sâmbătă, 6 iunie 2020

Puterea lui Cinci ~ fotografii incredibile ale buncărelor miliardarilor



Fotografii incredibile ale buncărelor miliardarilor!


În 2012, aproximativ 10% din populație credea că omenirea se apropie de sfârșit, pe 21 decembrie 2012, și că toată lumea urma să moară. Din fericire, această predicţie sumbră nu s-a mai întâmplat. Cu toate acestea, 7 ani mai târziu multe altele s-au schimbat de atunci. Schimbările climatice și încălzirea globală reprezintă un pericol, iar amenințarea unui dezastru la scară largă este mai mare decât oricând. Atât de mare, încât cei bogați se pregătesc pentru o eventuală Apocalipsă, achiziționând buncăre de lux, în care pot rezista la aproape orice situație.
Buncărul „Europa One”
Nu cu mult timp în urmă, dacă cineva îşi dorea un buncăr, trebuia să şi-l construiască cu forţele proprii! Însă acum au apărut diferite companii de construcţii specializate în buncăre, iar una dintre aceste companii este Grupul Vivos, o companie cu sediul în Del Mar, California, care construiește buncăre subterane pentru clienții de vârf.
Complexul lor cel mai luxos se numește „Europa One”, care se află sub un munte din Germania. Potrivit site-ului companiei, el a fost anterior un spațiu de depozitare al echipamentului militar sovietic în timpul „războiului rece”, dar acum este adăpost pentru cei super-bogaţi.
Europa One are o mare varietate de caracteristici și beneficii pentru cei care sunt dispuși să plătească pentru adăpost în caz de dezastre. Acest buncăr este capabil să reziste la accidente aviatice, cutremure, tsunami, atacuri militare și chiar la explozii nucleare.
La inceput, fiecare familie are la dispoziţie 4.000 de metri pătraţi, dar după cumpărare, cumpărătorii au opţiunea de a se extinde până la 8.000 de metri pătraţi. Fiecare apartament are două etaje care includ un dormitor, o sală de biliard și chiar un cinematograf! Pe lângă toate acestea, există și spații comune, cum ar fi un pub, o capelă și chiar o piscină mare.
Deocamdată, există doar 34 de locuințe, astfel încât spațiul este extrem de limitat, ceea ce determină o creștere semnificativă a prețului. Un spațiu de locuit semi-privat începe de la 40.000 dolari pe persoană, iar un apartament începe de la un preţ de cel puțin 2.5 milioane dolari.
Proiectul xPoint
Întrucât există doar 34 de spații disponibile la „Europa One”, este greu pentru atâţia miliardari să-şi găsească spațiu suficient. Dar ei nu trebuie să dispere. Mai există un complex de buncăre de lux, aflat în apropierea Dealurilor Negre din Dakota de Sud. Proiectul xPoint are surse independente de alimentare cu apă și electricitate, astfel încât locuitorii să poată supraviețui acolo timp de un an, fără a fi nevoiţi să meargă afară, în caz de situație apocaliptică.
În total, există aproximativ 575 de buncăre la xPoint, fiecare buncăr având aproximativ 2.200 de metri pătrați, deci există o mulțime de spațiu, aici putând sta confortabil între 10 și 24 de persoane. Aceste buncăre sunt puțin mai ieftine, începând de la doar 35.000 de dolari pe fiecare persoană, dar există și o chirie anuală de 1.000 de dolari pe persoană.
Proiectul Survival Condo
În timp ce aceste buncăre pot avea un cost relativ scăzut, proiectul „Survival Condo” realizează numai suprastructuri de buncăre, cu preţuri începând cu 3 milioane de dolari pentru fiecare sau 1,5 milioane de dolari pentru un spațiu de locuit pe jumătate de buncăr. Complexul de 15 etaje se află undeva în Kansas, dar locația exactă este extrem de secretă. Complexul este complet echipat, existând chiar şi camioane blindate în stil SWAT pentru a transporta locuitorii din afara bazei.
Există spațiu pentru mai multe zeci de familii, sau 75 de persoane în total, fiecare zonă de locuit este puțin peste 2.500 de metri pătrați. Toate etajele sunt conectate printr-un lift de mare viteză, care poate duce rezidenții la un număr mare de activități, cum ar fi alpinism, parcuri de distracţie, centre de joc, săli de sport și chiar şi o piscină. Apocalipsa nu a fost niciodată atât de luxoasă!



NAMASTE 
G

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro