duminică, 30 decembrie 2012

Mesaj de la Dumnezeu

MESAJ DE LA YAHWEH (DUMNEZEU)

(27 dec.2012, 11pm,New York; channeler Kathryn May)

Nota de la HJ : Unul dintre lucrurile interesante menționate în mesajul de la Yahweh este faptul că entitățile aflate în dimensiuni inferioare, deci cu vibrații mai joase, și care încă operează la aceste niveluri, nu vor mai fi capabile să supraviețuiască mult timp de acum încolo, după ce Gaia a ascensionat. Probabil că ați aflat că mai mulți lideri mondiali, cu ”contribuții” serioase la menținerea planetei și a omenirii în dimensiunea a 3-a, sunt bolnavi, suferind de diverse maladii. Incidența îmbolnăvirilor în rândul acestora va crește simțitor în viitor, și, deși diagnosticele sunt unele cunoscute de medicină, cauza este una singură: aceste ființe au devenit incompatibile cu nivelul de purificare și vibrație care crește accelerat pe planetă. Mediul în care se simțeau ei bine se epuizează rapid, locul lui luându-l noile energii în care cei neevoluați, cei care nu și-au putut crește nivelul de vibrații nu vor putea supraviețui. Ei se vor hotărî (la nivel de suflet) să părăsească planeta, prin abandonarea corpului lor fizic.
Yahweh descrie succint câteva dintre calitățile emergente de schimbare, care sunt în prezent în plin proces de apariție. Pot adaugă și mențiunea că, în următorii ani, începând cu 2013, toată lumea se va confrunta cu realități decurgând din nivelul evolutiv la care a ajuns fiecare. Cei care se află ”mai în față” în procesul evolutiv cât și cei care se vor strădui sincer să recupereze rămânerile în urmă, vor fi sprijiniți, și vor avea parte de recompense generoase în plan spiritual. Efortul principal trebuie să fie făcut în anul care urmează.


" Yahweh: Multe vreau să vă comunic, copiii Mei. Timpul schimbării trece foarte repede. Schimbările vor fi rapide. Mulți dintre voi au perceput valurile energetice care vi s-au trimis pe planetă. Ele continuă să spele întregul Pământ și să lumineze totul în jurul vostru.

Unii dintre voi veți putea avea stări neobișnuite, percepții noi. Vă puteți confrunta cu apariții aparent ireale sau cu stări de insomnie.

Nu vă speriați, sunt manifestări normale care apar sub impactul noilor energii purificatoare, pe care trupurile voastre și trupul planetei le asimilează. Puternicele energii sunt trimise pentru a vă ajuta, a vă accelera evoluția și purificarea.

Partea care vă revine este cea legată de accepătare, de deschidere față de aceste energii pe care Eu vi le trimit.

Intrați în fluxul schimbărilor, nu vă cramponați de vechile energii, vechile atitudini. Energiile vor avea un impact profund asupra minții voastre, a sistemului vostru nervos. Aceste noi energii pe care vi le trimit au fost prevăzute în contractul vostru cu care ați venit în această viață. Nu vă temeți; totul se întâmplă în conformitate cu ceea ce a fost prevăzut între voi (Sinele vostru Înalt) și Mine.

Pe măsură ce energiile Luminii vor lua amploare, oamenii vor începe să se implice mai mult în acele activități spirituale care să-i ajute pe ei și pe cei din jurul lor, diminuând treptat influența pe care a avut-o, și încă o mai deține, la unii, egoul vostru uman.

Centrul vostru de comandă se va muta definitiv în inimă. Deși această schimbare pare, pentru unii, nesesizabilă sau insignifiantă, ea există și se amplifică cu fiecare zi care trece. Cei la care frecvența de vibrație este deja la nivelul celei de a 5-a dimensiuni, pot să nu resimtă schimbări importante de aliniere la noile energii. Ei se vor concentra mai mult pe atingerea unei stări de pace și împăcare, și se vor implica mai puțin în viața dinafara ființei lor, ei ”aprinzându-se” pentru cei care au nevoie de lumină, fără a face ceva anume.

Și așa este, dragii Mei, căci evoluția planetei Pământ continuă. Gaia însăși a ajuns la împlinirea visurilor sale de Ascensionare. Evoluția ei în cea de a cincea dimensiune este un obiectiv îndeplinit, anumite elemente ale ființei ei trecând dincolo de această dimensiune: a 7-a, sau chiar mai sus. Cum se întâmplă aceasta este dificil de exprimat în limbajul oamenilor planetei voastre, care are multe limitări, din cauza încă existenței noțiunilor de timp și spațiu liniare.

Ceea ce vă pot spune Eu este că voi v-ați ridicat cu planeta voastră în dimensiunea imediat superioară și că, în aceste circumstanțe, se va produce o accelerare a purificărilor încă neefectuate, ceea ce va afecta serios ființele umane, mai ales cele care mai au încărcătură energetică de joasă vibrație.

Cu trecerea în această dimensiune, nu înseamnă că v-ați terminat treaba pe care era necesar să o efectuați: multe sunt de finisat, de înlocuit, de rejectat. Corpurile voastre vor suferi multe modificări pentru a deveni perfect compatibile cu această dimensiune în care ați intrat. Este, dacă vreți, o cursă contra cronometru, dat fiind faptul că aceia care vor rămîne la nivelul actual nesatisfăcător, vor fi percepuți de noua dimensiune ca un corp străin care va fi rejectat. Cei care vor lucra corect pe linia creșterii nivelului lor vibrațional, vor fi acceptați și asimilați de noua dimensiune. [Nota : În unele comunicări se face precizarea că perioada de asimilare în noua dimensiune se va încheia pe 21 sept.2013. Aceasta mi se pare că are o semnificație aparte, deoarece intervalul de 9 luni (adică între 21 dec.2012 și 21 sept.2013) corespunde cu perioada proprie ființei umane de la procreare până la naștere. Va fi o ”naștere” deoarece putem spune că Vechiul Om, cu structură celulară de carbon , se va transforma în Noul Om, cu structură moleculară de cristal și ADN-ul cu mai multe spirale, probabil, max.12 ].
Deci, vedeți, pentru voi, drumul este deschis și plin de oportunități, pe care ar fi păcat să le ratați.
Dragilor, acțiunile și gândurile pe care le creați acum vor determina, într-un mod mult mai direct și puternic, ce se va întâmpla în zilele următoare.
Cei care vor privi cu teamă zilele ce vor urma, vor avea parte de evenimente pe măsura fricilor care-i domină.
Cei care sunt luminoși și privesc cu încredere ziua de mâine, vor beneficia de o viață din ce în ce mai plină de satisfacții și împliniri.


Revendicați-vă locul și puterile pe care Eu vi le-am acordat încă de la crearea voastră!

Majoritatea dintre voi spun că pe 21 dec. nu s-a întâmplat nimic. Eu vă spun că planeta voastră și voi v-ați ridicat în dimensiunea a 4-a. (urmând ca omenirea sa aiba posibilitate de acces după 21 sept. 2013 în 5D).

Lucrurile vor evolua acum mai repede deoarece Legea Atracției va lucra cu mai mare eficiență. Cei care se vor simți în continare nemulțumiți, dezamăgiți, neîncrezători în viitorul lor luminos, vor putea pierde oportunitatea de a accede în 5D.

V-ați eliberat de greutatea realității dimensiunii a 3-a treilea, vă aflați în afara ei, sunteți în 4D, dar abia ați intrat, mulți ați venit cu unele poveri ale dualității, deși ar fi trebuit să le părăsiți. Alții, nu mai aveți bagaje dar sunteți încă neîncrezători că le-ați lăsat în urmă.

Lucrurile vor deveni mai ușoare de acum înainte, pe măsură ce relațiile de compasiune, înțelegere și iubire se vor stabili între ființele umane, între ele și planetă, între ele și civilizațăiile universului, care mereu au avut grijă de voi, mereu v-au ocrotit, iar în ultimii zeci de ani, v-au fost foarte aproape.

Așa cum am mai spus, Legea Atracției va lucra puternic în viitor, învingînd toate reținerile, toată opoziția, toată izolarea.

Eu, Dumnezeul vostru, vă recunosc meritele, recunosc eforturile pe care le-ați depus pentru a ascensiona cât mai mulți împreună cu planeta voastră. Ați lucrat eroic pentru a face posibilă această Ascensiune, și aceste eforturi au fost obsevate de toate civilizațiile avansate ale Universului, căci și Universul a avut de câștigat din această Înalțare.

Un al doilea efect al Ascensiunii voastre este faptul că ființele întunecate, ale căror vieți au fost dedicate actelor de îmbogățire materială pe seama acțiunilor lor necinstite, a exploatării altora și a minciunii, vor fi repede anihilate. Se vor salva doar aceia care se vor trezi repede și vor renunța la tot ceea ce au acumulat pe nemerit.

În marea lor majoritate, vor pleca deoarece noile energii, care vor deveni majoritare în mediul ambiant, vor fi de nesuportat pentru ei.
Efectul va fi ca și cum sângele lor ar fi otrăvit.


Urmarea va fi că mortalitatea în rândul acestora va crește exponențial, în perioada următoare. Niciun ajutor medical nu-i va putea salva, căci, pentru ei, energia Luminii Divine va fi o adevărată otravă.

Aerul pe care-l respirați va fi din ce în ce mai bogat în energiile Iubirii și Luminii.. Fiecare nouă zi care vine va fi pentru voi un nou și minunat început.

Respirați dragilor, Lumina, respirați IUBIREA!


Voi reveni în curând cu noi detalieri ale procesului Ascensionării prin care AȚI TRECUT.
Sunt Domnul vostru, SUNT TOT CEEA CE ESTE."

foto Kathryn :

SURSA: http://www.thehealersjournal.com


Oamenilor cu bucurie, va doresc "Sa va dea Dumnezeu bucuria de a trai dupa sufletul vostru !", "La Multi Ani fericiti !"Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro