luni, 18 ianuarie 2010

Apel urgent catre toti pentru a trimite Flacara Violet in Haiti


Va rog sa participam cu totii la ajutorarea energetica a fratilor nostrii din Haiti !!! Mai jos avem un apel al lui St Germain, cu sfaturi pentru a obtine rezultate imediate benefice cat mai mari :


Strigatul de ajutor pentru fratii si surorile noastre din HAITI

Repetati-l cel putin timp de 15 minute, atat de des zilnic cat va este posibil.
Vizualizati – in timp ce o faceti – Flacara Violeta, cum patrunde in atmosfera din Haiti.

Va rog s-o faceti mai departe ZILNIC si lasati-va condusi de flacara inimii voastre.

"Preaiubite Prezenta EU SUNT a intregii omeniri, Prezenta Infinita EU SUNT a Marelui Soare Central, Toate Marile Fiinte Cosmise si Legiunile ale Luminii. Toti Maestrii Inaltati si Comunitatea tuturor Fiintelor Angelice, Lady Althea si toate Legiunile tale de Ingeri, Echipa Medicala a Energiei Universale, Vindecatorii Arcturieni si toti Vindecatorii Galactici.

Noi cerem ajutorul vostru ACUM si chemam Flacara Violeta pentru a transforma Toata durerea, Toate suferintele, Toata frica si alte lucruri negative, in SPERANTA, IUBIRE, MIRACOLE si BINECUVANTARE pentru toti oamenii si toate animalele din Haiti.
Manifestati acum! Manifestati acum! Manifestati acum!

Noi ii cerem Flacarii Violete sa-i curete pe TOTI cei care au trecut de partea cealalta, ca astfel ei sa se poata inalta.

Mare Comunitate Inaltata , noi va multumim si va binecuvantam pentru Sprijinul Vostru imediat si Ajutorul Vostru Divin, in numele oamenilor din Haiti in marea lor suferinta.

Va multumim! Va multumim! Va multumim!

Asa sa fie si asa sa se implineasca."

EU SUNT ST.GERMAIN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro