vineri, 15 ianuarie 2010

Discutie despre eclipsele binecuvantate noua de Divinitate in anul 2010

"In 2010 avem 4 eclipse: una de Soare in ianuarie, una de Luna in iunie urmata de una de Soare in iulie si inca una de Luna in decembrie.
Dar cum eclipsele vin de obicei in grupe de cate doua, una de Soare si una de Luna la interval de doua saptamani, este bine de stiut ca eclipsa de Luna care o insoteste pe cea de Soare din 15 ianuarie este cea petrecuta chiar in seara de Revelion, pe 31 decembrie 2009, iar cea de Soare care insoteste eclipsa de Luna de la finele lui 2010 se va petrece pe 4 ianuarie 2011.

Prima tura:
31 decembrie 2009 – Eclipsa de Luna, cu Luna la 10°15’Rac
15 ianuarie - Eclipsa inelara de Soare, cu Soare-Luna la 25°01’ Capricorn
Vizibilitate: Banda de maxima vizibilitate taie Africa orizontal in doua, trece prin spatiul dintre sudul Indiei si Sri Lanka, traverseaza Myanmar si China, oprindu-se pe coasta Marii Galbene, la nord de Shanghai. Se vede insa eclipsa partiala in cea mai mare parte din Africa si Asia si in jumatatea rasariteana a Europei. In Romania, este vizibila in proportie de cca 15% , in cursul diminetii.
Perioada de influenta: Efectele celor doua eclipse se resimt in perioada ianuarie-iulie 2010.
Zona de influenta: Cele doua eclipse influenteaza mai accentuat axa Rac-Capricorn. Pentru restul zodiilor, ele pot aduce evenimente in domeniile guvernate de casele in care se afla Racul si/sau Capricornul in harta natala, mai ales daca tranziteaza o planeta sau alt punct sensibil din radix.

Nota generala: Este o familie de eclipse care face trimitere la responsabilitati si care aduce pe neasteptate situatii in care cei pe care-i influenteaza trebuie sa preia sarcinile altora. Dar, desi le adauga o povara grea pe umeri, contribuie serios la sporirea increderii si a respectului de sine.

Tura a doua:26 iunie 2010 – Eclipsa de Luna, cu Luna la 04°46’Capricorn
11 iulie – Eclipsa totala de Soare cu Soare-Luna la 19°23’ Rac
Vizibilitate: America de Sud si Oceanul Pacific
Perioada de influenta: Efectele celor doua eclipse se resimt in perioada iulie-decembrie 2010
Zona de influenta: La fel ca eclipsele din „prima tura”, si acestea doua influenteaza mai accentuat axa Rac-Capricorn. Pentru restul zodiilor, ele se pot reflecta in domeniile guvernate de casele in care se afla Racul si/sau Capricornul in harta natala, mai ales daca tranziteaza o planeta sau alt punct sensibil din radix.

Nota generala: Familie de eclipse care ajuta la clarificarea unor situatii care au fost confuze sau insuficient intelese timp de mai multa vreme. Pentru unii, pot aduce risipirea unor temeri sau rezolvarea unor probleme de tonus si sanatate.

Tura a treia:
21 decembrie 2010 – Eclipsa de Luna, cu Luna la 13°43’ Varsator
4 ianuarie 2011 - Eclipsa partiala de Soare, cu Soare-Luna la 13°38’ Capricorn
Vizibilitate: Jumatatea de nord a Africii si cea de sud a Europei, Orientul Mijlociu, si jumatatea de vest a Asiei.
Perioada de influenta: Efectele celor doua eclipse se resimt in perioada iulie-decembrie 2010
Zona de influenta: cele doua eclipse influenteaza mai accentuat axele Rac-Capricorn si Leu-Varsator. Pentru restul zodiilor, ele se pot reflecta in domeniile guvernate de casele marcate de axele Rac-Capricorn si Leu-Varsator in harta natala, mai ales daca tranziteaza o planeta sau alt punct sensibil din radix.

Nota generala: Familie de eclipse care aduce in prim-plan situatii legate de asocieri, de munca in echipa, de proiecte colective. Evenimentele pot sa fie mai complexe si cu mai multe ramificatii decat s-ar arata la prima privire si par sa lege cumva afacerile casei marcate de Rac de cele ale casei marcate de Leu in harta natala si pe cele ale casei marcate de Capricorn de cele ale casei marcate de Varsator."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro