duminică, 2 decembrie 2012

Pregatire pentru 12 12 2012

"Sa fie azi pace inlauntru tau. Ai incredere ca esti acolo unde este locul tau, unde e nevoie de tine. Nu uita de posibilitatile infinite care se nasc din credinta in tine si in ceilalti. Foloseste darurile pe care le primesti, care iti sunt date, si da in countinuare altora dragostea pe care o primesti. Fii multumit de felul in care esti tu, asa cum esti. Lasa aceasta intelepciune sa patrunda adinc, pana in maduva oaselor si daruieste sufletului tau cantec, muzica, dans, rugaciune si libertatea de a iubi. Asta exista pentru noi toti."


ReAmintiri despre drumul omenirii inapoi spre constiinta cristica ....

" Salutari dragilor, Sunt Metatron, Lordul Luminii ! Va salut si onorez in fiecare dintre voi Iubirea neconditionata si va inconjor cu ea !
.....În timpul Atlantidei şi Lemuriei, o limbă scrisă, nu a fost nevoie pentru ca ati avut amintiri transpersonale, holografice şi fotografice. În Egipt, ati avut încă amintiri fotografice, care va ajutau ....De aici incolo, Maestrul atlant Thoth, ca parte a Fratiei Luminii, a introdus limbajul scris, hieroglific în Egipt. Fratia Luminii si Maestrii Inaltati au dorit permanent readucerea constiintei cristice pe Pamant. Scolile initaitice , urmareau toate acest aspect al divinitatii creatoare pentru fiecare pamantean. Ca exemplu, există o cameră în Marea Piramidă, care contine cele 48 de simboluri pentru înţelegerea ochiului drept al lui Horus, şi cheia spre nemurire, asa cum a fost predata de Akhenaton în timpul dinastiei XVIII-lea.
.... După caderea in constiinta, dupa mii de ani de confuzie, Frăţia Luminii a conceput un plan care ar permite din nou să vă amintiţi dreptul nasterii voastre divine ca Maestru - Fiinta de Iubire si Lumina. Pentru că, prin căderea Atlantidei, al treilea nivel de Constiinta a lui Hristos a fost pierdut, şi cele şase raze cosmice superioare au fost retrase. S-a decis ca o fiinta glorioasa a Luminii , care astăzi o ştiti ca un aspect al personalităţii lui Mahatma, Avatarul Cosmic de sinteză, ar deveni faraon al Egiptului, şi v-a deschide un portal Galactic al Luminii, prin acest cadran al Galaxiei, coborand Lumina Divina din desfăşurarea Mamei / Tatalui Dumnezeu pe planul Pamantului vostru.
Acest plan magnific şi îndrăzneţ, care nu a fost niciodată încercat în acest fel înainte, se spera ca ar fi permis, întoarcerea celor şase raze cosmice superioare şi al celui de-al treilea nivel de Constiinta Cristica, prin amintiri legate de cel mai inalt potential al vostru, prin Sirius si Soare, în Gridul planetar al Constiintei Cristice. În acest sens, aceste amintiri multidimensionale ar fi putut fi accesate de către fiecare atom şi moleculă pe acest plan al Pamantului, sa se trezeasca umanitatea la dimensiunile de lumină minunate superioare şi amintirile complete multidimensionale, în calitate de co-creatori divini prin Serviciul in Iubire şi Egalitatea Divina.
... Faraonul Akhenaton a ordonat egiptenilor a opri închinarea la zeii lor individuali şi să se concentreze pe Unul Dumnezeu, prin Soare, explicând că Soarele va aduce codificări ale Luminii de la Dumnezeu, Unul din Tot Ceea ce Este. Accentul pe Soare a reprezentat de asemenea, Constiinta Solara Cristica, următoarea etapă în evoluţia egiptenilor.
...Prin actiunea Intunericului si detronarea faraonului, conectarea egiptenilor la Liga arhanghelica Siriana a Luminii a fost secţionata, prin Akhenaton, care a deţinut această conexiune directă la Constiinta Siriană şi Sursa a Tot Ceea ce Este. În plus, prin acest eveniment, cele mai inalte cinci raze pământeşti ale omenirii ( razele divine de la opt la doisprezece) au fost retrase şi Egiptul s-a prăbuşit în război şi haos. ...

Cu toate acestea, prin harul lui Dumnezeu, toate cele cinci raze divine inalte au fost reancorate pe Pamant, incepand cu 7 august 1972 printr-un balon holografic asezat in jurul Pamantului de Liga arhanghelica Siriana a Luminii. În plus, cele şase raze cosmice au fost parţial reancorate prin energia lui Mahatma prin Convergenta Armonica la 15-17 august 1987, si complet ancorate pe 23 aprilie 1994, printr-o aliniere galactica de lumina intre Sirius si Pamant.
Mai mult, conectarea la Constiinta Siriana, şi al treilea nivel de Constiinta Cristica, a fost ferm restabilita pe 23 aprilie 1994, prin eforturile combinate ale celor din Sirius A şi B, atunci când Sirius B, a fost cel aliniat cel mai îndeaproape cu Sirius A, prin orbita eliptica de 50 de ani in jurul lui Sirius A, şi într-o aliniere Sirius cu Pamantul, care are loc o dată la fiecare 90 000 de ani.
În acest moment, Liga arhanghelica Siriana a Luminii, cu asistenţă din partea Emisarilor Pleiadiani ai Luminii, şi a intreagii Federatii galactice, a amplificat frecvenţa Iubirii Cosmice pentru a actualiza forma de stea tetrahedronala, incepand de la forma Oului vietii, cele 8 celule originale, la al treilea nivel de Constiinta Cristica. Această actualizare a fost, de asemenea, imprimata în grila de Constiinta Cristica în planul Pamantului .

În plus, razele cosmice au fost disponibile pentru utilizare la un nivel practic din 21 iunie 2001, în urma iniţierii a patra a conştiinţei colective a umanităţii, şi iniţierea a şasea, întreprinse atunci de multe entitati evoluate. Şi prin ancorarea completă al celui de- al treilea nivel de Constiinta Cristica, genele nemuritoare, doi cromozomi suplimentari, au fost reactivati eteric. Aceasta înseamnă că aveţi acum 46 de cromozomi, plus doi cromozomi suplimentari eterici, care aşteaptă să fie fizic activati.

....Multe Locatii de stocare a codurilor energiei cristaline au fost deja activate.
Cristalele Master Atlante salvate de la distrugere care au fost reactivate in 8-8-8, 9-9-9, 10-10-10,11-11-11 si in 12 12 12 ramase de activat, nu vor fi accesibile fizic pentru inca doua sau trei secole. O clipire din ochi, în timp Cosmic, în care o blocare dimensionala importanta le va proteja până când planeta ajunge într-o stare de iluminare ..
Noi vă spunem că ceea ce va avea loc în 2012 este naşterea unui pământ iluminat, dar adevărata pace şi iluminare la nivel mondial pe planeta va fi peste încă două secole. Cu toate acestea, ceea ce se întâmplă acum este într-adevăr impulsul care îi permite să apară.
Deci, pentru a finaliza explicaţia procesului descris, am să vă spun că energiile cristaline codate in Pamant, care sunt eliberate vor fi reglate fin de cristalele master subterane trezite pe masura ce ele sunt cuprinse în Gridul Cristalin de 144 pentru viitoare asimilarea în Firmamentul Nou.

Gridul cristalin 144 in Era Cristalina


Miezul Cristalin al planetei are o realitate fizica si non fizica.....
Miezul fizic este cristalizat în aliaj compozit fier-nichel. Miezul nu este gol. Miezul Cristalin este energie lucid coerenta, care poate fi comparata cu radiaţii solare, în toate direcţiile. Fluxul de mai sus creează o sferă de influenta care creste, disemineaza, propaga si energizeaza toata forta de viata. Acest câmp de radiaţie este un traductor care transpune fizic energia.
Are capacitatea remarcabila de a solidifica senzaţia de intenţie a pământului şi a creea realitatea tangibila. Ca atare, aceasta energie non-fizica se misca si devine energie solida in formatiuni acumulate cristaline care cresc si amplifica energia.
Cele două vortexuri principale al acestor "paturi cristaline" din Arkansas si Brazilia, vortexuri masive cristaline, servesc ca receptor-emiţător şi camp de forta receptor-conductiv , conducte de energie care primesc şi transmit energie vitala cosmica de viaţă si vigoare la tot ceea ce există pe pământ şi în interiorul sau.
Valuri de radiaţii solare şi stelare accelera şi optimizează energiile cristaline. Aceste emisii învioreaza şi intensifica transformari si amplificări cristaline de energie, şi, ca atare, creeaza si prolifereaza tot ceea ce este în câmpul de influenţă al pământului.


Sa revedem procesul activarii gridului cristalin 144.
Gridul este geometrie sacra cristalina, dublu penta-dodecahedron, care include 144 fete pentagonale intr-o matrice cristalina simetrica. Dublu penta dodecahedroanele sunt stelate ( vezi postarea despre Reteaua Cristica http://cursurireikitargovistetratamentereiki.blogspot.com/2009/12/reteaua-cristica.html) ceea ce inseamna ca fiecare dintre cele 12 fatete principale sunt conectate in centru pentru a forma piramide cu 5 fete.
Astfel sunt 12 piramide, in legatura cu 12 Discuri Solare Cristice Aurii. Deci, dacă consideraţi că fiecare suprafaţă pentagonală conţine 5 triunghiuri isoscele şi un pentagon, aveţi 72 de faţete.
În plus, fiecare dintre cele douăsprezece aspecte stelate au 5 triunghiuri si o piramida cu cinci feţe, astfel combinand suprafata si porţiunile stelate atingem Numarul Maestru frecventa douăsprezece pătrat-144.
Astfel, denumirea Reteaua Cristalina 144. Ati înţeles?
Acum, aspectele legate de datele triple, sunt interesante. ..Există o secvenţă unică de date care apar intre 2001 - 2012. Datele triple sunt frecvenţe numerice, care au loc unic în acest format abreviat; apar secvenţial in doisprezece ani :
1 January 2001, 1-1-1 2 February 2002, 2-2-2 3 March 2003, 3-3-3 si asa mai departe pana la ... 12 December 2012, 12-12-12
Fiecare data tripla este destinata sa fie activatorul unuia din cele 12 suprafete de baza, dodecahedroane majore ale gridului. Astfel ca gridul intra in functiune in fiecare din cei 12 ani cu una din cele 12 subparti ale sale din 1 Ianuarie 2001 pana la 12 decembrie 2012.
Intre 13 decembrie 2012 si 21 decembrie 2012 se integreaza programele si se reporneste in plin Grid 144 al Iubirii Cristice neconditionate , alb aurii, la Solstitiul de iarna 2012, 21 decembrie 2012, profetizata Ascensiune.
Discurile solare cristice aurii au fost plasate de siriusieni in 12 locatii de pe planeta aliniate geometriei retelei cristice. Codurile reprogramarii au fost plasate in spatii eterice sacre asteptand activarile la date triple
(de exemplu cristalul MAX – vezi http://energiavindecatoareaculorilor.blogspot.com/2012/02/metatron-despre-tehnologia-cristalelor.html )
Acesta e PLANUL COSMIC al protectorilor nostrii galactici, ajutat de mostenirea Atlanta care ne-a salvat cristale master si cunoastere ! Dorim cu totii refacerea Epocii de Aur a Atlantidei, dinaintea celor 3 caderi successive !
...Într-adevăr, nu sunt aliniamente specifice astrologice care certifica si definesc portalurile de data tripla. Mai degrabă este vibratia numerelor in sine care se corelează cu reţeaua 144. Aceasta cinetică , impulsioneaza de asemenea, cele 12-helix componente disc solar dupa o schema de design în grila de 144, care oferă, ceea ce poate fi numit programarea ADN-ul de 12 - fatete pentagonale de penta dublu dodecaedru.
Cineva ar putea sa se intrebe despre validitatea datelor triple in baza 12. Raspunsul este ca masuratorile voastre, calendarul solar, se bazeaza pe ciclul de 12 luni si astfel datele triple sunt cele valabile.
Aveti o corelare zone - momente de activare a cristalelor master atlante (o retea de comunicare puternica exista intre cristalele master si portalurile vortexurilor cristaline :
http://templul-iubirii-divine.blogspot.ro/2012/04/noua-epoca-de-aur-atlantidei.html
Raman de activat pe 12 12 12 in Bimini Bank:
Cristalul Energiei Rubinii de Foc






si in Tiajuanaco-Lacul Titicaca, Bolivia:

Cristalul secret al lui Thoth







La 12 12 12 si 21 12 12, celelalte cristale ( neactivate 100% ) vor fi trezite si repornite, urmand noi downloadari si reprogramari, Acest proces va dura in special datorita cristalului din zona Bimini care nu va fi complet functional pana in 2020.
Efectele acestor cristale vor fi initial destul de subtile, dar puterea subtilă va fi imediat sesizata de catre empatici.
Efectul va fi un sentiment mai mare de bunăstare, în special în cadrul vortexurilor din Arkansas, Lacul Titicaca şi Bahia, Brazilia.
Prima etapă reprezintă înţelepciunea, şi a doua fază va fi vindecarea eterica a Atlantidei, şi podul pentru o noua Epoca de Aur.
...Cristalele Atlante deschid porti eterice, portaluri dimensionale care vor permite omenirii cu viaţă pe bază de carbon a interfera cu formele bio-plasmice de viaţă. Trebuie să înţelegeţi, ca existati in paralel in divinitatea voastra multidimensionala.

In concluzie
Absolvirea clasei dualitatii pe planeta voastra, numita Ascensiunea, se face prin atingerea masei critice
care va permite conversia de la acest şablon de Pamant in dimensiunea 3 la dimesiunea mai inalta,
de la analog la digital
, de la alb-negru la color. O incredibila transformare este doar o suflare departe, literalmente.Conversia cristalina prin gridul cristalin 144 este pe cale de a creşte foarte mult vibratia pământului, pentru transformare dimensională de la 3D la 12D şi dincolo. Este asemănător cu un televizor cu antene clasica trecut la recepţia prin satelit. In acesta Era Cristalina noua, cristalele de mega putere, nu vor mai fi folosite abuziv ..., acestea nu vor fi folosite pentru orice scop, altul decât cel mai inalt bine.
Eu sunt Metatron, lord al Luminii si impartasesc aceste adevaruri cu voi. Si asa si este.
www.Earth-Keeper.com

Completez cu UN MESAJ PLEIADIAN FOARTE IMPORTANT PRIVITOR LA 12.12.12.
(Primit de Christine Day)

"Salutări tuturor! A fost o lună intensă și eu simt că suntem cu toții pregătiți energetic pentru a primi evenimentul din 12/12/12.
Cei din Pleiade mi-au dat niște informații foarte specifice care pot ajuta pe fiecare dintre noi să devină apt pentru a primi energiile acestui portal extrem de important, dar și celelalte valuri energetice care vin până la acea dată și după.
Mesajul de la ei a fost mai lung decât de obicei deoarece în el se fac referiri importante pentru fiecare dintre noi.
Pleiadienii spun că trebuie să ne așteptăm la o serie de valuri energetice cu scop de iluminare, care vor veni până pe 12/12/12 iar altele pe 21 dec.
Ei ne cer să activăm acele legături și alianțe pe care le-am prevăzut în programul cu care fiecare dintre noi am venit în această viață. Scopul ar fi acela de a fi capabili să ancorăm în ființa noastră energiile care se vor trimite pe Pământ în această perioadă.


Trebuie să știm că aceste fluxuri vor fi cele mai puternice în noaptea dinspre 12 dec., in intervalul orar 0 (miezul nopții) și 6 dimineața, primul val, și 12 a.m. - 3 p.m. (deci, de la prânz până la ora 3 după masă), al doilea val. Pentru timpul de după 12.12.12 și în continuare, lucrurile se vor petrece în conformitate cu conținutul pre-contractelor încheiate de fiecare înainte de naștere.

Până atunci, fiecare dintre noi ar putea cunoaște clar ce conțin acele pre-contracte pentr a acționa ca atare. Cei care nu vor cunoaște prevederile acestor pre-contracte, nu trebuie să se impancienteze: va fi suficient să aibă o atitudine de totală acceptare, de deschidere pentru acele prevederi. Această atitudine de completă acceptare trebuie s-o adoptăm în pre-ziua deschiderii portalului 12.12.12 (n.m.: deci, în intervalul 0 - 24 al zilei de 11 dec.)
Este lipsit de relevanță faptul că mintea noastră nu poate înțelege sau afla conținutul acelui contract. Este suficient dacă vom fi convinși că înainte de a veni în prezenta viață, ne-am îngrijit să încheiem, la nivel energetic, contractele necesare cu ființele care au fost de acord să ne ajute cu energiile lor, în momentul 12.12.12
Pe scurt: în zilele de 11 și 12 dec., exprimați-vă dorința de a primi și a accepta toate fluxurile energetice care vi se trimit. Ele sunt cele care vă vor ajuta să ascensionți și vă vor configura ființa (corpul total) pentru Lumea Nouă în care veți intra.
Valurile de iluminare sunt concepute pentru a activa un alt nivel al structurii cristaline în celulele corpului vostru. Această structură cristalină, odată activată, va fi capabilă să accepte, la rândul ei, un alt nivel al luminii divine în corpul nostru fizic. Pe de altă parte, structura cristalină a corpului fizic, nou instalată, va produce modificări în corpul nostru energetic, consecința fiind că întreaga noastră ființă își va mări foarte mult capacitatea de absorție și asimilare a energiei luminii divine. Ființele umane astfel transformate se vor afla într-o nouă relație cu universul și vor dezvolta abilități pe care nu le-au avut până atunci.

.................
Este de înțeles că ființele a căror structură celulară nu va fi fost modificată până la deschiderea portalului, nu vor avea cum să primească și să fixeze acele energii, ceea ce înseamnă, practic, necooptarea acelor ființe în dinamica procesului de ascensionare, și deci, rămânerea lor în vechile realități ale dimensiunii a 3-a.

În acea zi, întraga planetă va trece printr-o transformare energetică fără precedent.
S-ar putea pune întrebarea: "de ce dintr-o dată?" Nu e totul dintr-o dată! Procesul se desfășoară de ceva timp, perioadă în care au avut loc acumulări cantitative, în ziua deschiderii portalului producându-se saltul calitativ.

Modificările care vor avea loc vor pune în acord energetica structurii umane cu cea a siturilor megalitice aflate în locurile sacre ale planetei. ... Lanțul acesta de acumulatori energetici răspândiți în diferite locuri, împreună cu ”acumulatoarele” umane (cele cu noua structură cristalină), vor crea un fel de linii de transmisiune energetică care va fi ca o plasă întinsă pe suprafața planetei, care va activa și revitaliza întregul sistem planetar, și-l va conecta cu universul.
Nu este nevoie să înțelegeți în profunzime acest mecanism, această structurare energetică. Cu toate acestea, puteți ajuta într-un procent important, dacă în acele scurte perioade (n.m.: adică în ziua de 12 dec. în intervalele orare 0-6 și 12-15 ) veți medita și veți declara în sinea voastră că acceptați să faceți parte din această largă rețea de alimentare energetică a planetei.
Nouă zile mai târziu, adică pe data de 21 dec. 2012, un nou val energetic va veni pe Pământ, el adresându-se celor care au lucrat cu valurile energetice de iluminare din 12 dec.
Data de 21 dec. va fi deci un alt moment foarte puternic, când trebuie să ne deschidem și să acceptăm fluxurile de energie care vor veni.
Ele vor permite activarea a încă unui nivel al structurii cristaline a corpului uman. Va fi deci cea de a doua etapă a implantării structurii cristaline, care, în acest fel, își va lărgi și diversifica paleta vibrațională, mărind și mai mult capacitățile și frecvența de vibrație a corpului uman. Cei care vor efectua aceste activități (meditații, invocații, binecuvântări) în grupuri umane organizate, vor avea foarte mult de câștigat .

Cei care nu se vor putea deplasa pentru a forma grupuri, își pot stabili intervale orare pentru a medita la unison, chiar dacă se vor afla îl locuri diferite.
....Pentru ca efectul acestor meditații să fie și mai puternic, aprindeți trei lumânări și așezați-le în jurul unui cristal (purificat în prealabil). Dacă aveți mai multe cristale, alegeți-l pe acela care vă caracterizează zodia și față de care aveți o anume atracție, empatie. Încercați să aflați din conținutul alianțelor voastre energetice cât mai multe detalii despre meditațiile pe care trebuie să le faceți și ce, în general, este bine să efectuați în această perioadă. ....
Este posibil să doriți să aveți perne răspândite pe podea, dacă veți considera că veți avea nevoie, la un moment dat, de o poziție mai relaxantă.
Exersați în fiecare zi meditații pe diverse destinații: părinți, prieteni, țară, planetă, galaxie etc. Ele vă vor arăta ce corecții de formulare și de concentrare trebuie să faceți.
Frații noștri din Pleiade ne spun că în acea perioadă întreaga planetă va fi un pământ sacru.
Cu dragoste și binecuvântări!
Nu uitați că 12.12.12. vă poate aduce o minunată înălțare. Christine
SURSA: http://www.christinedayonline.com

DOAMNE DA-MI CURAJ SA SCHIMB CEEA CE POT, RABDARE SA ACCEPT CEEA CE NU POATE FI SCHIMBAT SI INTELEPCIUNE SA RECUNOSC DEOSEBIREA DINTRE ACESTEA- mltumesc pentru tot ceea ce primesc ! Fie numele lui Dumnezeu binecuvantat, de acum si pana in veac !
Astazi e ziua in care cer iertare tuturor celor pe care i-am suparat sau deranjat, in toate vietile mele, fara voia mea sau fara stirea mea !

Un comentariu:

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro