vineri, 15 mai 2009

Iubirea ARCTURIENILOR catre noi


LORD ARCTURUS
Raza divina a 7 a Templului violet al Transmutarii

CAND IUBIREA FACE TOATA MUNCA
" Voi ati fost inzestrati cu abilitatea de a intra in noi campuri morfologice ale potentialui, astfel incat sa puteti trai in sanatate , pace si abundenta. In lumina acestui lucru, noi am vrea sa introducem un nou concept, prin care multora dintre voi , li se va cere sa-l imbratiseze, in urmatoarele zile... De-a lungul calatoriilor voastre , a fost un timp cand a-ti fost chemati sa serviti in moduri in care sa sustineti vietile altora , prin participarea voastra activa in retelele planetare si liniile energetice , ca o ancora a curatarii si purificarii. Dar acum, voi santeti chemati sa pasiti deplin in puterea voastra, ca si co-creator a vointei divine si sa creati in moduri in care aceasta va sustine cel mai mare bine al vostru. Nu trebuie sa neglijati nevoile celor care depind de voi din contra, veti dori si veti fi capabili sa va oferiti fara limita, prin profunda voastra conectie cu aceste noi si inalte frecvente ale iubirii. Ce se intampla la un inalt nivel este ca voi va eliberati de corzile karmice si de legaturile genetice , care v-au tinut in ciclurile repetarii, astfel incat puteti fi cu adevarat liberi sa creati din darul cerurilor pamantesti. Aceasta disconectare fata de vechi si reconectare la nou este ceea ce va v-a da posibilitatea sa dati mai mult din voi insiva , asa cum veti exercita un mic efort , acolo unde odata a fost o mare nevoie. Veti avea interconectivitatea retelei unite si aliantele energiilor miezului pamantului , pentru a va sustine in toate felurile care va vor inalta si in consecinta , pe toti cei pe care ii cunoasteti si ii iubiti.
Voi poate va intrebati cum veti relationa cu altii, in timpul tranzitionarii in puterea voastra deplina si noi afirmam ca voi faceti asta deja, intr-un mod splendid ! Pasii ceruti pentru ca voi sa completati tranzitia in unicitate sant pur si simplu : sa va schimbati conceptia de la a da iubire , la a fi in iubire , pentru ca acolo unde va indreptati, iubirea face toata munca ! Odata ce aceasta schimbare in perceptie a fost facuta , limitarile lumii voastre exterioare si ale mediului se schimba si se expandeaza, pentru a sprijini noua voastra versiune de a da si a primi, o forta a creatiei fara efort care are loc prin voi si nu datorita voua. Noi am dori sa clarificam ca odata ce ati intrat complet in aceasta noua stare acord armonios cu matricea unificata, veti inceta sa mai aveti dubii sau intrebari despre urmatorii pasi , pentru ca aceste raspunsuri vor fi evidente si disponibile voua. Acum, asa cum voi faceti completarile necesare pentru a va alinia total cu Sursa, voi observati ca energia voastra paleste si ca devine dificil sa va auto-sustineti prin standarde depasite. Aceasta se intampla pentru un bun motiv, preaiubitilor, pentru ca matricea vechii energii nu poate sustine noua voastra matrice...noul vostru procesor finalizeaza imbunatatirea necesara , pentru a realiza cerintele noilor date cosmice ! Asa cum va completati schimbarea, veti afla ca santeti sustinuti de o sursa complet noua de energie, energia Sursei Totalitatii. Aceasta noua energie poarta noi vibratii ale vitalitatii prin care sursa vine complet din interior. Veti cunoaste aceasta energie prin felul in care se simte, pentru ca ea va v-a aduce marete sentimente de pace si echilibru , un sentiment de homeostaza din interior si din exterior. Noi am dori sa va impartasim deasemenea ca, totusi, voi deveniti mai mult un circuit independent in termenii energiei, voi deveniti deasemenea mai ferm conectati cu altii , in campurile vibrationale ale constiintei. Foarte curand, veti experimenta noi nivele ale relatiilor, din ambele parti ale voalului. Aceste noi relatii ale sustinerii sufletului, va vor aduce sentimente fara precedent ale completarii , deoarece voi lucrati impreuna cu cei de acasa, pentru a va crea vietile din nou.

IN LEGATURA CU ALEGERILE
Cand v-ati completat calatoria in unicitate , toate alegerile provin din decret divin.
Aceasta inseamna, in mod esential ca , ceea ce alegeti va fi bazat pe un nou set de potentiale, care vor crea noi posibilitati in dimensiunile mai inalte ale gandului si creatiei. Ceea ce alegeti sa experimentati se va alinia cu gandurile voastre cu o mare rapiditate , deoarece voi santeti prezenti cu mai multe optiuni de a explora, dar alege cum si ce sa creati , va fi bucuria voastra, pentru ca aceasta este ceea ce ati elaborat pentru oportunitatea de a folosi.
Deci, noi spunem ca exista o mica preocupare in ceea ce alegeti, doar ca voi continuati sa alegeti dintr-un loc al binelui cel mai inalt...sa zicem...un loc unde va simtiti bine. In timpurile care vor urma, alegerile vor fi facute cu usurinta si dintr-un loc al prezentei, cand viitorul si probabilitatile lui vor deveni relativ evazive. Din aceasta cauza, planificarea va avea un nou set de parametri ...planificare in viitor va avea loc cu mai putina consideratie. Sa fim mai clari...veti avea in curand abilitatea de a face o alegere si veti vedea rezultatele atat de repede, incat veti fi capabili sa decideti in fiecare moment al alegerii. Pentru a face asta, trebuie sa fiti constienti ca atunci cand timpul este potrivit pentru voi sa experimentati acea alegere, veti sti , dupa usurinta cu care se intampla. In acest fel, va fi un mic motiv pentru a alege o realitate a viitorului , pana cand ciclul energiei apare si sustine scopurile si viziunile voastre inalte. Fiti siguri ca tot ce doriti sa fie, sa faceti si sa aveti este realizabil in acest nou spatiu, dar planificarea acestor dorinte se va intampla mult mai repede in momentul prezent. Cand voi realizati aceasta in mod profund, voi va dati seama ca nu depuneti nici un efort sau forma de energie pentru a rezolva dilemele, pentru ca exista intotdeauna o forta care lucreaza pentru a va fortifica intentiile , pentru binele cel mai inalt.
Noi impartasim toate acestea cu voi , ca un semn de apreciere pentru seviciul vostru dedicat Unicului.
Noi privim inainte la creatiile voastre de pe urmatorul nivel al calatoriei voastre , impreuna cu spirala ascendenta a evolutiei planetare si personale !
Din partea intregii civilizatii Arcturiene , noi va spunem bun ramas ! "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro