sâmbătă, 8 mai 2010

In templul ursitelor de la Sinca








Incercand sa traim in armonia divina am dorit sa revizitam Templul Ursitelor de la Sinca Veche--momentul ales este sarbatoarea Sfantului Gheorghe-clipa de binecuvantare.

Asezamantul este vechi de mii si mii de ani-a fost creat cu marea stiinta a integrarii in energia Tatalui Ceresc si a Mamei Pamantesti- e o poarta spre alte dimensiuni si o minune arhitectonica din timpuri stravechi, pe care noi o redescoperim clipa de clipa.

Din pacate oamenii din apropierea ei au uitat de legile infinit iubitoare ale Unicului Creator, considera ca pot, la nivelul lor infinitezimal, sa decida cum trebuie ajutat Unicul, si astfel incearca, cu fel si fel de proiecte care de care mai savante, sa sprijine pe carje CREATIA.

Ignora ca templul a fost construit si fiinteaza de mii si mii de ani,(sapat in dealul Plesu), in forma actuala, care ii confera rezistenta unica la intemperii si capacitate de rezonanta maxima.
Ignora ca functia principala a templului este integrarea in Universul curat si doresc sa aduca aici materiale zise moderne, in fapt foarte perisabile inaintea Unicului Creator si de o vibratie nenaturala.
Din pacate actiunile lor au produs deja importante modificari nedorite: impiedica rugaciunile si comunicarea cu Inaltul prin grila de lemnarie-suportul "operei" arhitectonice cu care vor sa protejeze, dar in fapt sa obtureze Conul - turla care canalizeaza lumina binecuvantare.
Accesul luminii este conceput ca binecuvantare pe partea Yang a simbolului Yin Yang si este o impietate ca obtureaza trecerea luminii, fie si temporar, pana cand vor face un acoperis transparent.
Acoperisul proiectat, chiar el in sine va impieta , datorita materialelor nenaturale , opera initiala a constructorilor si binecuvantarea, tot asa cum au distrus deja vibratia originara extraordinara a izvorasului calugarilor , care se afla in apropiere, si pe care au considerat potrivit sa il capteze prin tuburi de PVC , aducand apa lui, in punctul unde este primita de vizitatori, sub limita vibratiei firesti, naturale.
Ignora de asemeni ca peretii templului au forma scoartei de copac pentru maxima naturalete si rezistenta.
In dorinta de a creea un lacas de cult modern si un spatiu propice vizitatorilor, impieteaza profund creatiei originare, care este un vestigiu inestimabil al culturii din spatiul romanesc si conexiune cu Universul.
Creatorii originari cunosteau , onorau si foloseau echilibrul Yin Yang, Merkaba, binecuvantarile Mamei Pamntesti si ale Tatalui Ceresc : toate aceste simboluri exista in templu.
Transmit aici un apel oricui poate oferi ajutor, indiferent cum si in ce planuri, pentru minunea monumentala de la Sinca Veche, pentru a nu mai fi distrusa civilizatia si istoria romanilor si a omenirii din orgolii omenesti marunte (ale "proprietarilor" carora s-a concesionat zona ).

Din fericire aici vin multi vizitatori de buna credinta , cunoscatori mai profunzi, care vin sa onoreze, mentina si transmita mai departe energia , cunoasterea, comuniunea cu Universul si Natura si credinta perfecta in Divinitate, si speram in sustinerea lor.

Speram sa sustina lacasul energiei divine care canalizeaza spre comuniunea cu Tatal Creator sufletele locuitorilor acestui pamant de mii si mii de ani.

Voi atasa imagini de la Sarbatoarea Sf Gheorghe ( in prezenta si ajutorul Sf Nectarie) care sa va prezinte binecuvantarea luminii Tatalui Ceresc, sfere de lumina si marturii energetice. Fiind construit grilajul superior din lemn, care obtureaza 90% din lumina care intra in templu, spatiul interior al templului este continuu doar partial luminat, ceea ce influenteaza calitatea imaginilor.


Raze , "sfere", "obiecte"(rog sa observati influenta luminii asupra lor), curcubee si panze de lumina :































Cei care cunoasteti aparitiile energetice prezentate in postari anterioare, veti observa similitudini: imaginile de la Sinca sunt luate cu diferite aparate, au calitati diferite, dar releva fiecare aspecte deosebite.



















Ultima imagine sper sa va ajute sa faceti conexiunile cu alte imagini de valuri luminoase pe care le-am postat. Va reamintiti ?

2 comentarii:

  1. Am fost recent intr-un pelerinaj prin Tara Fagarasului si am trecut si pe la Sinca Veche. Am vazut ce s-a facut acolo. Mie mi se pare extraordinar ca se ocupa cineva de un loc ca acesta. Pe langa cetatea de la Fagaras, care din pacate pare putin in paragina, acest loc este infloritor.

    este printre putinele locuri in care am vazut ca s-a pastrat natura ca element dominant, nu s-a venit cu betoane si cu fier forjat "sa fie frumos".

    Grota este pastrata ca atare si protejata. Mi se pare putin exagerata atitudinea tipica de genul "uite ca strica" in momentul in care cineva face un lucru bun. Am inteles ca acum 10 ani era in paragina si am vazut cu ochii mei inscriptii de genul "mimi + gigi = love" care nu ar trebui sa existe in astfel de locuri. Felicitari celor care se ocupa de loc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doresc tuturor celor care au bucuria sa viziteze aceste minuni ale spatiului romanesc sa inteleaga adevarata lor sacralitate; sa inteleaga ca modernismul sau materialele moderne, dauneaza valorii energetice a spatiului, care este o inestimabila mostenire...
    Din fericire Natura si Mama noastra Pamant au rezerve inepuizabile de adaptare si corijeaza treptat spre naturalete...

    RăspundețiȘtergere

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro