duminică, 23 martie 2014

Despre NEAMUL ROMANESC

Dragii mei prieteni, 

Intotdeauna am considerat benefic ca un spatiu de iubire asa cum am dorit sa creez aici pentru noi toti , pentru a se mentine la o vibratie inalta si a relationa perfect cu doritorii este benefic a fi orientat catre partea pozitiva din noi, pe care sa o sustinem si sa o amplificam astfel.
Dar, de ceva timp, imi apare nevoia unei constientizari superioare, pe care sper sa v-o daruiesc tuturor din starea de transcedere a dualitatii bine-rau ( lumina-intuneric  ) si punctul echilibrului divin.
Echilibrul divin este calea de ridicare a frecventei noastre deasupra sistemului traditional al celor 7 centri energetici principali, calea asimilarii razelor Divine superioare, pana la raza a 12-a, raze puse la dispozitia noastra, ca omenire, inca din secolul trecut. Din prisma acestor energii cosmice care se downloadeaza continuu pe planeta Pamant, cu dorinta de a va face partasi lor, voi incerca sa va prezint cateva aspecte.
Va vorbesc din practica mea de terapeut si va reamintesc ca Vindecatorul este acea persoana care creeaza un spatiu propice celorlalti, in care ii invata si ajuta sa se autovindece, si consider ca aceasta este calea pentru desavarsirea noastra a tuturor; uneori este de dorit o influenta punctuala, foarte puternica, cu rol salvator, dar nu aceasta este modalitatea de dorit pentru desavarsirea noastra ca rasa.

Si acum , referitor la noi ca popor !
Consider minunata descrierea facuta de pleiadieni atunci cand ne-au definit : “sunteți o țară specială, situată într-un loc special dar care este populată cu oameni dezbinați, care nu au încredere în propriul potențial și care nu își înțeleg rolul important în noua revoluție spirituală a umanității “
Din acest motiv , pleiadienii doresc lucrul cu Sinele Inalt al tarii acesteia. Si tot astfel, de ani buni, incercam sa vorbim , sa alinam si sa inaltam spiritual Sufletul Neamului Romanesc.
Incerc sa reluam acest aspect din punctul cel mai firesc al evolutiei personale, pentru ca piatra cu piatra vom putea recladi edificiul nostru comun.
Cate milioane de locuitori mai are Romania azi? Cati sunt nationalitati conlocuitoare si cati romani ?
Simt necesar sa va relev aspecte pe care poate nu le stiati, referitor la noi, la atitudinea noastra fata de noi insine si de viata…
A existat in societatea noastra o discutie despre sustinerea finaciara din partea statul roman a conceptiei in-vitro. Frumoasa idee, care , fiind foarte scumpa, ii pune la colt pe finantistii nostrii.
Poate regandim , pornind de aici, viitorul noastru ca natie si marea familie de fiinte din spatiul romanesc.
Va propun sa vorbim despre mame, si tati, si familie.
Dreptul divin la procreere este daruit familiei si mamei functie de capacitatea lor de a iubi, a sustine si calauzi spre iubire…
Pentru a ne perpetua familia e nevoie de armonie si ajutorul energetic al familiei – daca parintii noilor casatoriti nu sunt de acord cu relatia, ei deja incep drumul impreuna lipsiti de sprijin si din acest motiv pot avea numai fete sau numai baieti sau sa nu aiba deloc urmasi….amintiti-va traditia binecuvantarii parintesti….
Din ce cauza considerati ca in natiunile dezvoltate economic exista mari probleme de fertilitate iar in cele subdezvoltate, copii vin “pe banda rulanta”? Raspunsul cel mai simplu se exprima prin conceptia femeii despre familie si viata, emanciparea feminina ca dorinta de independenta si autosustinere dauneaza armoniei yin-yang care trebuie sa existe .
Atitudinea feminina, iubitoare, ingaduitoare, tandra si grijulie cu familia este principalul stalp de sustinere, care atrage, aduce si mentine energie pozitiva si asigura viitorilor copii mediul propice.
Avem in societatea noastra multe cazuri de autism, ADHD, depresie, insomnie, sindromul Tourette, tulburare bipolara. De ce ? In afara de o mostenire grea de familie sau personala ( posibile pentru o medie de 10% din totalul cazurilor), restul, imensa majoritate, se datoreaza familiei si mediului in care vin la intrupare niste copii deosebiti, din lumi superioare spiritual, care se vad ajunsi aici mai rau decat un european in jungla Amazonului, deci complet nepregatiti, intr-o lume brutala, necunoscuta si de multe ori rauvoitoare ( ca definitie a rautatilor care inca par normale unor anumiti indivizi cu aspect uman )
Imi amintesc cu bucurie si ii salut aici, pe Alexandru si mama lui, despre care doresc in mod special sa va povestesc . Un copil simpatic, de 3-4 anisori, a carui mama era disperata ca nu se intelege cu el si doctorii o sfatuiau sa ii dea copilului medicatie severa.
Stiti care era situatia lui Alexandru cand ne-am cunoscut ? - functiona foarte frumos pe frecvente spirituale foarte inalte si era aproape complet inchis pentru lumea 3D, avea deschis ca singur centru energetic pe corpul fizic, centrul 9, in proportie de 120 – 200% din normal, functie de necesitatile momentului. Asa ca nu i se parea normal cand bunica sau mama ii spuneau ca “trebuie sa ….” si la insistente devenea agresiv; imediat isi dadea seama de greseala lui si daca era iertat , inconjurat cu intelegere si afectiune si lasat sa se linisteasca, venea sa le ia in brate….sa va dau un exemplu- daca mama sa ii repeta mereu “nu mai face murdar pentru ca trebuie sa fac curat dupa tine”, se apleca el sa ia scame sau resturi de jos….
Nu e usor sa fi mama unei minunatii de copil , va povestesc pentru ca avem cu totii de invatat…stiti cum reactiona desi, noi doi, ne vedeam prima data? Alerga vesel prin jur dintr-o camera in alta in timp ce vorbeam cu mama lui , si -mama lui imi povestea cea ce eu nul vedeam- de fiecare data cand imi trecea pe la spate, dorea sa ma atinga -si era doar o atingere in aura…
 As vrea sa vorbim in continuare despre tatii ca parasesc mamele cu copii cu probleme sau isi cauta fericirea langa sotii mai tinere, uitand de propria varsta…e foarte posibil ca membrii unei familii sa evolueze pe drumuri distincte pe parcursul vietii si sa se trezeasca la un moment dat ca nu prea au ce isi spune si , in asemeanea situatii, decat sa se steseze unul pe altul, mai bine sa traiasca separati; dar avem fiecare raspunderea morala sa incercam mai intai toate sansele de cooperare si afectiune…ganditi-va la povestioara cu calatorul care isi cauta o alta casa, se apropie de un oras necunoscut, intalneste un locuitor batran la marginea sa si il intreaba : Buna ziua, cum sunt oamenii pe aici? La care batranul raspunde : dar acolo de unde vii tu, cum sunt oamenii? – Rai , mincinosi, egoisti, agresivi- la care batranul completeaza “Ei, sa stii ca si la noi, e la fel….”
In alta ordine de idei, cunoasteti statisticile legate de avorturi in Romania?
Confrom unei statistici intocmite de PROVITA in Romania au existat intre anii 1958 si 2011 , 21,5 milioane de avorturi , dintre care , din 1990 pana in 2011, 7.5 milioane avorturi ( din 1967 pana in 1989 au fost 6.5 milioane avorturi )
Din 1958 pana in martie 2014 au fost facute in Romania aproape 25 milioane de avorturi !
Mai suntem 18 milioane, dintre care jumatate alte nationalitati (inclusiv romi, care nu se preocupa de contraceptie sau avorturi). Deci , marea majoritate a avorturilor, au fost copii de nationalitate romana!
Popor roman , noi am avortat respingandu-i dreptul la viata, un alt popor !
Daca doar 5 % din avorturi, care , la o verificare energetica, au fost clar incalcari ale vointei divine, nu se derulau, azi eram mai multi cu 1.25 milioane de cetateni romani !
Intr-o tara unde Seful statului declara ca nu poate asigura dreptul la munca si la trai decent pentru cetatenii tarii sale si ii invita sa plece sa lucreze in afara granitelor noastre, ca apoi sa se bucure de contributia romanilor din strainatate la PIB, stiu ca este greu de gandit pozitiv despre viitorul familiei si copii…
Dar, oare, noi, cei multi, care nu mai avem asteptari de la politicieni , oare stim ce este cu adevarat respectul de noi insine si de viata ?
Oare este respect de sine pentru femeia zilelor noastre, ca in momentul cand afla a fi primit darul unei noi vieti, sa se gandeasca la costul medical al sarcinii si nasterii, la greutatile suplimentare aduse de raspunderea unui mic sufletel in familie ?
De ce am uitat cu totii ce spuneau strabunii nostrii ? ca fiecare copil mic vine la nastere, in familie sa, “cu o paine sub brat” ? ca fratii mai mari ii cresteau pe cei mai mici?
Discutand mai mult, orice avort lasa in aura mamei urme de nesters, creind grave probleme energetice si mai apoi de sanatate.
Pentru cazul unui avort in care mama impiedica sa se nasca un copil care avea drept divin la viata, isi creeaza repercursiuni karmice cu posibilul copil si karma de neam.

AVEM de CURATAT NEAMUL ROMANESC
de energia asociata acestor multiple avorturi !

Dupa cele cateva aspecte puse in discutie , redau mai jos materiale legate de copii care au scapat de avort :
Stiati ca si Andreea Bocelli putea a nu fi printre noi acum? :

Sa ne sprijinim  unii pe altii si sa fim cu totii impreuna, in multa LUMINA , IUBIRE si BUCURIE !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro