duminică, 28 februarie 2010

MEDITATIA de LUNA PLINA 28 februarie 2010- o noua sansa pentru Romania




Duminica 28 februarie 2010, ora 18 38, este Luna Plina.


Meditatia de Luna Plina si actiunile spirituale realizate in momentele de Luna Plina sunt recomandate peste tot in lume deoarece energia spirituala aflata la maxim este la dispozitia noastra mult mai usor, intr-o maniera unica, mai ales atunci cand se mediteaza in grup.

Raporturile noastre cu Planul Divin si Ierarhia Divina se poate realiza atunci intr-un mod mult mai strans.

Meditatia este o metoda puternica de a servi Umanitatea, atunci cand mintea este folosita ca un canal pentru a recepta Lumina, Iubirea, si Vointa Divina pentru a o indrepta catre binele tuturor.

Momentele de Luna Plina sunt considerate sarbatori spirituale prin care noi putem reflecta si constientiza diferite aspecte ale Divinitatii.

Fiecare Luna Plina se realizeaza pe o axa a zodiacului, Luna avand o dubla semnificatie:

1) tipul de energie care se afla in interiorul formei

2) mesager al influentelor solare

Pe harta Romaniei din momentul de Luna Plina, Luna se afla in casa 12, a datoriilor karmice, a zbuciumului interior, evoluţiei spirituale, intuiţiei, integrarii în conştiinţa cosmicã, serviciului esenţial spiritual si se afla in semnul Fecioarei, in opozitie cu grupul tuturor celorlalte planete , sprijinita pentru manifestarea calitatilor feminine (iubire, sensibilitate, intuitie) doar de menirea spirituala daruita de Divinitate---------

Acum traim o conjunctura astrala care este o mare sansa de reconciliere cu Divinitatea si doreste sa ii determine pe romani sa faca alegerea iubirii inaintea lui Dumnezeu, sa aduca iubirea deplina in intreg spatiul romanesc.

Va propun, pentru a 2-a dintre cele 12 sarbatori anuale (de Luna Plina) tema de meditatie :

Celebrarea Fecioarei si a Maicii Domnului nostru Iisus Hristos, rugaciune catre Fecioara Maria de sprijin a neamului si spatiului romanesc

Eu sunt Mama si Copilul din mine.

Eu sunt Scanteia Divina din mine.


Ne reintalnim cu totii in spirit si iubire la momentele meditatiei!
Si asa va fi !


Lectia spirituala a Fecioarei este:

Calea Purificarii

Semnul Fecioarei este simbolul unificarii Sufletului cu Scanteia Divina din noi atunci cand suntem pregatiti. Pentru aceasta trebuie sa ne purificam progresiv corpul, emotiile, gandurile , comportamentul, pentru ca Sufletul sa poata primi imensa radianta a Luminii Divine.

Calea Devotiunii

Atunci cand sufletul este cel care iti conduce viata, iar energia sufletului se reflecta in fiecare aspect al vietii tale zilnice, atunci ne punem din ce in ce mai mult in serviciul umanitatii. Iubirea si serviciul sunt inseparabile. Serviciul este de fapt este un atribut firesc al Iubirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro