duminică, 22 august 2010

SINCA VECHE schimbata la fata Partea II

Sinca vesela
Se apropie mijlocul zilei si vibratia locului creste, asteptam miracolul unirii Cerului cu Pamantul, al luminii revarsate , care patrunde in spatiile mamei Pamant , unindu-se cu energia ei si incepe sa se reverse in camerele templului. Oare e greu de inteles similitudinea templului din gresie cu templul uman ? Chiar daca au decopertat multe camere, intentionat sau provocand surpari, legile Cerului si ale Pamantului, si revarsarea binecuvantarilor divine , in curgerea lor sunt imuabile . Credinta si convingerea din sufletele noastre ne conecteaza la vechile ceremonii, care materiaizeaza si acum -- orice dorinta benefica se implineste.
Asteptam cu totii Schimbarea la Fata si bucuria de a fii, a trai, a privi, a ne minuna, a canta, a rasari, a amurgi. Vino Doamne in sufletele noastre sa te iubim mai mult si mai mult.
Adevarat ca binecuvantarea este adresata celui care o primeste dar va rog sa considerati ca este pentru noi toti, pentru nemul romanesc si sa va bucurati de ea impreuna cu noi; sa va bucurati impreuna cu locul acesta sacru---nu stim exact cum se derulau comuniunile vechi dar facem si acum invocari .
Vibreaza locul ascultand AUMMMMMMMMM……….
Canta impreuna cu noi TATAL NOSTRU si AVE MARIA……..
Priviti si va minunati :




























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro