duminică, 22 martie 2020

Puterea lui Cinci ~ Centrul Inimii conduce Viata dvs in Starea de Bine

Aceasta postare este foarte importanta pentru devenirea dvs personala ca fiinta cosmica.
Va rog sa acordati atentie informatiilor.



" Există un portal cosmic masiv care se deschide chiar între Jupiter și Pământ, care a fost închis de milenii. 
Pare ceva ca o gaură de vierme și aduce pentru prima dată în milioane de ani, întoarcerea unei conștiințe cosmice de masă, care este încorporată în anumite porți stelare din acest sistem solar.
Mecanismele acestui masiv câmp de conștiință este cel al începuturilor străvechi când s-au format primele galaxii, primele 12 galaxii maestre și apoi, când au început războaiele cerurilor, acest portal masiv a fost închis și s-a mutat către acele noi galaxii. formându-se în limitele exterioare ale întregului cosmic.
Ceea ce va face este să afecteze rețelele piramidelor și piramidelor din interior, la suprafață și pe cele sub mare și să producă accelerarea creșterii conștiinței pe această planetă.

Aceasta va declanșa imense bănci de memorie în băncile noastre inerente de ADN și de memorie moleculară și va produce o schimbare masivă în felul în care percepem lumea noastră materială, deoarece multe dintre ele încep să se dezintegreze cele care odată au păstrat forma, in timp ce alte forme de viață, care au trăit alături de noi, în stări dimensionale diferite și, de asemenea, în interiorul pământului, vor fi acum pentru prima dată vizibile pentru cei care se adaptează în cosmic impulsuri emise de acest portal masiv

Acest portal este direct legat de constelația Ursului, pentru că a fost una dintre primele galaxii care a evoluat cu adevărat către super conștiința, ceea ce a dus la o schimbare masivă în întregul cosmic mai mare, și mai apoi a influențat viața pe Sirius, pe Andromeda, Pleiadele , Arcturius, Orion și Galaxia Calea Lactee, precum și Pegasus, Taur și Leu.

Va începe să ne afecteze și rețelele energetice ale pământului se vor deschide. 
Este o energie de înaltă frecvență care nu poate fi detectată încă de măsurători umane, deoarece vibrează la un interval de frecvență care nu se află în orbita noastră. 
Va aduce activarea sinopselor din creierul nostru latent - cu alte cuvinte acele părți ale creierului nostru pe care nu le-am folosit de mii de ani.
Aceasta va genera o deschidere bruscă de talente, facultăți și abilități care ne vor permite să facem o schimbare totală a conștiinței într-un interval de timp foarte scurt, întrucât planeta este acum pregătită să pășim în conștiință și ne atrage astfel o bandă de frecvență mult mai mare.

Înseamnă că echipamentele electronice vor începe brusc să funcționeze defectuos și comunicațiile prin satelit vor fi afectate. Se va introduce pe benzile de frecvență inferioară, care vor începe să se dezintegreze încet și sigur și astfel nu mai poate funcționa în acea frecvență  foarte lentă în care a funcționat.

Aceasta va duce la o mișcare de masă în spațiile de energie ale inimii, care apoi va dezintegra la rândul lor vechile tipare, care sunt și modele ancestrale și majoritatea tuturor vechilor modele de gândire care nu mai servesc pe această planetă, deoarece acest câmp energetic pătrunde acum în energia existentă matrice și acum schimbă întregul câmp.

Întrucât  acest lucru aduce câmpuri cosmice extraordinare de noi energii, care împreună cu explozia de raze solare cosmice emanate de soare - care acum este tot mai mult afectat de deschiderea acestui portal - ne va afecta viața de zi cu zi în câmpul subconștient pe măsură ce începem să înțelegem din ce în ce mai mult că vechile structuri, vechile minciuni, vechile mecanisme de control dispar acum și noul început de formare care este de o frecvență atât de mare, încât vechiul nu se poate deplasa în aceste câmpuri.

Pe măsură ce trecem la cel mai înalt adevăr și integritate a propriului nostru suflet și a sistemului său de ghidare interioară, vom primi ajutor din partea celor din dimensiunile superioare pentru a încorpora schimbările și, astfel, pentru a ne deplasa cu acest câmp și a ne deplasa în stările superioare ale conștiinței.
Prin urmare, este imperativ să continuăm cu lichidarea a tot ceea ce apare în băncile noastre de memorie, fie că este vorba despre o clarificare personală, familială și colectivă. 

Omul se va simți dezorientat imens doar dacă nu este dispus să facă curățarea interioară și să meargă cu fluxul cosmic.
Ceea ce va fi cel mai afectat este modul de gândire și modul în care știința va înțelege în sfârșit că toată gândirea fără a încorpora viața centrată pe inimă și o abordare holistică este doar o gândire lacoma.

Pe măsură ce pășim mai sus în benzile de frecvență și conștiință, pășim tot mai mult în rolul de Co-Creator Constient.

Cu toate acestea, acest lucru se poate face numai atunci când începem să aderăm la legile cosmice și suntem în armonie cu aceasta și astfel învățăm să curgem cu benzile cosmice de frecvență și să devenim una cu acestea.

Așteptați-vă atunci ca modificările să crească și să apară mai multe modificări. Nu se mai rezolvă nimic. Toate sunt într-un flux imens și toate sunt ocupate să se descopere și să formeze ceva nou.

Nu va mai reține nimic. Incercati sa nu va atașați de nimeni și de nimic. 

Asta nu înseamnă că nu poți iubi pe cineva - doar să nu te atașezi. Învață să mergi cu fluxul și să nu-i rezisti.
Vei simți durere intensă doar dacă vei rezista la acest val cosmic de dezintegrare, astfel încât integrarea pe o scară cosmică vastă poate avea loc."

NAMASTE
G

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro