duminică, 5 februarie 2017

Limbajul Luminii lamurit de Familia Noastră Galactică

Dragilor, EU imi cunosc familia galactica a Caii Lactee, si alte familii din alte galaxii; imi caut reintregirea in dimensiunea a 12 a iubirii si luminii christice neconditionate cu familile din centrul tuturor celor 4 galaxii primordiale ale acestui Univers. 

Asemeni va urez tuturor si atasez aici o comunicare importanta despre familia Galactica.

Salut sora mea cetacee Suzie !

2017 Anul Limbajului Luminii

Acesta este ACUM-ul să vă amintiți că VOI sunteți Creatorii realității voastre. Acesta este ACUM-ul să eliberați ÎNTREAGA victimizare, autocompătimire, competiția și ÎNTREAGA voastră putere asupra ORICĂREI persoane, loc sau lucru.

2017 este Anul în care v-ați oferit voluntari să vă amintiți SINELE, sau pierdeți autobuzul. Unii nici măcar nu știu că există un ”Autobuz”, iar alții nu vor lua acel ”autobuz”, chiar dacă acesta a oprit, a deschis ușa și îi așteaptă.

2017 este un An al Deciziilor

Din momentul în care vă dați seama cât de multă putere de manifestare aveți în această frecvență a realității, va fi nevoie să creșteți FOARTE repede pentru a putea face față și îndeplini imensele voastre responsabilități. 3D-ul nu mai este o probă în experimentarea manifestării fizice. 3D-ul devine atunci-ul în care v-ați amintit cine, ce și unde obișnuiați să fiți.

2017 este Anul în care vă Amintiți SINELE Vostru

Acesta este anul în care aveți oportunitatea de a vă aminti cum să FIȚI cine SUNTEȚI!
Totodată este și anul în care trebuie să vă găsiți curajul de a FI cine SUNTEȚI!   

Cu alte cuvinte, 2017 este anul în care vă dați în sfârșit voie să vă iubiți Necondiționat SINELE.

Înaintea acestui ACUM, iubirea era încă poluată de condițiile polarității și separării. 2017 este Anul în care veți începe să vă amintiți că VOI SUNTEȚI AICI ACUM!!

Cu alte cuvinte, anul 2017 este anul în care veți intra în eternul-prezent ACUM al celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea. Ce înseamnă ”Eternul Prezent ACUM”? Poate că nu știți! 2017 este anul în care vă veți AMINTI ACUM-ul!

2017 este Anul în care vă Amintiți Limbajul Luminii

Percepția Limbajului Luminii începe prin amintirea abilității voastre înnăscute de a percepe câmpurile de energie. Vă rugăm să vă amintiți că întreaga realitate este, de fapt, tipare de energie care interacționează temporar pentru a crea ACUM-ul fiecărui moment dat.

Aceste tipare de energie sunt multidimensionale. Unele dintre aceste tipare sunt create mai întâi în dimensiunea a treia și pot sau nu pot să-și croiască calea în frecvențele mai înalte ale realității.

Pe de altă parte, unele dintre aceste tipare de energie sunt ”ascendente”, ceea ce înseamnă că energia pare să fi apărut din lumea fizică trei dimensională și că apoi a ”urcat sau curs” în dimensiunile mai înalte ale realității.

Aceste tipare de energie ascendente se conectează cu tiparele de energie ”descendente” care apar în cele mai înalte frecvențe ale realității și și-au găsit calea în realitatea fizică. Atunci când un tipar de energie ascendent întâlnește un tipar de energie descendent, se întâmplă ceva special.

Tiparul ascendent fuzionează cu tiparul descendent pentru a crea un circuit cu două sensuri, ca și o scară rulantă dintr-un magazin, unde omenirea poate alege să urce pe ”scara rulantă” și să observe în același timp tiparele de energie coborând pe ”scara rulantă”. Acest punct al percepțiilor funcționează și în sens invers prin aceea că tiparele care coboară pe scara rulantă pot observa tiparele de energie care urcă pe scara rulantă.

Când tiparele ascendente și descendente interacționează, ”timpul” necesar să urce sau să coboare transmută în ACUM-ul simultanei  coborâri și urcări. Aceasta este împletirea simultană a câmpurilor de energie ascendente și descendente care vă scurtcircuitează percepția voastră obișnuită a realității.

Înainte de a vă fi ”păcălit” creierul 3D prin perceperea simultană a ”realităților opuse”, voi ați putut percepe numai realitatea voastră ”timp/spațiu” trei dimensională. SAU, ați putea medita și închide ochii pentru a percepe noile, mai înalt dimensionalele câmpuri de energie care vă ajută să vă expansionați conștiința.

Amestecarea acestor câmpuri de energie ascendente și descendente, percepțiile simultane ale percepțiilor trei dimensionale și multidimensionale ale realității, este ceea ce vă expansionează percepțiile în câmpul de energie cinci dimensional al lui ”Aici/Acum”.

Amintiți-vă că timpul și spațiul sunt iluzii ale dimensiunii a treia. Aceste iluzii se bazează pe starea voastră de conștiință și pe ceea ce faceți în timp ce vă experimentați percepțiile trei dimensionale. Deoarece percepțiile voastre trei dimensionale se bazează pe timp și spațiu, ele vor părea a fi în afara voastră, în spațiu, și ele vor părea să existe în câmpul vostru perceptual doar pentru o anumită durată de ”timp”.

Pe de altă parte, sunt multe evenimente cinci dimensionale, atemporale, care au, și au avut, loc în ACUM-ul de care voi nu erați conștienți. Voi nu sunteți conștienți de acel ACUM pentru că percepțiile voastre conștiente sunt blocate în timpul vostru trei/patru dimensional.

Numai prin intermediul percepțiilor voastre senzoriale cinci dimensionale puteți percepe un eveniment atemporal care există infinit. Cu toate acestea, s-ar putea ca dintr-o dată să ”surprindeți o licărire” a celei de-a cincea dimensiuni cu receptorii voștri senzoriali trei/patru dimensionali, pe care o veți interpreta probabil ca pe o scurtă experiență.

Prin urmare, nu numai ACUM percepeți valurile de Lumină Mai Înaltă intrând în atmosfera lui Gaia, dar numai ACUM vă amintiți că ați avut o percepție cinci dimensională. Percepțiile trei dimensionale, legate de timp, sunt stocate cu ușurință în creierul vostru trei dimensional. Dar este necesară o întoarcere a conștiinței voastre cinci dimensionale înainte ca percepțiile voastre atemporale 5D să poată intra în cele din urmă on-line cu circuitele creierului vostru în principal trei dimensional.

Deoarece 97% din creierul vostru a fost întotdeauna acolo, dar deconectat pentru conștiința voastră 3D, creierul și ADN-ul vostru 3% care era activat a fost capabil să perceapă numai câmpurile de energie trei dimensionale.

Ceea ce acum începeți să percepeți drept Noul Pământ cinci dimensional, a fost întotdeauna o frecvență a lui Gaia așa cum nevăzutul vostru Corp de Lumină cinci dimensional a fost întotdeauna o frecvență a vehiculului vostru pământesc uman.

În acest Acum, mai mulți dintre voi vă expansionați conștiința de zi cu zi pentru a cuprinde percepțiile cinci dimensionale. Acesta este motivul pentru care sunt din ce în ce mai multe raportări legate de Navele Stelare, precum și a altor percepții cinci dimensionale.

Motivul pentru care termenul de ”trezire” este atât de des asociat cu termenul ”ascensiune” este pentru că voi ați fost întotdeauna și un Corp de Lumină înnăscut cinci dimensional și Gaia a fost întotdeauna și înnăscut o Planetă de Lumină cinci dimensională.

Așa cum cuptorul vostru poate încălzi până la 500 de grade, dar nu ați folosit niciodată acea temperatură, corpul vostru și planeta voastră au avut întotdeauna un ”cadran cinci dimensional”, dar numai Maeștrii Ascensionați au învățat cum să-l folosească. Cu toate acestea, pe măsură ce Lumina cinci dimensională și mai mult, intră prin Chakra voastră Coroană, aceasta vă activează amintirea dorințelor și percepțiilor voastre cinci dimensionale.

Apoi, pe măsură ce Lumina Mai Înaltă se stabilește în cel ce-al Treilea Ventricul al creierului vostru, le cere tuturor ”informațiilor inconștiente” pe care le-ați stocat în câmpul de energie al corpului vostru să coboare în Miezul lui Gaia pentru a fi de deplin împământate.

Odată ce Lumina Mai Înaltă este pe deplin împământată, ea se poate întoarce în Prima voastră Chakră și să urce pe coloana voastră vertebrală, chakră cu chakră, pentru a fuziona cu câmpurile de energie în desfășurare care curg în mod constant în Chakra voastră Coroană.

Apoi, când corpul vostru trei dimensional este pe deplin împământat în Miezul lui Gaia și toate dispozitivele de traducere mai înalt dimensionale care sunt stocate în fiecare chakră a voastră sunt activate, Sinele vostru Corp de Lumină cinci dimensional va începe să se trezească în vehiculul vostru pământesc trei/patru dimensional.

În acel ACUM veți deveni un portal deschis pentru Lumina Mai Înaltă căreia îi dați voie să curgă prin vehiculul vostru în Miezul lui Gaia pentru a fi împământată. Odată ce acea lumină mai înalt dimensională/de o frecvență mai înaltă este împământată, ea vă va ”porni” abilitatea de a înțelege și de a proiecta Mesajele de Lumină în realitatea voastră.

Pe măsură ce din ce în ce mai multe Portaluri Umane împământează și proiectează Mesajele de Lumină ale frecvențelor mai înalte ale luminii în realitatea voastră, ”starea de conștiință” de bază se va ridica pentru întreaga omenire care este pregătită să o accepte.

Din nefericire, mai sunt încă mulți oameni care nu sunt în stare să accepte mesajele Luminii Mai Înalte pentru că nu sunt în stare să dea drumul dependenței lor de dimensiunea a treia și/sau nu și-au încheiat încă lecțiile trei dimensionale ale lui Gaia ”energia emisă este aceiași cu energia care se întoarce” și/sau transmutarea Separării în Unitate.

Prin urmare, facem apel la ascendenții noștri să-i ajute pe cei care nu au fost încă în stare să perceapă și să accepte mesajele Luminii Mai Înalte. Nu numai că v-ați ajuta un confrate uman, dar ați ajuta-o extrem de mult pe Gaia.

Vă rugăm să vă amintiți lecțiile trei dimensionale ale: ”iluziei separării”, ”alegerii puterii asupra altora versus puterea interioară” și lecția ”recunoașterii și transmutării iluziilor trei dimensionale în Adevăruri cinci dimensionale”.

Și timpul este o iluzie a dimensiunii a treia, la fel ca și ”puterea asupra altora”. De fapt, ”puterea asupra” nu există în dimensiunea a cincea, ea fiind transmutată în ”puterea interioară”. Din momentul în care cineva își simte propria ”putere interioară” nu mai există nici o dorință sau intenție de a avea ”putere asupra” altora.

Puterea asupra altora este una dintre marile distorsiuni trei dimensionale ale unui concept cinci dimensional. Când ați început prima dată să citiți, puteați pierde cu ușurință înțelesul întregii povești pentru că erați implicați în a învăța cum să citiți fiecare cuvânt.

În același fel, când începeți să percepeți pentru prima dată frecvențele cinci dimensionale ale realității, s-ar putea să fiți în stare să vă focalizați doar pe o componentă a întregii voastre experiențe.

Când ați învățat să umblați și să vorbiți, ați făcut acest lucru cu un pas, cu un cuvânt o dată. Prin urmare, pe măsură ce ”părăsiți timpul” pentru a experimenta curgerea comunicărilor cinci dimensionale, acest lucru ar putea fi simțit ca fiind copleșitor. Prin urmare, pas cu pas permiteți-vă să vă împământați experiența în timp ce mergeți mai departe.

Poate că vă simțiți în siguranță înotând într-o piscină mică, dar să înotați într-un ocean imens este prea amenințător. Prin urmare, așa cum stați acolo unde oceanul este puțin adânc până vă simțiți mai încrezători, veți sta pe pragul celei de-a cincea dimensiuni până când vă veți simți mai încrezători.

Experimentările voastre inițiale ale realității cinci dimensionale este cel mai bine să le lăsați ”imaginației” voastre. Gândirea voastră trei dimensională nu are cuvinte pentru a exprima experiențele voastre cinci dimensionale. Prin urmare, acceptați că vă puteți împărtăși experiențele prin împărtășirea gândurilor și emoțiilor care au curs prin voi în timp ce vă aflați în acea experiență.

Limbajul vostru înnăscut, cinci dimensional NU este separat în cuvinte separate, nici măcar în concepte separate. De fapt, comunicarea cinci dimensională se unește în ființa voastră ca o imagine frumoasă sau o amintire. Veți experimenta că comunicarea este mai mult ca o ”comuniune”!

Așa că, noi, Familia voastră Galactică, dorim să vă arătăm o imagine pe care canalul nostru a primit-o ca și imagine, a desenat-o ca și pe o pictură, apoi vara trecută, a fost instruită să-i atașeze o frază scurtă care să o ajute să-și amintească cum să ”citească” imaginea.

Vă invităm să ”citiți” ceea ce vă spune imaginea în secțiunea de comentarii a acestui blog. În acest fel puteți să ”vă exersați Limbajul Luminii”. S-ar putea, sau s-ar putea să nu, primiți același mesaj care este scris în această imagine.

Din când în când, pe rând, Suzille va pune câte o imagine în ordinea în care ea le-a ilustrat. În partea de jos a fiecărei imagini sunt ”cuvintele” pe care ea le-a auzit de la acea imagine. Vă rugăm pe fiecare dintre voi să scrieți cu cuvintele VOASTRE ceea ce auziți de la acea imagine în secțiunea de comentarii a blogului.

În acest fel puteți vedea și înțelege cu toții modul în care fiecare dintre voi vă creați propria voastră poveste care vă vorbește pe fiecare pagină. Toate poveștile voastre ”individuale” vor fi în aceiași secțiune de comentarii astfel încât să puteți citi experimentarea ”colectivă” a fiecărei imagini.

Vă rugăm să vă amintiți că fiecare comunicare, în care o persoană își împărtășește percepția despre acea imagine este un memento că voi toți vedeți aceiași realitate dintr-o perspectivă diferită. Fuziunea acelor perspective ”separate” vă pregătește pe toți pentru profunda conștiință a unității a frecvenței cinci dimensionale a realității.



Am decis să-mi schimb percepția
Pentru a percepe realitatea dintr-o perspectivă nouă

Ne-am bucura să participați la acest exercițiu scriind ce vă spune această imagine în secțiunea comentarii. Vă rugăm să rețineți că nu există percepție ”corectă” sau ”greșită”. Există doar percepția ”voastră”. Pe măsură ce ne amintim cu toții să avem încredere în noile noastre percepții cinci dimensionale care vin, le putem împărtăși cu alții. Intrăm într-o nouă frecvență a realității cu un nou mod de comunicare.

Fiecare dintre noi va vedea această nouă frecvență a realității în propriul nostru mod. Astfel, așa cum este nevoie să învățăm o limbă nouă atunci când ne mutăm într-o altă țară, va fi nevoie să învățăm un nou limbaj, care este un limbaj colectiv-imagistic, pe măsură ce intrăm într-o nouă dimensiune.

Cine ne va învăța acest limbaj?
Propriul nostru SINE Mai Înalt.

Vă mulțumesc,

Sue


multumim  Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro