sâmbătă, 11 februarie 2017

Manifestul pentru BINE al unui vindecator

Dragilor, cum sa va conving sa fiti buni in numele BINELUI SUPREM ?

Am trait destul sa vad cum se transforma societatea in mijlocul careia traiesc si voi incerca sa va vorbesc despre a trai frumos si corect in mijlocul celorlalti.

Am vazut multi oameni, indiferent de gradul de implicare in manifestarea puterii lor asupra altora care au abuzat de aceasta putere in numele convingerilor lor personale despre BINE.

Am trait destul cat sa acumulez multa stare de neputinta in a-mi vedea  VISELE implinite.
Toti ne-am nascut AICI pentru a materializa un VIS al Inimii noastre in care credem , din nivelul superior al Constiintei noastre ca este minunat si foarte folositor Vietii din care FACEM PARTE !

Stiu ca multi dintre cititori nici nu cunosc starea de bine a UNIVERSULUI, pentru ca nu se conecteaza constient la energia universala, pentru a -i primi, asculta si materializa impulsurile.
Dar este un timp pentru fiecare sa faca de toate .

Si atunci, ca sa ies din acest marasm , m-am conectat la STAREA de COPIL si am cautat REZOLVARI !
 In sufletul nostru de copil avem toate raspunsurile si energia asociata pentru a face tot ce ne dorim. Doar ca ne lovim de multe ZIDURI.



V-ati gandit de ce se nasc in zilele acestea atat de multi copii diagnosticati cu AUTISM si ADHD ?  Mult mai multi decat pana acum.
Pentru ca ei, acesti copii minunati, incearca sa ajute, vin la intrupare sa ajute si se lovesc in propriile lor familii si in mediul inconjurator de opusul BINELUI, refuz sa il scriu cu majuscule, pentru ca asa ceva nu ar trebui sa existe si nu vreau sa ii dau putere din partea mea. Copii acestia vin din lumea superioara a multiplelor posibilitati, unde IUBIREA exista LIBERA.

Mai pe inteles, in viata din jurul lor simt lipsa de iubire cand maturii ii supun convingerilor lor personale trunchiate despre BINE, lipsa de libertate in a-si indeplini dorintele si a trai fericiti, se lovesc de ceea ce este sistemul de judecata al societatii actuale. 

Nu vreau sa uit despre batranii nostrii care se simt marginalizati si condamnati la moarte lenta din partea tinerilor indiferenti.
Acesti tineri uita ca nu ar fi existat daca batranii nu traiau perioada razboaielor mondiale, Razboiul Rece , nu cladeau societatea si orasele in care locuim acum si rostesc despre batrani judecati marginalizante, poate chiar pe proprii lor batrani ii considera incapabili sa cunoasca , inteleaga si traiasca in lumea actuala.
Am cunoscut persoana , educata dupa normele actualei societati, care declara ca ii spune tatalui sau cu cine trebuie sa voteze. De ce lipsa aceasta de respect fata de cei care l-au crescut si facut OM MARE ? De unde imfatuarea ca tinerii stiu mai mult decat batranii ? Eu imi amintesc de tatal meu, care la primul meu vot, cand putea sa considere ca nu cunosc suficient societatea, nu m-a influentat cu nimic desi judecam contar convingerilor lui si nu voi incerca niciodata sa ma consider mai inteleapta decat el si sa ii fur libertatea de opinie deoarece a ajuns la o varsta inaintata, cand are nevoie de ajutorul copiilor.
In general , daca intr-adevar cineva nu stie cu cine sa voteze, de ce este manipulat mai presus de convingerile sale ?

Pentru ca exista persoane care refuza sa acorde respect , refuza libertatea celorlalti si simt NEVOIE sa manifeste PUTERE ASUPRA ALTORA. Adica fura dreptul apropiatilor hotarand sa ii manipuleze, privitor la folosinta banilor, la vot, la orice se poate fura unui batran...
Cu ce este mai marunt a influenta decizia unui batran decat a influenta mii sau milioane de oameni ?  ADEVARUL SUPREM este la fel de important incepand cu fiecare om, singur om .
Inceputul in constiinta de masa a fost creat de primul copil ca si-a tratat astfel batranii.

Va propun sa devenim mai intelepti si mai impartiali decat generatia care a trait inaintea noastra.

Acum sa revenim la parinti, segmentul de societate care la momentul actual, are raspunderea cresterii COPIILOR si SOCIETATII.

Fiecare copil ar trebui sa fie ascultat cu sufletul deschis si sa i se ofere bucuria de a fi ascultat, imbratisat si sutinut cat sa simta ca este respectata dorinta sa !

Atentie parinti care ii manipulati ( "educati") din lumea Urii in care ati obisnuit sa traiti !
Copii vin din lumea IUBIRII si a posibilitatilor INFINITE, e o bucurie si o onoare sa ii primiti langa voi, pentru ca ei vin cu energia inceputului si dorinta de a creea o OMENIRE CONSTIENTA si RESPONSABILA.
Am avut binecuvantarea de a cunoaste STAREA de MAMA si ma adresez mamelor pentru a pastra pur si fericit interiorul copiilor pe care Divinitatea i-a trimis in grija lor. Daca noi stim direct implicat ce inseamna sa creezi viata, sa sustii o viata de copil,  haideti sa o facem gandind intotdeauna BINELE.
Nu educati copii aratandu-le partea negativa a vietii la varste fragede pentru ca inca nu au suficienta rezistenta la programe si aceste exemple ii pot marca subconstient negativ, adica exact ceea ce cred ca nu va doriti pentru viitorul copiilor nostrii, sau le poate creea stres emotional pe care, din moment ce dvs nu aveti abilitatea de a-l simti, nici nu il intelegeti si nici nu veti stii cum sa il inlaturati din calea vietii copiilor dvs.
Tot ceea ce gandim se manifesta !
Va reamintesc ca UNIVERSUL este eminamente CREATOR si UNIVERSUL NU INTELEGE NEGATIA ! Copii nostrii sunt celule ale UNIVERSULUI UNIC.
Evitati sa aratati aspecte negative copiilor ca mod de educare pentru ca obtineti rezultate negative ! Nivelul Urii, Separarii, Criticii, Agresivitatii ar trebui excluse din viata minorilor.
Educatia ce mai eficienta se face pe nivele IUBIRII, PACII si ARMONIEI care le deschide apetenta pentru viata frumoasa si antenele spre frecventele lumilor superioare noua in iubire neconditionata, care au la dispozitie solutii din calitatile de materializare a starii complexe de BINE, din punct de vedere material, emotional, psihic, intelectual, familial si social.

Doresc sa ma adresez adolescentilor nostrii...generatia care a venit sa manifeste o lume minunata.
Doresc sa ajut prin specializarea mea pentru a creea impreuna si a trai intr-o LUME MINUNATA !

Dragii mei, VIATA in UNIVERS a aparut cu prima Scanteie si este manifestarea simplitatii prin combinarea celor 4 elemente primordiale, pamant, apa, foc, aer. Divinitatea a creat simplitate si o vedem traind minunat si perfect in NATURA.
Va rog sa va acordati timp sa stati si priviti NATURA, curcubeul intr- o picatura de ploaie, zborul unei frunze din coronament pana la nivelul surorilor ei din iarba, eroziunea traseelor de apa, de la izvor si pana in oceane, minunatia crestaturilor de pe scoarta unui copac care poate a trait mai mult decat durata normala de viata a oamenilor  in momentul actual, floarea plapanda de mac, sa priviti furnicile cum lucreaza pentru familia lor, sa priviti albinele care se sustin pe ele, ajuta vegetatia si ii ajuta pe oameni, sa priviti o ratusca pe lac,  o vulpe, un iepure, un cerb - si SA NU VA GANDITI la PUTEREA voastra ASUPRA LOR, sa va ganditi la sensibilitatea pielii lor, la sufletul lor si la faptul ca ele sunt exemple minunate ale VIETII in FAMILIE si fiecare creatie este o minune !

Onorand VIATA in toate formele ei puteti sa va dezvoltati cunoasterea si sensibilitatea pentru a creea astfel impreuna o LUME mai BUNA PENTRU TOTI ! Manifestati partea voastra creatoare si eliminati distrugerea din vietile voastre, din VIATA NOASTRA !

Sper ca voi care DORITI MAI MULT sa constientizati ca RESPECTUL pentru VIATA, pentru TOATE FORMELE de VIATA dupa cum comentam mai sus, este o manifestare care NE SUSTINE VIATA  si sa creem o societate complexa, minunata , un model pentru generatiile urmatoare.

In multe zeci de ani am vazut multe actiuni dezvoltate la nivel uman (micro si macro) si fiecare  dezvoltand  P|ROPRIA VIZIUNE de BINE.
Va rog sa va ridicati deasupra viziunii individuale si de grup propriu si sa va dovediti COPII DIVINI in MANIFESTARE pe planeta PAMANT.
Sa va ascultati cu empatie, compasiune si intelegere unii pe altii, sa mergem inainte, incepand cu iertarea celor care ne-au agresat oricum, pe CALEA IUBIRII de VIATA, sa dovedim tuturor ca suntem o comunitate constienta si responsabila care stie sa faureasca un VIITOR FRUMOS !

La SCOALA VIETII  INVATAM   zi de zi !


Din pacate pentru noi , mai putin de 0.0016% din membrii societatii noastre cunosc ce inseamna si valoarea oricarui moment  ACUM, si adevarata stare de VIATA in conexie cu starea DUMNEZEU.

Ii astept pe acei dintre voi care au deschidere pentru lumea spirituala, incepand cu Divinitatea interioara, sisteme religioase , pana la nivelul de Maestru Creator ! Sa ne redescoperim impreuna STAREA de MAESTRU CREATOR !

Astept sa va vad pe VOI manifestandu-va pentru VISUL INIMII voastre cu care ati venit AICI !

Sub nici o forma si pentru nici un motiv nu mai fiti agresivi in numele BINELUI !
BINELE nu poate fi agresiv, doar voi ii puteti aronda acest aspect si atunci deja devine un BINE DEGRADAT sau DEGRADANT ! Pentru a nu ajunge in aceasta stare dezvoltati empatia, intelegerea, compasiunea ! ascultati fara prejudecati ! fara separare !
In acest UNIVERS toti suntem creati cu masura aceleasi Scantei Divine in noi!

Exista starea de echilibru a Universului din care se pot face evaluari asupra rezultatelor BINELUI aplicat, dar la nivelul normal uman al semenilor din acest moment ACUM, nu este suficient dezvoltata sensibilitatea perceptiei si nu exista modalitati de lucru perfecte.
CONSTIENTA VIETII primeaza inaintea CONSTIINTEI .

Cat % pot intelege oamenii BINELE SOCIETATII ? in Romania .....sub 0.0045% din populatie.
Cat % pot intelege oamenii BINELE OMENIRII ?  in Romania...sub 0.0046% din populatie.

Va multumesc celor care au citit !
Multumesc

Daca ceva din acestea au patruns in sufletul vostru si au vibrat cu FRUMUSETEA  VIETII si CONTINUITATEA  UMANITATII , va multumesc ca formam impreuna o baza pentru BINE si va rog sa trimiteti aceste randuri cunoscutilor vostri pentru a fi impreuna mai multi.

NAMASTE

G  




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro