sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Ceremonia Focului Sacru si a Pacii Globale la ora rasaritului in Romania

Tatal ceresc ne pregateste un nou eveniment !

La ora rasaritului de soare in Romania, intre 6:00 si 8;00, intelepti ai marilor religii si traditii culturale vor oficia Ceremonia Focului Sacru pentru Pace Globala !
Avem nevoie de Pace, Intelepciune, Armonie si Iubire !
Si asa va fi ! AMIN

Liderii spirituali ai traditiilor mayase si budiste isi unesc intentiile pentru a crea impreuna o transmisiune unica de intelepciune si o unificare culturala la nivel istoric. Aceasta Ceremonie Sacra a Focului ce are ca scop uniunea si pacea globala va avea loc Duminica, 7 Noiembrie 2010, la ora 06:00 dimineata (ora Romaniei calculata cu time zone converter)

Aceasta este o invitatie de a participa prin vizionarea seminarului video transmis gratuit pe internet si aprinzand o lumanare la inceputul ceremoniei cu intentia de a va uni constiinta cu intelepciunea seminarului, precum si cu celelalte milioane de oameni din jurul lumii.

Ceremonia se va tine in cadrul Festivalului One Peace Live, sustinut de Organizatia Budista, Agon Shu. Scopul festivalului este acela de a oferi participantilor sai ocazia de a primi intelepciunea si esenta lui Buddha, direct prin maestrul iluminat, Kiriyama Kancho. Impreuna cu inteleptul civilizatiei maiase, Alejandro Cirilo Pérez Oxlaj (Lupul Ratacitor) vor oferi un seminar gratuit la nivel global si o transmisie directa de intelepciune, lumina si pace in aceste momente de rascruce ale omenirii. Oamenii nu trebuie sa cunoasca din filozofia budista sau maiasa, pentru a participa.

Primul Festival One Peace a fost tinut in 1984, de catre liderul spiritual Kiriyama Kancho, impreuna cu Dalai Lama. Acest al doilea festival va gazdui Ceremonia Sacra a Focului pe 7 Noimebrie in Kyoto, Japonia la templul Agon Shu din munti. Cei doi intelepti ai ambelor traditii(budiste si maiase) vor transmite intelepciune, lumina si pace globala, in mod direct, tuturor participantilor de pe glob, prin seminarul video ce va fi transmis gratuit pe internet.

Informatii Sumare

Drumurile celor doi maestri spirituali, Kiriyama Kancho si Alejandro Cirilo, s-au desfasurat paralel, timp de peste 3 decenii. Ambii au primit viziuni despre un timp din viitor in care omenirea se va afla la rascruce de drumuri, avand de ales intre o cale ce duce spre regres si o cale ce duce catre indeplinirea destinului superior al omenirii. Acesti doi maestri au lucrat neincetat pentru omenire astfel incat, atunci cand se va ajunge la aceasta rascruce, omenirea sa aiba cele mai multe sanse sa urmeze calea ce aduce pace si armonie tuturor. Calea trebuie aleasa cu intelepciune si claritate. Acum ne aflam la acea rascruce de drumuri; timpul pentru acea decizie este acum. Acesta este scopul Festivalului One Peace Live de pe 7 Noiembrie, 2010.

La acest al doilea Festival, Marele Intelept Maias, Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj, va oferi binecuvantari prin intermediul Focului Sacru, iar liderul spiritual al Agon Shu, Kiriyama Kancho va transmite gandul lui Buddha, sau altfel spus, vibratia iluminarii, tuturor celor ce doresc sa o primeasca. Oamenii nu trebuie sa cunoasca din filozofia budista sau maiasa pentru a participa.

Gandul lui Buddha, este puterea spirituala ce poate fi recreata de cei care au obtinut eliberarea completa.
Pe 9 Noiembrie 1980, atunci cand Kiriyama Kancho a vizitat Sahet Mahet din India, a primit infuzia de lumina direct de la Shakyamuni Buddha prin telepatie intensa, stare pe care el a descris-o ca pe o vibratie argintie stralucitoare.
El ar vrea acum sa trimita aceasta stare, vibratia Buddha - puterea lui Buddha - pe 7 Noiembrie prin intermediul transmisiei live online. Aceasta data a fost aleasa pentru ca se implinesc exact 30 de ani de cand Kiriyama Kancho a comunicat pentru prima data cu Buddha, fiind in acelasi timp si culminarea muncii lui de o viata.

Simultan, in timpul ceremoniei focului de pe 7 Noiembrie, Personalul Autoritatii Maiase din care face parte Lupul Ratacitor va ajuta Pamantul(Gaia) catre implinirea dorintelor ei de iluminare, pace si armonie, precum si destinul sacru ca si natiune printre stele.
Personalul Sacru, se spune ca are puterea lui Kulkulkan, Sarpele cu Pene, puterea creativa a celor patru elemente, a renasterii si a reincarnarii.
Ziua in care ceremonia are loc, are tot energia Sarpelui cu Pene, 9 Kan, transformand aceasta zi intr-una extrem de puternica pentru indeplinirea scopului ceremoniei. Personalul este simbolic pentru Femininul Sacru, care este onorat pentru receptivitate si pentru capacitatea de a conecta, aducand impreuna minunata, intelepciune spirituala antica a lui Buddha si a Maiasilor, precum doua tornade ce se impletesc si devin una. Personalul Sacru are o istorie de 2000 de ani si a facut parte din numeroase ceremonii de vindecare din jurul lumii.

Scopul

Scopul Festivalului One Peace Live este sa creeze pace mondiala prin intermediul intelepciunii si a iluminarii primite cu gratie in inimile si in mintile celor dispusi si pregatiti sa indeplineasca destinul superior, al lor si al umanitatii.

Afirmatie de Comun-Acord

"Sunt deschis/a catre a primi Intelepciunea cu gratie. Ma alatur intelepciunii altor traditii, sarbatorind si meditand, cu scopul de a ajuta la crearea unei lumi de pace. Solicit in intregime, puterea de a-mi indeplini destinul in pace, intelepciune si cu armonie in viata mea si in lumea din jurul meu."

Pagina In limba Engleza : http://www.commonpassion.org/group/one-peace-live

Metoade usoare de participare :

Declara "I Am One Peace/EU SUNT PACE" si Alatura-te Evenimentului Global Transmis pe internet

Intra aici pentru a te inregistra si a participa
(dupa ce ajungi pe pagina de mai sus apasa "Sign up and proclaim "I Am One Peace" to participate")
Dupa ce te inregistrezi, vei primi automat pe mail detaliile pentru a putea vedea filmarea live gratuita.

Va dura doua ore intre 06:00 si 08:00 duminica dimineata pe 7 noiembrie.

Aprinde o Flacara
Alatura-te milioanelor de oameni, prin intentia pentru intelepciune, uniune si pace aprinzand o lumanare la inceputul sau in timpul transmisiei (ora 6)

Cum sa te pregatesti :

-> Mantra

Aceasta mantra, este menita sa purifice si sa pregateasca pentru receptia transmisiei de intelepciune
On Sharei Shurei Juntei Sowaka
Repeta cuvintele in fiecare zi timp de 5 sau 6 minute in liniste.

-> Intentiile(optional)

Scrie pe o hartie intentiile pe care le ai, referitor la cum iti doresti sa arate lumea ta plina de pace si echilibru. Foloseste cuvinte armonioase ce descriu cat mai fidel lumea pe care ti-o doresti. Citeste-o de cateva ori inainte de seminarul de duminica. Efectele se vor amplifica si mai mult daca ai posibilitatea sa arzi hartia cu intentiile in momentul ceremoniei poate intr-un bol metalic, special pentru asa ceva, sau afara :)

Din cate am inteles chiar numai aprinderea lumanarii, la ora la care incepe seminarul, va avea un efect destul de puternic. De precizat ca daca nu poti sa participi la seminarul live, inregistrarea nu va fi disponibila. Am auzit asta de mai multe ori. Probabil ca au un motiv important pentru care doar participarea live e disponibila.

Clipul Evenimentului : http://www.youtube.com/watch?v=CgRLg2iEE3c&feature=player_embedded
http://unitywave-romania.blogspot.com/2010/11/ceremonia-focului-sacru-si-pacii.html
Daca vrei sa calculezi din nou ora poti sa te orientezi folosind tabelul de mai jos si time zone converter : http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

Un comentariu:

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro