Comisia Europeană se pregăteşte pentru un război care „îngrozeşte" oamenii, a declarat vineri premierul ungar Viktor Orban, referindu-se la propunerea europeană ca fiecare locuinţă să stocheze provizii pentru 72 de ore în cazul unor posibile crize.
„Bruxellesul se pregăteşte pentru un război şi acesta este ceva care trebuie luat în serios. Te îngrozeşti. Ce au oamenii ăştia în cap?", s-a întrebat retoric Orban în intervenţia sa din fiecare zi de vineri de la radioul public Kossuth, informează Agerpres.
Premierul ungar, care a legat propunerea CE doar de război şi nu de alte tipuri de situaţii de urgenţă, a insistat că „nu are niciun indiciu" că ar putea fi atacată o ţară membră NATO.
„Mesajul nostru către unguri este că niciun război nu ne ameninţă", a subliniat Orban. Comisia Europeană a propus miercuri ca populaţia să aibă provizii suficiente pentru cel puţin 72 de ore în caz de criză. Executivul european a declarat în noua sa strategie de pregătire pentru crize şi ameninţări că UE se pregăteşte pentru riscuri, precum dezastre naturale, atacuri cibernetice şi crize geopolitice, inclusiv posibilitatea unei agresiuni armate împotriva ţărilor membre. „Cetăţenii noştri, statele membre şi companiile noastre au nevoie de instrumentele potrivite pentru a acţiona atât pentru a preveni crizele, cât şi pentru a reacţiona rapid atunci când are loc o catastrofă", a declarat preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, citată într-un comunicat de presă.
Orban, acuzații la adresa Uniunii Europene.
Acum, Orban, un aliat apropiat al preşedintelui american Donald Trump, a acuzat încă o dată Uniunea Europeană (UE) că este războinică şi a declarat că în acest sens „există o fractură transatlantică", deoarece SUA „vor pace" în Ucraina.În loc să se pregătească pentru război, „Bruxellesul ar trebui să sprijine aspiraţiile SUA pentru pace", a subliniat premierul de la Budapesta.

.........
Foști agenți FBI implicați în industria traficului de copii
De Michael Baxter-27 martie 2025
Acest articol este profund deranjant.
Foști agenți ai FBI care se înfățișau ca traficanți de copii întreprinzători au conceput o schemă obișnuită pentru a licita copiii răpiți la ofertanți din străinătate:
apoi pune copiii la vânzare în loc să-i reunească cu familiile lor.
În momentul în care scriem acest articol, 162 de agenți federali recent concediați sunt reținuți fie la GITMO, fie la Camp Blaz, pentru o serie de acuzații, de la delapidare la trădare.
Confruntându-se cu inevitabilitatea tribunalelor militare, o mână de oameni au căutat să-și salveze pielea aruncând bani pe colegii lor, sperând să obțină înțelegeri care i-ar putea scuti de lațul spânzuratului.
Patru federali încarcerați le-au spus anchetatorilor JAG că grupul operativ pentru exploatarea copiilor și traficul de persoane a răpit și vândut sute de copii în timpul domniei de teroare a regimului Biden asupra populației americane.
Pe hârtie, FBI joacă un rol primordial în investigarea persoanelor dispărute; răpirea a fost considerată o infracțiune federală în 1932, după răpirea și uciderea fiului lui Charles Lindbergh. În funcție de circumstanțe, rapoartele privind persoanele dispărute pot intra în subordinea autorității de stat sau federale.
Totuși, indiferent de jurisdicție, FBI-ul investighează întotdeauna imediat orice dispariție sau răpire misterioasă raportată care implică un copil de „vârste fragede” – de obicei 12 sau mai mic – și cazuri în care orice persoană de 18 ani sau mai mică a fost dispărută de mai mult de 72 de ore.
Numărul copiilor raportați dispăruți în fiecare an este uluitor și tulburător;
în Statele Unite,
460.000 – sau 2.100 pe zi – nume de copii sunt introduse în baza de date NCIS, în timp ce alte 500.000 dispar anual fără a fi raportate vreodată.
Adică peste 800.000 pe an, o cifră uluitoare și insondabilă raportată rar de mass-media.
Și în timp ce teoreticienii conspirației atribuie aceste dispariții extratereștrilor care smulg copii de pe vârfurile munților, adevărul este mult mai îngrijorător.
Potrivit surselor JAG, sub conducerea lui Biden și Christopher Wray, un număr necunoscut de agenți federali au avut bătăi secundare profitabile de marketing pentru copiii dispăruți.
În aprilie 2022, agenții de la biroul biroului din Seattle au fost însărcinați să investigheze o serie de presupuse răpiri de copii.
Trei copii într-o lună dispăruseră din mall-ul Westfield Southcenter din Seattle, aparent în timp ce părinții făceau cumpărături și acordau prea puțină atenție copiilor lor.
Disparițiile aveau aspecte comune: răpiții erau bărbați între 7-10 ani și dispăreau între orele 16:00-18:00 sâmbăta sau duminica.
După ce interviurile preliminare cu părinții, angajații centrului comercial și presupușii martori care au furnizat povești contradictorii nu au dat indicii, FBI, crezând că răpitorii vor lovi din nou și vor adera la modelul lor, a înființat agenții în apropierea magazinelor unde copiii dispăruseră.
Trebuie să adăugăm că FBI-ul a analizat imaginile de securitate de la 60 de camere atât în mall, cât și în parcări, dar nu a văzut nicio dovadă că au fost luate copii
- o aparentă imposibilitate, deoarece trăim acum într-un stat polițienesc în care camerele cu tehnologie de recunoaștere facială și de mers sunt omniprezente.
Ei au aflat, de asemenea, că o treime din camerele mall-ului au fost sparte, fapt cunoscut posibil de răpitori.
Federalii au presupus că făptuitorii au supravegheat mall-ul pentru a determina punctele moarte ale camerelor.
După trei săptămâni de supraveghere, federalii au prins în sfârșit o pistă.
Agenții au observat doi bărbați caucazieni urmărind ceea ce părea a fi o mamă și fiul ei tânăr într-un magazin de îmbrăcăminte tip boutique.
Copilul părea obosit, nervos și agitat, luând mâna mamei sale și încercând să o îndepărteze de raftul de rochii pe care îl răsfoia. Mama l-a bătut în mâinile fiului ei, spunându-i să stea pe una dintre băncile din afara magazinului dacă nu se poate purta.
Se afla atât de mult într-o lume a propriei ei mărfuri, încât nu l-a observat pe străin dincolo de pragul palmei o seringă și i-a băgat-o în gâtul băiatului. Băiatul nu l-a văzut niciodată venind; atacatorul se mișcase cu iscusința unui prădător desăvârșit.
Totuși, federalii care supravegheau locul au văzut totul, dar în loc să intervină, ei doar i-au urmărit pe răpitori în timp ce îl conduceau pe copilul brusc letargic spre o ieșire, o abatere de la cartea de joc al FBI, care îi obligă pe agenți să înceteze supravegherea și să intervină în cazurile care implică copii în pericol. Presupunând că copilului i s-a administrat un sedativ – ca să nu se lupte și să reducă riscul pentru răpitori – el era, fără îndoială, în pericol grav.
Răpitorii, după ce au ajuns în parcare, au pus copilul într-un sedan nedescris și au plecat.
Federalii i-au urmărit discret. Următorii deveniseră pândiți.
Sedanul a intrat pe aleea unei case cu două etaje la doar patru mile de centrul comercial, iar răpitorii l-au escortat pe copilul încă sedat înăuntru.
Din nou, federalii au evitat protocolul: ar fi trebuit să ceară backup, o echipă SWAT și un negociator. În schimb, ei au decis în mod colectiv să gestioneze singuri problema.
Au pus copilul în pericol și mai mult, dând cu asalt în casă, deschizând ușa cu piciorul și repezindu-se înainte cu armele aprinse, împușcând un suspect care făcea cafea în bucătărie și alți doi în sufragerie. Un al patrulea bărbat, care nu fusese la mall, stătea întins țipând pe podea în timp ce sângele îi curgea din coapsă.
Nimeni din afara casei nu l-ar fi auzit țipând. Bărbații au izolat fonic întreaga casă cu panouri de spumă acustică.
Băiatul, inconștient pe o canapea, nu a fost lovit de niciun gloanț. Nici alți patru copii mici pe care agenții i-au găsit în cătușe în două dormitoare de la etaj.
Suspectul supraviețuitor, strângându-și mâinile peste picior pentru a diminua sângerarea, le-a spus federalilor să ia dracu și că nu va divulga niciodată informații.
„Hai să vedem cât de prost ești”, a spus unul dintre agenții FBI după ce a scos iPhone-ul bărbatului care sângera din buzunar și l-a ridicat la față, ceea ce a deblocat telefonul. „Da, ești la fel de prost pe cât arăți”, a continuat agentul.
Un dosar „Note” la telefon spunea povestea: Bărbații din casă făceau cu impunitate trafic de copii de cel puțin doi ani.
„Da, la dracu,” scuipă bărbatul care sângera. „I-ai salvat pe acești nenorociți, dar nu-i vei primi niciodată înapoi pe ceilalți.”
Apoi a venit răsucirea. Unul dintre agenți a aruncat o privire asupra bărbatului și a zâmbit maniac. „Am găsit aici doar copilul dispărut, dar era mort când am intrat în casă”, a spus agentul. "Dacă cineva este plătit, suntem noi. Prietenii tăi au murit când am intrat pe ușă, iar tu, în ciuda faptului că ai luat doi la picior, te-ai gândit că ar fi mai bine să-ți pui unul în cap decât să mergi la proces pentru răpire și trafic de copii", a continuat agentul.
Agentul, care purta mănuși, a scos un Glock 19 de pe brâu bărbatului, apoi l-a apăsat în mâna bărbatului și i-a strâns o bombă care a lovit copilul inconștient în cap. Apoi l-a forțat pe bărbat să țină pistolul sub bărbie și a stors un al doilea cartuș, care i-a explodat creierul bărbatului.
Federalii i-au răpit pe ceilalți copii deja răpiți și i-au vândut unui cartel sud-american pentru 165.000 de dolari.
Aceasta este povestea pe care patru foști federali de la GITMO au spus-o anchetatorilor JAG, deși doar unul a recunoscut implicarea.
Am omis ore și date precise, dar evenimentele menționate mai sus s-au petrecut înainte ca Trump să revină la putere și a fost confirmat ca Kash Patel să conducă FBI.
Sursele noastre JAG cred că acest tip de nefaritate nu a fost un incident izolat.
Premierul canadian anunță că SUA și Canada sunt acum dușmani.Mark Carney declară: „Vechea relație pe care am avut-o cu SUA s-a terminat. Cea mai mare provocare a noastră ca țară devine cea mai urgentă. În următoarele săptămâni, luni și ani, trebuie să ne reimaginăm fundamental economia. Va trebui să ne asigurăm că Canada poate reuși într-o lume drastic diferită. ”„Vechea relație pe care am avut-o cu Statele Unite, bazată pe aprofundarea integrării economiilor noastre și a cooperării militare, s-a încheiat........
copaci uriasi
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu