luni, 21 iunie 2021

Puterea lui Cinci ~ solstitiul schimbarii

 



❤️💛💙Am apasat Amandoi ..Cilindrul din Munte... se infatiseaza Totul si Fiecare asa Cum Este gasit❤️💛💙


❤️💛💙...la un moment dat Unii au devenit mai ..perversi...SURSA stia asta, cum stim NOI tot😏 in Creatia Noastra care NE APARTINE cu tot ce reprezinta cat si tot ce o anima🌞
Perversitatea a aparut la Unii atunci cand au aparut Interesele- mai intai personal si mai apoi cele de grup,, odata cu acestea Naturaletea si Simplitatea i-a parasit!
Mai apoi, acesti Unii au introdus "notiunea de Timp" urmata de notiunea "aur-monede-bani-plus valoare"- ambele false, non-necesare si dominatoare!
Au fost lasati sa isi duca "lucrarea" pana la punctul in care sa nu mai poata stapani .,.pentru ca Tot ce este Fals, la un Moment Dat, Creatia inlatura! si o face categoric si cu Restabilirea Planului Pefect al SURSEI care este conceput pentru Toti!
Acum, cand acesti Unii vad ca s-a ajuns in acest Moment, incearca din rasputeri si prin orice mijloace sa forteze mentinerea functionala a "lucrarii lor". Desi stiu ca este imposibil, ei inca se opun,...inca! Daca nu renunta si nu o fac Acum si Astazi...Maine e tarziu, prea tarziu si de tot tarziu pentru ei toti!
Voi, OAMENII aveti sa va Reveniti! Asta se face simplu si firesc: Timp NU EXISTA deci nu va mai raportati la ceva fals!, Pana la 01.01.2025 sistemul bancar la nivel planetar va fi fost Istorie- si doar atat!,
TOT CE E FALS NEFIIND INCLUS DE NOI 4 SURSA IN PLANUL NOSTRU PERFECT, VA DISPARE CA SI CUM NU AR FI EXISTAT VREODATA!...iar asta nu este pentru prima data cand se intampla...nu este pentru prima data cand de-a lungul Istoriei de Eoni a Creatiei, .NOI SURSA i-am adunat pe Perversi in un singur loc-acelasi loc..Aici la Noi Acasa, pentru a le da Lectia Cuvenita!
BUCURATI-VA DE SPECTACOL❤️💛💙



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro