sâmbătă, 13 februarie 2010

Sa incepem impreuna minunat 2010-Anul Tigrului de metal


Transmit mai departe un Indemn primit
Chiar daca pare idealist, nu e de neglijat nimic din ceea ce ne poate sustine in momentele prin care vom trece.......

Sambata, 13 februarie 2010 (duminica dimineata, la 4:51, ora Romaniei), ne vom bucura de o Luna Noua foarte puternica, a carei forta este amplificata de cateva alinieri ceresti, ce confera putere frecventelor Iubirii Divine de pe tot cuprinsul Universului. Cat de perfect se produce aceasta aliniere, in ajunul zilei in care, pretuntindeni in lume, este sarbatorita o Zi a Iubirii, Ziua indragostitilor!

Nimic nu se produce la intamplare, in timpul acestui Moment Cosmic din evolutia Pamantului. Compania Cerului a prevestit ca anul 2010 este “Anul Materializarii” . Acesta este anul in care arhetipurile pentru Noul Pamant vor incepe sa se materializeze in mod evident, in lumea formelor fizice. Nici o frecventa a Luminii nu este un catalizator mai puternic pentru materializare, decat Iubirea Divina si Transfiguratoare a Tatalui-Mamei Dumnezeu. Haideti sa valorificam pe deplin aceasta oportunitate extraordinara, ca sa extindem Iubirea lui Dumnezeu spre inima si mintea fiecarui barbat, femei si copil ce evolueaza pe acest Pamant minunat.

Vor fi sute si mii de Lucratori intru Lumina din lumea intreaga, care sa confere putere exercitiului de vizualizare de mai jos. Haideti sa ne reunim cu totii, zi de zi, pe durata Olimpiadei de iarna din 12-28 februarie 2010 si sa fim cea mai puternica forta a Iubirii Divine Transfiguratoare de care suntem capabili.

Dumnezeu sa VA binecuvanteze pentru dorinta voastra de a amplifica Lumina din lume!

CAMPUL DE FORTA AL IUBIRII DIVINE TRANSFIGURATOARE

Preaiubite Tata-Mama Dumnezeu, iti cer sa extinzi, acum, Flacara Iubirii Divine Transfiguratoare ce vibreaza in interiorul Flacarii Inimii din fiecare persoana. Faureste din acest Foc Sacru o extraordinara Inima de Iubire Divina si Curata, care sa invaluie intreaga Planeta Pamant.

Acest Camp de forta al Luminii magnetizeaza acum Iubirea lui Dumnezeu din fiecare nivel Inaltat de Fiintare din Univers. Acest influx puternic de Lumina se revarsa in, prin si in jurul fiecarei persoane de pe Pamant, iar cauza noastra planetara materializeaza Iubirea Divina, in inima si mintea fiecarui barbat, femei si copil.

Tatal-Mama noastra Dumnezeu transmite acum un semnal pentru a-i chema pe Arhanghelii Iubirii Divine Transfiguratoare.
Doisprezece Arhangheli Solari si mareti ai Iubirii Divine si pure coboara acum in atmosfera Pamantului. Acesti Arhangheli puternici isi ocupa pozitiile strategice, la distante egale in jurul ecuatorului Pamantului, pe masura ce se pregatesc cu draga inima ca sa sprijine Omenirea, in aceasta lucrare a Luminii.

Ca o forta unita, Arhanghelii inspira Iubirea Divina Transfiguratoare din insusi centrul Creatiei, in inima si mintea fiecarei persoane de pe Pamant. Acest influx de Lumina se revarsa prin Flacara Inimii fiecaruia, creand o simfonie de Iubire Divina Transfiguratoare, care o insufleteste si o permeaza pe Preaiubita noastra Mama Pamant si TOATE formele ei de Viata.

Acest influx de Iubire Divina patrunde acum in Chakra Solara a Inimii din dimensiunea a cincea, a fiecarei persoane de pe planeta. Prezenta EU SUNT din fiecare barbat, femeie si copil devine un receptacul de Lumina, unificat in constiinta cu Prezenta EU SUNT din oricare alta persoana de pe Pamant, ce inspira, asimileaza, extinde si proiecteaza acest camp de forta al Iubirii Divine si Transfiguratoare, din cadrul Omenirii, a Taramului Elementalilor, a Lumii Ingerilor si intregii atmosfere a Pamantului.

Prezenta EU SUNT din fiecare persoana este acum Calea de Acces pentru aceasta Lumina stralucitoare. La nivelurile launtrice, fiecare persoana de pe planeta se bucura de acest camp de forta al Iubirii Divine Transfiguratoare.

Prin Prezenta EU SUNT, fiecare persoana vede culorile scanteietoare ale Iubirii, miroase parfumul Iubirii, aude Tonalitatile Cosmice si canturile emotionante ale Iubirii. Prin aceasta lucrare a Luminii, suntem cu totii, cu adevarat, Iubire in actiune. La nivel colectiv, schimbam vibratia principala a substantei Luminii primare, care s-a ocupat de crearea conditiilor distructive actuale, ce se manifesta pe Pamant.

Prin Iubirea Tatalui-Mamei noastre Dumnezeu, a celor Doisprezece Arhangheli Solari si a Prezentei EU SUNT din fiecare Fiinta Umana, suntem CAUZA acestui Camp de forta al Iubirii Divine Transfiguratoare, ce este ancorat acum pe Pamant. Am stabilit impreuna fortele spirituale de baza ale Iubirii Divine, cu ajutorul carora, in prezent, Omenirea se Inalta din indelungatul nostru exil in lumea intunericului, spre Taramurile de Lumina din dimensiunea a cincea.

Uniti in constiinta cu Taramurile Pamantului si Cerului, noi suntem Calea de Acces. Exploram si redescoperim mareata Familie a lui Dumnezeu, la care gasim sprijin total, pentru implinirea Planurilor noastre Divine.

Aceasta este ceea ce campul de forta magnetica al Iubirii Divine Transfiguratoare al Tatalui-Mamei noastre Dumnezeu atrage in fiecare dintre noi, la nivel personal si colectiv. Suntem inaltati spre o trezire profunda a constiintei Iubirii Supreme. Suntem, aici si acum, Maestrii Iubirii care am fost meniti dintotdeauna sa fim.

Suntem Fiinte de Iubire, care accepta responsabilitatea de a Iubi LIBER acest Pamant minunat si toate formele lui de Viata. Suntem Una cu aceasta planeta binecuvantata, iar planeta este Una cu noi.

Cei Doisprezece Arhangheli Solari amplifica acum Lumina lor prin Flacara din Inima fiecarei persoane. Aceasta lucrare a Luminii si fiecare persoana de pe planeta este inaltata intr-o octava mai inalta a Slujirii Divine. Fiecare persoana este implicata in co-crearea tiparelor de desavarsire pentru Noul Pamant. Fiecare persoana este in permanenta inzestrata cu Campul de Forta Cosmica al Iubirii Divine Transfiguratoare. Acest camp de forta ne initiaza, pe fiecare dintre noi, intr-un odin mai inalt al Serviciului Divin, in numele Omenirii si al intregii Vieti de pe aceasta planeta, pe masura ce ne delectam in Lumina incomensurabila a lui Dumnezeu.

Si asa este!

Patricia Diane Cota-Robles
New Age Study of Humanity's Purpose
a 501 (c) 3 nonprofit educational organization

http://eraofpeace. org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro