sâmbătă, 18 martie 2017

Echinoctiul 20 martie 2017 ~ evenimente

Încă de anul trecut am presimțit un val energetic extrem de puternic în luna martie a anului 2017, mai puternic decât orice am experimentat până acum. Ne aflăm la jumătatea lunii martie, iar intensificarea poate părea copleșitoare. Săptămâna aceasta vom avea parte de rara conjuncție între Uranus și Eris în data de 17 martie, care va marca cea de-a treia astfel de conjuncție. Această tranzitare a fost catalizatorul haosului și destabilizării din lume. Ea sparge limitările rigide și dizolvă vălurile iluziei. Are loc cu doar două zile înainte de Poarta Stelară a Echinocțiului din data de 20 martie.
Energia este destul de discordantă. Este un ultim efort din partea forțelor întunericului de a prelua controlul asupra grilei planetare. Poarta Stelară a Echinocțiului este deschisă și modifică întreaga realitate de pe Pământ. Fiți atenți la valurile de conștiință ce pulsează pe planetă. Concentrați-vă asupra Iubirii!
Frecvențele cristaline oferă o rețea vastă de comunicări galactice pentru Prezența Sufletului, a Grupurilor de Suflete și Monadei. Mențineți-vă conduita Limbajului Luminii a tărâmurile superioare de existență. Echinocțiul oferă un impuls puternic de a ne propulsa dincolo de regimul umbrei.
De-a lungul veacurilor, li s-au dat diverse nume – forțe întunecate/demonice/arhonice/suflete căzute – însă vremea lor pe Gaia a luat sfârșit. Luptătorii de Lumină Deshizători de Drumuri s-au încarnat pe planetă în aceste timpuri pentru a-i curăța de aici. Este posibil să-i fi întâlnit în numeroase forme, pe măsură ce v-ați trezit la Sinele vostru Divin. Cu cât conștiința crește în frecvență, cu atât le simțiți prezența în jur. Însă Sinele Divin/Prezența Sufletului este imună la manipulările și agresiunile lor. Lumina voastră este puterea voastră!
Ei operează în întuneric, ascunși de vederea de dimensiunea a 3-a. Sunt maeștri ai hologramelor și creează numeroase scenarii/realități artificiale pentru a-și servi planul. Aceste ființe întunecate nu pot supraviețui în dimensiunea a 3-a fără energia voastră. Sunt paraziți, vampiri energetici care se hrănesc cu frecvențe de vibrație joasă precum frica, anxietatea, depresia, durerea, suferința, perversiunea sexuală.
Controlează colectivul planetar și gândurile și emoțiile umane printr-o grilă/matrice întunecată, de sclavie. Nu doar că se îmbină cu corpul vostru energetic, ci această matrice întunecată a blocat timp de secole întregi Lumina Fotonică Galactică, nepermițându-i să pătrundă îîn planul terestru. Sufletele umane au fost reciclate în planurile astrale inferioare de dimensiunile a 3-a și a 4-a, deconectate și despărțite de Sursa Divină, de Creator, funcționând ca hrană pentru supraviețuirea celor întunecați.
Matricea/grila programează egoul prin intermediul formelor-gând manipulatoare, ieșirilor emoționale, comportamentului distructiv, în tulpina creierului reptilian, a nervului vag și a amigdalei. Majoritatea gândurilor voastre nu fac parte din conștiința voastră. Simularea matriceală a fost creată pentru a vă menține în frecvențele joase de disperare, victimizare, dependență și lipsă de speranță. Forța vieții v-a fost scursă, Lumina v-a fost scursă, iar câmpul energetic a fost fragmentat din cauza nenumăratelor atacuri astrale, și inserat cu portaluri care conduc la paraziți.
Însă toate acestea s-au schimbat în 2012! În data de 21/12/2012, forțele întunericului au pierdut controlul asupra programului matriceal. Toate pot fi curățate prin conștiință superioară și Prezență Divină. În ultimii patru ani, Luptătorii de Lumină și-au utilizat Înțelepciunea Divină și abilitățile pentru a se elibera de sclavia matricei. Deseori numiți Cei ce Arată Calea/Deschizători de Drumuri, am funcționat ca generatoare de frecvență a Luminii Galactice Divine, distrugând grila întunecată de control, astfel încât Mama Gaia și umanitatea să poată deveni ființe suverane. De aceea ne aflăm aici!
Poarta Stelară a Echinocțiului va funcționa ca un punct de cotitură, prin care Mama Gaia și umanitatea să treacă printre „urechile acului” multidimensionale. Pe măsură ce ne curățăm de joasa densitate, sufletele noastre ascenzsionează în armonie cu nou-născuta Geea de dimensiunea a 5-a. Sunt ultimele clipe ale forțelor întunericului. Ele nu pot accesa/supraviețui în planurile superioare ale conștiinței unității. Suntem martorii ultimei încercări a lor de supraviețuire. Luptătorii de Lumină Uniți dizolvă matricea întunecată și planurile ascunse în Lumina Fotonică Divină. Echinocțiul este următorul punct critic al Ascensiunii Cosmice!
Ne pregătim pentru actualizările din data de 20 martie. Această săptămână reprezintă un prag către conștiința dimensionilor superioare. Pe măsură ce energiile vechi sunt curățate, ne ridicăm într-o stare de Unime!
Pentru a vă alătura altor Lucrători de Lumină în data de 20 martie, la ora 12 PT, accesați.
 Equinox Stargate on March 20th at 3:29am PT. 
Cu iubire, Meg Benedicte meg-benedicte
https://www.facebook.com/meg.benedicte/posts/10210512281017784

Francmasoneria mondială se adună la Tokyo 
pentru a-și alege noul lider mondial pentru începutul Epocii de Aur
Masonii din lume se adună în Tokyo în această săptămână și în următoarea pentru a selecta noul mare maestru mondial, în conformitate cu serviciile secrete militare japoneze. Întâlnirile vor începe în această săptămână la complexul subteran francmason, aproape de Tokyo Tower și se va încheia cu o selecție a liderului suprem la Hotelul Sanno în data de 25 martie, spun sursele. Întâlnirile au loc, deoarece pe termen lung, obiectivul francmasonilor a fost crearea unui guvern mondial binevoitor, care este aproape de finalizare, continuă sursele.
Există, de asemenea, o extrem de înaltă tensiune la nivel mondial între diferitele centre de putere pentru poziția în viitoarea federație mondială, diferite surse sunt de acord. Tensiunile sunt deosebit de ridicate acum în Japonia și Peninsula Coreeană peste care noul împărat va ocupa tronul unei Corei Unite, sursele de informații militare japoneze spun. Rothschild-zii și chinezii doresc să-l instaleze pe Kim Han Sol, fiul cel mare al lui Kim Jong Nam, care este la rândul său cel mai mare fiu al fostului lider de top Kim Jon Il, surse ale agenției de informații din China spun. Acesta este motivul pentru care politicienii marionetă ai Rothschild din Japonia au cerut un atac preventiv împotriva Coreei de Nord.
Cu toate acestea, nord-coreenii spun că Kim Han Sol ce a fost prezentat în calitate de candidat pentru împărat este un fals, cu o față diferită de cea reală a lui Kim Han Sol. Pentru a-și accentua punctul lor de vedere, nord-coreenii au lansat rachete capabile să lovească baze militare americane din Japonia. De asemenea, ei, în conformitate cu serviciile secrete militare japoneze, au dislocat 100.000 de nord-coreeni, trupe speciale ale forțelor armate, cu arme nucleare tip valiză, în orașele japoneze Nagoya, Osaka și Tokyo. Oamenii din spatele lui Kim Han Sol, spun că Kim Jong Un (liderul nord-corean) este doar un paravan pentru familia Cabot a Elveției și clanul Nabeshima din spatele grupului Mitsubishi care-l sustine pe prim-ministrul cabalei Abe.
Desigur că actuala familie regală japoneză este de asemenea falsă, dar faptul că ocupă tronul îi conferă o anumită legitimitate. Același lucru poate fi spus și despre Kim Jong Un. Vorbind despre Japonia, lupta pentru putere aici se intensifică. Mafia Khazară a predat controlul echipamentului japonez de furat alegerile Softbank, fiului lui Masayoshi. Fiul acum controlează Grupul Fortress Investment, care deține, (prin intermediul unor firme de hârtie) Musashi Engineering, ce produce mașinăria de numărat și furat voturile din Japonia.
Acesta este același fiu, care s-a arătat recent dispus pentru a-l vizita pe Donald Trump, pentru a încerca să-l mituiască cu 100 de miliarde $, bani saudiți. Se pare că această ofertă nu a reușit să-l legene pe Trump și susținătorii săi militari, pentru a oferi protecție casei regale a Arabiei Saudite, 25 prinți și un anturaj de 1500 de oameni au fugit în Indonezia, potrivit unor surse ale CIA de acolo. Acest lucru poate fi confirmat parțial printr-un anunț de știri indonezian, că regele Salman și-a prelungit șederea sa în Indonezia de 3 zile, se presupune pentru a „stimula turismul din Orientul Mijlociu în Indonezia.”
Există, de asemenea, o continuă luptă acerbă pentru a finaliza epurarea închinătorilor Khazari la Satana din interiorul guvernului SUA, surse multiple sunt de acord. Acest lucru este vizibil în știri, prin epurarea Departamentului de Stat al SUA de către Rex Tillerson și concedierea a 46 procurori de către Jeff Sessions, sursele notează.
Cu toate acestea, lupta directorului CIA, Mike Pompeo pentru a curăța CIA de Wall Street, Bush, Arabia Saudită și facțiuni israeliene, se confruntă cu o rezistență rigidă, surse ale Pentagonului spun. Acesta este motivul pentru care armata americană a lansat informația bolta 7 despre spionajul ilegal al CIA asupra poporului american, spun ei. „CIA poate fi urmărită ca un dușman al poporului, prin instrumentele sale de hacking ilegale, deoarece nu are mandat legal și acționează ca o organizație criminală transnațională necinstită,” sursele Pentagonului adăugau. Eliberarea bolta 7 a fost, de asemenea, un atac asupra Mossad-ului și poate fi urmată de mai multe scurgeri de informații, în scopul de a-l forța pe Trump să „arunce paraziții Israelului și să oprească infiltrarea de agenți străini „aliați„”, spun sursele.
Rușii, de asemenea, merg după mafia Khazară din Europa de Est, mișcările fiind făcute pentru a pune capăt influenței Khazare din țările baltice, fosta Iugoslavie și Ucraina, surse FSB rusești spun. Emisiunile de știri ruse susțin că guvernul ucrainean nazist, pus ilegal la putere de Khazari nu va dura mai mult de 60 de zile.
Situația din Europa de Vest continuă de asemenea, traiectoria matematică inevitabilă a unui colaps al monedei euro și sfârșitul structurii guvernamentale non-democratice UE. Același lucru este valabil și cu fasciștii din America de Sud, unde resursa este jefuită de președintele brazilian Michel Temer, care a anunțat că a fost mutat din palatul prezidențial din cauza „fantomelor” (arme cu energie dirijată?).
Există, de asemenea, ceva ciudat ce se întâmplă în continuare în sudul Braziliei. Un mesaj criptat de la Pentagon despre Antarctica are următorul conținut: „După pacificarea forțelor rusești / SUA, contractorul de top din apărare, Lockheed angajează 1000 pentru a lucra în Antarctica.” (poate fi Dezvăluirea Parțială??..). Toate aceste schimbări ale lumii care au loc așa cum s-a descris mai sus, își au originea într-o schimbare de putere, la un nivel foarte ezoteric al realității. Voi încerca să rezum pe scurt mai jos, traseul urmat de scriitorul articolului, despre drumul care a dus la entitatea „soarele negru” (la care se închinau și naziștii celui de-al treilea Reich, n.b.), a cărei înfrângere a făcut ca toate aceste schimbări planetare să fie posibile.
Cu ani în urmă, mi s-a spus de către agenți trimiși atunci de ministrul de finanțe japonez Heizo Takenaka că există un complot pentru a ucide 90% din omenire, în scopul de a „salva mediul înconjurător.” Societăți secrete din Asia au auzit același lucru, despre o întâlnire a unui grup elitist, închinători la Moloh (Baal, Set, Satana), din Bohemian Grove (a se citi:http://burebista2012.blogspot.ro/2015/02/insider-din-pentagon-dezvaluie.html ). Când s-au oferit pentru a ajuta la combaterea acestor închinători la Satana, am sugerat asiaticilor că problema din Occident este concentrată puternic în partea superioară a structurii de putere mondială și că occidentalul mediu ar fi consternat în totalitate de ideea de a ucide 90% din omenire. Am ajuns la concluzia că soluția problemei se află în direcționarea acțiunilor către vârful foarte de sus al puterii occidentale.
Acest lucru a condus ca Leo (Lyon) Zagami, francmason al lojii P2 (Propaganda Due), să mă viziteze la Tokyo și m-a invitat să vizitez loja P2 în Italia (în weekend voi publica pe blog un interviu cu acest mason de grad 33 din 2007 cu subt.RO, n.b.).
Acolo am fost luat de Vincenzo Mazzara, un Cavaler al Ordinului Cavalerilor Teutoni, la o catedrală din Milano, unde exista o imagine de vitraliu al zeului lor, Soarele Negru. Mazzara mi-a spus că era o gaură neagră în centrul galaxiei care comunică cu el prin intermediul spectrului de unde gamma. Ceea ce am întâlnit la Catedrală era un vid negru, ceea ce poate fi descris doar ca anti-viață, o entitate care se hrănește cu forța vieții. Se pare că de mii de ani această entitate a dat o enormă putere și bogăție pentru câțiva selectați, în schimbul hrănirii ei prin sacrificii umane și animale. Aceasta este ceea ce eu numesc Satana, la care se  închină mafia Khazară.
Viziunea viitorului deținut de către membrii P2 precum Mazzara, era unul de război total și distrugere pe această planetă, ceva în care au crezut că era inevitabil. Cu toate acestea, o entitate incredibil de puternică de Lumină a confruntat acest soare negru și a amenințat-o că va șterge întregul univers în zero și unu sau alb-negru, cu excepția cazului în care se va retrage. Aceasta deoarece forțele întunericului deveniseră atât de puternice, încât amenințau întreaga structură a universului. Entitatea s-a retras și a fugit din acest univers. Acest lucru a fost văzut ca evenimentul spirală din Norvegia :
SURSA: https://www.cocoon.ro/francmasoneria-mondiala-se-aduna-la-tokyo-pentru-a-si-alege-noul-lider-mondial-pentru-inceputul-epocii-de-aur/
http://burebista2012.blogspot.ro/2017/03/actualizare-ben-fulford-13032017.html?spref=fb

3 comentarii:

  1. TRĂIEŞTE CEL PROMIS ÎN BUCOVINA?!?

    „Sunt multe profeţíi în care se afirmă că Bucovina este locul unde va trăi cel ce HRISTOS spune că va veni în trup de om după EL, adică Cel Promis Lumii de către Hristos, adică Duhul Adevărului, o fiinţă venită de la DUMNEZEU în trup de român, venită să restabilească credinţa în Adevăratul DUMNEZEU, şi să surpe eresurile zeilor. Aceste profeţii consideră ca începerea activităţii sale va marca dărâmarea sistematică a credinţelor în alţi dumne-Zei decât Adevăratul DUMNEZEU, dar şi ruperea eresurilor acestor zei. În toate aceste profeţii se afirmă clar că Promisul se va naşte pe teritoriul României şi că pe tot timpul şederii sale vremelnice pe teritoriul României, va veni şi va trăi în Bucovina de unde va desfiinţa sistematic prin Cuvânt apostolii întunericului pe care îî va târâ la lumină şi îi va judeca după Cuvânt. Aceşti apostoli (realizatori de emisiuni ezoterice, mulţi din ei masoni ori templieri, mari iniţiaţi, mari maeştri spirituali, maeştri rei-ki, maeştri yoga, vindecători cu îngeri, vindecători cu flăcări violet, vrăjitori, infoenergeticieni, ghicitori de tot felul, cu toţii lucrători cu energii opuse DUHULUI SFÂNT) ai divinităţilor, ai zeilor şi ai îngerilor de tot felul, cu toţii căzuţi vor lupta împotriva Promisului, dar Cuvântul Adevărului din Promis va prevala. Apostolii şi agenţii întunericului vor lupta împotriva lui, spumegând de furie prin cuvântul lor întunecat din mass-media şi TV. Oameni pe care românii îi credeau buni şi luminoşi vor spumega împotriva Lui. Ei îşi vor arăta Chipul lor drăcesc la privit, vor apare peste tot, folosind cuvântul întunecat cu care au minţit de milenii pe om, spunând că iadul şi răul nu există şi că suntem cu toţii din DUMNEZEU doar că în religiile lor se numeşte altfel şi arată altfel, mai hidos, animalier şi crud, cu cap de elefant ori cu trup de şarpe… Românii se vor înspâimânta şi se vor îngrozi şi se vor scârbi, când vor vrea să vadă cine sunt dumne-Zeii din spatele rei-ki, yoga, şamanism, vrăjitorie, flacăra violet, infoenergetică, ghicit. Ei vor întreba pe maeştrii lor: ce ati făcut cu sufletele noastre, iar aceştia le vor rânji, căci Mântuirea lor va fi fost pierdută la iniţiere când, fără să ştie că au înlocuit pe HRISTOS cu zeii mincinoşi(falşi).”

    https://www.scribd.com/document/39809430/VANGA-PROFETIA-DESPRE-ROMANIA-CEL-PROMIS-TRAIESTE-AZI-PRINTRE-NOI-IN-BUCOVINA

    RăspundețiȘtergere
  2. „La început era Cuvântul şi Cuvântul era cu DUMNEZEU şi DUMNEZEU era Cuvântul. Acesta era întru început la DUMNEZEU. Toate prin EL s-au făcut; şi fără EL nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut. Întru EL era viaţă şi Viaţa era Lumina oamenilor. Şi Lumina luminează în întuneric şi întunericul nu a cuprins-o. Fost-a om trimis de la DUMNEZEU, numele lui era Ioan. Acesta a venit spre mărturie, ca să mărturisească despre Lumină, ca toţi să creadă prin el. Nu era el Lumina ci ca să mărturisească despre Lumină”. (Evanghelia după Ioan Capitolul 1; Versetele 1 – 8

    RăspundețiȘtergere
  3. “Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna Ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui.”
    http://www.antena3.ro/…/ultima-previziune-a-babei-vanga-el-…

    RăspundețiȘtergere

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro