constienti de energiile galactice. Ele vin si pleaca de pe planul Pamantului , de ceva timp. Ele sant aici pentru a intelege umanii si deci, ca si politicienii umani sa-i poata intelege pe ei. Energiile galactice au stabilit deja comunitati in interiorul atmosferei voastre, aici, pe Pamant. De exemplu, o multime de energie galactica este stabilita in Aria 451 in Las Vegas, Nevada. Ei aduc tehnologie pe care sa o folositi cand timpul este potrivit. Ei au adus majoritatea lucrurilor mecanice pe care au vrut sa le construiasca, cum ar fi barajul de aici, din America, care transforma uriase cantitati de apa in electricitate. Desigur, ele vor trebui sa reutileze, deoarece voi veti folosi puterea solara, puterea vantului si alte medii mai prietenoase , pentru a avea electricitate. Veti merge pe verde, sa sa zicem asa. Tehnologia a fost adusa in secret si plasata sub planul Pamantului, nu in centrul Pamantului, ci putin sub suprafata. Andromedanii au adus conducte, pentru a muta aceasta tehnologie dintr-un loc in altul.
Aceste conducte fac parte dintr-o retea , daca vreti. Este ca si cum ati avea matricea imprastiata in fata voastra. Sonarul activ este chiar sub picioarele voastre.Aceste energii galactice vor ramane "in afara vederii" pentru atata timp cat va ia sa fiti pregatiti pentru ele. Acestea nu se grabesc. Ele vor astepta pana dupa Schimbare. Aceste energii calatoresc inainte si inapoi si nu folosesc acele nave la care va ganditi voi. Calatoria este simpla pentru ele si o vor face simpla pentru voi, pe planul pamantului.
Acum, tu , prietene, nu esti chiar uman. 24 % din creierul tau este activ acum si tu stii asta. Tu stii ca aceste energii galactice aduse in acest plan sant de departe mult mai avansate decat mintea umana poate concepe acum. Tu ai intrebat pentru ca ai dorit ca eu sa confirm ceea ce tu deja stiai.

NAVELE SPATIALE GALACTICE ORGANICE

INTREBARE : Eu am citit ca navele spatiale galactice sant facute din materie organica. Ce poti comenta despre asta?
KIRAEL : Majoritatea acestor nave sant vii, respira, sant procese ale gandirii organice, nu masini. Ele gandesc,
rrespira si interactioneaza cu pilotii. Ele se pot chiar contracta sau expanda. Ele pot face orice.
Aceste nave pot chiar aseza un camp in jurul lor , incat sa nu poata fi penetrate de nimic de pe planul pamantesc , inclisiv bomba atomica, care ar ricosa direct spre ele. De aceea guvernele voastre nu doresc sa lupte cu aceste fiinte galactice. Ele stiu ca nu pot castiga. Cand aveti o oportunitate de a vedea aceste nave, fie in somn sau in stare treaza, intrati in ele, daca puteti. Cand voi intrati in burta navei, ati putea gandi " Ei bine, nu este foarte mare . Este doar de marimea unei mingi de fotbal. " Oricum, asa cum inaintati in nava, veti afla ca marimea ei este cat 5-6 terenuri de fotbal. Daca intrati in carlinga navei, pilotul v-a parea ca nu face nimic, ca doar priveste si se bucura de calatorie. Aceasta deoarece pilotul conduce nava prin puterea gandului. Daca pilotul gandeste :" Intoarce-te la stanga", nava se v-a intoarce la stanga. Nava poate porni sau se poate opri intr-o cincime de secunda. Ea poate merge cu 90.000 de mile la ora si sa revina la zero, intr-o cincime de secunda. Acum, cum fac aceste nave asa ceva? Ati crede ca toti cei dinauntru s-ar imbulzi la o oprire brusca. Totusi, deoarece aceasta nava este o fiinta organica, o fiinta de lumina, ea stie ce trebuie sa faca
si se opreste lin, fara drama. Una din aceste nave v-a fi livrata pe Pamant, inainte de Marea Schimbare. V-a arata ca o mica masina organica si v-a fi plina de energie fotonica. Iata cum energiile galactice va vor arata ceea ce pot ele , fara a va speria de moarte.

PUTEREA CREIERULUI DUPA SCHIMBARE

INTREBARE : Sant toate cele 4 creiere: fizic, emotional, mental si spiritual active in energiile galactice? Ce se v-a
intampla cu creierele noastre , cu schimbarile ADN si cu descarcarea codurilor galactice?
KIRAEL : Patru creiere? Noi spunem ca sant 4 acum, dar energiile galactice au mai mult de 4 creiere. Capetele
galactice sant mult mai mari decat capetele voastre , datorita puterii creierului lor. Majoritatea dintre voi, cei de pe planul pamantesc ati experimentat dureri de cap sau spasme dureroase , care nu au durat mult timp. Aceasta s-a intamplat pentru ca , craniul vostru trebuie sa se expandeze cel putin cu 75-80 de procente , pentru a se acomoda cu noile creiere expandate. Voi aveti toate aceste celule stem in creierul vostru care se vor conecta, cauzand cresterea creierului vostru. Capul vostru v-a fi mai mare , deoarece craniul vostru se expandeaza. Multi dintre voi isi pot pierde parul, deoarece , asa cum craniul se expandeaza , nu v-a mai avea spatiu pentru foliculii parului. Deci, daca va pierdeti parul este din cauza ca puterea creierului devine din ce in ce mai puternica. Cele doua creiere pe care le aveti in prezent sant mult mai expansive decat banuiti si de fapt sant 4 creiere. Calatoria creierului uman a fost restransa la 10 procente in ultimii 2.000 de ani . Maestrul Isus a avut 4 creiere cand a intrat in raul Iordan , dar numai doua lucrau. Cand a iesit din raul Iordan, dupa botezul Sau, toate cele 4 creiere lucrau. creierul sau era mult mai expansiv decat va puteti imagina. Aceasta se intampla cand Schimbarea soseste. Ea nu s-a intamplat la acel timp, pentru motive care nu se pot discuta in aceasta sesiune, dar Schimbarea se v-a intampla de data aceasta, deoarece ea nu este sub controlul vostru. Legat de acest aspect, presedintele ales, Obama, nu trebuie sa munceasca atat de greu pe cat crede el. Capacitatea creierului sau este de aproape 43 %. Noi trebuie sa participam in calatorie cu el. facand aceasta calatorie, nu trebuie sa va fie frica, trebuie sa aveti curaj. Cele 4 creiere ale voastre sant active. Fiti constienti ca veti face lucruri pe care nu santeti obisnuiti sa le faceti si este mai mult mental decat fizic.

CLASIFICAREA VARSTEI FIINTELOR GALACTICE

INTREBARE : Cum clasificam fiintele extraterestre? In masura in care puterea creierului lor este importanta? Se pot
clasifica , ca fiind tineri , medii sau batrani, in functie de puterea creierului lor?
KIRAEL : Da, ei sant tineri, medii si batrani. Tinerii sant clasificati ca fiind tineri-tineri, mediu-tineri si batrani-tineri.
Medii sant clasificati ca tineri-medii, medii-medii si batrani-medii. Si batranii sant clasificati ca : tineri-batrani, medii-batrani si batrani-batrani. Deci, ei au 9 clasificari sau capacitati ale puterii creierului. Totul in constiinta voastra poate fi celebrat in tineri, medii si batrani , deasemenea, bazata fiind pe primele 3 principii ale Adevarului, Increderii si Pasiunii. Deci, daca doriti sa stiti unde sant ca varsta galacticii in comparatie cu umanii, fiintele galactice ar fi cel putin medii-batrani la nivel de suflet , in timp ce majoritatea umanilor sant la un anume nivel al sufletului , medii.

CAPACITATEA PLAMANILOR, ASTMUL SI SCHIMBAREA

INTREBARE : Eu am probleme respiratorii si nu stiu cum sa respir , pieptul si plamanii ma dor cand incerc sa respir
adanc. Are de a face asta cu codurile galactice?
KIRAEL : Respiratia ta nu are nimic de a face cu codurile galactice. Plamanii tai au o capacitate pe care o poti construi
in acest corp fizic, pe durata Schimbarii. Corpul tau fizic nu poate folosi intreaga capacitate a plamanilor sai , in aceasta calatorie. Intru-cat poti avea o capacitate mai mare a plamanilor, tu ai nevoie de mai mult spatiu pentru respirat. Deci, ca persoana tanara, poate ai avut dificultati respiratorii etichetate ca " conditii de astm" sau o raceala a capului sau ceva din aceasta categorie, dar nici una din acestea nu este reala. Ele sant doar simptome ale cresterii, necesare pentru ca aceasta noua energie sa se manifeste.
Calatoria ta este definita in termenii de a nu fi capabil sa respiri, deoarece plamanii tai nu au capacitate suficienta. Capacitatea lor este de departe depasita, fata de cat ar putea corpul respira. Pentru a-i vindeca, doar fa respiratia pranica, spre deliciul inimii tale.
Asa cum tu aduci prana prin chakra coroanei , apoi in aria pieptului , continua sa respiri, pana iti ajunge in plamani. Capacitatea plamanilor tai se v-a expanda, atat timp cat nu respiri exagerat. Nu te forta dincolo de limitele tale. Respira doar pana cand simti ca poti, pana cand vezi ca respiri mult mai lin. Deci, cativa dintre voi, care ati suferit de astm, trebuie sa stiti ca nu este cu adevarat astm. Aceasta inseamna ca aveti o capacitate mult mai mare a plamanilor decat este corpul obisnuit , ceea ce cauzeaza ca respiratia voastra sa se reduca automat. Nu va ingrijorati, cand Schimbarea apare, astmul dispare. Veti respira prana, mai degraba expansiv, dupa Schimbare. Prana sau fotonul, a ajuns pe planeta acum 150 de ani , dar numai in ultimii 50, 60 sau 70 de ani , a devenit mai proeminenta. Practica respiratia pranica si vei fi inaintea multimii, in timpul Schimbarii.

SEMINTELE STELARE DE PE PAMANT SI MOSTENIREA LOR GALACTICA

INTREBARE : Mi s-a spus ca eu sant de pe Sirius B si port denumirea de samanta stelara 1549. Poti sa-mi spui mai
multe despre mostenirea mea galactica?
KIRAEL : Energiile de pe Sirius B , unul din cele mai importante sisteme stelare, au mai mult contact cu acest plan al
Pamantului decat fiintele din alte sisteme stelare. Fiintele din Sirius B au venit aici din inca din anii `30, apoi in 40, 50 si 60. Unele dintre lucrurile pe care sirienii le-au facut nu ar fi trebuit facute , dar ei nu stiau asta foarte bine. Ei inteleg ceea ce trebuie sa faca acum. Desemnarea ta ca samanta stelara inseamna ca tu ai un proces al corpului uman. Tu traiesti o viata umana si te descurci cu rudele tale umane, totusi tu nu simti ca faci parte din familia umana, in cea mai mare parte a timpului. Aceasta deoarece tu nu faci parte din familia ta de pe Pamant. Nepotul tau nu este din familia ta de pe Pamant, deasemenea. De aceea, voi doi va intelegeti atat de bine. Tu ai fost trimis aici sa participi la aceasta Mare Schimbare si sa insamantezi planeta. Tu incerci sa fii in serviciu umanitatii, prin mediu si alti invatatori spirituali. Aceasta intreaga calatorie este despre aducerea energiilor de pe Sirius B , de a fi constient de cum arata intr-adevar Pamantul real. Sirienii au nave pe tot cuprinsul Pamantului chiar acum, totusi, multi Sirieni nu au idee cum arata planul Pamantului, exceptand doar ceea ce le soui tu cand le vizitezi nava. Oh, da eu te-am vazut mergand acolo. Tu mergi in timpul somnului. Sirienii, care sant unele diontre cele mai mari fiinte pe care le-ati vazut vreodata, nu sant atat de curiosi despre cum arata umanii. Ei sant mai mult interesati de familiarizarea cu acest plan al constiintei. Ei nu
realizeaza cat de avansati sant ei fata de voi. Nu vreau sa par nepoliticos cand spun asta , dar voi santeti mult in urma in ceea ce priveste tehnologia si cunoasterea. Sirienii nu au idee cat de departe trebuie sa mearga inapoi in constiinta, pentru a lua legatura cu voi. Tu, ca samanta stelara, ii informezi, cand mergi la ei. Semintele stelare stiu ceea ce fac. Ei invata din alte taramuri.

GALACTICII SI UMANII : STRABUNI COMUNI?

INTREBARE : Diferite tipuri de galactici vin din strabuni comuni sau santem specii diferite? Cand avem intalniri cu
diferite fiinte dimensionale, cum putem comunica?
KIRAEL : Aceste energii galactice sant fratii si surorile voastre. Voi toti veniti dintr-o singura Fiinta, dintr-o singura
energie. Creierul omni este conectat de o forta care este innascuta pentru anumite energii. Voi santeti singurele fiinte umane care santeti fiinte colorate. Voi puteti diferentia un Pleiedian pentru ca inima lui este mai luminoasa decat restul corpului sau.
Pleiedienii stralucesc in inima lor.
Andromedanii stralucesc in capul lor. Ei au o slujba de facut si de aceea trebuie sa-i iubiti destul, pentru a-i lasa sa isi faca calatoria. Andromedanii pot deasemenea sa straluceasca in inimile lor , dar ei sant mentalisti si deci, energia capului lor este mai proeminenta.
Energiile din Orion sant fiinte cosmice de lumina, care au energii multicolore care curg prin corpurile lor. Ei stralucesc in mod minunat. Aceste fiinte din Orion isi pot schimba culorile, care sant energii sinuoase. Ei ar trebui sa fie adevaratii oameni de culoare, umanii-nuanta, deoarece ei au toate culorile. In final, nu conteaza cum aratati, deoarece voi toti veniti dintr-o singura Forta, Dumnezeul Creator. Voi faceti parte dintr-o singura calatoriesi nu conteaza de pe ce
planeta veniti. Acelasi Creator reprezinta forta in toate planetele si in toate sistemele stelare. Sase procente din toata fiinta este in aceasta galaxie si 94 % este inafara galaxiei. Aceste 6 procente sant forta unui singur Creator si de aceea toti aveti corpuri similare. Voi puteti petrece 144.000 de mii de ani si nici sa nu va apropiati de realizarea a tot ce implica realitatea lui Dumnezeu.

BARACK OBAMA, ALEGERILE, CAPACITATEA CREIERULUI SAU SI CUNOASTEREA GALACTICILOR

INTREBARE : Cate voturi a avut Obama la aceste alegeri? Ce procent al creierului are Obama in comparatie cu
McCain si ce stie Obama despre energiile galactice?
KIRAEL : McCain a crezut ca v-a castiga alegerile si nu a fost nici macar aproape. Ei au spus ca a pierdut un milion de
voruti, dar a pierdut 15 milioane. McCain este totusi McCain. Capacitatea creierului sau de 12 % nu este nici macar cu un centimetru mai mare decat era cand a inceput campania. Obama, cu 42 % capacitate a creierului, deja are o capacitate mai mare decat a lui McCain si el si-a expandat-o cu un procent , de cand a inceput alegerile. El are deja o idee despre calatoria sa . O zi dupa ce a castigat, a mers la Washington D.C. si s-a intalnit cu presedintele si cu echipa sa, care i-a spus lui Obama adevarul despre anumite evenimente. Fiecare presedinte a trecut prin aceasta calatorie. Dl. Obama a intrat cu 42 % din capacitatea creierului si cand a terminat , el s-a schimbat datorita a ceea ce a auzit. Capacitatea sa a devenit de 43 %. Voi nu puteti intelege cat de puternic este sa castigi un procent din capacitatea creierului intr-o zi. Dl. Obama stie tot ce voi nu trebuie sa stiti, pana dupa Schimbarea in constiinta. El a aflat ca Presedintele John F. Kenedy a fost asasinat de catre guvernul SUA. El stie deasemenea cum au cazut turnurile gemene si nu modul in care voi credeti ca s-au prabusit. El stie totul. El este acum un co-conspirator impreuna cu ceoilalti 43 de presedinti , deoarece i s-a cerut sa nu divulge toate aceste informatii. Eu nu cred ca el
v-a putea face asta. Din fericire, el nu v-a fi capabil sa o faca. Eu cred ca el v-a spune tuturor si daca o face, noi oamenii, trebuie sa pasim alaturi de el si sa fim de partea lui. Spuneti-i ca este iubit si protejati-l, faceti tot ce puteti. Credeti-ma , merita. ii mai trebuie 7 % ca sa treaca prin Schimbare. A castigat un procent intr-o zi, in acea camera. Ii trebuie putin timp sa asimileze ceea ce a invatat atunci. El incearca sa inteleaga ceea ce a invatat. El a vazut poze cu fiinte spatiale cu care se v-a intalni. Da, fiinte spatriale. El a vazut poze ale acestor fiinte intalnindu-se cu fostul presedinte. El a fost uluit de acest lucru si credeti-ma, nu v-a uita aceasta. El stie ca v-a trebui sa spuna aceasta informatie, dar nu chiar acum. Dl. Obama stie ceea ce are de facut. Chiar acum el nu doreste sa spuna ca evenimentul din 9/11 nu s-a intamplat in modul in care credeti voi sau ca Kenedy nu a murit asa cum credeati sau ca guvernul nu a avut grija de populatia din New Orleans. Ca presedinte, D-lui Obama nu ii va fi rusine de ceea ce trebuie sa faca. Prima data cand i se va spune de puterile secrete, ca ceva v-a fi facut contrar modului sau de gandire, el v-a spune :" Faceti-o si eu voi spune tuturor ceea ce planuiti voi". El va face asta deoarece este o fiinta puternica. La 43 % capacitate
a creierului , el este probabil cea mai puternica fiinta de pe planeta acum si este presedintele vostru. El poate face aceasta calatorie fara sa isi arate curajul. El nu trebuie sa spuna tuturor ca extraterestrii au vorbit cu presedintii si asa mai departe, dar daca puterile secrete il preseaza, daca vin dupa el, el se poate incuia in biroul sau si va v-a spune ceea ce se intampla si depinde de voi daca il credeti. Voi trebuie sa il credeti. Voi stiti ca el iubitor cand vorbeste despre familia sa, despre sotia lui, despre compatriotii sai etc. El este un iubitor de putere. Eu nu incerc sa fac din Dl. Obama o persoana speciala. El este special. Voi deja stiti asta. Cand a vorbit dupa alegeri, nu a folosit teleprompter. El a vorbit din inima. El deja a trecut prin Schimbare. Obama nu este mult mai stralucitor decat voi acum, deci, el poate realiza schimbarea si are nevoie de sustinerea oamenilor. Incheierea transmisiei : Eu am multe sa va spun, dar nu pot face asta intr-o ora si jumatate.
Din inima mea catre a voastra, iubirea este raspunsul. Sa nu uitati niciodata asta !
Dumnezeu sa va binecuvanteze si o seara buna !
KIRAEL.
Sursa : http://www.kirael.com/
Multumim Magdalenei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro