joi, 24 decembrie 2015

In sarbatoarea de Craciun

In spiritul Craciunului va trimit tuturor prietenilor multa iubire si lumina si va rog sa trimitm acest ajutor spre NEPAL :

Foc violet si iubire nconditionata !

Sinistrați ai cutremurului din Nepal au decedat din cauza frigului

Cel putin sapte  persoane care trăiau în adăposturi temporare după marele cutremur de 7,8 grade din 25 aprilie 2015 din Nepal au murit în ultima săptămână într-un singur district al țării, după ce temperaturile din regiune au scăzut, a relatat presa locala de joi, citată de agenția DPA.
Multe alte persoane din cartierul Sindhupalchowk, din centrul Nepalului, s-au îmbolnăvit din cauza faptului că locuiesc în frig, în adăposturi făcute din foi de tabla și prelate, potrivit cotidianului Kantipur Daily.

Nepalul a cunoscut o scădere abruptă a temperaturilor, cu un record înregistrat la Kathmandu miercuri, de 0,9 grade Celsius, în timp ce pe dealuri temperaturile au scăzut sub zero grade Celsius.

Sindupalchowk, epicentrul cutremurului cu magnitudinea 7,8 grade, care a lovit Nepalul la 25 aprilie, a fost printre districtele cele mai greu lovite din țară.

Guvernul a declarat că va aloca 10.000 de rupii (aproximativ 100 de dolari SUA) pentru fiecare familie afectată de cutremur pentru a cumpăra haine de iarnă.

Cu toate acestea, multe dintre miile de victime nu au primit bani, în timp ce alții spun ca au trebuit să cheltuiască banii pe produse alimentare.

Cel puțin 8.600 de persoane au murit în două cutremure majore din Nepal din lunile aprilie și mai ale anului acesta, ar alte mii de persoane au fost strămutate după ce peste 600.000 de case s-au prăbușit în urma seismelor, amintește agenția DPA.


 Dragi prieteni, mai jos gasiti
un Film scurt de la sarbatoarea de Craciun din Viena

 Multe putere va dorescNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro