luni, 18 aprilie 2022

Puterea lui Cinci ~ clarificari

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONYMOUS YODA
CLARIFICĂRI
1. LITERA "E" ÎN LIMBA GETO-DACĂ SE CITEȘTE "O" ȘI INVERS.
DACĂ PUNEȚI LITERA "D" ÎNAINTEA CUVINTULUI YAHWE/YAHWO IESE DYAHWE/DYAHWO.
LITERA "H" ÎN INTERIORUL CUVÂNTULUI NU SE CITEȘTE DELOC ÎN LIMBILE ORIENTALE VECHI.
DECI, DIN DYAHWE/DYAHWO REZULTĂ FĂRĂ LITERA H, DYAWE/DYAWO.L= YEHOVA ESTE REALUL DIAVOL AL OMENIRII DESCRIS CODAT ÎN EVANGHELIA LUI IOAN CAP. 8, VERSETUL 44.
CU ALTE CUVINTE YAHWE/YAHWO NU ESTE UN NUME DIVIN.
2.... TEXTELE BIBLICE AU FALSIFICAT TOPONIME ȘI DERIVATE SEMANTICE PT A-L RIDICA PE YAHWE LA RANG DE DUMNEZEU.
3. DOAMNE ESTE ANAGRAMA CUVÂNTULUI DEMON.A/DEMONUL ASCUNS.
DECI, YEHOVA ȘI HRISTUL FALS DIN RELIGII SUNT DEMONI/DAYIMONI.
4. ÎN EVANGHELII, BIBLII LUMEA VEDE DIAVOLUL ȘI NU PE REALUL DUMNEZEU.
LUMEA VEDE ADEVĂRUL CA MINCIUNĂ, IAR MINCIUNA CA ADEVĂR.
ȘEFUL CIVILIZAȚIEI CARE A INVENTAT SIONISMUL EVREO-KHAZAR DIN SUBTERANELE ORAȘULUI ONDOR, BAYIAN DIN MONGOLIA DECLARA:
"NOI, PRIN SIONISMUL MONDIAL, CU AJUTORUL LOJILOR IUDEOMASONICE VOM FACE CA ADEVĂRUL SĂ PARĂ MINCIUNĂ, BINELE SĂ FIE TRANSFORMAT ÎN RĂU, IAR MORALUL ÎN IMORAL ȘI INVERS PT A SUBJUGA OMENIREA ȘI ÎN SPECIAL POPORUL ROMÂN.
ADEVĂRUL VA FI SUB OCHII LOR, DAR DIN CAUZA MANIPULARII INVERSE A DOGMELOR ȘI PRECEPTELOR MORALE ȘI REALE DIN ORICE DOMENIU, NIMENI NU VA PUTEA DISTINGE ACEST ADEVĂR DECÂT FOARTE GREU, IAR CÂND ÎL VOR DISTINGE O SĂ FIE PREA TÂRZIU PENTRU EI. "
VORBA ROMÂNĂ DIN POPOR ZICE CLAR:
"POPA-I DRACU", IAR MISTICII DE ORICE FEL POARTĂ HAINE NEGRE.
NEGRU ESTE CULOAREA INTUNERECULUI, IAR YAHWOH ÎN LIMBA BEDUINILOR INSEAMNA DIAVOLUL CEL MARE, TATĂL ÎNTUNERICULUI SAU AL FAPTELOR RELE.
ȘEFUL POPILOR LA CARE SE ÎNCHINĂ MISTICII ESTE YEHOVA/YAHWOH/YAHWEH/ YEHOVA REPTILIANUL.
ACUM ÎNȚELEGEȚI DE CE ȘI CINE ESTE REALUL DIAVOL DIN RELIGIILE LUMII?
VORBELE POPULARE ROMÂNEȘTI ASCUND CODAT MARI ADEVĂRURI.
5. DENUMIREA DE ZEUS /GETO-DACUL ZY.IO.S/EU SUNT LUMINA A FOST FURATĂ DE YEHOVA DE LA ENKI.EA/ZAMOLXE TATĂL.
6. LONDRA ESTE ANAGRAMA DORNA.L/RODNA.L.UMINOASA, primul munte al Terrei.
BRETANII(CII) MOLDOVENI ÎNFIINȚEAZĂ ANGLIA ȘI FRANȚA ÎNAINTE CU SUTE DE ANI CA EVREO-KHAZARII SĂ DEBARCE PE INSULĂ.
NUMELE ANTIC AL LONDREI ERA LONDINON/LAND.IN.ON/LEN.DUNE.N FURAT DE ROMÂNI LA INSTIGAREA EVREIASCĂ DE LA PELASGII GETO-ARIENI CARE AU CREAT ANGLIA VECHE ȘI IRLANDA.
7. DUNE/DUNA ESTE ANAGRAMA GETO-ARIANA A DUNĂRII.
8. NUMELE REAL GETO-DAC AL ORAȘULUI ITALIAN MILANO ESTE MEDIOLANUM/CEI VENIȚI DIN ȚARA DE MIJLOC/ROMÂNIA.
9. NUMELE REAL AL VIENEI ESTE GETO-DACUL PELASGO-ARIAN VYIN.AN.DONOBA/DIN NORDUL DUNĂRII VENIȚI.
10. SCRIEREA FENICIANO-BABILONIANĂ A FOST CREATĂ DE PELASGII GEȚI CARE AU ÎNFIINȚAT ORIENTELE.
DECI, SCRIEREA FENICIANĂ ESTE COD GETO-DAC, FALSIFICAT DE EVREI PRIN INVERSARE PT A-ȘI CREA EBRAICA ACTUALA.
11. EVREII S-AU ERIJAT ÎN GENII PRIN FURT ȘI FALS DE LA ALȚII.
TEORIA RELATIVITĂȚII A FOST FURATĂ DE EINSTEIN DE LA MARELE MIHAI EMINESCU, CARE ERA ȘI PROFESOR DE FIZICĂ CUANTICĂ ȘI FIZICĂ SECRETĂ A MECANICII LICHIDELOR.





Ecaterina Vultur este împreună cu Cristian Neculaeasa şi 
alţi 4
.

2h 
Partea 1: FULFORD

Preoți și șamani împotriva sataniștilor și vrăjitoarelor: războiul din Ucraina devine ezoteric
Războiul din Ucraina a luat o turnură ezoterică, ambele tabere efectuând convocări în masă și invocând puteri spirituale. "Toate forțele malefice ale planetei s-au adunat la un loc în Ucraina pentru ultima rezistență", descrie situația o sursă FSB rusă.
Între timp, vrăjitoarele mafiei khazare, sataniștii și neonaziștii susțin că pregătesc de 40 de zile " o incantație pentru a-l vindeca pe Putin și Rusia ".
"Suntem pregătiți.
Ritualul nostru a fost dezvoltat de o echipă de practicanți sinceri încă din prima zi. Am făcut multă muncă de teren, străpungând apărarea inamicului și planificând și alegând cu grijă ritualurile", au declarat vrăjitoarele.
Vrăjitoarele ucrainene execută un ritual în trei părți pentru a-l răsturna pe Vladimir Putin (indiatimes. com)
Ca răspuns, rușii "au chemat laolaltă toți șamanii din nord pentru a-i îndemna pe zeii naturii să protejeze Rusia", potrivit FSB. Aici îi puteți urmări pe șamani la lucru.
De asemenea, Biserica Ortodoxă Rusă a declarat public că guvernul ucrainean folosește "vrăjitoare și ritualuri satanice" împotriva rușilor. Preotul ortodox Andriy Tkachov spune: "Ucraina nu are altă opțiune decât să ceară ajutorul demonilor".
Rușii au prezentat numeroase dovezi că, într-adevăr, se luptă cu închinătorii la Satana.
ROC spune că autoritățile ucrainene folosesc "vrăjitoare și ritualuri satanice" în războiul cu Rusia De exemplu, după ce au distrus un post al Forward Observation Group , o presupusă unitate de mercenari americani formată din foști militari și forțe speciale care se află în prezent în Ucraina, rușii au furnizat dovezi că aceștia " se închină literalmente diavolului" . ".
Statui satanice recuperate în urma unui atac cu rachete rusești în Ucraina - Rusia susține că mercenarii americani care luptă în Ucraina se închină diavolului" - DailyVeracity
Este un fapt că Comandamentul Forțelor Speciale ale SUA a fost condus cândva de generalul autoproclamat satanist Michael Aquino.
Potrivit surselor Alianței, Aquino a fost trimis de atunci jos pentru a-și întâlni maestrul, iar acum se pare că unii dintre discipolii săi i s-au alăturat acolo.
Așadar, haideți să aruncăm o nouă privire la oamenii KM care conduc acum sistemul financiar și megacorporațiile din lumea occidentală. Aceștia au declarat în mod explicit și repetat că vor să ucidă 90% din populația mondială de "mâncători inutili" pentru a salva mediul înconjurător.
După ce Alianța le-a spus că, dacă sunt serioși în ceea ce privește dorința lor de a ucide 90% dintre oameni, ar putea dovedi acest lucru acceptând să fie primii care mor, KM s-au răzgândit.
Acum spun că vor să le ofere 90% dintre oameni un "venit de bază" și să-i lase să se joace jocuri video în timp ce se droghează.
Yuval Harari, guru al șefului Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab Rothschild, spune lucruri de genul: "Nu știu ce să zic: "
Oamenii sunt acum animale care pot fi hackuite, liberul arbitru, s-a terminat...povestea asta cu Iisus înviind din morți, este o știre falsă...
Covidul este momentul în care supravegherea a început să îți intre pe sub piele....Cea mai mare întrebare pentru următoarele câteva decenii va fi ce să facem cu toți acești oameni inutili."
Cu toate acestea, ceea ce au făcut de fapt acești oameni a fost să își recunoască incompetența, spunând că nu știu cum să îi facă pe acești oameni "utili".
Nu voi uita niciodată când acești oameni m-au invitat să mă alătur lor și mi-au spus: " Nu există Dumnezeu, noi suntem Dumnezeu.
" Poate că nu există Dumnezeu, dar nu noi ne-am creat singuri, ci altceva ne-a creat, deci există un Creator. Alianța propune ca toți oamenii să devină "mâncători benevoli", cerându-le să planteze grădini, să aibă grijă de animalele mici și să contribuie în alt mod la creație.
Poate că nu suntem Dumnezeu, dar suntem cu toții administratori ai creației noastre locale și putem cu toții să lucrăm pentru a o îmbunătăți prin creșterea numărului de plante, animale și chiar a formelor de viață bazate pe siliciu etc. în zona noastră locală.
Deși acești oameni nu sunt cu siguranță Dumnezeu, ei rămân puternici și periculoși. Biroul politic al mafiei khazare este Grupul Octagon, care are sediul pe lacul Geneva, Elveția.
Ei controlează lideri occidentali precum Boris Johnson din Marea Britanie, Emmanuelle Macron din Franța, Justin Castro din Canada și, bineînțeles, regimul fals al lui Joe Biden.
De asemenea, ei îl controlează pe Papă prin intermediul serviciului său personal de securitate, Garda Elvețiană. După ce Papa Francisc a dezertat, l-au înlocuit mai întâi cu o hologramă și apoi cu un impostor care purta o mască de cauciuc.
Priviți această imagine în care pălăria "Papei" Francisc zboară în timp ce ține o slujbă la Vatican în duminica Paștelui.
Puteți vedea că NU este Francisc.Dacă o imagine nu vă convinge, atunci ascultați-i cuvintele.
El vorbește despre "coprofilie", sau excitare sexuală și plăcere de la fecale, susține în mod deschis homosexualitatea (nu este un comentariu homofob, dar este clar că nu este poziția originalului Francisc) și susține vaccinurile periculoase.
" Ne este greu să credem că Isus a înviat cu adevărat din morți, că a învins cu adevărat moartea. Să fie oare o iluzie? Un fruct al imaginației noastre? "Ceea ce nu înțeleg acești idioți este că învierea este o metaforă pentru primăvară, pentru reînnoirea vieții.
În orice caz, lupta cu acești monștri merge foarte bine pentru Alianță.
>>>> B Fulford


Ecaterina Vultur

2h 
Partea 2-FULFORD
...........Pentru a încheia această săptămână, să încheiem cu câteva informații din Dosarele X.
Am întrebat sursa noastră de la Comandamentul Spațial al SUA ce a cauzat creșterea simultană cu 40 de grade a temperaturii la Polul Nord și Polul Sud și am primit următorul răspuns:
Energia magnetică a Pământului poate fi manipulată acolo cu super-armele rămase ale KM Deep State, pe care încă le controlează. Acest lucru ar putea fi la fel ca ceea ce s-a întâmplat la sfârșitul Atlantidei, cu mulți ani în urmă, când continentele s-au deplasat/scufundat.
Acum riscăm o creștere și mai mare a nivelului mării, deoarece gheața nu era în Antarctica înainte. Mările ar putea crește cu câteva sute de metri dacă se topește toată gheața, iar vremea va fi haotică.
Temperaturile umede și nivelurile ridicate de CO2 cu care se confruntă acum s-ar putea datora încercărilor de realiniere directă a polilor pentru a absorbi energia solară și a încărca o sondă de oțel de 5 km lungime care absoarbe polarizarea directă. (Dr. Tesla a folosit această metodă, pentru a genera curent continuu nelimitat, cu costuri zero).
Acesta este un lucru periculos și ar putea determina deplasarea Pământului de la distanța actuală față de Soare și schimbarea anotimpurilor.
Planul Deep State este de a crea anotimpuri false și de a crea o pătură reflectorizantă în zone speciale din întreaga lume pentru a-i controla pe cei puțini aleși pentru Noua lor Ordine Mondială. Alianța urmărește toate acestea și a pregătit o contraofensivă.

B FULFORD

Elon Musk și sistemul său de sateliți Starlink fac parte din
programul Alianței pentru a zădărnici planurile Cabalei KM. crearea de anotimpuri false și crearea unei pături reflectorizante în zone speciale din întreaga lume pentru a-i controla pe cei puțini aleși pentru Noua lor Ordine Mondială.
Alianța urmărește toate acestea și a pregătit o contraofensivă. Elon Musk și sistemul său de sateliți Starlink fac parte din programul Alianței pentru a zădărnici planurile Cabalei KM. creând anotimpuri false și creând o pătură reflectorizantă în zone speciale din întreaga lume pentru a-i controla pe cei puțini aleși pentru Noua lor Ordine Mondială.
Alianța urmărește toate acestea și a pregătit o contraofensivă. Elon Musk și sistemul său de sateliți Starlink fac parte din programul Alianței pentru a zădărnici planurile Cabalei KM.
Îi lăsăm pe cititorii noștri să decidă dacă aceasta este o dezinformare sau începutul unei dezvăluiri mult așteptate despre programul spațial secret. Noi sperăm că este adevărat. >>>>>>>

Gând pentru ziua din Ashram, 17 aprilie 2022
Numai Dumnezeu este adevăratul tău prieten. Nu există nici o urmă de egoism în El. El ajută mereu și în orice circumstanțe. Oriunde te-ai afla, pe pământ sau pe cer, într-un oraș sau sat, pe un vârf de munte sau în adâncul oceanului, Domnul este mereu cu tine, în tine și în jurul tău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro