marți, 17 noiembrie 2009

Mesaj ARCTURIAN ASCENSIUNEA a inceput

Dragi fiinte cristaline, va salutam cu iubire neconditionata si respect.
Noi va vedem stralucind inaintea noastra, in noua voastra forma de lumina cristalina. De fapt, nu este noua voastra forma, dar voi va reintoarceti la forma SINELUI vostru adevarat.
Cand voi ati parasit Unicul prima data pentru a participa la Marele Experiment al Luminii in Materie, forma voastra era luminapura, libera de toata materia si complet infuzata cu spirit. Noi trebuie sa spunem, dragii nostri, ca lumina pe care o purtati acum , s-a expandat maret, dincolo de lumina care iesea printr-o fisura , atunci cand ati intrat in intunericul materiei. Multe din miturile voastre vorbesc despre o mareata fiinta care s-a sacrificat pentru binele multora. Dupa moarte, martirul mergea in intuneric sa se lupte cu demonii sai. In a 3-a zi, martirul se intorcea in lumina, ca un Maestru al Energiei.
Noi dorim sa explicam cateva proprietatiale numarului 3. Cand Unicul din dimensiunea a 5-a si de dincolo s-a polarizat in realitatile 3-4 dimensionale, el a devenit numarul 1 ( lumina/masculina) si 2 ( materia /feminina).
Numarul 3 reprezinta creatia care rezulta din fuzionarea polaritatilor 1 si 2.
Povestea creatiei numarului 3 este ca 1 si 2 s-au unit ca Lumina /Spirit 1 in Intuneric /Materie 2, pentru a crea copilul iubirii lor,Umanitatea 3.
Deoarece 3 a luat forma lumilor inferioare , numarul 4 ( bazele pentru forma) , 5 ( picioarele impamantate, inima deschisa, capul in stele ), 6 ( expresia creativa ) si 7 ( transmutarea inapoi in lumina ) s-a dezvoltat.
Voi va aflati acum in "timpul "numarului 7 , in care voi transmutati forma voastra inapoi in Unic , din care proveniti.
Ca si martirul din povestile creatiei, deveniti Maestrul Energiei , v-ati castigat Maiestria , ca un magnific Luptator Spiritual. De eoni, voi v-ati luptat cu singurul vostru dusman, frica, cu Sabia voastra a Intentiei si in Campul vostru al Iubirii neconditionate. Va rog sa vedeti inaintea voastra pe fratii vostri din Federatia Galactica , care va proclama ca fiind Maestrii Ascensionati , asa cum ei va intampina Acasa , la Sinele vostru adevarat. Da, voi va veti intoarce la viata voastra pamanteasca. Da, ea v-a parea la fel, prin ochii vostri pamantesti.
Oricum, prin cel de-al 3-lea ochi al vostru trezit si prin Inima Superioara deschisa , veti vedea si simti corzile luminii cristaline care doresc acceptarea luminii inteligente, a iubirii neconditionate si a infinitei creativitati ale valurilor care curg dinspre Centrul Galactic.
CREAND REALITATEA
O matrice este creata pentru o noua realitate, una pe care VOI ati creat-o inca de cand ati inceput Trezirea voastra. Acum, dragi membrii ai Galaxiei noastre a Caii Lactee, voi va fuzionati constiinta cu expresiile dimensionale mai inalte ale Sinelui vostru.
Noi dorim sa va reamintim ca voi santeti cu adevarat Unul cu noi, Arcturienii, care santem Una cu toata constiinta.
Constiinta este creatorul tuturor formelor . Constiinta este spirit viu , care poate sau nu sa caute sa creeze forma. De fapt, in Sursa, noi toti santem pura energie, pura constiinta. Cand constiinta cauta sa creeze forma , ca pe o expresie artistica a Fiintei ei, ea trimite intentia formei in jos pe scara frecventei, in lumile inferioare ale formei. Aceasta intentie este apoi replicata in fiecare dimensiune. Oricum, in fiecare dimensiune forma apare diferita, deoarece rezonanta fiecarei frecvente creaza o versiune putin diferita a aceleiasi intentii/tipar/matrice care a fost trimisa in jos de la creator. In cazul vehicolului vostru pamantesc, creatorul santeti VOI, voi cei din UNIC, care doreste sa experimenteze individualitatea intr-o realitate bazata pe forma .
Corpul vostru, in fiecare dimensiune este facut din elementele acelei dimensiuni .
Prin urmare, forma voastra 3-dimensionala este alcatuita din materie, care este combinatia elementelor de pamant, apa, foc si aer. Aceasta materie este polarizata. Pentru a crea polaritatea ,masculinul si femininul, energiile trebuie sa se separe. Acum, pentru a pregati vehicolul vostru pamantesc pentru initierea voastra in Trezire si pentru descarcarea expresiilor inalte ale Sinelui vostru Inalt , voi trebuie sa uniti masculinul (1) si femininul (2) , pentru a crea noua voastra forma (3), Corpul de Lumina.
Forma voastra a Corpului de Lumina v-a fi vehicolul in care va veti intoarceAcasa , la adevarata voastra vibratie. Corpul vostru 4-dimensional este compus din Elemente esentiale, care au o inalta rezonanta cu elementele dimensiunii a 3-a . In sub-planurile inferioare ale dimensiunii a 4-a, corpul vostru este inca polarizat in masculin si feminin. Oricum, forma se misca mult mai mult in a 4-a dimensiune, voi puteti de la un gen sexual la altul. Asa cum calatoriti mai sus si mai sus in sub-planurile dimensiunii a 4-a , corpurile voastre devin din ce in ce mai putin polarizate. Apoi, in dimensiunea a 5-a, forma voastra devine androgina.
Cand va intoarceti prima data in pragul celei de a 5-a dimensiuni, puteti alege sa exprimati SINELE vostru fie in genul feminin, fie in masculin. Oricum, asa cum va intoarceti in formele voastre in frecventele din ce in ce mai inalte ale sub-planurilor dimensiunii a 5-a, voi santeti mai putin interesati sa alegeti sa va exprimati printr-o forma de gen sexual. De fapt, asa cum va intoarceti la frecventele din ce in ce mai inalte ale Sinelui vostru Multidimensional , cu atat mai putin santeti interesati sa va exprimati ca o forma individualizata.
Noi, Arcturienii care comunicam cu voi, nu avem forma.
Aceasta deoarece , dincolo de a 8-a dimensiune , nu exista alt sens al individualitatii decat expresia de grup a planetei "individuale", a sistemului solar sau a galaxiei - cum ar fi Lumile Arcturiene.
Cand va intoarceti la forma voastra 6-dimensionala , va veti percepe ca matrice - Matricea Cristalina Pura. Din aceasta perspectiva, voi puteti percepe tiparele creatiilor si ale comportamentelor voastre din realitatile inferioare ale dimensiunilor 3 si 4. Voi puteti merge direct la " conducatorul" Matricei Cristaline pentru a face ajustarile necesare ale acestor tipare. Oricum, de cand realitatea este o perceptie , daca sinele vostru 3 dimensional inca mai crede in tiparele vechi - asta este ceea ce veti experimenta, pana cand va schimbati credintele. Aceasta deoarece :Credinta creaza asteptarea. Asteptarea directioneaza atentia. Atentia filtreaza perceptia asteptarii. Perceptia ESTE realitatea, deoarece : Realitatea Pe Care O Percepeti Este Realitatea Pe Care O Traiti
INITIERILE IN MAESTRIE
Inainte de a incepe calatoria noastra in dimensiunile 6 si 7 , noi dorim sa va reamintim Initierile voastre in Maiestrie , in realitatile voastre trecute / paralele. SINELE vostru 6 dimensional stocheaza matricea, pe care Sinele vostru 5 dimensional o proiecteaza in lumile formei 3 si 4 dimensionale. Pentru ca acolo nu exista timp , in a 5-a dimensiune si dincolo de ea, toate realitatile voastre 3 si 4 dimensionale sant percepute ca intamplandu-se in ACUM. Din aceasta cauza, ceea ce apara ca fiind "vieti trecute" din punct de vedere 3 dimensional este observat ca fiind vieti "paralele" , din a 5-a dimensiune si dincolo de ea.
Este important ca voi sa revedeti procesul acestor Initieri la acest timp, pentru ca in a 6-a dimensiune in care trebuie sa intrati este "conducatorul" care creaza si mentine toate matricile voastre 3 D.
Deci, voi va veti ajusta nu numai viata curenta , ci toate aventurile din dimensiunile 3 si 4. In realitatile paralele de odinioara, nu acesta a fost cazul , deoarece " scena" dimensiunii a 3-a a Pamantului era departe de ascensiunea planetara. Acum , Gaia v-a ascende odata cu voi, asa cum si voi veti ascende cu ea.
Numarul 2 se intoarce catre 1 si ia tot 3-ul cu Ea, cu Gaia.
In timpurile antice, Initiatii studiau in Temple si erau liberi de responsabilitati si de grijile pamantesti , deoarece planeta Pamant rezona cu o frecventa mult mai joasa decat rezoneaza Gaia acum.
Mai mult, a fost o uriasa diferenta in constiinta intre cei cativa Initiati/ Treziti si masele neiluminate . In acel timp, voi ati studiat multi ani in relativa siguranta a Templelor , pentru a face diferenta intre iluziile dimensiunii a 3-a si Adevarul lumilor inalte. De fapt, la acel timp, "lumile inalte" , nu se extindeau dincolo de a 4-a dimensiune.
Cand voi ati fost pregatiti pentru initierea voastra in maiestrie , voi a trebuit sa faceti fata celor 4 provocari ale pamantului, aerului, focului si apei.
Pentru a trece prin aceasta initiere voi a trebuit sa fuzionati cu Elementele Esentiale ale dimensiunii a 4-a , a fiecarui element 3 dimensional, pentru adiscerne intre iluzia realitatii polarizate si adevarul din lumile inalte. Aceasta fuziune a dimensiunilor 3 si 4 activeaza memoria lui Tu cel adevarat, natura multidimensionala. Pentru multi Initiati, acea natura cuprinde doar sub-planurile inalte ale dimensiunii a 4-a.
Pe parcursul procesului de initiere , voi ati fost chemati pentru a trece prin cele 4 arii.
In fiecare arie voi ati fost pusi fata in fata cu provocarea " supravietuirii". De exemplu, ati intrat intr-o arie unde era o mare avalansa . Daca voi credeti in iluzie, ati incerca sa "supravietuiti" prin a intrece atacul violent al pamantului, caz in care , ati fi strivit de credinta voastra in iluzie. Pe de alta parte, daca ati putea comunica cu Elementele pamantului pentru a gasi Adevarul situatiei, atunci v-ati aminti asta, ca un maestru, voi le-ati comanda sa calmeze actiunea elementelor 3 dimensionale .In acest caz, prin credinta in Adevarul SINELUI vostru Multidimensional si deci in Maiestria Energiei voastre, ati trece aceasta initiere. O provocare similara ar fi si cu elementele focului, apei si aerului. daca santeti capabili sa va amintiti de SINELE voastru si sa treceti prin toate aceste 4 initieri , voi ati fi condusi intr-un spatiu special pentru a va odihni si a astepta recunoasterea victoriei voastre.
Oricum, inca o initiere dedicata doar celor mai Inalti Maestri va asteapta - initierea in Iubirea Umana.
In acest caz, un posibil iubit , cineva care ar intra in spatiul vostru cu "reimprospatari".Urmatoarea secventa de evenimente a fost menita sa va fie prezentata, Initierea, cu optiunea de a alege Iubirea Umana ( care poate crea atasamente de matricea 3 D si de iluzie ) sau iubirea neconditionata ( care v-ar putea permite sa ramaneti liberi de toate iluziile si distragerile 3 dimensionale ). Daca a fost aleasa iubirea neconditionata, voi ati fi un Maestru peste cele mai puternice dintre toate energiile - propriile voastre emotii.
IUBIREA NECONDITIONATA
Iubirea umana , care este bazata pe polaritati este foarte atractiva , pentru ca ea poarta o mare dorinta, unitate intr-unpamant al separarii si pasiune. Oricum, iubirea umana este deasemenea plina de frica, posesivitate, gelozie si durere.
Pe de alta parte, iubirea neconditionata este libera de polaritati, care creaza iluzia separarii si a limitarii. Asadar, iubirea neconditionata nu detine frica de a pierde sau durerea ca iubitul v-ar putea rani , deoarece voi si iubitul vostru santeti UNUL. A fi raniti voi, inseamna ca si ei sant raniti, deasemenea. Fara sensul separarii nu este nevoie de posesivitate si gelozie , deoarece fiecare moment este impartasit in UNUL.
In sfarsit, iubirea umana poate adesea sa va limiteze de la scopurile voastre inalte, pe cand iubirea neconditionata nu creaza limitari.
Oricum, pentru a alege iubirea neconditionata , trebuie sa va eliberati de atasamente si de dramele emotionale ale dimensiunii a 3-a si sa credeti, in schimb in pacea si calmul SINELUI vostru Multidimensional.
Sinele vostru adevarat nu numai ca este UNUL cu iubitul vostru, ci este deasemena UNUL cu toate elementele si Elementalii planetei.
In timp ce iubirea umana este restrictiva, iubirea neconditionata este foarte expansiva. Odata ce ati imbratisat iubirea neconditionata, ea va expandeaza automat simtul sinelui, dincolo de individualitatea voastra, dincolo de iubitii vostri, dincolo de casa, orasul, tara, cerul, apa si spiritul Gaiei.
Corpul Gaiei este preaiubit si v-a fi inaltat, transmutat, ascensionat in dimensiunea a 5-a. Pamantul care a fost iubit neconditionat, protejat si respectat se v-a expanda. Pe de alta parte, pamantul care a fost speriat de frica umana, de ura si lacomie, v-a inceta sa existe , pentru ca animalele, plantele si mineralele au fost prea distruse si poluate de catre umanitate , pentru a-si creste frecventa pe pamantul lor. Din fericire, initiatii si umanii treziti isi pot prelua rolul lor de Supraveghetori ai Pamantului si de a transmuta ariile Gaiei care au fosr distruse sau ranite de catre alegerile pline de frica ale umanilor. Desigur, balenele , cetaceele si delfinii, au facut un serviciu stelar de a fi Supraveghetorii Apei. Chiar daca ei au umplut constant oceanele si apele cu iubire neconditionata , umanii continua sa creeze multe pagube.
Umanii trebuie sa urmeze exemplul acestor marete, antice fiinte si sa umple realitatea cu iubire neconditionata.
Din fericire , lumina Celor treziti este de 10 ori mai puternica decat a acelora inca pierduti in intuneric.
Asadar, daca voi CEI TREZITI , va amintiti sa iubiti neconditionat toate elementele Gaiei si Elementalii, va veti aduce o contributie mareata la procesul Ascensiunii Planetare.
Daca va puteti aminti sa iubiti neconditionat pamantul casei voastre, pe vecinul vostru, drumul vostru spre slujba, locul unde lucrati, pamantul de sub scoala copilului vostru si fiecare loc pe care il vizitati, veti crea fasii de Lumina Cristalina 5 dimensionale peste tot si in jurul corpului Gaiei.
Dragi Fiinte Trezite, nu uitati de puterea pe care o posedati acum.
Impartasiti aceasta putere prin iubirea neconditionata care rezoneaza in aura voastra. Luati-va un moment din viata voastra ocupata , pentru a va extinde aura inafara, peste tot pamantul care va inconjoara, in jos in miezul de fier al corpului Gaiei , in sus spre cerul ei si in jos spre apele ei. Pentru a o asista in procesul ei de ascensiune, trimiteti Gaiei gratitudine pentru ca mentine forma planetei pe care voi ati avut multe incarnari.
Prin toate aceste incarnari, directia sinelui vostru s-a expandat pentru a cuprinde SINELE vostru Planetar. Respiratil ung si incet pentru a realiza ca Sinele vostru nu este doar un mic sine uman. SINELE vostru este toate elementele si Elementaliicare au alcatuit planeta.
PROCESUL DE ASCENSIUNE A INCEPUT
Stati echilibrati in Centrul Caii si urmati Curgerea UNULUI in Inima Gaiei.
Simtiti cum Curgerea spala pamantul, umple cerul, intra in pamant si calmeaza apele.
Forta gigantica a iubirii voastre v-a magnetiza tot ceea ce a fost pretios pentru lunga calatorie a sufletului vostru in materie. Mentineti-va ca si o cometa, o sfera stralucitoare de lumina cu o coada lunga. In coada voastra este tot ceea ce ati atins cu iubire , la fel ca si toata iubirea care v-a fost emisa astazi. Umpleti-va constiinta cu iubirea pecare ati simtit-o pentru gaia- planeta care santeti VOI - in aceasta incarnare si in fiecare incarnare trecuta. Simtiti cum ea va imbratiseaza in schimb.
Abateti-va atentia de la orice frica. Aceasta este doar o iluzie.
Permiteti Iubirii , Luminii, Pacii si Unitatii sa umple CUNOASTEREA voastra ca Adevarul a Tot Ce Este.
In incheiere, noi Arcturienii va reamintim sa va gasiti raspunsurile in interior si CUNOASTETI ca singurele teste care au mai ramas , sant cele create de voi insiva.
Iertati tot ceea ce a fost
Acceptati tot ceea ce ati experimentat
Credeti in ceea ce CUNOASTETI
Si abandonati-va Curgerii
Arcturienii.
Transmis de Suzanne Caroll
Sursa : http://www.multidimensions.com/

Un comentariu:

  1. Multumesc pentru toate postarile.

    La multi ani, multa sanatate si infinite bucurii!!!!

    RăspundețiȘtergere

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro