sâmbătă, 16 decembrie 2017

Puterea lui Patru ~ Astazi Romania isi inmormanteaza Regalitatea


Astazi Romania isi inmormanteaza Regalitatea:si toate amintirile despre noul regat Romania , independenta, construirea unui stat dupa reguli occidentale, ...

 

Majestatea Sa Regele Mihai I se duce alături de înaintași. Se așează alături de Carol I Întemeietorul și Regina Elisabeta, prima regină a Romaniei, își reîntâlnește bunicul, pe Ferdinand Întregitorul, și mult iubita sa bunică, Regina Maria, alături de scumpa sa mamă, Regina Elena....și-l va ierta pe rătăcitorul tată, Carol al II-lea.
Odată cu trecerea sa la cele veșnice, Regele Mihai încheie o dinastie care a făcut România Mare și a pus acest popor în rândul marilor familii regale europene. 
Dar cu ce sacrificii ?

Conform informaţiilor transmise de Casa Regală, vor lua parte la funeraliile Regelui Mihai: Majestatea Sa Regele Carl XIV Gustaf al Suediei, Majestatea Sa Regina Silvia a Suediei, Alteţa Sa Regală Marele Duce de Luxemburg, Majestatea Sa Regele Juan Carlos I al Spaniei, Majestatea Sa Regina Sofia a Spaniei, Alteţa Sa Regală Principele de Wales, Majestatea Sa Regele Simeon al II-lea al bulgarilor, Majestatea Sa Regina Anne-Marie a elenilor, Alteţa Sa Regală Principesa Muna a Iordaniei, Alteţa Sa Regală Principesa Astrid a Belgiei, Alteţa Sa Regală Principele Lorenz al Belgiei, Alteţa Sa Regală Principele Moştenitor Alexandru II al Serbiei, Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Ecaterina a Serbiei, Alteţa Sa Regală Ducele de Braganza, Alteţa Sa Imperială şi Regală Principele Georg al Prusiei, Alteţa Sa Imperială şi RegalăArhiducele Karl al Austriei, Alteţa Sa Imperială şi Regală Marea Ducesă Maria a Rusiei, Alteţa Sa Regală Principele Moştenitor Leka II al albanezilor, Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Elia a albanezilor, Excelenţa Sa Şeicul Rashid bin Khalifa al Khalifa al Bahrein, Alteţa Sa Regală Principesa Rym a Iordaniei, Alteţa Sa Regală Marele Duce de Baden, Alteţa Sa Imperială şi Regală Marea Ducesă de Baden, Alteţa Sa Regală Principesa Irina a Greciei, Alteţa Sa Regală Ducele de Vendome, Alteţa Sa Imperială şi Regală Arhiducele Dominic al Austriei, Alteţa Sa Imperială şi Regală Arhiducesa Emmanuella a Austriei, Alteţa Sa Imperială şi Regală Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, Baronul Hanns von Holzhausen, Baroana Alexandra von Holzhausen, doamna Ferch, Alteţa Sa Imperială şi Regală Arhiducele Georg al Austriei, Alteţa Sa Imperială şi Regală Arhiducele Martin al Austriei, Alteţa Sa Imperială şi Regală Arhiducesa Katharina a Austriei, Alteţa Sa Regală Principele Emmanuel Philibert de Savoia, Alteţa Sa Regală Principele Nikolaos al Greciei, Alteţa Sa Regală Principele Eberhard de Wurttemberg, ASR Principesa Chantal a Franţei, Baronul Francois Xavier de Sambucy de Sorgue, Alteţa Sa Principesa Anne de Ligne, Cavalerul Charles de Fabribeckers, Principesa Tatiana Radzivill, doamna Fruchaud, Dr. John Fruchaud.

Nu ar fi venit poate nici unul dintre acestia daca funerariile lui Mihai nu ar fi fost funerarii nationale !


Regele Mihai merge pentru ultima data pe Calea Victoriei :

Mentionez aici cateva opini :
|""Iată-mă: un copil al Republicii Socialiste România, pe Calea Victoriei, așteptându-mi Regele. E o zi caldă de iarnă, ca acelea în care încep Revoluțiile. E ceva care plutește peste noi, ca și cum s-ar fi deschis o fereastră și prin ea am putut privi, pentru o clipă, viața noastră ..
Oameni care nu știu ce să facă : să aplaude, să tacă, să strige Regele Mihai! și Monarhia salvează România! Ce an este acesta? E atât de târziu în mileniul al III-lea,...
Și ne agățăm de iluzia Regatului, ne agățăm de demnitatea și de decența acestui om fundamental bun, și nu vrem să mai lăsăm timpul să treacă. Dar secundele trec, trec, trec...
Din nou și din nou și din nou: sentimentul acesta copleșitor că ni s-a terminat istoria și abia acum suntem cu adevărat singuri. Sentimentul acesta că o lume se închide astăzi și nu ne mai rămâne nimic solid pe care să ne sprijinim sufletele.
Așa că ne sprinijim de memoria Regelui nostru, nici măcar a celui care a fost. Ne sprijinim de memoria Regelui ideal, până când tot răul care ne înconjoară trece.
Până când rămâne doar emoția.   Semnat Andrei Craciun|""
Sunt cuvinte frumoase, care ascund debusolarea unor generatii.
Andrei, cand ai sa iti cunosti adevarata istorie vei intelege rolul fiecarui pion de pe tabla de sah.
Au fost mult mai multi decat cei din cartile de istorie pe care am invatat-o noi si va trebui sa invatam sa ii respectam pe toti !
Fara sacrificiul acceptarii unui rege strain pe tron probabil nu ar fi existat regatul Romania si istoria noastra ar fi fost mult mai bulversata si bulversanta pentru romani.
Vezi si tu ca suntem cel mai bulversat si oprimat popor , avem procentual cei mai multi imigranti din totalul fortei de munca si nu avem Constiinta de Neam !
Toate acestea pentru ca ni s-a ascuns istoria adevarata a omenirii si plaiurilor carpatice !
Cand o veti cunoaste nu va v-a mai fi rusine sa va declarati ROMANI !
Si asa si este !
Mortii sa isi ingrijeasca mortii ! 

NOI SUNTEM Trecut  Prezent  si VIITOR !

Info despre Însemnele și distincții primite de MS Regele Mihai I al României:

1. Bastonul de Mareșal al Armatei Române acordat MS Regelui Mihai I al României la data de 10 Mai 1941.
2. Ordinul Victoria, cea mai înaltă distincție sovietică, acordat MS Regelui Mihai I al României la data de 6 iulie 1945. Ceremonia de decernare a ordinului a avut loc la data de 19 iulie 1945 în Sala Tronului din Palatul Regal.
3. Ordinul Legiunea de Merit în grad de Șef Comandant, primit de MS Regele Mihai I al României, în anul 1946, de la Președintele Statelor Unite ale Americii Harry Truman.
4. Ordinul Victorian, acordat de MS Regina Marii Britanii, în grad de Colan și Mare Cruce.
5. Ordinul Leopold al Belgiei, în grad de Mare Cruce cu spade.
6. Însemnele Ordinului de Malta
NAMASTE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro