vineri, 3 aprilie 2009

Experienta crearii primului templu

TEMPLUL VINDECARII (REINTINERIRII)


Cel mai bun mod de a crea un “Templu al Reintineririi” este de a avea un grup de 5 pana la 22 de persoane.

Toti cei prezenti se aseaza intr-un cerc tinandu-se de mana.
Inchideti ochii si permiteti sufletului , prezenta divinului din voi, sa va intre in corp. Sufletul va este peste tot imprejurul vostru, asa ca respirati-l si permiteti sa se produca legatura sufleteasca.
Acum deschideti-va inimile catre fiecare dintre ceilalti membri ai cercului si permiteti iubirii neconditionate sa curga din inimile voastre catre restul grupului, si apoi lasati-va sa primiti iubire de la restul grupului. Aceasta se poate realiza doar prin intentie, caci omenirea o primeste cu greu. Daca nu o puteti primi sau daca aveti probleme cu primirea, nu veti fi capabili sa primiti abundenta voastra. Daca inima voastra rezista la primirea acestei iubiri neconditionate venite de la restul grupului, atunci permiteti inimii sa se deschida lasand iubirea sa inlature usor rezistenta. Ramaneti cu acest sentiment al inimii curate si deschise.
Permiteti energiei sa se invarta intr-o miscare asemanatoare cu cea a acelor de ceasornic, curatand si spaland, pe masura ce energia se schimba.
Permiteti energiei si frecventelor voastre sa se inalte si ridicati-va energia din ce in ce mai sus, in acelasi timp conectandu-va la Mama Pamant prin chakra de baza, simtindu-va picioarele ancorate puternic in pamant. Permiteti energiei sa va curga prin picioare si prin chakra de baza, conenctandu-va din ce in ce mai puternic la Mama Pamant.
Acum conenctati-va toate celelalte chakre cu fiecare membru al cercului.
Incepeti prin a va conecta cu Divinul prin chakra coroana. Permiteti Iubirii Divine sa curga inainte si inapoi. Atunci cand apare o rezistenta in corp, lasati energia sa curete si permiteti vibratiilor voastre sa creasca din ce in ce mai mult, conectandu-va cu Marele Soare Central prin intermediul chakrei coroana si a chakrei inimii.
Puneti intentie in a va conecta cu Mama Pamant prin chakra inimii si chakra de baza.

Si acum, deschideti cel de-al treilea ochi, centrul intuitiv si pe masura ce va conenctati cu fiecare membru al grupului, contribuiti cu propria voastra intuitie, cu adevarul vostru propriu.
Acum deschideti chakra comunicarii, gatul si permiteti comunicari clare intre voi si restul cersului, o intelegere si o cunoastere clara. Comunicati in adevar.
Exista o chakra intre gat si inima, glanda timusului, chakra noii ere pe care noi o asimilam cu energia Sfantului Duh, cu care ne vom contopi cu totii, prin evolutie spirituala. Stabiliti intentia ca aceasta chakra sa fie deschisa si permiteti-i sa se puna in miscare. Aceasta va intari sistemele voastre imunitare.
Acum conectati-va cu plexul solar.Permiteti sa intre trairi adevarate in plexul solar si lasati sa curete emotia. Recunoasteti emotia care este acolo si aduceti trairea, adevaratul ghid care va va conduce. Lasati sa intre Iubire in plexul vostru solar si permiteti sufletului sa vada orice trairi sau emotii care exista acolo.
Si acum conectati-va cu ajutorul celei de-a doua chakre, centrul sacru al creativitatii si al iubirii primite de la sexul opus, al sexului insusi si banilor. Lasati sa curga un sentiment al cretivitatii din fiecare si catre fiecare membru al grupului.
Conectati-va si prin chakra de baza si permiteti o legatura cu Mama Pamant. Aduceti in corpurile voastre un sentiment de bunastare, de apartenenta si de entuziasm.
Mai sunt si alte chakre localizate in talpile picioarelor, pe genunchi, sub brate, direct opuse inimii si in palmele mainilor.Lasati aceste chakre sa se conecteze cu restul grupului. Lasati energia sa inceapa sa se ridice din ce in ce mai sus, oferind si primind energie de la toate aceste chakre. Daca este nevoie, rugati-va ingerii pazitori si ierarhiile spirituale sa va asiste.
In postarea urmatoare voi face referiri la ajutoarele pe care le puteti solicita.
Iar acum, prin centrul grupului este o coloana de lumina conectand inima Mamei Pamant si cea a Marelui Soare Central.
Ceea ce s-a construit aici reprezinta templul reintineririi care fusese practicat in zilele Lemuriei, adevaratul templu al reintineririi.
Oricare ar fi problemele pe care le aveti, aruncati-le in centrul cercului si permiteti energiei sa le duca departe si sa va aduca raspunsuri. Stabiliti intentia de a avea toate problemele din viata voastra rezolvate. Indiferent de ce visuri aveti, lasati fricile care va mentin visurile in stare de visare si nu de implinire in viata reala, sa iasa la suprafata.
Permiteti-va curajul de a “intra” in aceste frici.
Acum plasati-va visurile in centrul acestui cerc si rugati-va pentru vindecare emotionala si claritate mentala, sobrietate, pentru a primi abundenta, pentru a pasi in orice vis pe care il alegeti.
Acum indreptati-va spre inima Marelui Soare Central si permiteti vibratiilor voastre sa creasca din ce in ce mai mult, si oricare ar fi senzatiile care va apar in corp, lasati sufletul sa le vada si sa le elibereze. Pe masura ce vibratiile cresc, cele joase vor crea anumite senzatii in corpul vostru. Recunoasteti emotiile si eliberati-le.
Pe masura ce frecventele se inalta din ce in ce mai mult, veti scoate la iveala din ce in ce mai multa emotie. Acest templu al reintineririi permite vibratiilor voastre sa se ridice din ce in ce mai mult, astfel va puteti simti emotiile, le puteti recunoaste si elibera.
Lasati acum inima Marelui Soare Central si indreptati-va inspre energia maestrului spiritual cu care sunteti cel mai obisnuit sa lucrati in comuniune. Veti descoperi o schimbare de energie pe masura ce va miscati. Permiteti sufletului sa vada orice fel de senzatii aduse de schimbare, admiteti-le si eliberati-le.
Acum indreptati-va spre inima Mamei Pamant si lasati-o sa va intampine si sa elibereze singuratatea si dorul pe care il aveti la un nivel mai profund pentru planeta voastra natala. Ati adus multe daruri cu voi, deschideti-va inimile si impartiti aceste daruri cu Mama Pamant. Cat va aflati aici pe Planeta Pamant, aveti provocarea de a invata sa iubiti si sa va bucurati de iubire.
Actiunile acestea incearca sa va faca sa va simtiti bine aici pe Planeta Pamant, invatand sa gasiti iubirea, bucuria, emotia si extazul in vietile voastre.
Pasiti din ce in ce mai adanc in inima Mamei Pamant si, inca o data dintr-o perspectiva lumeasca, cereti sfatul Ei, Mamei Pamant, indiferent de ce probleme aveti. Daca au mai ramas inca anumite sentimente in corpul vostru, permiteti Mamei Pamant sa le vada si sa lucreze cu aceste trairi, cu aceste emotii. Admiteti-le si eliberati-le.
Atunci cand sunteti pregatiti, reveniti usor trezindu-va la constienta normala.

Ideile apartin lui KRYON.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro