marți, 1 ianuarie 2019

Puterea lui 5 ~ Constatari ale dlui Vasile Rudan

OMENIREA SE ÎNDREAPTĂ CĂTRE O CATASTROFĂ 


Un studiu medical dezvăluit recent, atestă că jumătate dintre femei vor dezvolta în viitorul apropiat demență, Parkinson sau accident vascular cerebral. (Sursa: The Guardian). Ținând cont de performanțele celor două creiere, feminin și masculin, studiul ar trebui să ne pună pe gânduri. Creierul feminin are mai multe conexiuni neuronale în cele două emisfere cerebrale, decât creierul masculin. Un mecanism mai avansat din punct de vedere tehnologic se strică mai rar, comparativ cu un mecanism mai puțin evoluat. Nu cumva medicamentele pe care le consumă cele două genuri umane sunt de vină? Este cunoscut faptul, că medicamentele de sinteză produse de industria farmaceutică actuală sunt testate numai pentru bărbați, femeile au fost excluse de la aceste probe. Pe de altă parte, medicamentele sunt elaborate ca să nu vindece bolile, ci să le mențină în stare cronică, pentru a îl sili pe bolnav să cumpere și să consume medicamente toată viața. Femeile reprezintă, alături de femelele din regnul animal, cea mai importantă veriga a perpetuării vieții pe Pământ. Totodată, femeile sunt responsabile de educația generațiilor viitoare. De ce această discrepanță în privința șanselor de viață, decisă de bărbați?

Bărbați ce pretind că ar fi reprezentații lui Dumnezeu pe Pământ, răspândesc învățături” iresponsabile împotriva omenirii

Statul alocă sume de bani consistente pentru preoți, ca să mențină populațiile la nivelul Evului Mediu, pentru a fi mai ușor de condus. Sunt risipiți bani publici pentru îndobitocirea maselor umane.
Bărbați îmbrăcați în straie femeiești, ce pretind că ar fi reprezentații lui Dumnezeu pe Pământ, răspândesc învățături” iresponsabile împotriva speciei umane.
Icoana din dreapta imaginii, zugrăvită de un pictor naiv, îl reprezintă pe Iisus Hristos, care a spus:
”Dacă vine cineva la Mine și nu urăște pe tatăl său, pe mama sa, pe soția sa, pe copiii săi, pe frații săi, pe surorile sale, ba chiar însăși viața sa, nu poate fi ucenicul Meu.” Cuvintele sale au fost consemnate în Biblia creștină. (Deut.13.6;33.9. Mat.10.37. Rom.9.13. Apoc.12.11).
Vorbele rostite de Iisus Hristos, pline de ură împotriva omului, ne fac să ne îndoim de sănătatea sa psihică. Conform datelor documentare, până la vârsta de 30 de ani Iisus a lucrat ca ajutor de dulgher. Abia la 30 de ani a descoperit” că este fiul lui Dumnezeu. Restul este fabulație biblică.
Predicile false ale unor prelați plini de păcate omenești, machiați ca la teatru, obstrucționează calea spre adevăratul Dumnezeu. Ei ne îndeamnă să ne închinăm la idoli zugrăviți de pictori naivi și la moaștele unor sfinți” – în fapt, resturi biologice întrate în putrefacție ale unor semeni.

Viitorul omenirii a fost lăsat pe mâna unor bărbați în vârstă, îmbrăcați straie femeiești, a căror coeficient de inteligență niciodată nu a fost testat.

Religiile actuale sunt necesare pentru a ține în frâu instinctele primitive ale speciei umane masculine. Până la edificarea unei religii universale mai aproape de adevărul științific, trebuie să tolerăm existența religiilor pe mapamond. Minus cheltuielile care se fac în țara noastră pentru ca preoții să trăiască în lux aberant, în timp ce peste 200.000 de copii români se duc flămânzi la scoală. Și să se sisteze nebunia cu catedrala mântuirii neamului” care înghite cu nemiluită fonduri publice, ce ar putea să fie dirijate pentru utilarea spitalelor și construcția unor școli destinate educației copiilor românilor.
Și de ce catedrala mântuirii neamului” de rit ortodox și nu a tuturor românilor, indiferent de credința pe care o practică? Patriarhul Daniel dorește ”mântuirea” numai pentru românii de rit ortodox și ceilalți români, de alte credințe recunoscute de Constituția României, să fie lăsați de izbeliște să ardă în focul iadului”? Și pentru ce această construcție faraonică, devoratoare de fonduri bănești, când la slujbele ce se țin la Catedrală patriarhală din București abia se adună câteva zeci de enoriași, la care participă și personalul auxiliar bisericesc? Ideea construcției catedralei mântuirii neamului” a fost zămislită în mintea unui bărbat fără scrupul, avid de putere asupra cetățenilor oropsiți ai României.

Diferențele fundamentale dintre creierul feminin și creierul masculin

Din punct de vedere structural, creierul feminin este mai elaborat decât creierul masculin. De pildă, în urma unor cercetări făcute la Universitatea Stanford (SUA), s-a demonstrat pe cale experimentală, că detaliile-imagine stimulează 9 centri nervoşi la femei, dispuşi în ambele emisfere cerebrale. La analiza detaliilor-imagine în creierul masculin se activează numai 2 centri nervoşi, într-o singură emisferă cerebrală. În creierul feminin există mai multe conexiuni între cele două emisfere cerebrale, decât în creierul masculin. Experimentele efectuate la City University of New York au arătat, că bărbaţii întâmpină dificultăţi în a percepe corect culorile galben, verde şi albastru. Profesorul care a condus studiul, Israel Abramov, afirmă că diferenţele înregistate sunt la nivelul creierului. Totodată, s-a descoperit că femeile au capacitatea de a memora mai multe detalii decât bărbaţii. Alt studiu, publicat în jurnalul ştiinţific Biology of Sex Differeces, revelă faptul că femeile au simţul auzului, simţul mirosului şi al gustului mai fine decât ale bărbaţilor.
Omenirea a rămas la acest capitol în contradicţie cu legile firii. La animale sociale, femela conduce familia. La elefanţi, lei, bizoni, lupi, mistreţi, hiene, manguste, lemurieni, orci, etc., femela are rol conducător iar masculii se ocupă de protecţia familiei. Pe parcursul migraţiei anuale ale turmelor de elefanţi prin deşertul Namibiei, de pildă, cea mai bătrână femelă conduce turma, pentru că beneficiază memorie, simt de orientare şi aptitudini responsabile faţă de familie, superioare masculilor. Caii eliberați în sălbăticie se constituie în herghelii conduse de femele. Femele din regnul animal au creierul mai dezvoltat decât masculii. De exemplu, neocortexul responsabil cu funcții superioare cognitive, are la femele un volum mai mare decât la masculi.
Dominaţia bărbaţilor a transformat planeta într-un câmp de luptă perpetuă pentru putere şi subordonare, fără responsabilitate pentru generaţiile viitoare. În goana lor după putere politică şi economică, au infestat radioactiv, chimic şi bacteriologic solul, subsolul, apele de suprafaţă şi cele subterane, aerul, eludând dreptul generațiilor viitoare la existență. Prin manipularea mass-media mondială, conducătorii bărbaţi au redus femeia la un simplu obiect sexual, privând-o de prerogativele fireşti de conducere a societăţii. Efectele negative ale acestei stări de fapt se văd cu pregnanţă în unele ţări, care au anulat prin religie dreptul femeilor de a participa decizional la viaţa societăţii.

Prin natura fenomenelor ce se desfășoară în Univers, pe Terra trebuie să fie în vigoare matriarhatul

În mod natural, pe Terra trebuie să fie în vigoare matriarhatul. Specia umană este singura printre organisme vii sociale, în care conducerea societății a for preluată în mod brutal de bărbați. Înainte de actualul patriarhat impus cu forța de bărbați, au existat imperii antice pașnice și prospere conduse de femei înțelepte, despre care istoricii nu vorbesc.
Friză antică pe care este redată lupta dintre bărbați și femei, cu scopul preluării puterii politice și administrative pe Pământ.

Instinctele beligerante ale masculilor speciilor terestre

Masculii din regnul animal au instincte genetice de a elimina pe rivalii lor și a ucide progeniturile femelelor care nu poartă genele lor.
Masculii speciilor de animale se luptă zilnic pentru supremație. A se citi: pentru dreptul de a se împerechea cu femele.

Masculii din regnul animal ucid puii care nu poartă genele lor.

Ferocitatea masculilor animali este genetică.

Masculii speciei umane terestre au instincte primitive asemănător cu cele din regnul animal, unde crima față de ceilalți semeni este la ordinea zilei

Omenirea aflată sub conducerea bărbaților alocă sume astronomice pentru mijloacele de luptă, bani care ar putea îndestula toată populația planetei noastre. Și, foarte important, ar putea transforma mediul ambiant într-o grădină a raiului. Cheltuieli care sunt dirijate de bărbați cu mintea tulbure pentru uciderea semenilor. Femeile care se alătură bărbaților beligeranți nu sunt sigure de genul căruia îi aparțin.
Cohorte de ucigași plătiți din sudoarea locuitorilor Terrei, sunt gata să asasineze ființe umane.

Zilnic patrulează avioane militare încărcate cu arme nucleare, îndreptate asupra vieții speciei umane.

Mii de încărcături nucleare sunt pregătite să fie detonate asupra unor oameni nevinovați, la ordinul unor bărbați cu mintea bulversată.

Femeile și femelele din regnul animal au psihologia axată pe existența și perpetuarea speciilor terestre

Având în vedere performanțele cerebrale pe care le dovedesc speciile biologice de ambele genuri și de interesul lor în problema perpetuării ființelor vii pe Pământ, Universul nu poate fi condus decât de o femeie. De altfel și Papa Ioan al II-lea a emis ipoteza, că Dumnezeu ar putea fi femeie. Femeile dau naștere generațiilor viitoare ale omenirii și sunt preocupate ca planeta noastră să le ofere în viitor condiții de viață. Prin urmare este cazul ca bărbații să renunțe la ideea absurdă, potrivit căreia ar fi reprezentanții lui Dumnezeu pe Pământ, să dezbrace odăjdiile femeiești cu care sau împopoțonat, să renunțe la construcții faraonice sacrosancte” care secătuiesc bugetele țărilor și se ocupe cu treburile serioase pentru care au fost zămisliți: adică să își folosească forța fizică și priceperea întru protejarea propriilor familii, lăsând femeile să se ocupe conducerea treburilor plantei noastre. Bărbații își vor găsi utilitatea în protecția familiilor, a societății umane și a mediului ambiant.

În parlamentele statelor și în Parlamentul European trebuie să existe un număr de femei egal cu numărul de bărbați, pentru a se lua hotărâri în spirit democratic

În teorie, democrație înseamnă formă de organizare și conducere a unei societăți, în care poporul își exercită puterea. În realitate, parlamentarii sunt tributari intereselor de grupuri politice. Pentru politicieni trebuie introdusă obligația prezentării unui certificat de sănătate psihică și psihologică; și să fie promovați în parlamente numai indivizi umani cu un nivel de inteligență peste 120 IQ.
Indivizii cu inteligență precară ar putea să mă acuze, că răspândesc idei utopice. Intenția mea este să propun revenirea societății umane la relații conforme cu legile Naturii. Dacă cineva are părerii diferite față argumentele mele în favoarea revenirii societății umane la matriarhat - unicul mod pentru salvarea speciei umane de la autodistrugere – îl rog să se exprime; dar cu argumente științifice imbatabile. Există altă cale pentru îndepărtarea spectrului pulverizării speciei umane de pe Terra – și numai umane – prin explozii nucleare, asemănător cu distrugerea civilizației umane pe planeta Marte? A se citi și articolul din Jurnal Paranormal, intitulat Fizicianul John Brandenburg: Civilizația de tip umanoid de pe Marte a fost distrusă în urma unui atac nuclear!
Viața pe Pământ se desfășoară sub spectrul distrugerii totale cu arme nucleare.

Arsenalul nuclear existent pe planeta noastră poate distruge de trei ori întreaga omenire. Lucrurile au scăpat de sub control; masculii speciei umane nu vor ezita să folosească mijloacele lor distructive și împotriva femeilor, dacă acestea nu se vor supune voinței lor aberante. În această dispută finală, femeile pornesc cu un avantaj fundamental: dispun de funcții cerebrale superioare bărbaților. Bineînțeles, mă refer la femei inteligente, fără tare neurologice sau psihologice.
Articolul de față se adresează cititorilor care gândesc rațional. Trăim din păcate, printre semeni care preferă să nu li se amintească greșelile pe care le fac față de omenire. În numele vieții - cel mai de seamă dar pe care l-am primit de la adevăratul Dumnezeu, treziți-vă din euforia ancestrală și priviți cu atenție în jurul vostru. Merită să distrugem planeta noastră, care s-a edificat în miliarde de ani în folosul vieții, pentru a da satisfacție trufiei masculine?
P.S. Jurnal Paranormal este supus în continuare cenzurii. După dispariția unor fotografii explicative din articole, au dispărut și majoritatea comentariilor pozitive făcute de cititori în legătură cu subiectele tratate. Rog pe cititorii noștri să posteze părerile lor despre conținutul și utilitatea articolelor, ce au apărut și apar în Jurnal Paranormal. Vom încerca să remediem acest neajuns prin ediție tipărită a revistei noastre. Deocamdată nu dispunem de fonduri bănești necesare tipăririi și distribuirii revistei către beneficiari, care se află în peste 70 de țări ale lumii. Singura modalitate pentru a contracara cenzura, constă în tipărirea și difuzarea revistei Jurnal Paranormal prin donații. Revista Jurnal Paranormal trebuie salvată. Este o publicație care spune adevărul despre specia umană.
Cont în lei având codul IBAN la Raiffeisen Bank: RO15RZBR0000060020325503
Cont în valută USD: IBAN Account Raiffeisen Bank: RO85RZBR0000060020325504
Rog să menționați: 
Pentru tipărirea și difuzarea revistei Jurnal Paranormal.

NAMASTE
G

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro