luni, 11 martie 2024

Puterea lui Cinci ~ educatia Natiei 46

 

 
   

  
    

  

Repostez… și am să repostez până nu mai judecă nimeni greșit
Cânepa, plantă a pamântului interzisă să mai crească, datorita efectelor sale benefice pentru corpul uman.
Ca să poată convinge pe toată lumea că este un drog, au numit-o in latina canabis, iar in mexicana marijuana. Apoi au inventat canepa indica pe care au declarat-o drog cu efecte halocinogene.Toți au pus botul pentru că este greu să te informezi înainte.
Cânepa sau canabisul sau marijuana , este singura planta a pământului care conține absolut tot ce este necesar corpului uman ca să se regenereze.
Varianta indica, adica cea sălbatică , este cea mai eficientă dintre cele doua soiuri, de aceea au bătut apa în piuă cu efectele ei halucinogene inexistente.
Nici un raport medical și nici o statistică a lumii nu a menționat vreodată că aceasta plantă a avut efecte nocive asupra corpului uman și nu s-a înregistrat nici o moarte din cauza ei nicaieri în lume.
Canabisul era în antichitate planta zeilor, elixirul care ii făcea să traiasca mult și sănătoși.
Nu siropurile de plante sau vinul erau elixirul secret al zeilor, ci canabisul. Este atât de bun încât l-au interzis ca să poată face cât mai mulți bolnavi.
Studiile italienilor făcute acum 15 ani, au arătat că în corpul uman există atât cbd cât și thc. Când valorile lor scad, corpul se îmbolnăvește ireversibil, deci, este necesară consumarea canabisului.
Planta aceasta este desenata pe toate construcțiile antice în mâna zeilor care nu se despărțeau de ea. Le avem pe toate sub nas, dar ne place să contrazicem și să susținem teoriile elitei care ne menține în stadiul de cobai și de sclavi .
CE ESTE CÂNEPA?
👉1. Un hectar de cânepă produce la fel de mult oxigen cât 25 de hectare de pădure.
👉2. Repet, un hectar de cânepă poate produce cât 4 hectare de lemn.
👉3. În timp ce cânepa poate fi transformată în hârtie de 8 ori, lemnul poate fi transformat în hârtie de 3 ori.
👉4. Canepa crește în 4 luni, copacul crește în 20-50 de ani.
👉5. Floarea de cânepă este o adevărată capcană de radiații.
👉6 Canepa poate fi cultivata oriunde in lume si necesita foarte putina apa. Mai mult, pentru că se poate apăra împotriva insectelor, nu are nevoie de pesticide.
👉7. Dacă țesăturile de canabis se răspândesc, industria pesticidelor ar putea dispărea complet.
👉8 Primii fermieri au fost făcuți din cânepă; chiar și cuvântul „KANVAS” este numele produselor din cânepă.
Canepa este, de asemenea, o plantă ideală pentru confecționarea frânghiilor, șireturilor, genților, pantofilor
👉9. Reducerea efectelor chimioterapiei și radiațiilor în tratamentul canabisului, SIDA și cancerului; A fost utilizat în cel puțin 250 de boli precum reumatism, inimă, epilepsie, astm, stomac, insomnie, psihologie și boli ale coloanei vertebrale.
👉10 Valoarea proteică a semințelor de cânepă este foarte ridicată iar cei doi acizi grași conținuți în ea nu pot fi găsiți nicăieri altundeva
👉11. Canepa este chiar mai ieftină de produs decât soia.
👉12. Animalele hrănite cu canabis nu au nevoie de înlocuiri hormonale.
👉13 Toate produsele din plastic pot fi fabricate din cânepă iar plasticul de cânepă este foarte ușor de redat în natură.
👉14. Dacă caroseria unei mașini este făcută din cânepă, aceasta va fi de 10 ori mai puternică decât oțelul.
👉15. Poate fi folosit și pentru izolarea clădirilor; durabil, accesibil și flexibil.
👉16 Săpunurile și cosmeticele pe bază de cânepă nu contaminează apa, deci este complet organică.
Producția era obligatorie în America secolului 18 și fermierii care nu produc erau închiși. Acum, însă, s-au întors tabelele. DE UNDE?
👎-W. R. Până în 1900, Hearst deținea ziare, reviste și mass-media în America. Aveau păduri și produceau hârtie. Dacă hârtia era făcută din cânepă, putea pierde milioane.
👎- Rockefeller a fost cel mai bogat om din lume. Avea o companie petrolieră. Biocombustibilii, uleiul de canabis, desigur, erau cel mai mare dușman al ei.
👎-Mellon era acționar majoritar la Compania Dupont și avea un brevet pentru producția de materiale plastice din produse petroliere. Și industria canabisului și-a amenințat piața.
👎- Apoi, președintele Mellon Hoover a devenit secretar al Trezoreriei. Numele mari despre care am vorbit au decis în ședințele lor că canabisul este inamicul.
Și a fost șters.
Pădurile sunt tăiate pentru producția de hârtie.
Numărul otrăvurilor și tumorilor cu pesticide este în creștere.
Apoi ne-am umplut lumea cu deșeuri de plastic, deșeuri dăunătoare...
Preluat Cristian Petre Dobrescu
Cânepa, o plantă sacră și anticancerigenă🔥
Cânepa conține mai mult de 450 substanțe vindecătoare🍀
Cânepa, o plantă sacră și anticancerigenă Imaginați-vă o plantă care a ajutat mii (poate chiar milioane) de persoane cu literalmente sute de afecțiuni de sănătate - totul, de la fibromialgie la cancer.
De fapt, sistemele antice de vindecare, cum ar fi Ayurveda și Medicina tradițională chineză, au făcut referire la cânepă în textele lor încă din 2600 î.Hr. Această plantă sacră este total naturală, nu are efecte secundare periculoase atunci când este folosită în mod corespunzător și este plină de sute de fitonutrienți vindecători, inclusiv antioxidanți.
Cânepa a fost considerată ca o plantă sacră și vindecătoare de milenii, dar este încă adesea etichetată drept „controversată” în S.U.A. și în multe alte părți ale lumii. Această plantă controversată poartă numeroase nume, dar este cunoscută cel mai des ca și cannabis, datorită denumirii sale științifice care este Cannabis sativa indica. Rezultatele medicale există, iar studiile continuă să arate că această plantă vindecătoare este chiar mai remarcabilă decât s-a crezut. Există un motiv pentru care profesioniștii din domeniul vindecării timp de atâția ani au considerat această anumită plantă un jucător important în domeniul vindecării. Știați că, până în prezent, oamenii de știință au găsit peste 450 de substanțe vindecătoare (numite fitonutrienți) doar în cânepă? Unele dintre acestea includ:
- Terpene: componente majore din uleiurile esențiale, terpenele sunt cele care fac ca fructele și legumele să aibă arome unice și multe au fost relaționate cu proprietăți puternice anti-inflamatorii și de stimulare a imunității. Unele terpene vindecătoare care se găsesc în cânepă includ limonenul, linaloolul și pinenul. Unele terpene au chiar capacitatea de a determina apoptoza sau moartea celulelor canceroase.
- 8 amino-acizi esențiali: incluzând globuline, albumină și alte substanțe unice de aminoacizi care s-au demonstrat în studiile de laborator că ajută la repararea ADN-ului deteriorat. Majoritatea celulelor care formează mușchii și țesuturile noastre sunt formate din aminoacizi, care sunt blocurile de proteine.
- Un profil proteic general similar cu cel al sângelui uman.
- Un raport ideal dintre acizii grași Omega 6 (linoleic) și Omega 3 (alfa-linoleic) pentru consolidarea creierului și a corpului. Acizii grași Omega 3 și 6 ajută la stimularea sistemului imunitar și la reducerea inflamației și mențin sănătatea pielii, a părului și a unghiilor.
- Fitoestrogeni, folosiți pentru echilibrarea hormonilor și eliminarea xenoestrogenilor, care sunt toxine străine care se maschează ca hormoni și despre care se știe că duc la apariția cancerului.
- Niveluri ridicate de minerale esențiale esențiale, cum ar fi magneziu și zinc. Deficitul de magneziu în special este o problemă majoră de sănătate la nivel mondial, deoarece magneziul este esențial pentru producerea glutationului care este un super-antioxidant și este necesar pentru sinteza ADN-ului și ARN-ului. Deficitul de magneziu poate duce la probleme tiroidiene, boli cardiovasculare și multe alte afecțiuni care pot pune viața în pericol.
- Alte substanțe antioxidante care sunt unice numai pentru această plantă, care ajută la echilibrarea întregului organism și ale căror puteri de vindecare abia încep să fie valorificate.
Există multe afecțiuni de sănătate care pot fi tratate cu ajutorul acestei plante. Iată doar câteva dintre acestea care au fost susținute de cercetări și studii științifice:
- Cancerul, inclusiv cel de sân, prostată, cerebral și multe altele;
- Stresul cronic;
- Sindromul premenstrual;
- Durerile (de toate tipurile);
- Inflamația acută;
- Boala Alzheimer;
- Degenerarea maculară și glaucom;
- Epilepsia (inclusiv epilepsia din copilărie);
- Boala Crohn;
- Fibromialgia;
- Tulburările de stres post-traumatic (PTSD);
- Artrita;
- Scleroza multiplă;
- Tulburările sistemului nervos;
- Hepatita de tip C;
- Sindromul Tourette;
- Migrenele;
- Combaterea dependenței, inclusiv de medicamentele opiacee.
Ce se știa în antichitate despre beneficiile cânepei?
Iată ce au spus medicii antici și vindecătorii din întreaga lume despre cânepă în urmă cu mii de ani:
- Încă din 2698 î.Hr., utilizarea acestei plante ca sursă de vindecare a fost descrisă în detaliu de Huang Ti („Împăratul galben”) din Huangdi N Beijing, Canonul chinez de medicină și ghidul pentru medicina tradițională chineză (MTC).
- Multe beneficii pentru organism au fost incluse într-o farmacopee pentru prima dată în anul 2737 î.Hr., de către împăratul și farmacologul Shen Nung. Cânepa este inclusă printre cele mai importante 50 de plante medicinale din MTC.
- Cânepa a fost folosită pentru prima dată ca analgezic natural, netoxic pentru operație (împreună cu acupunctura) de către medicul chinez Hua Tuo undeva între 140 și 208 A.D.
- În tradiția indiană a vindecării din Ayurveda, această plantă este descrisă în jurul anului 2000 î.Hr. Conform textelor antice hinduse numite Vedele, cânepa este considerată una dintre cele cinci plante sacre. Cânepa este încă utilizată în cadrul acelei vindecări tradiționale pentru durere, anxietate și o mulțime de alte maladii.
- În anul 1621, clericul englez și savantul de la Oxford Robert Burton au sugerat cânepa ca remediu pentru depresie în tratatul său numit Anatomia melancoliei.
Cu toate acestea, consumatorii medicali și pacienții care caută alternative la metodele de tradiționale din medicina alopată (precum și cei care caută adjuvanți la protocoalele convenționale) iau din nou în considerare beneficiile acestei plante medicinale.
Beneficiile uleiului de cânepă pentru cancerul de plămâni
Cancerul pulmonar este cel de-al doilea tip de cancer cel mai frecvent din Statele Unite. În fiecare an, peste 225.000 de persoane primesc un diagnostic de cancer pulmonar. Deși este tratat în mod obișnuit cu chimioterapie și alte terapii țintite, cercetări mai noi examinează dacă uleiul de cânepă ar putea fi utilizat în tratamentul cancerului pulmonar. Câteva studii limitate sugerează că uleiul de cânepă poate ajuta la stoparea creșterii cancerului. Între timp, uleiul de cânepă este deja utilizat pentru a gestiona simptomele cancerului și efectele secundare ale tratamentelor împotriva cancerului.
Înainte de a menționa beneficiile specifice ale uleiului de cânepă, este important să înțelegem diferitele tipuri de ulei disponibile. Planta de cânepă conține anumiți canabinoizi care sunt componente chimice care au un anumit efect asupra organismului uman atunci când sunt consumate. Cele mai frecvente două canabinoide sunt THC și CBD. Cele mai multe tincturi, uleiuri și produse obținute din cânepă conțin o parte de THC și CBD. Componenta CBD este de obicei utilizată în scop terapeutic. Principalele tipuri de ulei de cânepă includ:
- Uleiul de tip CBD: acesta este un produs obținut din cânepă non-psihoactivă și nu conține THC. Uleiul de tip CBD este apreciat pentru efectele sale terapeutice, incluzând anxietatea, durerile și efectele secundare ale chimioterapiei.
- Uleiul simplu de cânepă: acesta poate conține CBD, dar calitatea sa este de obicei considerată inferioară.
- Uleiul simplu de cânepă: acesta poate conține CBD, dar calitatea sa este de obicei considerată inferioară.
- Uleiul denumit Rick Simpson (RSO): acest ulei RSO conține niveluri ridicate de THC cu puțină sau fără CBD. Când alegeți un ulei de cânepă, asigurați-vă că citiți cu atenție eticheta, astfel încât să știți ce raport dintre THC și CBD obțineți.
Poate cânepa să ajute la tratarea cancerului?
Experții nu au un răspuns definitiv, dar au găsit câteva dovezi promițătoare în ultimele decenii. De exemplu, un studiu din 1975 a raportat că THC și un alt canabinoid numit canabinol (CBN) au încetinit creșterea cancerului pulmonar la cobaii de laborator.
Mai recent, un studiu din 2014 a descoperit că THC și CBD pot ajuta celulele canceroase primare să răspundă mai bine la radioterapie. Cu toate acestea, acest studiu a fost efectuat pe culturi de celule, nu la animale sau oameni. Există, de asemenea, un raport de caz din 2019 despre un pecient care a avut cancer pulmonar și a refuzat tratamentul convențional împotriva cancerului în favoarea folosirii uleiului de tip CBD. Tumora lui părea să răspundă la acest tratament alternativ. Cu toate acestea, acesta nu a fost un studiu formal care să implice studii clinice umane controlate pentru a testa siguranța și eficacitatea. Este posibil ca mulți alți factori să fi jucat un rol în rezultatele acestui pacient. În plus, aceste rezultate nu au fost reproduse în niciun fel de studiu la scară largă. Cu toate acestea, alte cercetări sugerează că acești compuși speciali numiți canabinoizi pot avea un impact negativ asupra cancerului.
Deși încă nu există suficiente dovezi care să sugereze că uleiul de cânepă poate vindeca cancerul, acesta poate oferi ameliorarea unei serii de simptome ale cancerului pulmonar, inclusiv:
- dureri
- oboseală
- grețuri
- anxietate
- depresie
- dureri de cap
- dureri pe bază nervoasă
Uleiul de cânepă, inclusiv THC și CBD, ar putea ajuta, de asemenea, la gestionarea efectelor secundare ale tratamentelor convenționale pentru cancer, cum ar fi:
- starea de greață și vomă
- durerile
- reducerea apetitului
- oboseala cronică
Uleiurile de cânepă se comercializează ca extracte lichide concentrate. Produsele chimice și raporturile fiecărui ulei de cânepă diferă. Dacă cumpărați de la o sursă de calitate, raporturile ar trebui să fie menționate pe ambalaj. Puteți aplica picături de ulei de cânepă pe limbă și înghițiți. Uleiul poate avea gust amar.
Alte utilizări demonstrate ale uleiului de cânepă de tip CBD sunt relaționate cu patologiile cardiace și prevenția și cu efectele secundare ale cancerului.
- Terapie complementară
- În cazul pacienților cu cancer, CBD îi poate ajuta contra greții și vărsăturilor legate de chimioterapie. Unele studii indică chiar că CBD are o acțiune anticancerigenă directă: distruge celulele bolnave dintr-o eprubetă și la cobai a împiedicat exprimarea genelor care permit extinderea anumitor tipuri agresive de cancer de sân.
PrevNext
© 2023 Ayurvedic Medica. All Rights Reserved.
Uleiul de cânepă CBD
CBD este unul dintre compușii din planta de canabis (Cannabis sativa) numiți canabinoizi. CBD nu este o substanță psihoactivă, respectiv nu schimbă starea mentală a persoanei care o ingerează. Însă poate produce modificări semnificative la nivelul corpului și, conform unui mare număr de studii, prezintă numeroase beneficii pentru sănătatea umană.
CBD se extrage din planta de cânepă (flori, frunze și tulpini) și se combină cu un ulei purtător inert precum uleiul de cânepă. Uleiul de cânepă putrător în starea sa 100% naturală, nemodificat fizico-chimic
Beneficii
Conform studiilor stiintifice, CBD poate fi util in tratarea sau ameliorarea urmatoarelor conditii medicale:
Accident Vascular Cerebral (AVC)
· ADD / ADHD
· Adictii / Dependente
· Afectiuni ale Pielii
· Alzheimer
· Anorexie
· Anxietate
· Autism
· Artrita
· Astm
· Ateroscleroza
· Tulburare Bipolara
· Boli autoimune
· Boli Cardiace (de Inima)
· Boala Ficatului Gras
· Boli Neurodegenerative
· Boala Huntington
· Boala Parkinson
· Boala Prion
· Cancer
· Colita (boala Crohn)
· Depresie
· Diabet
· Durere Articulara
· Durere Cronica
· Durere Neuropatica
· Epilepsie
· Fibromialgie
· Glaucom
· Greata
· Hipertensiune
· Inflamatie
· Insomnie
· Leziuni cerebrale
· Migrene (Dureri de Cap)
· Obezitate
· Osteoporoza
· Recuperare Musculara
· Reumatism
· Rezistenta la antibiotice
· Schizofrenie
· Scleroza Multipla
· Sindromul de Colon Iritabil
· Traumatisme ale maduvei spinarii
· Tulburari de Somn
· Tulburari de Dispozitie
· Scleroza Laterala Amiotrofica
· Sindrom Metabolic
· Sindrom Premenstrual
· Stres Cronic
Sursa internet
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro