luni, 30 aprilie 2012

Istoria si societatea atlanta

Continuam seriile despre Atlantida :
"Cu cateva zile inainte, Ral imi comunicase faptul ca societatea atlanta era impartita in patru mari clase sau caste: casta preotilor-maestri, casta invatatorilor si a oamenilor de stiinta, casta artistilor si casta lucratorilor-specialisti. Eram foarte curios sa aflu mai multe amanunte despre societatea atlanta si in special despre aceste caste. Ral mi-a comunicat:
- Societatea atlanta avea deja la inceputul perioadei de varf, deci acum 90.000 de ani, peste 100.000 de ani de civilizatie in fata.
- Intr-una din primele transmisii, Zamolxe mi-a spus ca s-a intrupat de mai multe ori in Atlantida, incepand cu 200.000 de ani in urma.
- Intr-adevar, atlantii aveau date despre primele forme de civilizatie inca de acum aproximativ 200.000 de ani. Mai multe zeci de mii de ani, civilizatia atlanta a stagnat la stadiul de civilizatie pre-industriala, alternandu-se mai multe forme de guvernamant, de la democratia de tip grec si roman, pana la cele mai crunte dictaturi.
- Adica un fel de ev mediu? De ce a durat atat de mult?
- Da, un fel de ev mediu. Nu a fost o perioada chiar lunga. Tu socotesti prin prisma evolutiei actualei voastre istorii, din aceasta cauza crezi ca a durat mult. Voi aveati deja, la nivelul inconstientului colectiv, vibratia multor experiente atlante. Vi s-a oprit insa accesul la informatia aferenta vibratiei caci a fost vorba de incheierea unui ciclu evolutiv si inceperea altuia. Ciclul evolutiv atlant s-a incheiat mai devreme decat trebuia, dintr-o cauza obiectiva.
.............- Presupun ca la un moment dat s-a produs si la ei revolutia industriala.
- Da, acest lucru a venit in cele din urma si tiparul a fost asemanator cu al vostru, adica la inceput se foloseau combustibili fosili, apoi s-au folosit fortele naturale, adica forta apelor, a vantului, a soarelui si ulterior au descoperit si folosit fortele nucleare. La un moment dat, pleiadienii au intervenit si au impulsionat folosirea campurilor energetice.
- Care a fost motivatia interventiei lor?
- La acea vreme, societatea atlanta nu atinsese convergenta planetara. Existau multe state independente si societatea era destul de asemanatoare cu cea existenta in momentul de fata la voi. Pleiadienii au observat ca tendintele spre o mare conflagratie, intre ramura atlanta si cea lemuriana erau iminente, si au incercat sa o evite pe cat posibil.
- Cum era impartit pamantul in acele vremuri?
- Pamantul era altfel structurat din punct de vedere demografic. Arhipelagul Atlantidei si zona Lemuriei aveau fiecare cate o retea energetica speciala. Ele mentineau in stransa legatura energetica zonala cu energia colectiva precum si cu inconstientul colectiv al celor doua ramuri. Aceasta retea energetica speciala este cea care determina sa te stabilesti intr-un anumit loc deoarece iti ofera un sprijin energetic subtil foarte consistent. Din aceasta cauza, cei mai evoluati dintre atlanti si lemurieni preferau sa ramana in zonele retelelor lor energetice. In decursul zecilor de mii de ani, atlantii erau stabiliti in zona dintre Europa si Americi, iar lemurienii in zona unde acum este vastul ocean Pacific.
- Cum au facut pleiadienii contactul?
- Au inscenat o „greseala”. Au facut in asa fel incat sa para ca se prabuseste o nava pe Pamant. O nava impresionanta fusese suspendata sub un anumit unghi la o oarecare distanta de Pamant si toate datele pareau sa indice ca nava avea mari probleme. Pleiadienii s-au prezentat autoritatilor si au spus ca in cateva zile vor remedia problema si vor parasi planeta. In acest timp se urmarea foarte atent valul emotional generat de intamplare. Dupa ce au „remediat” problema, si-au cerut scuze pentru eventualul deranj iscat si apoi au plecat, lasandu-i perplecsi atat pe atlanti cat si pe lemurieni.
- Au plecat pur si simplu? Autoritatile ce au zis? Ce cauta nava in zona planetei? Nu au incercat o interventie?
- Nava „avariata” si cele care o asistau erau mult prea impresionante pentru a da macar o astfel de idee autoritatilor. Acestea erau mai mult preocupate de socul emotional al populatiei. Nici ei nu credeau in existenta altor civilizatii extraterestre. Pleiadienii nu au vrut sa inceapa initierea unui dialog intre ei si autoritati ci s-au rezumat numai la a-i anunta despre „interventie”. Doar atat. Pentru prima oara, atlantii si lemurienii se vedeau pusi in fata unui „pericol” extern. Acest lucru a accelerat convergenta planetara.
- Ce s-a intamplat in continuare? Daca la noi s-ar intampla asa ceva, cred ca s-ar zgudui din temelii toata societatea.
- Asta se si urmarea. La cateva saptamani, o alta civilizatie avansata s-a prezentat atat populatiei cat si autoritatilor. Acestia si-au anuntat dorinta de-a extrage un masiv dispozitiv energetic cuprins de un cristal toroidal, dintr-o anumita zona din actuala America de Sud. Aici era o regiune „tampon” intre lemurieni si atlanti. Acestea au asistat la operatiune si au constatat cu stupefactie cum un urias cristal toroidal de mai multe sute de metri a fost extras din interiorul Pamantului de la o foarte mare adancime. Acestia au initiat si un contact direct cu societatile celor doua civilizatii pamantene. Le spusese ca interventia pleiadiana folosise campuri energetice foarte puternice si le „deranjase” dispozitivul energetic „plantat” de ei cu multe milioane de ani in urma. Prin urmare era necesar sa il extraga.
- Si aceasta a fost tot o „regie”?
- Partial. Deja societatea fierbea din pricina primului contact. Autoritatile si oamenii cereau disperati amanunte. Teama incepuse sa puna stapanire peste tot. Aceste tehnologii nemaivazute, milioanele de ani pe care noii extraterestrii le vehiculau, creasera curente de panica intre atlanti si lemurieni. Dintr-o data, „singura mareata civilizatie cosmica”, dupa cum se credeau pamantenii acelor vremuri, acum se vedeau minusculi, asemenea unor maimute speriate. Extraterestrii au dat atunci primele comunicate. Si-au cerut si ei scuze pentru deranj si le-au spus ca asteapta ca in cateva sute de ani, planeta sa intre in marea familie a civilizatiilor galactice.
- De ce cateva sute de ani?
- Aceeasi intrebare era pe buzele tuturor. Raspunsul a fost simplu. Li s-a spus ca alte civilizatii au intrat dupa mult mai mult timp in confederatiile galactice, fata de echivalenta societatii lor, si ca sute de ani nu inseamna o perioada lunga. Inca nu erau pregatiti. Era nevoie de convergenta planetara. Prea multe amanunte n-au dat. Si nici nu era nevoie. Au plecat si ei foarte repede. Pentru a-i mai retine, autoritatile au vrut sa le ofere acces nelimitat la unele resurse. Nu au fost interesati nici de resursele planetei nici sa ramana mai mult. Socul generat de interventiile celor doua civilizatii a schimbat enorm societatile atlante si lemuriene. Unii preoti din ambele curente au reusit ulterior sa realizeze contacte subtile cu aceste civilizatii.
- I-au parasit pur si simplu?
- Da. Li s-a spus ca se vor intoarce atunci cand generatiile viitoare vor fi pregatite. Cei mai multi au inteles ca nu sunt suficienti de maturi pentru a fi cooptati in randul confederatiilor galactice, dar li s-a spus clar ca nu trebuie sa se considere parasiti, caci acelasi Creator il avem cu totii si voia Sa este unitatea tuturor civilizatiilor. In scurt timp, teama generala a fost inlocuita cu stupoarea. Faptul ca acum se vedeau respinsi de alte civilizatii i-a mobilizat intr-o si mai mare masura. In timpul interventiilor celor doua civilizatii, au „scapat” anumite elemente de tehnologie. Acestea erau cristale care prezentau fluxuri energetice nenaturale. Cand autoritatile stiintifice au analizat componentele, au descoperit pas cu pas tehnologiile manevrarii campurilor energetice.
- Toata aceasta tevatura pentru...
- S-a evitat declansarea conflictului dintre lemurieni si atlanti, ba chiar s-a realizat o puternica uniune intre ei; s-au initiat o serie de programe legate de convergenta planetara; s-a strivit uriasul orgoliu atlant, s-au dezvoltat noi tehnologii, dar cel mai mare castig a fost realizarea primului pas spre convergenta planetara. Incepusera sa dispara rapid conceptele legate de forma si dualitate. In scurt timp, tarile se unisera si exista o singura natiune, cea planetara. Nu mai gandeau la timpul prezent ci vedeau lucrurile din perspectiva multidimensionala. Sistemele antice de credinta au fost puternic zdruncinate si curatate de dogme si blocaje ideatice, si s-a reusit eliminarea conceptelor de zeitate. Din ce in ce mai multi vedeau lumina din fiinta lor, care era Una in toti si toate.
- Pana la urma i-au primit, presupun.
- Nu s-a ajuns pana acolo. Dupa nici doua sute de ani, atlantii si lemurienii ajunsesera la un nivel destul de ridicat din punct de vedere tehnologic. Erau cu vreo doua-trei sute de ani in avans de ceea ce sunteti voi acum. Aveau deja primele baze pe Luna, Mercur si Marte. Calatoreau in sistemul solar cu viteze apropiate de jumatatea vitezei luminii. Nu ajunsesera inca sa descopere „salturile” intre campurile stelare, deci nu puteau initia contacte cu alte civilizatii. Eradicasera bolile, saracia era o amintire.
- O lume de vis. Unde era problema?
- Problema era cu motivatia unora si lacomia altora. Atlantii nici nu mai erau interesati de cooptarea in randul confederatiilor galactice. Micile contacte cu alte civilizatii erau tratate superficial. Simtisera gustul puterii. Adevarata putere nu mai era data de cei care controlau industriile si bogatiile mobile si imobile. Se atinsese pragul critic si erau indeplinite aproape toate conditiile realizarii saltului de constiinta pentru civilizatia lor. Eradicarea bolilor si a saraciei, cresterea campurilor energetice, depasirea viziunilor inguste, si multe altele conexe acestora, au determinat prabusirea unor mari industrii, iar fluxurile financiare aferente au creat un mare impas. Nu s-a reusit gestionarea eficienta a situatiei. Unii dintre atlantii setosi de putere au considerat ca este cazul sa se refaca vechile sisteme de motivatie. Aceasta presupunea revenirea la boala, saracie, ego.
- Imi seamana cu situatia de acum.
- Diferentele dintre ce a fost atunci si ce este acum, sunt foarte mari. Atunci nu s-a reusit trecerea de blocajul mental. Evident ca au aparut tabere. Atat la lemurieni cat si la atlanti. Atlantii au fost totusi mult mai atasati de ego decat lemurienii. Aparusera semne serioase ale declansarii unui conflict intern de proportii.
In cele din urma s-a intamplat. A fost razboiul nimanui si al tuturor! Nu a fost intre state, ci mai mult intre zone de interes. Primele conflicte au aparut in micile colonii de pe Luna si Marte. Acolo functionau cateva baze ale unor companii de cercetare ale energiilor neconventionale si al companiilor de turism aferente marilor societati industriale de pe Pamant. Ulterior au inceput luptele si pe Pamant. Nu are rost sa-ti spun despre aceste lucruri. Despre cauzele, motivatiile si cursul acestui razboi se pot scrie mii de volume.
- Zamolxe mi-a spus ceva despre acest lucru. S-au folosit chiar si arme termonucleare.
- Nu acestea au fost cele mai oribile, armele elementale au fost cele mai distrugatoare. Oribile au fost si armele care atacau campurile energetice si mentale. Unele grupari au construit si folosit chiar si arme biologice. Toate acestea erau deservite de catre unitati automate de lupta.
- Cum s-a terminat?
- Nebunia razboiului a fost atat de mare incat toate partile implicate cautau cu disperare o cale de-a se sfarsi.
- De ce n-au incetat lupta, pur si simplu?
- Deja nu se mai respectau vechile tabere. Se formasera altele noi, obscure. Nimeni nu stia cu cine se lupta. Situatia ajunsese disperata cu adevarat.
- Mi-e greu sa cred ca este posibil asa ceva.
- La acea vreme, existau mult mai multe unitati automate decat oameni. Un fel de roboti. Acestea puteau fi programate pentru diverse misiuni. Erau extrem de complexe si aveau misiuni variate. Era foarte greu sa lupti cu ele. Se adaptau si chiar se multiplicau.
- Deja imi pare un scenariu de film. Mi-a venit in minte un film american, cu tot felul de roboti care erau programati sa lupte cu oamenii. Acolo am vazut ceva asemanator. Sa nu-mi spui ca mai calatoreau si in timp.
- Iti inteleg nedumerirea si ironia. Stiu ca mereu te intrebi cum a fost posibil ca o astfel de civilizatie sa nu lase urme. Te vei lamuri de ce. Referitor la unitatile automate, acestea nu calatoreau in timp. Erau unitati care aveau un sistem central foarte sofisticat. Acesta era format din structura energetica subtila a unor organisme nevertebrate care anterior fusesera modificate genetic sa perceapa anumite campuri subtile, in special campuri specifice organismului uman, si apoi sa reactioneze negativ, violent. Matricea energetica a sistemului nervos al organismului biologic, era preluata si modulata-programata intr-o serie de retele cristaline, constituind structura centrala a unitatii automate de lupta. Alte cristale specializate ofereau energiile specifice de lucru. Intreg acest ansamblu era deservit de materiale sintetice usoare dar foarte dure.
- Cum se prelua matricea energetica? Imi suna cam ciudat.
- Se realiza o forma de magnetizare a sistemului nervos central, creandu-se o dublura energetica, iar apoi dublura era inserata in structurile retelelor cristaline. Anterior, retelele erau prelucrate prezentand numeroase „trasee” de camp energetic. Ulterior, se puteau face modificari in circuitele cristaline. Sistemul era destul de sofisticat dar era mult mai performant decat sistemele programabile din ziua de azi.
- Adica softul era luat direct din natura. Pare interesant, dar asa ceva puteau construi doar taberele foarte puternice si foarte dotate tehnic. Acestea nu se cunosteau?
- Societatea atinsese un nivel de dezvoltare foarte mare. Putini lucrau efectiv in aceste centre de productie. Ele actionau indeosebi in regim automat. Populatia acelor vremuri era preocupata mai mult de autodezvoltare, arta, turism, explorari diverse etc. Dar din pacate nu au reusit sa mearga mai departe, sa „stabilizeze” noile preocupari. Inca predomina ego-ul, formele, dualitatea. Industriile diverse ocupau sub doua procente dintre activitatile curente dar erau atat de eficiente incat se puteau proiecta si construi mai multe tipuri de unitati automate intr-o singura zi, doar de catre o singura subunitate de productie. Computerele lor foloseau structuri moleculare si diverse matrice energetice extrem de complexe, care se atasau de structurile retelelor moleculare ale cristalelor. Matricele erau formate din structurile sistemelor nervoase ale unor organisme fizice, fiind mult mai performante decat sistemele de calcul folosite de voi in momentul de fata.
- In fine, am inteles ca s-a pierdut controlul asupra acestor unitati automate. Cum s-a terminat pana la urma razboiul?
- Au cerut insistent ajutorul altor civilizatii. Ororile atinsesera cote greu de imaginat. Populatia fusese decimata. Preotii au initiat contactele. Pleiadienii, care stiau de schimbarile dramatice de pe planeta, au raspuns prompt, dar au conditionat ajutorul. Trebuiau schimbate anumite structuri in societate, iar preotii urmau sa constituie casta principala, gestionand atat dezvoltarea psiho-spirituala cat si dinamica de ansamblu a societatii. Evident ca au acceptat.
- Cum au dezactivat unitatile?
- S-a lucrat cu un camp 4D care a neutralizat structura de comanda a unitatilor. Lucrurile sunt mult mai complexe decat poti intelege. In scurt timp, pleiadienii au anihilat toate unitatile automate de lupta. S-a reinstaurat pacea in cele din urma. Iti percep neincrederea in toate acestea dar te inteleg.
- Nu neg ceea ce-mi spui, pentru ca nu pot face acest lucru. Nu am argumente.
- Este un mod de a-mi cere mie argumente sau dovezi pentru ceea ce-ti spun?
- Sincer Ral, acum incerci sa ne dai avertismente despre un posibil viitor al nostru? Sunt unii care ar putea crede acest lucru.
- Cei care cred ca asemenea lucruri sunt posibile, au trait acele vremuri. Chiar si scenariile filmelor care au ca subiect aceste aspecte, sunt accesari ale vibratiilor din subconstientul lor.
- Nu am niciun fel de perceptie legat de acest conflict.
- Nu erai intrupat in acei ani.
- Ce s-a intamplat ulterior?
- Karma era destul de grea caci au fost afectate nu numai civilizatiile lemuriene si atlante, dar si cele mai putin dezvoltate din punct de vedere mental si vibrational. Planeta era impartita intre doua civilizatii. Una era mult mai dezvoltata din punct de vedere mental si spiritual, fiind formata din populatiile Atlantidei si Lemuriei, iar cealalta era formata din populatiile vechiului continent Asia, Africa si Americi. Acestea erau la un nivel oarecum primitiv. Geografia celor trei continente era alta decat cea de azi. Razboiul i-a afectat si pe ei. Karma presupunea preluarea unei parti din responsabilitatea evolutiilor acestor populatii.
- Cum era impartita societatea inainte de marele razboi si cum s-a structurat dupa?
- Majoritatea statelor independente de dinainte de marele conflict aveau o structura duala de conducere. Pe de-o parte exista o democratie asemanatoare cu a voastra, care alterna, in functie de alegeri, la diferite perioade de timp, iar cealalta structura era formata din oamenii de stiinta din toate domeniile. Orice proiect global, orice act legislativ trebuiau sa fie ratificate de ambele structuri. Acum, in societatea voastra, oamenii de stiinta sunt doar consultati cu privire la unele aspecte, dar nu au putere de decizie.
- Spuneai inainte ca se eliminasera bolile si saracia. Cum au facut asta? Faptul ca una din structurile de conducere ale societatii era formata din comunitatea oamenilor de stiinta, a fost de importanta majora?
- A fost, dar intr-o mai mica masura. Se dezvoltasera intr-un ritm foarte rapid ramurile industriale, iar unitatile automate de productie asigurau tot ceea ce era de stricta necesitate. Toti aveau cele necesare traiului prin lege, inclusiv consumul de apa si energie era gratuit. Alimentele erau mai multe decat era necesar. Oamenii aveau acces chiar si la alte resurse materiale in mod gratuit. Trebuia doar sa justifici folosirea lor.
- Deci secretul este exploatarea stiintifica a resurselor? Imi pare o lume ideala.
- Nu asta a fost problema, ci faptul ca inca domina ego-ul si dualitatea. Foarte multi ajunsesera sa nu mai stie ce sa faca cu bogatia, cu libertatea si cu timpul liber. Doar o parte a societatii s-a aplecat catre autocunoastere, autodezvoltare, arta, explorari ale constientului, sau alte aspecte spirituale, si doar foarte putini au dorit sa se implice in evolutia populatiilor semidezvoltate din celelalte zone geografice.
- O sa ajungem si noi in aceeasi situatie?
- Da, dar situatia voastra este diferita.
- Cum au rezolvat atlantii problema financiara a asigurarii acestor resurse?
- Redistribuindu-le si gestionandu-le corect. O mare parte din resursele destinate sistemului medical si al gruparilor armate nationale au fost folosite in acest scop. Societatile devenisera atat de dezvoltate incat era exclus razboiul direct; in acest caz s-ar fi anihilat reciproc. Automatizarea unitatilor de productie a facut restul.
- Seamana cu situatia noastra.
- Se poate face o asemanare desi sunteti cu mult inaintea acelei societati. Totusi, in urmatoarele decenii veti avea parte de foarte mari schimbari si veti avea si resursele necesare pentru eradicarea saraciei.
- Zamolxe mi-a spus ca extinderea campurilor personale va determina o incompatibilitate energetica intre alimentele produse in alta zona geografica, iar acest lucru va determina importante schimbari in industriile zonale. Mi-a mai spus ca majoritatea companiilor farmaceutice vor ajunge falimentare, iar sistemul medical actual va mai functiona doar la o treime din capacitate.
- Acum se produce si la voi un salt de constiinta.
Este doar la inceput acest proces. El este determinat de o serie de activari ale retelelor energetice ale Pamantului.


Acestea determina cresterea campurilor energetice personale. In acelasi timp cu cresterea campurilor vor disparea majoritatea bolilor, iar odata cu ele si resursele uriasului sistem format din spitale-companii farmaceutice-alimente degradate-companii de asigurari de sanatate-industrii de prelucrare-retele de desfacere. Se vor debloca resurse foarte mari. Pe de alta parte, cresterea campurilor presupune si cresterea vibratiilor, iar acest lucru inseamna un mult mai rapid raspuns din exterior.
- Acel feed-back de care se tot vorbeste?
- Exact. Procesele de materializare se vor amplifica foarte mult. Acesta este unul dintre cele mai mari castiguri pe care le veti avea. Nimeni nu va mai pleca cu o karma noua. Toate se vor plati in aceeasi viata. Karma se va intoarce in foarte scurt timp si toata lumea va constientiza acest lucru. Aceasta va aduce schimbari uriase de constiinta. Orice violenta, orice inselaciune, orice faradelege, fie ca este evidenta, fie ca este subtila, se va intoarce in foarte scurt timp la sursa. Acest lucru va duce la eliminarea majoritatii armatelor lumii si la relocarea resurselor.
- Daca e asa cum spuneti voi, atunci ar fi chiar mult mai multe resurse decat am avea nevoie. Ar fi greu chiar sa le gestionam. Cand Zamolxe mi-a spus de imensul angrenaj al cuplului alimentatie denaturata – boli diverse, nu mi-am dat seama pe moment ce resurse implica. Apoi am realizat ca este vorba de zeci de milioane de oameni si mii de miliarde de dolari. Daca mai punem la socoteala si prabusirea armatelor, prin disparitia rolului lor, s-ar gasi alte resurse uriase, plus industriile aferente. Probabil alte cateva zeci de milioane de oameni si mii de miliarde de dolari. Plus prabusirea unor mari concerne multinationale.
- La fel s-a intamplat si in vremea respectiva cu atlantii si lemurienii. Schimbarile in societate au fost uriase. In curand se va intampla si la voi.
- Si daca nu va fi asa?
- Ba va fi! Deja sunt primele semne.
- Daca noi nu dorim aceste schimbari? Poate ca omenirea, per ansamblu, nu doreste aceste schimbari. Daca nu trecem peste pragul critic, asemenea atlantilor, ne putem confrunta si noi cu o conflagratie.
- Majoritatea dintre voi ati stiut cu ce va veti confrunta. Ati stiut-o cu mult inainte de a va intrupa. Ca la orice schimbare, exista o reactie negativa. Veti trece peste ea. Unii vor trece in aceasta viata, altii in urmatoarea. Doar atunci vor fi pregatiti. Voi, ca si civilizatie, veti trece peste pragul critic caci s-a pregatit o mare infuzie de spirite superioare. Atlantii nu au avut parte de asa ceva.
- Spuneai ca atlantii au fost de acord cu pleiadienii, ca in schimbul ajutorului sa accepte schimbarea in structura societatii. Cum s-a facut schimbarea, tranzitia?
- Atunci era foarte usor de facut schimbarea. In timpul razboiului, structurile de conducere si comanda au fost practic anihilate. Dupa o alta perioada, nimeni nu stia cine conduce societatea si nici cine controleaza ostilitatile. Armele energetice detectau orice forma de comunicatie si apoi intreaga zona era lovita crunt. Haosul general domnea. Prin urmare, dupa interventia pleiadienilor, nimeni nu s-a opus schimbarilor din societatea atlanta. Ba dimpotriva, majoritatea supravietuitorilor erau de acord cu propunerea pleiadiana.
- Care au fost schimbarile cele mai mari din societatea atlanta si lemuriana in perioada de dupa razboi?
- Pleiadienii au decis sa ofere o asistenta limitata in procesul de tranzitie de la o societatea bazata pe ego si dualitate la una bazata pe unitate. Aici a fost marea problema a atlantilor. Inainte nu s-a reusit tranzitia. In rest nu au fost foarte mari schimbari. Legislatia a fost putin imbunatatita, iar anumite tehnologii s-au interzis. Schimbarile veritabile nu vin din exterior, ci din interior.
- Zamolxe mi-a spus ca marii preoti-maestri au descoperit ca Pamantul fusese afectat de doua curente informationale multidimensionale care nu aveau legatura cu planeta.
- Ti-a mai spus si faptul ca acest lucru nu i-ar fi absolvit de vina pe atlanti.
- Intr-adevar, asa mi-a spus. Totusi, chiar si asa, s-ar fi cuvenit sa fi fost macar ajutati de alte civilizatii. Macar informational. Pleiadienii ar fi trebuit sa fi fost mai insistenti inainte de conflict.
- S-au facut cunoscuti. Nu direct, ci prin intermediul unor maestrii-preoti.
..............Cumva, m-am revazut in acele vremuri. Cred ca am fost intrupat la scurta vreme dupa conflict si ne zbateam cu totii sa refacem societatea. Zamolxe a intervenit.
- Dragul meu, te vei lamuri curand de ce nu s-a putut interveni. Ai fost unul dintre preotii care au descoperit implicarea influentelor celor doua curente informationale galactice la declansarea razboiului. Ulterior ati mai descoperit si faptul ca in structura retelelor energetice rezonante din zona Atlantidei si Lemuriei s-a intervenit in mai multe feluri.
- Cum adica?
- S-a intamplat la nicio suta de ani de la sfarsitul razboiului. Casta preotilor reusise sa avanseze foarte mult in stiintele energeticii subtile. S-au facut si observatii asupra curentilor subtili care strabat planeta. Pana la urma s-a realizat o harta a retelei energeticii subtile. In momentul cand ati incercat sa modificati parametrii vectoriali ai unei portiuni din retea, ati constatat ca o alta structura subtila intervine dintr-un spatiu dimensional superior si o reaseaza la loc. La inceput nu ati stiut ce se intampla, credeati ca este un fenomen natural lasat de Creator, dar ati descoperit intre timp ca acest lucru nu se intampla si pe alte planete locuite.
- Adica se manipulase reteaua energetica?
- Concluzia unor preoti a fost ca intreaga civilizatie fusese manipulata de catre forte nestiute. Unii dintre preoti au cautat sa accesese memoria subtila akashica a planetei si au observat ca aceste schimbari in structurile energetice planetare s-au facut in urma cu aproximativ cinci milioane de ani.
- Atunci spuneai ca a avut loc desprinderea unor unitati de constiinta din sfera divina.
- Exact. Structura energetica subtila a mai multor planete a fost modificata pentru a putea sustine mai multe tipuri de civilizatii inteligente. Modificarea avea ca scop accelerarea evolutiilor pe zona mentala si cauzala.
- Preotii atlanti cum au reactionat la cele aflate?
- A fost si o mica revolta in casta preotilor, referitor la aceste descoperiri. Unii au considerat ca este Vointa Divina la mijloc, altii ca este vorba de manipularea unor rase evoluate. Tu ai facut parte dintre cei care s-au retras ulterior din societate, fiind revoltat de cele ce s-au descoperit. Totusi informatia a fost cunoscuta la inceput doar de o mica parte a castei preotilor. Aceste informatii nu pot suplini ororile unui razboi cumplit. Situatia creata a adus un val de simpatie, inclusiv din partea unor pleiadieni.
- M-am retras ca un pustnic? Simt ceva de genul acesta.
- O perioada te-ai retras, asemenea unui pustnic, intr-o zona izolata. Ulterior a aparut ideea modificarii unor structuri din matricea energo-informationala umana. S-a urmarit „defazarea” fata de cele doua curente informationale multidimensionale. Pentru ca pleiadienii si alte civilizatii v-au refuzat ajutorul in acest sens, ati hotarat sa mergeti singuri inainte. Intre timp, informatia aceasta a scapat si in celelalte caste. Pana la urma aproape toti au fost de acord cu experientele genetice si implicarea regnului elemental.
- Am un sentiment de raceala. Dar o altfel de raceala...
- Descoperirile v-au zdruncinat serios sistemele de credinta. Unii va simteati asemenea unor animale dintr-un laborator de cercetare. Faptul ca unele civilizatii avansate evitau contactele cu voi, v-a amplificat aceasta stare. O alta problema era faptul ca nu puteati avea acces la dimensiunile superioare in care se faceau reglajele vectorilor cauzali de dinaintea intruparii. Aceste dimeniuni erau plasate in spatii subtile ale caror frecvente vibrationale erau in afara spectrelor voastre de perceptie 3D sau 4D.
Vremurile acelea sunt demult apuse.
- Totusi, asa ceva era greu de trecut cu vederea. Apropo, tu nu erai intrupat in acele vremuri? Spuneai ca ai avut mai multe intrupari in Atlantida.
- Am fost intrupat. Ne-am intalnit si chiar am colaborat de mai multe ori.
- Dupa intrupare stiai de ce nu s-a intervenit din afara?
- Da, stiam. S-a intervenit o data, dar daca anumite tendinte nu sunt eliminate atunci trebuiesc lasate sa se manifeste. Amanarea continua nu este o solutie.
- Daca nu interveneau cele doua curente informationale, se mai ajungea la conflict?
- Posibil. Erau mari sanse. Iti voi da mai multe amanunte dupa cateva saptamani. Va trebui sa facem o alta regresie. Dupa aceea vei intelege mai bine.
- Care a fost rolul tau in acea perioada?
- Dezvoltarea constiintei multidimensionale, dar am avut si misiunea de-a realiza depasirea barierelor organismului fizic. Acest lucru a potolit foarte mult revolta atlantilor referitor la toate acestea.
- Adica?
- Adica depasirea barierei de 360 de ani. Pana la acea vreme, majoritatea atlantilor abia daca atingeau 200 de ani. Foarte rar unii atlanti reuseau sa apuce 300 de ani. Cronicile atlante indicau un maximum de 360. Era echivalentul a 120 de ani in momentul de fata.
- O compensare greu de refuzat. Era diferit ADN-ul lor de al nostru? Am inteles ca avem si ceva ADN nepamantean.
- Nu era foarte diferit in principiu. Al vostru este chiar mai performant. ADN-ul nepamantean este in legatura cu aspectele de perceptie in zona senzoriala si reactiva. Nu ADN-ul este problema, ci modul de acces la fluxurile energetice subtile.
- Putem depasi bariera celor 120 de ani ai nostri? Acum cateva luni mi-ai spus ca se poate.
- Bineinteles ca se poate. Dar aceste energii va pot distruge daca nu reusiti sa le controlati.
.........................A doua zi am reluat contactul cu Ral. Disparuse total senzatia de revolta referitor la ceea ce am perceput. Mi-am cerut scuze pentru reactia avuta.
- Nu este nevoie sa-ti ceri scuze. A fost o alta descarcare energetica. Era necesar sa se produca. Incarcatura emotionala incatusata in zona inconstientului poate distorsiona receptia. Unele informatii receptionate de tine nu reflecta fidel informatia cauzala.
- Adica este posibil sa „traduc” gresit?
- Nu neaparat gresit, ci distorsionat. Oricum, informatiile pot fi mai bine decodificate de altii, care le vor primi in viitor.
- In ceea ce priveste receptia lui Zamolxe, am o senzatie de bine. Simt ca lucrurile sunt asa cum trebuie sa fie. Ieri, Zamolxe mi-a spus clar ca ma voi lamuri despre ce anume este vorba.
- Cu siguranta vei intelege mai multe dupa ce vei face o regresie speciala. Fara acea experienta nu poti avea suportul energetic pentru a putea „traduce” transmisia.
- Nu este mai bine sa transcriu dupa aceea toate cele ce-am perceput zilele acestea?
- Nu. Toate au rolul lor.
- Ce s-a intamplat cu societatea atlanta dupa ce s-a reusit depasirea barierei fizice?
- Nu au fost schimbari foarte mari. Depasirea barierei fizice implica accesarea unor fluxuri energetice foarte puternice. Aceste fluxuri de energie se gasesc in dimensiunile superioare. Era foarte mult de lucru. Insa faptul ca unii preoti au reusit sa sparga aceste bariere, a dat un impuls launtric foarte mare celorlalti atlanti.
- Doar preotii aveau acces la aceste energii?
- Nu era vorba de a avea un acces special sau de-a fi avantajat. Aceste energii erau si sunt la dispozitia tuturor. Preotii atlanti, prin natura muncii lor si datorita faptului ca aveau corpurile subtile mai dezvoltate, erau mai apti pentru a realiza astfel de munci.
- Apropo, care era relatia cu Dumnezeu? Cum era perceput Dumnezeu in acea perioada?
- Pana la contactul cu alte civilizatii din galaxie, atlantii si lemurienii credeau intr-un Dumnezeu-Fiinta, care era considerata omnipotenta, omniscienta si omniprezenta, dar, la fel ca acum, avea anumite „caracteristici”, functie de zona, tara, istorie si alte asemenea. Cartile lor sfinte erau destul de asemanatoare cu cele ale voastre. Existau diferite personaje, considerate sfinte, care avusesera rolul de indrumatori catre cele spirituale. La fel ca si in civilizatia voastra, si atunci au fost multe conflicte legate de credintele din diversele zone ale planetei.
La un moment dat, apare in scena istoriei atlante un personaj aparte. Acesta reusise sa sparga bariera celor 50-70 de ani de viata si astfel a reusit sa capteze atentia tuturor popoarelor atlante. Invataturile sale au schimbat enorm civilizatia atlanta. A reusit sa convinga popoarele ca Divinul este in fiecare fiinta umana si singura cale de a ajunge la Divinitatea Suprema, era ca insasi fiinta umana sa realizeze indumnezeirea. A aratat si pasii care trebuiesc facuti.
- Pacatele despart pe om de Dumnezeu. Este atat de simplu si totusi atat de greu.
- Ceea ce numesti pacate inseamna departarea de legile universale. Este greu pentru ca voi le cautati afara.
- Dar legile se manifesta si in afara noastra. Cine are ochi de vazut le va vedea si cine are urechi de auzit, le va auzi. Fara indoiala!
- Ele sunt si in afara voastra dar, daca nu ai ochii si urechile „deschise” sa vada si sa auda, atunci ratacirea este garantata. Se manifesta si in afara voastra dar este mai greu sa le depistati si de cele mai multe ori necesita sacrificii din partea voastra. Mult mai usor s-ar descoperi daca ati cauta in interiorul vostru.
- Am fi vrut sa apara si la noi o astfel de entitate.
- A fost si la voi aceeasi entitate, dar ati respins-o. S-a intamplat acum doua mii de ani. V-au mai fost trimise altele, dar le-ati respins intr-un fel sau altul, si pe ele.
- Spuneai ca a „spart” bariera de 50-70 de ani. Presupun ca a fost vorba de prima bariera. Imi seamana cu situatia noastra. Cum a reusit acest lucru?
- Descatusand energiile subtile ale fiintei.
- Fara vreo interventie din afara? Fara interventia asupra genelor?
- Fara astfel de interventii. Oricum, ele nu va pot ajuta. Nu poti face interventii asupra activitatii unui corp subtil folosind un corp grosier, ci doar prin accesarea nivelurilor superioare. Este asemanator cu un principiu din fizica: nu se poate ceda caldura de la un corp mai rece catre un corp mai cald.
- A dezvaluit anumite tehnici?
- Nu e vorba numai de anumite tehnici ci de un nou mod de viata. Corpul fizic este rezultanta tuturor corpurilor subtile. Curatenia se face pe toate corpurile, nu sunt indeajuns doar tehnicile pentru corpul fizic si energetic. Acea entitate a demonstrat prin exemplul sau personal ca se poate. Astfel de intrebari i-au fost puse si ei. La un moment dat, a incetat sa mai raspunda intrebarilor. Cand au vazut ca trecuse bine de 100 de ani, lumea a incetat cu batjocura si intrebarile, iar foarte multi l-au urmat. In timp, reusise sa schimbe din temelii majoritatea credintelor. Acea entitate a schimbat radical societatea atlanta.
...........................- A fost inaintea revolutiei industriale sau dupa?
- Chiar in timpul revolutiei industriale. Totusi, cele mai mari schimbari in societate au aparut dupa realizarea contactului cu primele doua civilizatii extraterestre...............
preluat de la http://remerra.blogspot.com/
...........................

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro