luni, 2 mai 2016

Corpul de Lumina

Eu Sunt Corpul Tău de Lumină


Partea I-a

Prin Suzanne Lie

Îți aduci aminte de mine din primele tale zile în Lemuria? În acel ACUM noi am fost doar Corp de Lumină și mulți dintre noi au trăit în ACUM-ul AICI-ului înainte ca rezonanța lui Gaia să cadă în dimensiunile mai joase. Când Gaia a căzut în cea de-a patra, și apoi a treia, dimensiune, Eu, Corpul tău de Lumină, m-am ascuns în interiorul formei tale din ce în ce mai dense.

Acum, eu mă ascund în interiorul costumului tău de carne. Îmi aștept nașterea în realitatea care este creată prin fuzionarea dimensiunilor a treia, a patra și a cincea. Toate cele trei dimensiuni au existat ca și trei octave separate în realitatea fizică a vieții pe Pământ. Mulți au negat dimensiunile a patra și a cincea, iar unii au negat-o pe a treia.

Cei care au negat dimensiunea a patra și a cincea au fost numiți ”logici”, în timp ce cei care au negat dimensiunea a treia au fost numiți ilogici sau chiar mai rău. Pe măsură ce dimensiunea a treia și a patra fuzionează, lumea fizică va deveni atât de infuzată cu lumină, încât chiar și cei mai logici nu vor fi în stare să mai nege existența lumilor mai înalte.

Percepțiile mai înalte vor deveni din ce în ce mai normale, iar cei logici vor fi recunoscuți ca fiind limitați și incapabili să vadă ceea ce este chiar sub nasul lor. Acești logici s-ar putea să nu fie în stare să accepte schimbarea, deoarece nu vor fi în stare să creadă că ea este posibilă.

Prin urmare, nu se vor aștepta la ea, iar percepțiile lor nu vor fi calibrate la a percepe dimensiunea a cincea, sau măcar a patra. Deoarece ei nu-și vor permite să perceapă dimensiunile mai înalte, acești logici nu vor observa că realitatea lor se schimbă.

Nu vor observa schimbarea pentru că percepțiile lor limitate îi vor separa de noua realitate care se naște pe măsură ce dimensiunile fuzionează. Pe cei care cred că începe un moment cosmic, doar frica îi poate împiedica să experimenteze acel moment.

Iubirea Necondiționată vă va vindeca frica și vă va expansiona percepțiile. Iubirea Necondiționată înseamnă să iubești și ceea ce sau pe cei care au încercat să vă limiteze, să vă sperie sau să vă epuizeze. Și cel mai important, Iubirea Necondiționată este în stare să iubească frica – necondiționat.

Acordă-ți acum un moment, corpul meu fizic, pentru a chema ceea de ce ți-este frică. Da, este mai aproape decât credeai. Este aici, chiar sub gândurile tale zilnice, conștiente.

Permite-i acestei frici să intre în lumina conștientizării tale. Spune-mi din ce vine frica ta, astfel încât eu, Corpul tău de Lumină, să o pot vindeca cu Iubirea mea Necondiționată. Îngăduie-mi să fuzionez acea frică în dimensiunea a patra și a cincea astfel încât TOATE dimensiunile să fie vindecate și fuzionate în UNA.

RĂSPUNSUL UMAN

”Frica mea este cea de trădare. Mă tem că dacă fac pasul, dacă ”pariez totul” pe transformarea mea plină de succes în Corp de Lumină, asta va fi fost doar imaginația mea. Astfel îmi voi fi pierdut capacitatea de a supraviețui în lumea fizică.

Mi-e frică că dacă mă predau ghidării mele interioare, voi pierde. Apoi ”ei” vor avea dreptate, iar eu voi fi pierdut tot ceea ce ”am lucrat din greu” să dobândesc. Mă tem că vocea mea interioară greșește și lumea exterioară are dreptate.”

RĂSPUNSUL CORPULUI DE LUMINĂ

”Dragul meu întrupat, aș vrea să-ți spun că asta este frica care ți-a blocat mersul înainte. Cu toate acestea, tu faci parte dintr-un grup, grupul care s-a oferit voluntar să o ajute pe Gaia în ascensiunea Ei planetară. Cei mai mulți membri ai acestui grup au aceiași frică pentru că ei au ales să-și asculte vocea interioară și să ignore ”logica” ego-urilor lor.

Cu toate acestea, fiecare dintre voi trebuie să apelați la Corpurile voastre de Lumină pentru a Iubi acea frică în mod liber. Apoi, vă puteți desăvârși experiența personală astfel încât să o aduceți ca și contribuție la procesul de grup al ascensiunii planetare.

Chiar dacă faceți parte dintr-un grup, fiecare dintre voi trebuie să fie DISPUS să ”fie primul” care să facă saltul. Fiecare dintre voi trebuie să fie dispus să ”fie primul” care să aibă suficient de multă încredere în sine pentru a se arăta/dezvălui pe sine.

Dacă păstrați măcar un strop de îndoială, aceasta se va răspândi în tot grupul cu viteza luminii. Dacă pe voi vă trage în spate, îi va trage în spate și pe ceilalți.
      Trebuie să faceți saltul.
               Trebuie să-l faceți ACUM.

Îți amintești momentul în care ai făcut pentru prima dată saltul pentru a intra într-un corp fizic? Îți amintești teroarea de a deveni trei dimensională și multele, multele vieți și morți care i-au urmat?

Acum ești pe cale să te eliberezi. Dacă te uiți numai la această viață, poate să ți se pară că mai este ”multă vreme” până la ascensiunea ta. Pe de altă parte, dacă te uiți la călătoria ta, de la prima ta viață până la asta, timpul care ți-a mai rămas să-l petreci în dimensiunea a treia îți va părea chiar foarte scurt.

Am să-ți ofer o privizualizare a modului în care trebuie să împământezi dimensiunea a cincea în corpul tău fizic și să-ți fuzionezi sinele trei și patru dimensionale cu mine, Corpul tău de Lumină. Ți-ai început deja procesul de a-ți preda viața trei dimensională controlului Sinelui tău Mai Înalt.

Acum – vezi un cerc strălucitor de lumină în fața ta. Apare ca o pată mică, dar pe măsură ce te apropii de el, lumina devine din ce în ce mai strălucitoare.

Vezi cum această lumină, această lumină cinci dimensională strălucește în forma ta fizică. Poți vedea cum straturile de vibrație din corpul tău fuzionează cu stratul cinci dimensional care se află în partea exterioară a corpului tău fizic.

Aceste ”straturi” ale Corpului tău de Lumină pe cale de a se naște sunt foarte strălucitoare și vag formate ca un nor de lumină radiantă, sau o nebuloasă în spațiul cosmic. În interiorul acelui strat se află sinele tău patru dimensional.

Sinele tău patru dimensional este puțin mai condesat și deține mai multă formă decât Corpul tău de Lumină cinci dimensional. Cu toate acestea, forma ta patru dimensională se metamorfează și își schimbă forma în mod constant. De asemenea, trece de la o realitate la alta, ca într-un vis.

În miezul formei tale radiante patru dimensionale se află forma ta mai densă trei dimensională pentru conștiința ta. Această formă este ”făcută” din materia mai densă trei dimensională.

Procesul tău de predare i-a permis vibrației patru și cinci dimensionale să se integreze treptat în corpul tău trei dimensional. Prin urmare, ceea ce a fost cândva foarte dens este acum infuzat cu frecvențe vibratorii mai fine. În cele din urmă, fiecare celulă și atom va vibra în tandem cu omologul tău cinci dimensional.

Tragerea vibrației tale cinci dimensionale îți va modifica treptat sinele trei dimensional, transformându-l într-un sine patru dimensional, dar transmutarea finală în sinele cinci dimensional nu poate avea loc până în momentul în care emanațiile tale patru dimensionale nu sunt putificate și vindecate.

TOATĂ frica trebuie să fie eliberată înainte ca tranziția să poată fi completă. Când frica este transmutată în putere, sinele tău patru dimensional va acționa ca un liant pentru a lipi anatomiile tale trei și cinci dimensionale. Conștiința ta trei dimensională va fi prima parte a sinelui tău trei dimensional care va face tranziția în dimensiunea a cincea.

Conștiința ta cinci dimensională va calibra simțurile tale trei dimensionale pentru a precepe conștient din ce în ce mai mult dimensiunea a cincea pe măsură ce aceasta se infiltrează în viața ta de zi cu zi. Conștientizarea și analiza viselor precum și meditațiile frecvente vor accelera procesul tău pentru că te vei auto-educa să îți focalizezi atenția pe realitățile tale mai înalt dimensionale.

ACOLO UNDE ESTE ATENȚIA TA – ACOLO EȘTI ȘI TU

Ai răbdare cu tine însăți. Aici este vorba de un proces care începe și care este mult dincolo de ceea ce tu ai putea cere sau ți-ai putea măcar imagina. Fii liniștită și îngăduie-i acestui proces să te cuprindă cu totul și să te direcționeze. În timpul acestui proces s-ar putea să experimentezi o mare căldură în corpul tău.  

Această căldură se formează pentru că tu încerci să rulezi o conștiință cinci dimensională printr-un corp trei dimensional. Limitarea și separarea care este matricea formei de viață trei dimensionale poate provoca o disonanță în corp atunci când conștiința ta cinci dimensională rulează prin acesta.

Dacă deții doar o lumină slabă, multe dintre slăbiciunile tale pot fi ascunse în umbră. Cu toate acestea, pe măsură ce conștiința ta se expansionează, lumina ta devine din ce în ce mai strălucitoare, iar slăbiciunile tale sunt expuse ca să fie văzute. Nu mulți dintre voi vă simțiți confortabil cu acest grad de deschidere și vulnerabilitate.

În consecință, s-ar putea să trimiți mesaje amestecate în lumea ta. S-ar putea să trimiți mesaje despre cine ești tu cu adevărat în conștiința ta cinci dimensională, în timp ce trimiți simultan mesajul a cine ”ar trebui” să fii din conștiința ta trei dimensională.

Aceste mesaje diferite se bat cap în cap între ele și cauzează stres în corpul tău. Această disonanță interioară este proiectată apoi în lumea ta exterioară. În acest fel, orice frică pe care o adăpostești în corpul tău va fi proiectată în afară în mediul tău înconjurător trei dimensional.

Pentru că de multe ori este dificil să-ți percepi frica interioară, s-ar putea să alegi să o ignori. Pe de altă parte, s-ar putea să simți frica cuiva apropiat ție. Prin urmare, îți reamintesc să-ți aduci aminte că tu ești cea care ți-ai creat realitatea.

Dacă tu ți-ai creat realitatea, atunci ți-ai creat-o având o persoană care să îți reflecte frica astfel încât să nu o mai poți ignora. Înainte de a înfrunta și a vindeca această frică în altcineva, caută sursa acelei frici în interiorul tău. Din momentul în care Iubirea ta Necondiționată a vindecat frica din tine, problema pe care o ai cu acea persoană se va dizolva de la sine.

Continuă să-ți predai toate fricile mie – Corpul tău de Lumină – și eu te voi ajuta în transmutarea lor în putere. 

Cu toate acestea, mai întâi trebuie să-ți închei transmutarea ego-ului tău. Atâta timp cât ego-ul tău este implicat, există întotdeauna posibilitatea coruperii puterii tale.

Din momentul în care SINELE tău cinci dimensional este singurul creator al vieții tale, vei fi atât de detașată de recompensele și pedepsele dimensiunii a treia, încât corupția exterioară nu va mai fi o problemă.

Du-te acum și implică-te profund în procesul tău. Ai așteptat atât de multe vieți această oportunitate. Bucură-te la maxim de ea. Tu ești una dintre ACEIA care vor experimenta acest măreț moment cosmic într-un mod treaz și conștient. Pentru că ai ”mers înainte” în expresiile mai înalte ale SINELUI tău, vei fi capabilă să facilitezi în mod conștient transmutarea lor în Corp de Lumină.

Eu Sunt Corpul tău de Lumină. Te voi ghida la fiecare pas. Doar relaxează-te și continuă să renunți la ORICE frică. Noi suntem UNA. Eu sunt tu și tu ești eu.

Noi suntem O SINGURĂ creație individualizată într-o Mare Cosmică a Unității.
           Atinge-mi inima,
                       Dezmiardă-mi mintea,
                                  Astfel încât Unitatea,
                                               O vom găsi în cele din urmă.

Corpul tău de Lumină
Partea a II-aEu sunt Corpul tău de Lumină și am venit să-ți aduc un nou mesaj. Ai învățat ”că nu corpul este cel care face Sufletul, ci Sufletul este cel care face corpul”. 

Dacă știi acest lucru, atunci știi că ești ”suficient de bună” ca să te eliberezi de obiceiurile și dependențele tale, de viața ta trei dimensională.

De fapt, tu știi că ești ”suficient de bună” să te întorci la SINELE tău Corp de Lumină care sunt EU. Întoarcerea la Corpul de Lumină nu este un proces de învățare, de muncă, sacrificiu și disciplină. Aceste concepte sunt perspectiva ego-lui/sinelui tău.

Procesul de a deveni Corp de Lumină este vizibil numai Sufletului/SINELUI tău. Acest punct de vedere mai înalt îți permite să te iubești necondiționat tot timpul. Iubirea Necondiționată este un punct vital pentru că tu îți ”creezi” Corpul de Lumină cu gândurile, sentimentele și intențiile tale.

Când spun ”îți creezi Corpul de Lumină”, vreau să spun să tu creezi realitatea în care te poți întoarce la Corpul de Lumină. Când acest lucru are loc, tu și Gaia puteți ascensiona ca UNA în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

Din perspectiva Sufletului/SINELUI tău, vehiculul tău pământesc este scheletul exterior și TU ești corpul din interior. Pe de altă parte, din perspectiva ego-ului/sinelui tău TU ești în exteriorul corpului tău și oasele din interiorul tău sunt scheletul tău.

Ego-ul/sinele tău devine treptat conștient de transformarea ta, dar este prea ocupat cu gestionarea lumii tale 3D pământeși pentru a acorda atenție acestui fapt. De asemenea, deoarece tot ceea ce are legătură cu Spiritul se întâmplă de la interior spre exterior, renovarea ta va începe în interiorul vehiculului tău de lut.

De fapt, ”remodelarea” va începe din interiorul măduvei tale osoase. Multe culturi au venerat oasele ca și rămășițe sacre ale strămoșilor lor. Ei nu au fost superstițioși, deoarece măduva osoasă este ultimul loc în care poate fi găsit ADN viu, chiar și atunci când restul corpului s-a întors în ”țărână”.

Prin urmare, ce loc mai bun pentru Suflet din care să înceapă schimbarea ADN-ului tău? Din momentul în care ți-ai transmutat primele opt celule în Atma Inimii tale Înalte, Sufletul/SINELE tău devine căpitanul vehiculului tău pământesc.

Drag Punct de Împământare, am venit la tine astăzi pentru că vreau să-ți ofer o experimentare a cum se simte să fii EU, Corpul tău de Lumină. Mai întâi trebuie să-ți spun că pot înțelege pe deplin motivul pentru care tu, cochilia mea umană, ai ajuns atât de pierdută în acest teritoriu al limitărilor.

Din fericire, eu, Corpul de Lumină, nu am părăsit în totalitate Planurile Mai Înalte, deoarece eu m-am bi-locat în aceste dimensiuni mai joase. Prin urmare, Eu continui să mai exist în aceste dimensiuni mai înalte și trag din această componentă a mea însămi în timp ce stau și aștept în interiorul tău momentul ascensiunii noastre.

Îngăduie-mi acum să te iau într-o călătorie în realitatea noastră mai înaltă. Pentru a participa la această călătorie, te rog să:

·         Te focalizezi pe mintea ta și să repeți: ”Eu sunt Corpul de Lumină.”
·        Apoi să-ți plasezi focalizarea pe inimă și să SIMȚI cea mai totală LIBERTATE pe care ți-o poți imagina.
·        Apoi să-ți aduni gândurile și simțirile în Intenția Sufletului tău de A Fi Corp de Lumină.
·         Acum, închide ochii și simte-mă pe mine, Corpul tău de Lumină, în interiorul cochiliei tale fizice.

SIMTE acum cum lumina mea se rotește și scânteiază. SIMTE cum pielea ta este o protecție pentru mine, și cum, la rândul meu, eu te protejez cu cunoașterea mea mai avansată, cu instinctele și ghidarea mea. NOI suntem parteneri acum, corp uman și corp de lumină.

Din nou, Spiritul se mișcă din interior. Prin urmare, experimentarea Corpului de Lumină începe în tine însăți. Începe prin a te conecta cu mine, Corpul tău de Lumină, care îți servesc drept portal multidimensional adânc în interiorul cochiliei tale de lut. Acest portal este situat în interiorul Chakrei Inimii tale. Prin urmare, îți cer să te focalizezi pe inima ta.

Vezi aburul meu în forma ta fizică. Mă vezi agitându-mă în jurul tău, nerăbdător să mă exprim în lumea ta fizică? Nu, eu nu sunt așa de nerăbdător cum ar fi ego-ul/sinele tău. Mai degrabă sunt nerăbdător prin faptul că energia mea te împinge în mod constant să treci dincolo de limitele timpului și spațiului.

Eu, Corpul tău de Lumină, vreau să te Eliberez de aceste restricții astfel încât să poți trăi în ACUM-ul lumilor tale mai înalte ca mine, Corp de Lumină. Îți cer acum să te predai presiunii blânde, pe care eu ți-o ofer din adâncul interiorului tău. 

Probabil că ai simțit această presiune ca și stres, nervozitate, depresie sau chiar boală. NU! Pur și simplu sunt eu, Corpul tău de Lumină, împingându-te să-ți amintești Libertatea ACUM-ului.

Permite-i întregii gândiri secvențiale să plutească din conștiința ta și tuturor conceptelor legate de timp și spațiu să iasă din realitatea ta. Tu ești doar AICI în ACUM cu mine, Corpul tău de Lumină.

Nu-ți face griji, ego-ul tău îți va reaminti când va fi ceva ce trebuie să ”faci” la un moment dat și într-un anumit loc. Deocamdată, doar FII eu, Corpul tău/nostru de Lumină.

Împreună împărtășim aceiași inimă și același portal în dimensiunile mai înalte. Împreună ne putem bi-loca în lumile mai înalte. Privește cum ne mișcăm prin portal, așa ca și apa care curge printr-un canal de scurgere, cu excepția faptului că o parte din acea apă, ego-ul nostru, păzitorul lumii noastre fizice, stă în spatele vehiculului nostru pământesc.

Trecem acum printr-un vârtej lung de energie rotitoare.
       Apoi, dintr-o dată, suntem acolo.
                    Unde suntem?
                              Suntem PRETUTINDENI!

În pretutindeni, pe care dintre multele noastre lumi mai înalte dorești să o vizitezi? Poate că putem practica experimentarea a mai mult de o singură realitate în ACUM-ul lui UNU. În timp ce ești fără formă în ACUM-ul PRETUTINDENI-ului, simte-te pe Arcturus, fiind în același în timp ȘI pe Planeta ta Natală, în timp ce ești ȘI pe Noua Stea numită PĂMÂNT.

Acolo ești Corp de Lumină, responsabilă de o anumită zonă. Ești, desigur, un conducător deoarece ești ”responsabilă”. Acesta este motivul pentru care ești printre primii care se transformă în Corp de Lumină. Curajul care este necesar pentru a face această tranziție fără susținere sau înțelegere din lumea 3D, face cu mult mai mult decât să te pregătească pentru rolul tău de conducător.

Vezi toate aceste realități ca și cum ar fi multe televizoare așezate într-o cameră de control. Diferența este că tu nu numai că vezi și auzi aceste lumi, dar le și experimentezi în INTERIORUL tău.

Simte toate monitoarele în interiorul tău, rulând toate în același ACUM. Ai posibilitatea de a-ți plasa cea mai mare parte a atenției pe unul sau două monitoare în același timp, dar toate îți sunt disponibile ÎNTOTDEAUNA tot timpul.

Vei descoperi că atunci când îți ridici undele cerebrale la Delta și mai mult, poți experimenta TOATE aceste realități cu undele cerebrale mai înalte în același moment al ACUM-ului. Poți experimenta multiple realități cu undele cerebrale mai înalte, pentru că aceste unde te duc în Sinele tău Cuantic.

Sinele tău Cuantic nu este guvernat de timp sau spațiu, pentru că aceste iluzii, ambele, sunt limitate la dimensiunile a treia și a patra. Din acest Sine, tu ești o ”undă”, un semnal de energie care este conectat la TOATE realitățile TUTUROR ACUM-urilor. Atunci când dorești o experiență directă, îți plasezi ”atenția” asupra a ceva, a unui loc sau a unei persoane. Apoi devii o ”particulă”, un element al acelei experiențe.

Acum, intră în viitorul lui Gaia și vezi-te pe tine ca și Corp de Lumină în viața ta de zi cu zi. Vezi că toată lumea din această realitate a Pământului este, de asemenea, Corp de Lumină. Spun ”realitatea pământ” a ta, pentru că vor exista mai multe vibrații ale Pământului. În unele realități ale Pământului nu vor exista Corpuri de Lumină și va fi toată acea osândă și beznă care a fost prezisă.

Cu alte cuvinte, va exista o oarecare osândă și beznă, dar vor exista și insule sigure de lumină. Apoi, există realitatea pe care tu ai ales-o. Aceasta este realitatea în care Ascensiunea Planetară a fost finalizată cu succes. Gaia a devenit o stea cinci dimensională și tu ești unul dintre multele elemente ale acestei Noi Stele Pământ.

În realitatea Stelei Pământ, corpul tău este făcut din Lumină, așa cum este într-o realitate cinci/șase dimensională. Pentru că tu îți descarci și împământezi SINELE tău Multidimensional în Gaia, tu devii planeta. Prin urmare, tu poți experimenta Steaua Pământ în orice loc din continuumul AICI-ului și ACUM-ului.

Vrei să fii pe Gaia în Marea Tranziție?
Vrei să te muți în Steaua Pământ atunci când va fi finalizată?
Sau vrei să experimentezi simultan ambele realități?

Tu ești Corp de Lumină. Prin urmare, poți fi în multe locuri și experimenta multe forme în același ACUM. Tranziția în Ascensiune, construirea noii lumi și finalizarea procesului de ascensiune este motivul pentru care te-ai încarnat din nou și din nou pe Pământ ...

Până când nu te obișnuiești cu focalizarea difuză a conștiinței SINELUI tău Multidimensional, poate fi nevoie să experimentezi doar o realitate sau două în orice ACUM dat. În cele din urmă, însă, vei fi în stare să păstrezi un număr nelimitat de realități în conștiința ta.

Cu toate acestea, acest lucru nu se va întâmpla până în momentul în care nu te vei fi predat total Curgerii ACUM-ului lui UNU. Când vei fi făcut acest lucru, vei fi eliberat iluzia ”timpului”. Fără povara timpului, nu vei avea nici un stres sau vreun sentiment de a fi copleșită. Orice vei ”face” sau ”experimenta” va fi absolut perfect.

Tot ceea ce ”creezi” va fi perfect. De fapt, din momentul în care îți poți vedea lumea fizică prin mine, Corpul tău de Lumină interior, întreaga ta viață Pământească va fi absolut perfectă. Viața ta va fi perfectă, pentru că TU vei fi (de fapt, ești deja) PERFECTĂ. Nu vor mai exista griji legate de a fi ”suficient de bună” deoarece vei fi PERFECTĂ.

Corpul tău de Lumină este ACUM, AICI în interiorul exoschletului tău. Simte presiunea mea, a Corpului tău de Lumină, împingând în pereții limitatorului tău vehicul de lut. Simte nevoia mea de a mă răspândi în lumea ta exterioară, de a exprima SINELE meu/nostru în fiecare minut al fiecărei realități, mai ales în actuala ta/noastră realitate pământească a Ascensiunii Planetare.

·      Din nou, închide-ți ochii și simte-mă pe mine, Corpul tău de Lumină, în interiorul cochiliei tale fizice.
·         SIMTE cum mă rotesc și scânteiez.
·     SIMTE cum pielea ta este o protecție pentru mine și cum, la rândul meu, eu te protejez cu cunoașterea mea mai avansată, cu instinctele și ghidarea mea.
·         Noi, suntem parteneri acum, corp uman și corp de lumină.

Ești pregătită acum să te întorci la lumea ta Pământească astfel încât să-ți poți recalibra vehiculul pământesc și să integrezi tot ceea ce ți-ai reamintit de la SINELE tău Corp de Lumină. Cu Corpul tău de Lumină activ în vehiculul tău de lut, mergi de-a lungul unui drum de cristal ca o persoană transformată.

Fiecare pas al tău dă naștere unei explozii de culoare și unui ton minunat la trecerea ta.


Tu mergi Acasă ACUM, în adevăratele tale expresii ale Corpului de Lumină.Inima Matricii

Dragilor,

Eu sunt IlliaEm, Elohim de pe Arcturus. Am venit astăzi la voi pentru a vă reaminti că separarea este depășită acum. Prin urmare, voi sunteți în uniune cu TOATE nivelele multidimensionale ale SINELUI vostru.

Din această cauză vă vor fi suficiente doar câteva momente de meditație ca să-mi simțiți Esența, precum și Esența Minții de Grup Arcturiene în Sufletul vostru, conștiința voastră, aura voastră, corpul vostru fizic și în corpul fizic al lui Gaia.

Totul este UNA. Prin urmare, acesta este ”momentul” ca voi să vă antrenați Corpul Dorință pentru noul său scop. Vechiul scop al Dorinței a fost să vă ajute în ”dobândirea” a ceea, unde și ce v-ați dorit.

Vă rog să-i spuneți Dorinței că a fost re-locată. Scopul Dorinței ACUM este să își amintească că ”Eu Sunt Totul, Peste Tot și Fiecare pentru că EU SUNT Inima și Sămânța Matricii de Cristal.”

Matricile de Cristal

Inima Matricii de Cristal se află în Chakra Inimii noastre, cu ½ de octavă ca și frecvență mai sus de inima noastră fizică. Ea este sâmburele Flăcării Întreite în care arde puterea forței noastre de viață. 

Sămânța Matricii de Cristal se află în Chakra noastră Coroană cu ½ de octavă ca și frecvență mai sus de glanda noastră pineală în creierul nostru fizic.

Sămânța Matricii de Cristal este punctul de intrare al dimensiunilor mai înalte în vehiculul nostru fizic pământesc, în timp ce Inima Matricii de Cristal este locul în care integrăm vibrațiile mai înalte în corpul nostru fizic aflat în transformare.

Matricile de Cristal sunt principalul centru de procesare pentru ”experiențele” la care alegeți să vă calibrați. Dragilor, spun ”calibrați” deoarece există nenumărate experiențe care au loc tot timpul și peste tot. Toate aceste experiențe au loc în Curgerea Acum-ului.

Când rezonați doar la dimensiunea a treia, această calibrare este inconștientă și multe dintre experiențele voastre sunt ”alese” de către ”Credințele de Bază” care au fost activate mai devreme în copilăria voastră sau în ”viețile trecute”. A trebuit să ”lucrați din greu” pentru a elibera aceste limitări și a le înlocui cu limitări ”mai puțin limitatoare”.

Acum NU mai există limitări doarece NU mai sunteți separați de Tot Ceea Ce Este. În prezent vă împământați Sufletul/SINELE în vehiculul vostru pământesc trei dimensional astfel încât să vă puteți fuziona Sinele patru și cinci dimensionale cu corpul vostru trei dimensional, precum și cu corpul fizic al Planetei Pământ.

În timpul acestei fuziuni simțurile voastre sunt re-calibrate la canalele perceptuale ale celei de-a cincea dimensiuni și mai mult. Această re-calibrare vă va ajuta foarte mult în transformarea voastră din corp fizic în Corp de Lumină.

Când Sufletul/SINELE vostru cinci dimensional intră pentru prima dată în forma voastră fizică, este normal să experimentați un sentiment puternic de ”copleșire” deoarece ego-ul vostru nu este obișnuit cu niște percepții atât de expansionate.

Acest sentiment de copleșire poate să creeze FRICĂ, care la rândul ei, va face să fie dificil să rămâneți conectați la și să trăiți din Sufletul/SINELE pe care îl descărcați. Este important să vă amintiți să predați această frică Sufletului vostru, deoarece ceea ce este dificil pentru ego-ul vostru, Sufletul vostru poate gestiona cu ușurință în Pace și Calm.

Predarea Fricii

Pentru percepția trei dimensională frica este un monstru cu o putere extraordinară. Pe de altă parte, percepția Sufletului vostru este că frica este o muscă enervantă care trebuie îndepărtată. Nu încercați să vă negați sau să vă ignorați frica sau acea o singură ”muscă” se poate multiplica.

Îndepărtați fiecare moment de frică cu Mâna Sufletului vostru. Frica NU este realitatea voastră, dar poate fi un avertisment. În acest caz, o puteți recunoaște cu un salut de recunoștință și apoi să dați drumul sentimentului de frică din atenția voastră înainte ca aceasta să prindă rădăcini în Corpul vostru Dorință.

Odată ce frica este activată ca și ”protectorul vostru”, ea vă servește la a vă avertiza să fiți precauți în anumite situații. Cu toate acestea, după cum ați învățat, frica poate deveni un obicei și să se infiltreze în FIECARE dorință și manifestare a voastră.

Pentru că Sufletul/SINELE vostru cinci dimensional care rezonează dincolo de ”nevoie” și ”pericol”, vă protejează ACUM, Corpul vostru Dorință nu mai are de nevoie de frică ca și protecție.

Misiunea

Odată ce s-a eliberat de nevoia de protecție din partea fricii, Corpul vostru Dorință își poate direcționa TOATE intențiile într-o singură direcție: ÎMPLINIREA MISIUNII VOASTRE. Misiunea voastră personală este motivul pentru care v-ați luat o întrupare în această realitate timp/spațiu.

Sunt atât de mulți dintre voi acum pe Pământ care au așteptat această zi și chiar ați creat petiții pentru a demonstra cum nașterea voastră ar putea să o servească cel mai bine pe Gaia. Serviciul pe care l-ați promis în petiția voastră este Misiunea voastră; Misiunea pe care voi v-ați ales-o înainte de întruparea voastră.

Cu toate acestea, aceasta nu este o Misiune nouă, deoarece voi ați lucrat în această direcție, viață după viață, încă de când v-ați ”logat”/conectat pentru prima dată la Jocul 3D. În ultima rotație a Încheierii Galactice, în timpul căderii Atlantidei, Gaia a avut prea mult întuneric în forma Ei și aproape că s-a auto-distrus. Mulți dintre voi ați fost acolo ca să ajutați.

În timpul acestei Încheieri Galactice, Gaia i-a chemat la Ea pe oamenii săi loiali care au servit-O timp de multe vieți. Misiunea voastră de Acum este probabil similară cu Misiunea pe care ați avut-o atunci.

Așa cum voi v-ați logat/conectat la Jocul 3D ca oameni, Gaia s-a logat/conectat la Jocul 3D ca și Planetă. Prin procesul vostru de a juca acest Joc împreună cu Ea, și voi ați devenit o Planetă.

Prin regulile acestui Joc, odată ce v-ați născut, cei mai mulți dintre voi vă uitați ”piesa de puzzle” personală din ”Marele Puzzle” al Ascensiunii Planetare. Cu toate acestea, acum începeți să vă amintiți. Mulți dintre voi deveniți conștienți și de faptul că aceasta va fi ultima voastră misiune într-o formă fizică.

Odată ce această materializare este încheiată, corpul vostru fizic își va încheia transformarea în Corp de Lumină. Mulți dintre voi v-ați oferit voluntar să culminați această transformare finală în colaborare cu Gaia ca și catalizatori pentru Ascensiunea Planetară.

Sămânța Corpului de Lumină

Corpurile voastre de Lumină s-au dezvoltat lent și sigur în ambalajul cochiliei voastre fizice. Carcasa acestei ”cochilii”, care este guvernată de ego-ul/sinele vostru și este percepută drept corpul vostru fizic, crește pirpiriu pe măsură ce sămânța Corpului vostru de Lumină germinează și crește în Inima Matricii de Cristal.

Pe măsură ce această sămânță încolțește în Matricea voastră de Cristal, ea trimite muguri în fiecare celulă și atom al corpului vostru fizic, unde germinarea începe din nou. Când fiecare muguraș încolțește în fiecare celulă și atom al vostru, ADN-ul vostru ”deșeu” este activat și vehiculul vostru fizic pământesc prezintă simptomele transformării.

Oamenii voștri de știință nu au descoperit scopul acestui ADN particular pentru că el este dincolo de limitările credințelor lor; de aici și termenul de ”ADN deșeu”. Oamenii de știință nu pot percepe ceea ce ei nu pot crede că este posibil.

Acesta este motivul pentru care, dragi transformânzi, trebuie să eliberați ”conceptul de imposibil” din conștiința voastră. ”Imposibil” este un concept trei dimensional și unul care este acum depășit. TOTUL este posibil din perspectiva Sufletului/SINELUI vostru.

În timp ce Sufletul/SINELE vostru își traversează vibrația sa cinci dimensională de Acasă, el este conștient de, și întrețesut cu, multe experiențe, realități și vieți diferite care se desfășoară toate în același moment al întotdeauna prezentului ACUM.

Sufletul/SINELE vostru se implantează pe sine în una din multele sale experiențe, realități și vieți – VOI. În consecință, voi și SUFLETUL/SINELE vostru cinci dimensional intrați într-o asociere în participație.

Nu sunteți încă obișnuiți cu expansivitatea realității Sufletului vostru, în timp ce Sufletul nu este încă obișnuit cu limitările realității voastre. Cu toate acestea, ECHIPA ego/sine uman și Suflet/SINE spiritual au început un parteneriat al Spiritului în Materie.

Parteneriatul

Cu mult timp în urmă, când ați intrat pentru prima dată în Jocul 3D, ați vrut să învățați cum v-ați descurca dacă ați fi separați de Tot Ceea Ce Este. V-ați întrebat cum s-ar simți să ”FII” materie fără o legătură conștientă cu Spiritul.

În nenumăratele jocuri/vieți pe care le-ați jucat/trăit ați învățat multe despre separarea polarităților. În primul rând ați învățat că odată ce Spiritul și Materia sunt separate, masculin/feminin, lumină/întuneric, bine/rău și iubirea/frica sunt de asemenea separate.  

Ce ați învățat în jocurile voastre de polaritate? Acordați-vă un lung moment al ACUM-ului pentru a răspunde la această întrebare. Cereți-i ajutor Sufletului/SINELUI vostru și, vă rugăm, cereți-ni-l și nouă, Arcturienilor.

În ACUM-ul ”timpului” vostru este important să răspundeți la întrebarea ”Ce ai învățat?” pentru că în răspuns se ascunde Misiunea voastră. Când ați găsit acel răspuns, calibrați-vă Corpul Dorință la a TRĂI acea Misiune.

Există doar un singur rezultat la ”a-ți trăi Misiunea” și când acesta este încheiat – ca persoană, familie, comunitate, țară, națiune, continent, emisferă și PLANETĂ, parteneriatul dintre VOI și Gaia va ascensiona.  multumim pentru traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro