vineri, 7 aprilie 2023

Puterea lui Cinci ~ femeia fericita

 


 
“Despre misiunea femeii
Înțelepciunea străveche spune: Pentru o femeie, există un singur lucru important în viață, pe care trebuie să-l învețe din copilărie - să absoarbă, să acumuleze și să stocheze energie. Aceasta este misiunea ei. Pentru un bărbat, ea este un izvor de apă vie, la care el se întoarce iar și iar pentru a se incarca cu putere.
O femeie obosită nu poate ajuta un bărbat să se recupereze. Ea, ca o fântână uscată, nu este în stare să potolească setea celor suferinzi. Activitațile care provoacă conflicte interne și emoții negative nu sunt potrivite pentru o femeie.
Tot ceea ce face o femeie, ea trebuie să facă cu dragoste. Pentru ea, pentru familia sa, pentru a-si îndeplini scopul principal. Orice lucru care dăruieste plăcere unei femei și îi permite să găsească armonie este potrivit - cântecul, desenul, dansul, muzica, orice lucru manual. Dacă ii place, lasati-o să o facă.
O femeie are o mare misiune - să fie o sursă de energie inepuizabilă de bucurie, optimism, frumusețe, lumină pentru întreaga familie.
Este important ca orice femeie să știe că este frumoasă. Acest lucru creează un sentiment de implinire.
Prin cuvintele afectuoase și recunoașterea frumuseții, o femeie devine moale, blândă, jucăușă și înflorește și mai mult. Un bărbat inteligent știe să-și ajute femeia iubită să devină și mai frumoasă. Cu cât îi pasă mai mult de o femeie, cu atât ea înflorește mai mult și este in stare sa impărtășeasca energia sa cu bărbatul iubit.
O femeie este o vatră care are nevoie de foc. Cel mai valoros lucru din lume este energia. Cu nimic in lume nu o poți cumpăra. Prin urmare, pentru această energie/foc un bărbat este gata să ofere unei femei tot ce este mai valoros…”

Sursa: Mari Tais prin Daniel Gaucan

Următoarele zile, săptămâni și luni vor aduce schimbări uriașe. Vechile căi au fost finalizate. Noile structuri energetice sunt la locul lor și fundația de bază pentru Noua Viață pe Pământ este aici.
Trezirea, iubiților, este atât de mult o cale de schimbare și dezînvățare – iar timpul în care vă aflați acum este un timp între ele.
... Pământul urcă.
Fa pace cu vremea asta. Deschide-te spre necunoscut și lasă-l să fie. Bine ai venit Viața noua ! Te imbratisez complet așa cum ești !
Onorează-ți adevărul.
Ai încredere în cunoștințele tale interioare.
Ai încredere în sensul tău.
Bun venit ce vine !
Crede în viață !
Ești aici intenționat.
SUFLETUL tău a ales să fie aici acum și te ghidează, mereu.
Marea Trezire are inceput de mult, dar acum se coace și începe recolta!
Nu te lupta pentru vechiul care pleacă. Întoarce-te spre nou și deschide-te spre ceea ce vrea să treacă prin tine: fii tu însuți, exprimă-te așa cum ești și "curgi" cu Lumea.
Sunteți o parte frumoasă și esențială a acestui moment. Lasă TU adevărul să fie dezvăluit.
Este o perioadă uimitoare și interesantă pentru a fi în viață.
Scoate din interior magia și gloria divinului tau . Lasa-ti lumina sa straluceasca "
✨✨✨

“Nu aștepta să te facă cineva fericit. Celălalt așteaptă la fel, așteptați degeaba.”
Elena Ungureanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro