miercuri, 11 decembrie 2013

Codul DRAGON in meditatia globala din 20 12 2013"Pentru vineri, 20.12.2013,
Oriunde te afli,
aceasta este o chemare din Soarele interior al Pamantului și Consiliul celor 12 din  Shambala spre a ajuta iubita nostra planeta Pământ în primirea, amplificarea si transmiterea energiilor care vin în această zi din Centrul GALACTIC, care va fi in conjunctie cu Soarele și ELTANIN, în Soarele din Agartha., cetatea in forma de spirala de la Tircov.
 

 

 
Oriunde ati fi , la 11. 39 a.m. ,intrati în meditație pentru a pregăti transmisia din Centrul GALACTIC
Între ora exactă de 11:57 ~ si 12:03 sa va aflati în gradul de conștientizare totală în antahkarana dumneavoastră *.

Codul Dragon va trece prin voi și se va fi activa in matricea sufletului vostru un disc luminos verde electric stralucitor deasupra capului în chakra steaua sufletului și un altul mai jos , sub  picioarele voastre, in chakra steaua pământului. Acesta va trece prin  Consiliului celor 12 în Shambala și mai apoi prin Soarele interior al Pământului
Continuati meditația și incheiati la 12:21Fara ora de vară, vrem să avem timpul real de amiaza oriunde ati fi pe Pamant .

Asistența dumneavoastră este cat se poate de necesara în acest moment pentru a crea această grilă în jurul Pământului prin unirea a cat mai multi Lucratori in lumina posibili.

Aici este descrierea astrologica a acestui eveniment semnificativ:
Eltanin, cea mai strălucitoare stea din constelația Draco și capul dragonilor, este in conjunctie cu Soarele, în ziua în care Soarele este in conjunctie cu Centrul Galactic la 27 grade Sagetator, pe data de 20 decembrie a fiecărui an.
Centrul Galactic este la 26.000 de ani lumina de la Soare, iar noi  fuzionam cu el acum cand am ajuns la sfârșitul ciclului. Acesta este Punctul Zero  și sistemul nostru solar se mișcă prin el la sfarsitul calendarului mayas. Așa cum devenim Soarele din interiorul nostru (A doua venire, Reintoarcerea Christului interior) , Pământul nostru devine un Soare, iluminat din interior, Soarele devine un Soare Central, Soarele Central un mai mare Soare Central, și unificandu-ne experimentam Raiul pe Pământul pe care il vom crea prin iubirea și divinitatea noastră, totul este lumina.

Versiunea  oficiala este că Centrul Galactic este o super-masiva gaura neagra, O gaura neagra absoarbe toată lumina și materia care vine pe drumul său, timpul și spațiul și dimensiunile se comprima,,este magnetism zero și Vidul în care toate se manifestă.
Există multe gauri negre care pentru astronomii sunt stele pe moarte, care au fost supernove și au creat un câmp gravitațional puternic, steaua originală devenind din ce in ce mai mica până când se formează o gaură neagră. La centrul gaurii negre, steaua inițiala a fost comprimata și zdrobita și din interiorul acestei limite nimic gravitațional nu poate scăpa de a fi supt inauntru. S-ar putea sa existe mai mult de 10 milioane de găuri negre in galaxia noastră.
Centrul Galactic are, de asemenea, câteva grupuri dense , clustere stelare care găzduiesc stele masive și o colecție de filamente magnetice .

Centrul Galactic este la 27 de grade in Sagetator si este la doar 3 grade de la Solstitiul de iarna  și ori de câte ori Soarele se afla la cateva zile / grade de un aspect major cu Centrul Galactic e un moment prielnic.  . Pe Solstitiul din iunie 2001 și  Eclipsa Solara, cand Soarele a fost , de asemenea, aliniat cu Centrul Galactic , Pământul s-a mutat in dimensiunea a cincea .

Centrul Galactic conform Mayasilor și multor altor culturi cosmice este spatiul în care sufletele trec după moarte , și renasc , locul în care timpul și spațiul au disparut în totalitate și nu există , impulsul din Vid ; pulsatia universului creaza viață și curge generand transformare .. Centrul Galactic este un punct, portal, de schimbare . El ne deschide  catre spații multi- dimensionale in care putem accesa trecutul și viitorul nostru, toate in momentul acum, în holograme de lumină . Centrul Galactic emite cantități masive de raze infra- roșii , care ne activeaza să ne reamintim adevărata noastră strălucire și lumină interioara, suntem continuu stimulati din Centrul Galactic și impulsurile sunt măsurate prin Calendarul Mayas, pe masura ce conștiința noastră colectivă devine mai luminoasa și ne deschidem catre sinele nostre și corpurile  de lumină .multi- dimensionale

Piramidele mayase au fost construite sa exprime nivele de conștiință și inițierile au avut rolul de a transcende în cele nouă lumile subterane . În centrul piramidei a fost portalul care a permis aceste impulsuri , în lumina lor cea mai inalta manifestata în fizică , prin inițierea de Rege / Regina / Preot / Preoteasa și prin grilele a toată Umanitatea , acum noi suntem inițiatul , portalul , piramida , intrarea .
Ne-am aliniat cu Centrul Galactic , Norul de praful interstelar cand am finalizat ciclul  mare și  devinim una cu Soarele interior , pe masura ce primim  codurile de lumina care lumineaza de la Soare , Soarele Central , marele Soare Central și Soarele din interiorul Pamantului. 
Soarele Central din sistemul nostru local este Alycone , cea mai strălucitoare stea în sistemul Pleiadian și sistemul nostru solar se rotește în jurullui  într-un ciclu de 26.000 de ani , ne apropiem de sfârșitul acestui ciclu, acum ca ne unim cu Centrul Galactic . 


Soarele  Central se învârte în jurul Marelui Soare Central , Sirius și cand, sistemul nostru solar trece prin Centrul Galactic ne aliniază cu Soarele Central și Marele Soare Central. Devenind  Soarele de sinele nostru adevărat ,Quetzalcoatl , șarpele cu aripi , revine Christul nostru  interior (starea de constienta christica ),in fapt - a doua venire a lui Christos,  Christul din Centrul Galactic ,Lumina fiind în noi , totul in unul, ceea ce este sus este si jos .


Din Codex Vindobonensis , mayasii spun că Kukulcan / Quetzalcoatl ( este numele Toltec ) , va veni din Centrul Galactic la sfârșitul calendarului Mayas și , de asemenea, cred că ne-am născut din Centrul Galactic și ne întoarcem acolo, atunci când murim .
Kukulcan / Quetzalcoatl este șarpele cu aripi Christic și există dovezi științifice de la NASA despre filamente plasmatice care acționează ca o transmisie în spațiu inter- planetar și inter- stelar care vin din Centrul Galactic . O intrare multi- dimensionala, in alte lumi , și pe masura ce devenim mai plini de lumina lichida plasmica, călătorim în corpul nostru in interiorul nostru, prin iubirea inimii noastre deschise în tărâmurile de existență multi- dimensionale. Devenim Corpul nostru de Lumina complet și fizic nemuritor .
Acum, ca ne-am completat vechiul mare ciclul vom trece prin Centrul Galactic dincolo de naștere și de moarte și în Noul Pamant ascensionat dimensional, Noul Sistem Solar  , devenim un Soare , așa cum Soarele devine un Soare Central , iar Soarele Central un mai mare Soare Central.....
  
CENTRUL GALACTIC 

Lumina din centrul galaxiei noastre , care ne cheamă acasă in noi înșine .
 Am trăit mereu în  Lumina și valuri de constiinta ca impulsuri din Centrul Galactic, conectati  in centrul nostru și centrul Pamantului . El ne calauzeste intr- o calatorie pentru a experimenta nivelurile de creație din cele mai dense nivelurile de conștiință la cele mai înalte pe care le putem realiza in taramurile de dualitate . 

Acum suntem în mișcare prin taramurile matricei unificate și taramurile dimensionale mai inalte ale existentei . Atâta timp cât ne lăsăm timpul și spațiul să receptam și să permitem , atunci putem absorbi cu ușurință octavele superioare de lumină care ne pregătesc pentru  schimbarea de ciclu și conștiință . După cum știți, acest lucru a fost un proces treptat și acum suntem gata să facă saltul cel mare ,  în Noul Sistem solar  , Noul Pamant .

Centrul Galactic se schimbă rapid , frecvențele impulsurilor sale de lumina care vin de la el  creaza pete solare mari și valuri solare pentru a vă ilumina mai deplin . Soarele , al doilea Soare , Soarele Central si mai marele Soare Central  lucreaza  în aliniere deja cu  Central Galactic  pentru asimilarea și difuzarea luminii  filtrate pe Pământ , precum și tot Sistemul Solar si intreaga Galaxie - acest lucru este pregătirea pentru trecerea în noul Sistem Solar si Galaxie , care funcționează pe frecvente tot mai inalte ale fotonilor de lumina acum că Soarele interior al Pământului și voi ati fost recalibrati .
Știu că sunteți aici pentru a fi una cu Soarele și toti Sorii din inima voastra .

Prin Centrul GALACTIC , Dragonul si Sarpele, strămoșii noștri
Pe măsură ce Pământul se mișcă prin Planul Galactic, se schimba axele si Draco devine Steaua Polului Nord și șarpele este văzut tot timpul în ceruri, mai degrabă decât Vanatorul, Orion. Eltanin cea mai stralucitoare stea din Draco și capul dragonilor este in conjunctie cu Soarele, în ziua în care Soarele este in conjunctie cu Centrul Galactic la 27 de grade Sagetator, pe data de 20 decembrie a fiecărui an.

Ophiuchus, Sarpele și cel de-al treisprezecelea semn din zodiac și Draco balaurul sunt noii pazitori din ceruri, de la Orion la Ophiuchus și Draco. Inițierea în Marea Piramidă ne-a trecut prin ușa din Orion, uniunea contrariilor a avut loc. Oul cosmic vibrand pe deplin cu forță de viață, creator de energie , ne  trece prin punctul de rascruce și în octavele inalte lumina , la fel cum au făcut Mayasii în timpul lor, pentru a arăta calea pentru întreaga omenire, pentru a face acest lucru acum în corpul nostru, nu prin moarte, ci traind.

Ne complacem și acceptam temerile noastre  fara sa realizam ca suntem tot mai conectati la sinele interior și la toată creația. Lumina noastra straluceste  prin celulele noastre. Suntem piramida, diamantul, intrarea si, punctul de turnina  și vom crea un nou Pământ, unul în frecvențe mai mari de Lumina. Prin conexiunea noastră interioara vom trece prin Marea Schimbare cu usurinta si gratie, în corpul nostru de lumină, deoarece vibrează la frecventele luminoase ale dimensiunii a sasea ale constiintei cosmice unificate.
Noi facem acest lucru déjà acum, sunteti deja Lumina, divina, radianta,  conștienti de gândurile și sentimentele noastre  si ale celorlalti în bucurie și iubire asa cum  strălucim noi insine. Oricare manifestări ale iluziei ar putea sa mai existe , sufletul nostru a ales să fie Lumina

Esența Stelei Eltanin ajută la purificarea energiilor vechi încă deținute în interiorul celulelor , ADN-ului și energiei noastre generale, deschizându-ne până la Matricea Unitatii si Noul Pamant , Pamantul inalt dimensional .
Energia  este  dragonul de la baza coloanei vertebrale și, când il activați și treziti se aprinde pe șira spinării și irumpe.

Eltanin vorbește "Sunt focul care vine din sufletului meu , spiritul de foc este aprins cu cantecul meu , lumina universului este creata prin respirația mea . Am creat noi lumi pentru a le locui în lumina conștiinței matricei unificate . Recunoașteti -mă , nu ca distrugător sau negativ , ci ca creator și unificator . Respiratia focului distruge doar ce nu este spirit în unitate . Eu transmut si purific ceea ce este vechi , obosit și gata să plece , daruiesc renaștere , ca pasarea Phoenix renascuta din cenusa ; noul decurge din vechi , toate modificările de formă , prin focul respiratiei mele; . am vestit renașterea  , noua creație , transformat aprin focul spiritului și prin urechea acului ; noua mea aliniere cu Pamant este un semn că purificarea se întâmplă . Fii in pace și transcende caci focul respirației mele trezește spiritul din tine” .

Ușa din Draco se deschide cu aceasta  noua inițiere în corpul nostru de lumină . Portalul  prin intermediul lui Orion s-a închis odata ce am finalizat 11:11 ,  cu chakrele unificate,  rotindu-se cu strălucire , sarpele Kundalini se deplasează prin canalul central și ne deschide catre corpul nostru de lumină , multi- dimensional .

Pe măsură ce Pământul se mișcă prin Planul Galactic , se schimba axa și apoi Draco devine Steaua Polul Nord și șarpele este văzut tot timpul în ceruri , mai degrabă decât înainte  Orion . Ophiuchus ,Serpele și cel de-al treisprezecelea semn din zodiac și dincolo de asta, Draco dragonul,  sunt noii pazitori ai pragurilor din cer, de la Orion la Ophiuchus și Draco . Inițierea în Marea Piramidă ne-a luat prin ușa lui Orion , uniunea contrariilor a avut loc . Oul cosmic vibreaza pe deplin cu forță de viață , de energie creatoare , trecand prin punctul de rascruce și în octavele mai inalte de lumina , la fel cum au făcut Mayasii la timpul lor , pentru a arăta calea pentru întreaga omenire , acum   


DRAGON si SERPENT 
Lumea Dragonilor și Șerpilor este reglementată de un lucru și acesta este legea lui  Unul. Totul este de la sursă și unul cu sursa , neseparat în nici un fel . Acesta este modul în care acestia dețin energia  aici pe Pământ și in Pământul interior , Calea Lactee și Univers . Stelele cu care ei rezonează cel mai mult cu sunt cele care se leagă de Pământ și sunt portaluri dimensionale catre lumea noastră . Ele sunt Orion , Andromeda , Arcturus , Sirius , Pleiade , Procyon , Southern Cross , Vega în Lyra , Altair , Corona Borealis și Ophiuchus , Draco și Altraea .

Tunelurile  și caile de trecere rezonează acum  mai mult pentru a călători prin intermediul lor și de a fi una cu înțelepciunea șarpelui în sine . Stelele se aliniaza acum prin vortexuri portal și deschid uși dimensionale care permit omenirii să acceseze aspecte profunde ale sinelui și a simti vidul și liniștea , pacea . Odată ce am simțit conexiunea nu mai putem lupta și a ne  fura unii pe alții , știm și suntem unicitatea . .
Lucrarile  cu Discuri Solare de aur , Gridul Solar și razele solare divine prin Sori sunt facute pentru  a trezi șarpele –coduri genetice în toată omenirea , care au fost in stare latenta pana in acest moment de schimbare a rasei rădăcină , ADN-ului , capacitatea de a calatorii și fuziona cu dimensiuni inalte de sine și să fiti în măsură a sari peste decalajul între lumi - să fiti o stea și un calator pamantean ...

Energia înțelepciune șarpe cheama la trezire  ADN-ul și Kundalini și chakrele, RA -Lumina din cel de-al doilea Soare ilumineaza mai puternic pe masura ce se  ancorează in mai multe vortexuri de pe Pământ și schimba campurile energetice, astfel încât cei care dețin energia sunt ajutati, de asemenea, (strămoșii, zeițe și zei antici), iar acum oamenii devin zei si zeite, complet co-creativi în iubire și unitate.
Cand Draco ajunge  pe ceruri zgura veche este aruncata de peste tot, creând căile de acces pentru  lumină, întuneric și vid.
Energiile se transforma,  lumea se reuneste și stelele se aliniaza, energiile dense devin lumină inalta, iar energia fricii devine chiar mai densa și infricosatoare și asa lumi sunt create in domeniul gandirii polarizate și apoi urmeaza o traiectorie noua pentru  a le descoperi propriile abilități unice și să le aducă înapoi în armonie cu polaritatile."   Multumiri pentru Laviras Intikana
Meditatie pentru asimilarea codurilor Dragon

Va rog sa va asezati confortabil, intr-un spatiu pe cat posibil de linistit, sa va relaxati si sa daruiti in jur iubire.  Daruiti iubire si primiti iubire…Daruiti o raza de iubire pana in centrul planetei si primiti in fiinta voastra o stare de bine care va cuprinde incetul cu incetul de la picioare spre cap, va linisteste si va armonizeaza, o energie ca o fantana arteziana care va inconjoara si va patrunde , va destinde si va relaxeaza, fiecare parte infinitezimala din fiinta.
Daruiti o raza de iubire pana in centrul Creatiei, in inima Mamei/Tatalui Dumnezeu si primiti raspunsul , concentrat prin Centrul Creatiei , ca o coloana larga de lumina si iubire christica , alb aurie , mai stralucitoare decat Soarele, care coboara asupra voastra, va cuprinde toata fiinta energetica si merge mai departe in centrul planetei.
Va aflati in coloana de iubire christica infinita si neconditionata din centrul Creatiei , asupra voastra , pana in centrul planetei Pamant.
Inspirati cu bucurie si incantare lumina si iubirea de deasupra capului si de sub picioare, prin canalul central de lumina al fiintei voastre (din crestet pana sub talpi) si  canalizati-o in zona pieptului, in suflet, in Scanteia Divina din voi. Si de aici expirati-o in intreaga voastra fiinta, in toate corpurile simultan, in toate celulele lor si in toate filamentele informationale de AND   Inspirati repetat, cu fiecare  inspir-expir deveniti mai luminosi, mai binecuvantati.
Binecuvantati ingerii Mamei Pamant si rugati-i sa va ajute pentru desavarsirea voastra, si rand pe rand primiti daruri de la ingerul pamantului, …de la ingerul apei,…de la ingerul aerului,…de la ingerul focului,…de la ingerul eterului,…de la ingerii sunetelor si ai luminii…multumiti-le cu toata iubirea si recunostiinta, si rugati-i sa va sustina pentru desavarsirea voastra…
Binecuvantati-va ingerii pazitori, Sinele Inalt, toti ghizii spirituali si ajutoarele voastre spirituale si rugati-i sa va ajute pentru desavarsirea voastra.
Binecuvantati toate ierarhiile spirituale pe lumina chistica, slujitorii celor 12 raze divine principale pe planeta Pamant si ai razelor fondatoare ale universului nostru si rugati-i sa va ajute pentru desavarsirea voastra., sa formeze cu totii in jurul vostru o sfera care sa cuprinda  spatiul vostru de  meditate, o sfera de meditatie incarcata cu toata iubirea lor, energiile lor, calitatile si capacitatile lor; simtiti in jur toate acestea, energii multicolre stralucitoare, valuri scanteieri, spirale, sunete divine, arome divine,…
Va reamitesc ca , in acest cocon de bucurie si incantare, sa va cereti inapoi dreptul vostru divin la perfectiune, sa cereti ierarhiilor spirituale si ajutoarelor voastre in iubire christica sa va recalibreze fiinta conform modelului uman perfect, cu centrul de comanda in inima, conform principiului ce este sus este si jos. La cererea voastra ei pot curata, elimina si readuce centrul de comanda si conexiunile lui in zona pieptului, acolo de unde puteti lucra la capacitatea voastra deplina; sustineti-aceasta actiune cu multa lumina alb aurie mai stralucitoare decat soarele si iubire christica pe toata zona de cap, pe coloana vertebrala; solicitati sa se integreze in centrul vostru de comanda din inima sacra cunoasterea si experientele voastre anterioare si reconectati constient in inima sacra, in Scanteia voastra divina , toate celulele si cele 12 filamente de ADN din zona centrala.
De curand, am trait cu totii momentul formarii inimii cosmice unificate a intregii omeniri si am primit energiile 12:12 care ne ajuta pentru reactivarea christului noastru interior , actualizarea Scanteii divine din noi, acolo unde suntem copii divini perfecti, in manifestare pe planeta Pamant.
Rechemati toate aceste energii ale bucuriei, inspirati-le cu putere in inima sacra, in Scanteia Divina din voi, impreuna cu energia solstitiului, energia care vine din Centrul Galactic, prin toti Sorii,  experimentand activari multidimensionale ale luminii voastre.  
Redeveniti Christi cosmici de Lumina, conectati constient in toate dimensiunile,  inimi deschise de iubire cosmica, in emisie permanenta. coloane de lumina si iubire christica conectate  in centrul Creatiei si centrul planetei Pamant,  Scanteia Divina din voi in  aliniere cu  Soarele interior al Pamantului, in Soare, Soarele Central, mai marele Soare Central si tot asa , pana in centrul Creatiei…
Sunteti copii divini perfecti in toate dimensiunile, conectati cu preaiubita Prezenta EU SUNT, perfect constienti in corp fizic ca EU SUNT RASA AVATAR CONSTIENT DE LUMINA.
Inspirati iubire si expirati iubire…Sunteti conectati cu intreaga Creatie divina. ..Inspirati iubire si expirati iubire….reconectati-va cu familia 144 a sufletului vostru, in toate dimensiunile, si cu familiile voastre stelare…
Pe data de 20 decembrie a fiecărui an , Eltanin cea mai strălucitoare stea din constelația Draco și capul dragonilor este in conjunctie cu Soarele, conjunct cu Centrul Galactic. Si ne influenteaza spiritele si vietile tuturor cu influzii de lumina, cu focul purificator al transformarii si regenerarii..
Astfel ajutati , intram in energiile depline din faza de maxim a solstitiului, anul acesta mai puternic, pentru activarea deplina a starii interioare de Christ in fiecare dintre noi, simultan cu desavarsirea corpurilor noastre de lumina multidimensionale prin reconectarea nivelurilor de AND si a genelor noastre nemuritoare, la nivelul maxim permis de legile cosmice, pentru fiecare dintre noi…
Pentru sustinerea maxima a lui Eltanin sa cerem a ajunge in constiinta in Soarele din Agartha, in cetatea in spirala de la Tircov,..
 Ne simtim inconjurati de energiile oferite noua in spatial spiralei pregatite pentru noi, inspiram lumina si iubirea infinita si neconditionata, energia purificatoare si transformarea, regenerarea fiintelor noastre este initiata...coduri de lumina, …vi se repovesteste cum a fost initiat acest lant carpatic , locuinte de suflet si leagan de iubire si sunteti salutati ca mesageri ai luminii…sunteti primiti la sarbatoarea luminii de la tarcov  si din toata zona carpatica…codurile energiei dragon patrund in suflet, inspirati-le in Scanteia divina din voi, lasati-le sa lucreze pentru realiniere, sa va daruiasca impulsul desavarsit , sa recalibreze energiile si sa le readuca in matca lor fireasca, intr-o lume interioara de pace si armonie, cu infinita putere si forta a iubirii, lasati-le sa va acorde incredere in voi insiva si ajutor sa va manifesati in deplinatatea fiintelor voastre infinit creatoare… ca si cocreatori ai Raiului pe planeta Pamant.
Energia dragon inspirata se aseaza in cristalele eterice deaasupra capului si sub picioare, si de aici difuzeaza in intreg corpul eteric… sunteti invesmantati ca intr-o mantie ; curata toate canalele energetice si patrunde peste tot unde e nevoie de purificare si ridicarea frecventei de rotatie a particulelor subataomice din fiinta voastra…. Inspirati-o constient in Scanteia Divina, este puternica si penetranta, puneti aici impulsul, dorinta si decizia/programul ca ea sa lucreze pentru desavarsirea fiintei voastre multidimensionale, perfect constiente in corp fizic si expirati-o cu toata paleta de subprograme aferenta oriunde in corpurile voastre…nu este nevoie sa le constientizati…cereti-le din Constiinta Universala cu care sunteti in comuniune, arhetipurile fiintei perfecte, si trimiteti-le cu toata convingerea voastra, cu program de instalare, actualizare, alimentare, activare permanent….lasati-le aici si lucrarea e initiata.…mentineti dorinta si credinta in puterea dragonului asociata cu a voastra.
Inspirati iubirea si energia dragon si activati toate structurile voastre energetice multidimensuionale, legaturile cu familia 144 a sufletului vostru si familiile stelare pe unde ati trecut…Amintiti-va cum sustine Saint Germain ca el are undeva un corp de dragon…poate asa aveti si voi…ganditi-va la el si cautati-l in voi…..daca va apare in fata , traiti bucuria reunirii, pentru ca sunteti voi intr-o forma mai inalta, bucurati-va….si asimilati tot ce va poate darui; memorati energia care ii apartine, mentineti  legatura - va poate ajuta oricand…. daruiti iubire….multumiti tuturor celor care v-au ajutat sa primiti aceste transmisii de lumina si daruri energetice…
Primiti codurile si energiile dragon , asimilati-le in Scanteia divina din voi si daruiti-le mai departe, ca un sprijin, ajutor, bucurie, binecuvantare…..binecuvantati cetatea Tircov, timiteti energia pe spirala cetatii si opriti-va in locurile spiralei de care sunteti atrasi – formati cu totii o mare spirala de fiinte  de lumina si iubire christica, perfect conectate prin coloana de lumina si iubire cu Centrul Creatiei si Soarele interior al Pamantului…. Primiti iubire si radiati iubire …..primiti si daruiti….ca o singura fiinta in spirala….cu o singura inima christica cosmica …..primiti si daruiti….primiti continuu / daruiti continuu…
Cand simtiti ca e deajuns , …..reveniti in constiinta corpurilor voastre fizice  si multumiti celor care v-au calauzit si primit in energia infinita a Soarelui din Agartha…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro