luni, 8 ianuarie 2018

Puterea lui Patru ~ Extraterestrii din sistemul nostru solar

01.01.2018

Mesaj de la extraterestrii din sistemul nostru solar, din apropierea Soarelui nostru , din frecventele 6 si 7 ale iubirii neconditionate.

Primul contact.

 

Salutare,
Sunt comandatul Zarton de pe o nava spatiala de pe o planeta foarte aproape de Soarele nostru astfel incat voi nu va puteti imagina ca existam.
Lumea noastra rezoneaza cu frecventa dimensiunilor 6 si 7 si deasupra lor, si voi aveti o situatie similara pe Pamant unde aveti zone care rezoneaza cu vibratia dimensiunii a treia si zone care rezoneaza cu vibratia dimensiunii a patra.
In dimensiunea a 6 avem corpuri iar in dimensiunea a 7 suntem eterici similar cu voi care aveti o frecventa cand rezonati cu oamenii si alta frecventa cand rezonati cu alte realitati dimensionale,
Observam la voi din ce in ce mai multi purtatori de corpuri, adica cei care inteleg ca purtati un corp in loc sa va identificati cu el.
Simultan cand purtati un corp fizic sunteti constienti ca aveti un corp astral patru dimensional si un corp de lumina 5 dimensional, in aceasta ordine de idei, incepeti sa va reamintiti ca sunteti mult mai mult decat corpul fizic pe care il purtati, constiinta voastra se poate usor extinde in dimensiunile 4 si 5 si chiar sa descoperiti ca sunteti multidimensionali
Descoperiti ca sunteti mai presus de limitarile corpului vostru fizic, acesta este motivul pentru care noi am decis sa initiem un prim contact cu speciile voastre.
Noi toti Galacticii purtam corp 6 dimensional si aura 7 dimensionala sau corp 7 dimensional si aura 8 dimensionala.
 Suntem informati si fericiti pentru  ca din ce in ce mai multi oameni isi descopera sinele lor multidimensional, si se ofera ca vase purtatoare de lumina pentru reconectarea cu familia universala.
Noi suntem constienti ca Pamantul si-a marit frecventa astfel incat paraseste dimensiunile 3 si 4 pentru frecventa dimensinii a 5 a
Cativa dintre voi va ingrijorati despre cum se va schimba realitatea voastra in alta dimensiune, nu trebuie sa va ingrijorati despre cum se va modifica viata voastra cand veti scapa de iluzia timp si spatiu si veti capata perceptia dimensiunilor mai inalte..
Intelegeti ca exista lumi si realitati dincolo de viziiunea voastra spatiu tipm .
De fapt multi dintre voi va reamintiti experientele astrale  4d pe care le aveti in stare de somn sau meditatie.
Multe dintre acestea sunt pline de ceea ce voi numiti ET.
Extraterestru  insemna pentru voi dincolo de atmosfera Pamantului, dar noi preferam sa ne consideram multidimensionali –dimensiunea  a 5 a este inca incapsulata intr-o banda de  energie si doar cand veti rezona cu dimensiunea 7 si mai sus de atat , fara limitarile pe care le percepeti  in 3 si 4 va veti dezobisnui de perceptiile specifice.
Dimensiunile 6 si 7 servesc ca un buffer si conector  pentru dimensiunea 5 ca dimensiunea primara .
Ca o comparatie, puteti sa va plimbati prin dimensiunea 7  fara haine dar va puneti haine cand vreti sa traiti in dimensiunea 3 si 4.
In acelasi mod alegem noi sa ne apropiem cu cei care rezoneaza cu dimensiunea 3 si 4.
Si suntem foarte multumiti ca din ce in ce mai multi oameni isi poarta forma lor 5 dimensionala inainte de a se adapta la fara forma 7 dimensionala.
Asa alegem noi sa mergem in jurul caselor noastre cu zero  forma cand vrem sa ne detasam de atasamentele dimensiunii mai joase .
Cand decideti sa purtati forma voastra 4 sau 5 dimensionala  sunteti perceputi de cei din frecventa 4 si 5 asa cum noi in formele noastre 6 si 7 dimensionale suntem perceputi doar de cei cu frecventa 6 sau 7 dimensionala sau mai sus.
Voi treceti acum de la frecventele 3 si 4 la frecventele 5 si 6 dimensionale iar noi trecem de la 6 si 7 la 7 si 8.
Suntem constienti ca aceste informatii pot fi foarte ciudate pentru cei care sunt obisnuiti doar cu D3, de fapt  pana cand cineva nu accepta ca are un corp 3 dimsionalen si aura 4 dimsionala este imposibil sa considere ca exista corp 5 dimensional si aura 6 dimsionala.
De fapt forma D5 este o forma care se modifica , se transforma cu fiecare gand si emotie.
Da, aveti ganduri si emotii in dimensiunile superioare dar sunt mai mult comunicari decat sunteti obisnuiti acum in corpul Gaiei.
Gaia nu mai accepta separarea de corpul ei planetar sau locuitorii ei, umani si altii, si face asta pentru a-I invata pe umani care au devenit cumva specie dominanta pe planeta  sa renunte la orice forma de comunicare care se bazeaza pe separarea intre comunicatori, fie separare ca gand si emotii, fie separare ca timp si spatiu.
Cand acestea toate vor fi reunite, timpul si spatiu imediat vor deveni ACUM si voi veti fi capabili sa accesati dimensiunea 5 a constiintei; cu creativitatea si visurile 5 dimensionale puteti sa va extindeti constiinta spre dimensiunea 6.
Sunt reguli si limitari ale societatii in dimensiunea 3 si 4 care va impiedica sa ganditi 5 dimensional – in D5 separarea nu exista.
Noi cei multidimensionali,  interdimensionali, fara timp si spatiu, avem ganduri si emotii, dar nu le inchidem in noi deoarece suntem cu totii clarvazatori, clarauditori si atotperceptivi, putem toti vedea ce simte cineva, ce vede cineva, putem toti auzi ce aude cineva, separarea cu care sunteti obisnuiti nu mai exista si realitatea noastra este in rezonanta cu gandurile si emotiile lor.
Acestea va sunt spuse pentru a va face sa treceti de obisnuintele voastre dimensionale 3Dsi 4D , caci exista realitati total diferite fata de ce sunteti voi obisnuiti si dorim a va obisnui cu conceptele dimensiunilor mai inalte .
Pe Pamant sunt multe fiinte mai evaluate decat oamenii care sunt obisnuite sa schimbe frecventa proprie la dorinta asa cum voi schimbati canalele la radio sau tv cand doriti experiente diferite
Pot accesa sau interactiona cu orice frecventa dorita , sunt cei obisnuiti cu navele noastre stelare,  sunt aceiasi care impart viata cu voi acasa si in somn isi extend constiinta – nu isi amintesc experientele acestea deoarece ele sunt pe frecvente cerebrale inalte.
Ei, voi ati decis sa pastrati pentru voi  aceste secrete deoarece ele v-ar face viata voastra in corp fizic si mai confuza  si v-ar separa de multi oameni care nu sunt gata sa accepte aceasta informatie interdimensionala.
Daca priviti in trecutul Pamantului veti vedea ca schimbarea conceptelor si a modului de a gandi si comunica sunt mereu criticate si ignorate, aceasta situatie este lucrarea illuminati care inca au influenta pe Pamant dar puterea lor asupra altor grupuri se diminueaza din ce in ce pe masura ce Dumnezeu ca frecventa 8 dimensionala coboara si mai mult in D5  si sub ea.
Sunt unii care vor allege sa nu isi extinda constiinta catre frecvente mai inalte dar vor fi trecatori ca florile de primavara  si exista pentru ei multe alte planete care nu depasesc vibratia 3D si 4D.
Noi galacticii gandim aceste planete ca si crese pentru cei care nu doresc sa se mute in realitati mai inalt dimensionale ; ei nu fac schimbarea pentru ca in D5 nu vor mai avea putere asupra altora ; multi din acestia au ratat posibilitatea de ascensiune in lumile lor originare si eventual vor pierde contactul cu Dumnezeu in ascensiune cand Pamantul ascensioneaza si frecventa planetei va fi prea inalta pentru realitatea lor.
Desigur nu vor sa renunte la puterea lor si incearca o lupta finala pentru dominatia acestei forme a Pamantului 3D
Ei nu pot percepe si intelege nasterea D5 si mai mult decat atat.
Datorita multor epoci intunecate pe Pamant stim ca ce nu percepeti si nu acceptati nu puteti trai.
In idea de a fi stapanul, maestrul, perceptiilor voastre trebuie sa fiti maestrul starilor voastre de constiinta; pentru a nu experimenta intunecimea si frica schimbarii realitatii trebuie sa incepeti educatia despre dimensiunile mai inalte si voi in dimensiuni inalte.
O cheie foarte importanta este sa va reamintiti ca daca refuzati sa va manifestati sub orice forma puterea asupra altora veti descoperi si expanda puterea voastra interioara.
Daca va folositi puterea interioara doar pentru voi insiva nu puteti expansiona in D5 deoarece constiinta dvs 5D este cheia care va deschide drumul catre aceasta dimensiune a realitatii voastre multidimensionale.
Daca  priviti in istoria Pamantului descoperiti ca cei care au ales sa fie in slujba celorlalti sunt cei care au devenit maestrii asecensionati .
Cei care au ales sa se serveasca doar pe ei insisi au decazut sau au murit singuri fara nimeni care sa ii ingrijeasca
Draga Gaia functioneaza in sistem de a darui si a primi ceea ce inseamna ca ce daruiti lumii veti primi inapoi.
Daca sunteti o persoana iubitoare si ajutati veti primi iubire si ajutor.
Cei ce au grija doar de ei se vor trezi singuri, cei ce doresc puterea se vor trezi lipsiti de putere si cand vor muri frecventa lor personala rezoneaza cu planul astral inferior.
Am supravegheat Pamantul pentru multi ani cum ii numiti voi si stiu ca spiritul lor nu poate gasi atunci mai mult decat rezonanta lor de baza.
Eu comandantul Zarton vorbesc din partea flotei noastre stelare.
Multi dintre noi au ales voluntar corp fizic pentru a asista draga noastra planeta Gaia si stim ce provocari intampinati in aceasta dimensiune dar stim ca va aflati intr-un mare process de experimentarea a expansiunii constiintei voastre care va  creea  viitorul vietii voastre.
Aveti posibilittaea de a crea si a va reaminti ca sunteti multidimensionali si a sista pe altii sa isi reaminteasca ca sunt multidimensionali.
Va multumim pentru sprijinul acordat lumii voastre si va invitam pe navele noastre stelare cand simtiti nevoie de informatii , odihna sau recreere.
Sunt multe nave stelare in jurul Gaiei pentru a o ajuta si va multumim ca voi ajutati in serviciul planetar . Va asteptam in corpurile voastre multidimensionale in perioada de somn .

Binecuvantari de la comandantul Zarton.

NAMASTE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro