duminică, 21 ianuarie 2018

Puterea lui Patru ~ Atomii din corpul uman si ADN-ul uman

Corpul uman este format din atomi care au vârsta Universului ! Omul, vid 99, 99%




Pentru ce ne naștem, trăim și murim? Ce se întâmplă după moartea fizică? Sunt câteva întrebări la care lumea științifică nu a găsit răspunsuri. Corpul uman este format din atomi care au vârsta Universului. Fiecare atom este programat astfel încât să dea naștere unei molecule care se asociază cu o alt moleculă pentru a crea viața.
Atomii nu s-au format acum câțiva zeci de ani, sute sau mii de ani. Ei s-au format odată cu Universul, acum 14 miliarde de ani, și fac parte din acest imens necunoscut. Fiecare parte din organismul nostru s-a creat grație formării atomilor.
Cei mai vechi atomi sunt cei de hidrogen. Ei s-au format odată cu Big Bang-ul. 
A urmat formarea atomilor de carbon, oxigen, azot, sulf.
Vârsta nu este egală cu cea a organismului uman. 

Pielea, oasele, sângele sunt constituite din atomi și molecule a căror vechime este de miliarde de ani.

OMUL, VID 99, 99%

Fiecare atom care formează structura organismului uman diferă prin numărul de protoni. Atomul de hidrogen are un singur proton, carbonul are 6, iar uraniul poate avea până la 92.

Protonii nu sunt singurele particule care formează atomii. În timp ce protonii au o încărcătură electrică pozitivă, neutronii nu au încărcătură electrică. Electronii părăsesc un atom pentru un altul. Ei au o mișcare haotică, în care se constituie un atom într-un vid de 99,99%.

HEISENBERG, PĂRINTELE FIZICII CUANTICE

Conform teoriei sale, atomul este o abstracție matematică care se naște din spirit și Univers. După formarea sa, Universul s-a scindat în două părți care s-au opus legii fundamentale a cauzalității.
Corpul uman este format din 1,26 miliarde de celule care mor și sunt înlocuite în cinci minute. În trei luni avem o altă piele și un nou schelet. Cu toate acestea, în fiecare lună, pierdem 100 de fire de păr.
Impulsurile nervoase din interiorul organismului circulă cu viteza de 273 km/h. Heisenberg a lansat teoria conform căreia suntem mult mai bătrâni decât vârsta pe care o avem. Un copil nu are vârsta de câțiva ani, ci este mult mai bătrân, din cauza atomilor și moleculelor care formează organismul și care au o vechime de 14 miliarde de ani.
https://www.efemeride.ro/corpul-uman-este-format-din-atomi-care-au-varsta-universului-omul-vid-99-99
Literele misterioase din ADN-ul uman
Codul chimic al genomului uman conține patru litere: A, C, G și T. 
Cele patru litere se combină în diverse variante de câte trei, pe măsură ce se derulează spirala genomului, și se repetă după un anumit model. Este suficient ca poziția unei litere să se schimbe și se formează o nouă genă. Dar secretul cel mai teribil pe care îl dezvăluie înșiruirea acestor litere constă în faptul că ADN-ul ar putea fi reprogramat prin rostirea unor cuvinte pe o anumită frecvență sonoră. S-a mai descoperit că structura ADN-ului seamănă cu gramatica unei limbi, iar o echipă de cercetători de la Universitatea Harvard consideră că există un mesaj ascuns în fiecare secvență a genomului. Liderul echipei, Charles Watson, anunța că a descoperit o înșiruire de cuvinte cu o structură logică care seamănă cu limba aramaică veche. Ajutat de specialiștii în limbi arhaice, el a tradus respectivul fragment și a uimit întreaga lume științifică: „Bună ziua, copiii mei. Eu sunt Yahweh, singurul Dumnezeu adevărat. Ați descoperit secretul creației. Acum răspândiți-l în lume!” Poate fi o simplă speculație, dar poate că genomul uman are puteri uimitoare, pe care încă nu știm să le exploatăm.

Unul din marile mistere ale ADN-ului uman a fost descoperit de cercetatorii din domeniu in genomul uman, anunta siteul delightfulknowledge.com. Oamenii de știință au reușit să descopere și să demonstreze faptul că genomul uman nu are doar rolul de a da viața, de a reface vitalitatea și sănătatea organismului, ci de fapt adevăratul său rol este acela de a păstra și transmite informații esențiale pentru viața de pe Pământ într-o manieră codificată.
Acidul dezoxiribonucleic sau pe scurt ADN-ul reprezintă identitatea noastră, un cod unic căruia îi datorăm viața și fără de care nimic din ceea ce ne înconjoară nu ar mai exista. Cu o vechime de peste 10 milioane de ani, genomul uman conține 23 de perechi de cromozomi formați din patru elemente: hidrogen, azot, oxigen și carbon, elemente în care cercetătorii au descoperit că stă ascuns secretul antic al creației.
Oamenii de știință au analizat cu atenție codul chimic al genomului uman și au descoperit că structura ADN-ul seamănă foarte mult cu gramatica unei limbi vechi, iar cercetătorii de la Universitatea Harvard au reușit să descifreze mesajul ascuns în fiecare secvență a genomului. Cercetătorii au observat că structura genomului uman seamănă cu limba aramaică veche și pentru a reuși să traducă codul ADN-ului au transformat elementele în litere. Astfel, pe baza valorilor de masă atomică ale acestora, hidrogenul a devenit litera ebraică Yod (Y), azotul litera Hey (H), oxigenul litera Wav (V sau W), iar carbonul Gimel (G). 
Toate aceste substituții au dezvăluit forma veche a numelui YAHWE, YHWH numele propriu al lui Dumnezeu în Biblia ebraică revelat lui Moise cu mii de ani în urmă, un nume care apare de peste 7000 de ori în Biblie și care trăiește în fiecare celulă a corpului nostru.
Cercetătorii au mers mai departe cu studiul lor și au înlocuit toate cele patru litere ale numelui antic YHWH cu elemente chimice moderne, iar rezultatul obținut a fost uluitor. 
Înlocuirea literei H cu echivalentul său chimic azot a dat naștere compusului HNON (hidrogen, azot, oxigen, azot), un gaz incolor, inodor și invizibil. Astfel, înlocuirea literelor din numele Creatorului, YHWH, cu elemente chimice din lumea modernă creează o substanță intangibilă precum însuși Creatorul nostru. Cele mai vechi scrieri îl descriu pe YHWH ca fiind omniprezent, dar de nevăzut pentru ochii noștri, inclusiv primele capitole ale Genezei relatează faptul că Creatorul era prezent într-o formă non-fizică în timpul creației.
Substituind literele antice cu elemente moderne, cercetătorii au descoperit că primele trei litere reprezintă 75% din numele Creatorului nostru cu care ne asemănăm, dar că ultima literă, respectiv ultimul element, carbonul ne diferențiază de Creatorul nostru invizibil și intangibil. Carbonul e elementul care dă culoarea, textura, gustul și sunetele corpului nostru, elementul care ne face să fim reali în lumea noastră.
Descoperirea cercetătorilor este o dovadă științifică a faptului că Dumnezeu a lăsat un mesaj înscris în codul nostru genetic, și anume YHWH a scris numele Său în fiecare dintre noi. Numele lui Dumnezeu este codificat în celulele de bază ale umanității, astfel că fiecare persoană indiferent de rasă, religie, sex sau statut are amprenta divină a Creatorului în interiorul ei, 75% din elementele care definesc codul genetic uman aparținând Acestuia.
http://www.ziuanews.ro/educatie/mesaj-de-la-dumnezeu-inscris-in-adn-cercetatorii-au-descrifrat-misterele-codului-genetic-uman-341362

A T
C G


NAMASTE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro