marți, 26 octombrie 2021

Puterea lui Cinci ~ va indemn la Meditatie Colectiva

 


"Incep acest articol prin a va povesti o situatie petrecuta acum cativa ani la Bucuresti.

"Intamplarea" a facut sa ma intalnesc cu un roman, care a fost racolat de serviciile de securitate din SUA si care a fost "invitat" sa i-a parte la niste "experimente".Departamentul respectiv era un fel de Departamentul Zero de pe la noi.Studiau foarte mult "cazurile paranormale".Un astfel de studiu era si romanul cu care eu m-am intalnit.L-au "masurat" intai, l-au trecut prin niste filtre si vazand ce capacitate de materializare a gandurilor are, l-au racolat(sau au incercat sa-l racoleze pentru ca nu au reusit pana la final).
Ei, acest roman cu "capacitati mai speciale" mi-a povestit, cum "baietii cu ochii albastrii" aveau clase speciale, grupuri de cate 30-40 de persoane, care nu faceau nimic altceva decat vizualizau viitorul SUA....IL PROIECTAU!!!Acestora li se asigura tot ce aveau nevoie, casa, masa, bani, tot ce vroiau...ei doar trebuiau sa stea in meditatie 5-6 ore pe zi.
Bun.Pentru unii poate parea SF, pentru unii poate parea o poveste de adormit copii, pentru unii o situatie de Balaceanca...dar, de ce va povestesc aceasta situatie?
FAC UN APEL catre toate persoanele care vor sa intre alaturi de mine in acest

PROIECT(experiment), indiferent de natie, profesie, sex, varsta.

In fiecare seara, de la orele 19:00 pana la orele 20:00 , o ora sau cat mai mult timp putem, sa intram cat mai multi, intr-o stare meditativa, in care sa ne vizualizam fericiti, plini de abundenta financiara si spirituala, plini de iubire, traind intr-o tara fericita , fara ura, interese, abuzuri, orgolii .....imaginati-va fiecare maximul posibil.....si trimiteti Iubire, Incredere in Viata si Fericire Sufletului Neamului Romanesc.....

Va rog sa meditati in fiecare seara zile, saptamani, luni si poate ani, pana cand vom trai pe Plaiul Romanesc acest Vis Implinit.... Curatarea este ob;igatoriu inceputul .... Reconstructia poate sa ne ia ceva timp pana la Final de Final......

Din preaplinul inimii voastre pentru Sufletul Neamului Romanesc....


De ce am ales aceasta ora?Pentru a anula efectele Stirilor de Seara, de pe toate canalele.
Haideti sa incercam!!!Din moment ce americanii fac asta, inseamna ca nu sunt prosti 🙂 Aici fac o gluma pentru cei care ridica alte natii mai presus de poporul roman.
Noi romanii, in general, avem in ADN-ul nostru aceasta materializare a gandurilor peste medie.
Haideti sa ne unim si sa ne co-cream viata, alaturi de Parintii Divini. "
Multumim Daniel


In Italia se mediteaza in TRIANGULATIE = trei locatii care formeaza un triunghi echilateral : de exemplu Genova si Milan trimit binecuvantare in Trieste ...

TREZITI VA ROMANI ! ....altfel veti fi loviti in plin de dezvaluirile adevaratei planete pe care locuiti si o ignorati intentionat......



16 octombrie 2021 în Piazza San Carlo în Torino. 🕊💗

  

Azi în Genova după meditația în triangulație
TRIANGULAȚIA presupune efectuarea a trei spirale Yang la unison, în trei locuri a căror distanță între ele formează un triunghi echilateral.
Cele trei puncte alese sunt: Trieste (polul receptiv), Genova (un pol emițător) și un loc chiar în afara Romei (un alt pol emițător). Persoanele din Genova și Roma vor emite energiile trezite și canalizate, spre Trieste, care se va afla într-o stare de receptivitate ridicată.
Meditația este de a trezi sufletul neamului italian.
Italia duce în prezent o lupta care ar putea constitui un precedent benefic pentru toate celelalte Națiuni.
INTENȚIA
este de a cere sprijinul lui Dumnezeu pentru Școala noastră, pentru Italia și pentru acesti muncitori curajoși din port care exemplifică lumii întregi starea de Eroism Spiritual.

La noi CAND   ?>>?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro