sâmbătă, 2 mai 2015

Informatii multidimensionale

Partea I

Conexiunea Conștientă Constantă
De Suzanne Lie



Dragi Arcturieni,
Sunt pregătită să primesc mesajul vostru.

Da, Suzille, mulțumim. De fapt dorim să-ți mulțumim ȚIE și tuturor mulților tăi cititori care ne-au urmat de-a lungul a atât de mulți ani, încă de la începutul anilor 1990. Știm că voi toți a trebuit să așteptați, și așteptați, și așteptați, pentru ca noi, Galacticii, să venim pe bune în realitatea voastră. Înțelegem cât de mulți dintre voi ați ajuns să fiți frustrați și confuzi că noi, încă, nu am aterizat.

Cu toate acestea, Gaia este o planetă a liberului arbitru. Prin urmare, trebuie să existe un ”consens al majorității” înainte ca noi să ne putem începe aterizările. De asemenea, mai trebuie să știm și că va fi sigur pentru oameni și pentru Gaia. După cum știți, mai sunt încă multe ființe care poartă o formă umanoidă și care au conspirat împotriva aterizării noastre.

Acești impostori au controlat în mod egoist lumea voastră pe marea cheltuială a corpului lui Gaia, precum și a corpului fizic al tuturor celor s-au ridicat împotriva lor. Apoi, mulți dintre oamenii care au fost complet spălați pe creier de către cei întunecați, refuză să creadă că mai există și alte civilizații dincolo de Pământ.

Mulți dintre acești oameni sunt atât de copleșiți de supraviețuirea de zi cu zi, încât și numai gândul de a-și re-structura întreaga lume este terifiant. Cei întunecați au creat afaceri, locuri de muncă și evenimente globale care i-au ținut pe acești oameni în ”modul supraviețuire”, astfel încât orice altceva în afara muncii din greu, și a unui pic de distracție, aceasta a fost singura viață pe care și-ar fi putut-o imagina. Mai sunt și mulți alți curajoși care au fost uciși de către cei întunecați pentru că au îndrăznit să le spună adevărul oamenilor de pe Pământ.

Bineînțeles, programele de spălare a creierelor, precum și sistemele educaționale sărace care au fost în mod deliberat începute de către cei întunecați, i-au ținut pe mulți oameni în ”modul de supraviețuire” de abia ducându-și traiul de pe o zi pe alta. Vedeți voi, dragii noștri prieteni și familie de pe Pământ, voi ați dus un război ascuns pentru dreptul vostru de a cunoaște adevărul despre condițiile reale de pe Pământ.

Din fericire, sunt mulți oameni curajoși și treziți care caută informații și meditează în mod regulat pentru a comunica cu noi. Acești oameni treziți încearcă în mod continuu să răspândească adevărul în orice mod se potrivește cel mai bine cu personalitatea și gradul lor de conștientizare.

Suntem foarte mulțumiți să vă informăm că acest grup de purtători de vehicule pământești care s-a trezit mai târziu se extinde foarte mult. Spunem ”poartă un vehicul pământesc”, pentru că VOI, membrii acestui grup, ați devenit și deveniți din ce în ce mai conștienți de expresiile mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru, care servesc la rândul lor pe Navele noastre Stelare și în dimensiunile mai înalte.

Datorită acestei conștientizări crescânde vă dați seama că vehiculul vostru pământesc este doar expresia dimensională cea mai de jos a SINELUI vostru Multidimensional. Prin urmare, voi vă ”purtați” corpul în loc de ”a fi” corpul vostru.

Voi, preaiubiții noștri emisari ai luminii, v-ați amintit că aveți nenumărate expresii ale propriului vostru flux de viață în multe octave ale realității. Prin urmare, ”voi” nu puteți muri. Cu toate acestea, puteți alege ca temporar sau permanent să vă ”faceți ieșirea” din cea mai joasă, densă expresie a ființei – vehiculul vostru uman pământesc.

Din nefericire, sunt, de asemenea, mulți dintre voi cei care serviți cauza ADEVĂRULUI și care ați fost obligați să vă părăsiți fără voie vehiculele pământești pentru că ați fost descoperiți de către cei întunecați. Acești războinici curajoși nu au ”murit”. Ei și-au predat pur și simplu vehiculele pământești și s-au întors acasă pentru o R și R atât de necesară.

Vă reamintim acest lucru vouă tuturor astăzi pentru că vrem să știți că voi nu sunteți NICIODATĂ singuri. Noi, familia voastră galactică, suntem ÎNTOTDEAUNA alături de voi, chiar dacă voi nu sunteți conștienți de acest fapt. De asemenea, vă reamintim că ne concentrăm atenția pe escaladarea procesului educațional al echipajului nostru de la sol, deoarece cunoașterea interioară este putere interioară.

Toate pericolele despre care tocmai v-am vorbit sunt mici în comparație cu cel mai comun pericol care este uitarea SINELUI vostru. Atunci când vă uitați SINELE alternativ, paralel, multidimensional, care servește pe Nava noastră Stelară, Pământul cinci dimensional, Venus și nenumărate alte locații, ajungeți să fiți prinși în nenumăratele iluzii ale Matricii 3D.

Din fericire, acea cea mai joasă frecvență a ”matricii locuitorilor” lui Gaia se dizolvă. Folosim cuvântul dizolvă în sensul de: dispare, se sfărâmă, se închide în mod oficial, încheierea relațiilor legale și/sau estomparea simultană în afară și înăuntru. Am instruit-o pe Suzille să caute în dicționar explicațiile pentru ”dizolvare” astfel încât să putem defini procesul în termeni umani.

Vom aborda acum ultima definiție, adică cea de ”estompare simultană în afară și înăuntru”. Acest termen din dicționarul vostru este exact ceea ce voi, dragii noștri purtători de vehicule pământești, experimentați în procesul vostru de transmutare înapoi în SINELE vostru adevărat.

”Întoarcerea voastră la SINE” are loc în primul rând cu conștiința voastră. Prin urmare, frecvența conștiinței voastre se estompează simultan AFARĂ din limitările 3D și ÎN libertatea 5D. Atunci când sunteți conștienți, când meditați, sunteți creativi, vă bucurați de prietenii și familia voastră și de o viață plină de iubire, voi vă estompați (din afară spre) ÎNĂUNTRU în amintirea expresiilor mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru.

Când acest lucru se întâmplă, vă dați seama că sunteți într-un contact constant cu noi. La început, această conștientizare se poate estompa înăuntru numai pentru un timp scurt și apoi se estompează afară repede pentru că voi mai gândiți încă cu creierul vostru 3D. Creierul vostru 3D nu este capabil să înțeleagă acțiunile aparent opuse cum ar fi înăuntru sau afară, având loc simultan.

Viața în planul fizic este atât de deosebit de provocatoare încât ”un singur lucru la un moment dat” este adeseori copleșitor. Cheia este cuvântul ”timp”. Atunci când gândiți trei dimensional, voi sunteți legați de conceptul de TIMP. Pe de altă parte, pe măsură ce conștiința voastră se expansionează în dimensiunea a cincea, pe care după cum noi percepem o experimentați din ce în ce mai mulți dintre voi, sunteți în stare să fiți conștienți de acțiunile simultane care care au loc în același ACUM.

Sunteți în stare să faceți acest salt în gândire pentru că gândiți din ce în ce mai mult din conștiința voastră cinci dimensională. Atunci când gândiți în mod conștient din starea voastră de conștiință cinci dimensională, întreaga voastră percepție asupra realității se modifică. În primul și în primul rând, voi ȘTIȚI că voi comunicați, de fapt, cu familia voastră mai înalt dimensională galactică și celestă.

Odată ce ați stabilit o comunicare CONȘTIENTĂ cu noi, viața voastră se va schimba în totalitate. Dorim să vă reamintim că FIECARE dintre voi, cei care faceți parte din echipajul nostru de la sol, sunteți deja într-o comunicare constantă cu noi prin starea voastră de conștiință cinci dimensională. De fapt, sunteți în măsură să ne apelați la fel de ușor ca și cum v-ați suna un prieten la telefon. De fapt, este chiar mai ușor pentru că linia noastră nu este niciodată ocupată și noi vom răspunde întotdeauna apelului vostru.

Odată ce sunteți conștienți de această conexiune constantă cu familia voastră mai înalt dimensională, veți deveni conștienți de adevăratul vostru ”SINE Corp de Lumină” care există în miezul vehiculului vostru pământesc. Simultan, veți fi pe deplin conștienți de familia voastră galactică și celestă cu care sunteți în mod constant în contact.

Acest ”contact constant” este cel care se estompează simultan înăuntru și afară. Acest contact cu SINELE vostru se estompează înăuntru și afară din conștiința voastră pentru că voi vă estompați simultan înăuntru și afară din starea voastră mai înaltă de conștiință. Din starea voastră de conștiință cinci dimensională voi sunteți infinit în contact constant cu SINELE vostru. Cu toate acestea, din percepțiile simultane ale conștiinței voastre trei dimensionale, voi vă estompați înăuntru și afară din acea conexiune.

Voi nu încetați niciodată să fiți cinci dimensionali, dar o situație dificilă din matricea voastră 3D poate să vă distragă de la acea conștientizare constantă pentru că vă sperie. Orice formă de frică vă coboară conștiința în gândirea trei dimensională. Frica vă spune, ”Trebuie să abordez această problemă pentru că îmi poate face rău.”

Chiar dacă conștiința voastră trei dimensională s-ar putea să nu fie conștientă de frica voastră, vehiculul vostru pământesc este conștient de ea și face ajustări pentru a vă ”proteja sinele”. Prin urmare, conștiința voastră 3D se focalizează pe cauza, sau sentimentul, fricii, în timp ce conștiința voastră 5D se focalizează înacelași timp pe perceperea voastră mai înaltă a mesajului care v-a speriat conștiința 3D.

Când sunteți în situație, voi puteți lua conștient, sau inconștient, decizia de a alege care frecvență a percepției doriți să o percepeți. Ambele versiuni ale realității există simultan în același ACUM. Ba mai mult, atunci când sunteți conștienți de propriile voastre percepții multidimensionale, aveți mai multe opțiuni care NU sunt disponibile conștiinței voastre 3D.

Conștiința voastră trei dimensională are numai o alegere:
-          Să vă opriți indiferent de ceea ce faceți sau gândiți și să vă focalizați pe frică
-          Să verificați frica pentru a vedea dacă ea v-ar cauza vouă sau celor dragi vreun rău
-          Să vă angajați în frică pentru a-i investiga sursa astfel încât să puteți interacționa în mod direct cu și/sau să o combateți.

Vehiculul vostru pământesc cere această investigație pentru că, din acea perspectivă trei dimensională, voi sunteți singuri, vulnerabili și vă străduiți în mod constant să supraviețuiți într-un mediu dificil. Acum vedeți motivul pentru care cei întunecați vă umplu în mod constant știrile cu evenimente pline de frică, violență, războaie și ucideri în masă?

Atâta timp cât vehiculul vostru pământesc se află într-o ”stare de alertă”, sunteți foarte ușor de spălat pe creier cu faptul că acest produs, persoană și/sau situație vă va salva de la marele pericol pe care ei tocmai l-au creat pentru a vă menține într-o constantă stare de alertă care vă coboară starea de conștiință. Vedeți cercul vicios?

Cu toate acestea, pentru că voi v-ați trezit la SINELE vostru, aveți simultan opțiunea de a vă expansiona conștiința dincolo de frecvențele joase care sunt ușor de manipulat.
                 Din conștiința trei dimensională, voi puteți percepe doar planul fizic.
                 Din conștiința voastră patru dimensională puteți percepe planul astral.
                Din conștiința voastră cinci dimensională voi puteți percepe ACUM-ul lui UNU.
Ce realitate alegeți să percepeți?

De asemenea, din conștiința voastră de o frecvență mai înaltă voi puteți percepe și realitățile de o frecvență mai joasă. Astfel, din conștiința voastră de o frecvență mai înaltă voi puteți percepe toate realitățlie din acea frecvență, precum și frecvențele mai joase ale acelei realități. Acesta este motivul pentru care noi putem percepe cu ușurință realitatea voastră, dar pentru voi este dificil încă să percepeți în mod conștient realitatea noastră mai înalt dimensională.

În plus, atunci când schimbați din ”viteza a treia” a vehiculului vostru pământesc care ”conduce în jurul orașului pentru a vă face comisioanele voastre 3D” ÎN ”viteza a cincea” a Corpului vostru de Lumină care se extinde dincolo de limite, TOATE percepțiile voastre comută în viteza mai mare.

Imaginați-vă diferența dintre a vă uita la o revoltă sau un război la televizor ȘI experiența fizică de a fi efectiv în acea revoltă sau război. Aceasta este diferența dintre a fi ÎN dimensiunea a treia și a fi ÎN dimensiunea a cincea în timp ce observați dimensiunea a treia.

Dar țineți minte că voi TOȚI sunteți simultan în dimensiunea a treia ȘI a patra ȘI a cincea. 
Voi sunteți TOȚI ființe multidimensionale care experimentează simultan realitatea din nenumărate dimensiuni în același ACUM. 
Problema este că în timp ce purtați o formă trei dimensională, percepțiile voastre sunt înnăscut calibrate la percepțiile voastre trei dimensionale.

Ceea ce începe să se modifice este calibrarea voastră principală la realitatea trei dimensională. Pentru că voi, draga noastră echipă aflată departe, vă finisați ÎN percepețiile voastre 5D, vă deconectați simultan de la Matricea 3D. Regula principală a călătoriei inter-dimensionale este ”acolo unde îți este atenția, acolo ești și TU”.

Vă rugăm să nu uitați că VOI sunteți ESENȚA din vehiculul vostru pământesc. Pe măsură ce vă amintiți că VOI ați ales să călătoriți inter-dimensional în vehiculul vostru pământesc, vă veți aminti simultan regulile principale ale călătoriei inter-dimensionale. Aceste reguli principale sunt:

-          VOI sunteți ființe multidimensionale.
-     VOI ați ales să intrați în această experiență atașându-vă atenția la actualul vostru vehicul pământesc.
-         Apoi VOI v-ați acompaniat ”gândurile” atenției voastre cu ”emoțiile” iubirii necondiționate pentru a intra în realitatea voastră actuală.
-       Apoi VOI ați fuzionat cu acea frecvență a realității intrând în vehiculul pământesc pe care VOI l-ați ales.

Acest mod de a vedea realitatea este nucleul Misiunii pe care VOI ați ales-o înainte de a fi intrat în vehiculul vostru pământesc. Cu toate acestea, unii dintre voi ați subestimat puterea iluziei pe Gaia în ACUM-ul vostru și ați ajuns să vă pierdeți în acea iluzie. Din fericire, v-ați trezit din iluzia voastră și sunteți pregătiți ACUM să vă îndepliniți Misiunea pe care VOI v-ați ales-o înainte de a vă lua actualul vehicul pământesc.

Acum vă vom dezvălui cea mai bună parte a acestei aventuri. VOI ați rămas, în același timp, Acasă pe preaiubita voastră Navă Stelară, planetă și/sau dimensiune. Totul în realitatea voastră 3D este urmărit, observat, facilitat și ghidat de către SINELE vostru Multidimensional.

Ne pare atât de rău că mulți dintre bravii noștri voluntari au trebuit să se de-conecteze de la vehiculele lor pământești și să se întoarcă Acasă. Suntem conștienți de faptul că pentru percepțiile 3D ale celor cărora le-au păsat de ei, ei au murit. 
Vă spunem TUTUROR acum că moartea este o iluzie a celei de-a treia dimensiuni.

Ceea ce în dimensiunea a treia este perceput ca moarte, în dimensiunile mai înalte este perceput simultan ca o binevenită întoarcere Acasă. De asemenea, odată ce vă întoarceți Acasă, voi NU sunteți judecați ca fiind ”buni” sau ”răi”. Noi înțelegem cât de greu le este tuturor călătorilor noștri inter-dimensionali pe ascendenta Gaia.

Dacă cădeți în întuneric sau alegeți să vă încarnați în forțele întunericului și vă pierdeți, noi nu vă judecăm. Noi vă iubim necondiționat și vă ajutăm să vă vindecați de acea experiență. Odată vindecați, cei care au căzut în întuneric sunt minunate surse de informații în ceea ce privește modul în care să-i ajute pe alții care au fost tentați, și/sau spălați pe creier de către întuneric.

Prin urmare, dragul nostru echipaj de la sol, în timp ce vă continuați calea spre ascensiune, care este în același timp încheiată în ACUM-ul nostru, amintiți-vă că VOI nu sunteți singuri. Voi ați ales să vă plasați măreața voastră conștiință multidimensională într-un foarte micuț și dens vehicul pământesc pentru a o ajuta pe Gaia.

SINELE vostru Multidimensional locuiește deja în multe corpuri ascensionate, mai înalt dimensionale. 
Noi știm că voi, voluntarii noștri pe Pământ trebuie să participați la viața voastră 3D, precum și la Misiunea voastră de a o ajuta pe Gaia. Vrem ca voi să știți că noi ”vă ținem spatele”. Simultan cu viața voastră actuală pe Pământ, voi trăiți nenumărate expresii ale Vieții voastre Multidimensionale.

Dacă ar fi ”să vă pierdeți vehiculul pământesc”, asta ar putea să vă întrerupă misiunea voastră pe Pământ, dar simultan v-ați întoarce ACASĂ la adevăratul vostru SINE Multidimensional. 
Noi vă spunem aceste informații NUMAI pentru că cea mai mare frică a omenirii este moartea. Ființele întunericului, cei pierduți, vă controlează cu această frică.

În mod constant ei vă vorbesc despre boli îngrozitoare, pe care, în același timp, ei le crează. Încearcă să vă sperie cu un alt război, pe care simultan ei îl crează, și difuzează știri despre o altă ”persoană nebună sau grup”, pe care simultan, totei le-au creat.

Vă spunem aceste informații ACUM pentru că cei întunecați pierd. 
Ați refuzat să luați parte la minciunile lor și la amenințările lor și singura armă care le-a mai rămas este propria voastră FRICĂ. 
Când vă aduceți aminte să fiți ”Stăpânul fricii voastre”, conștiința voastră se expansionează astfel încât voi puteți percepe Pământul cinci dimensional, care așteaptă ACUM noi locuitori.

Încheiem acest mesaj reamintindu-vă că voi puteți alege să rămâneți pe Pământul 3D cu Gaia în timp ce simultan călătoriți inter-dimensional pe Noul Pământ cinci dimensional, Nava voastră Stelară și/sau alte expresii mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru Multidimensional. 
Din felul în care noi percepem lucrurile, voi faceți acest lucru chiar ACUM!

Binecuvântări asupra multelor voastre călătorii,
Arcturienii
                
Multumim Monica 

http://suzanneliephd.blogspot.ro/2015/04/4-12-15-arcturian-energetic-weather.html

Partea II

Despre Dimensiuni, Holograme, 

Realitate si Energie 

(conf.Bruce Lipton – video cu subt.RO)


Am ajuns să înțeleg că tot ceea ce este, există în dimensiuni sau planuri structurate 
pe niveluri de vibrație specifice (asemănătoare foilor de ceapă), și nu trebuie în
 mod necesar să existe în dimensiunea fizică sau 3D. Aceasta din urmă este 
formată din lumea materială, al energiilor grosiere, ce poate fi percepută de către
 om sau animal prin cele cinci simțuri.

De aceea, vreau să postulez ideea că această dimensiune fizică, adică Pământul,
 Sistemul solar și o parte a Universului care poate fi văzut fie cu ochiul liber sau
 cu telescoape, este o proiecție holografică din afara universului multidimensional
. Și pentru că este o proiecție aceasta nu este cu adevărat reală. 
Acest concept îl găsim enunțat și în spiritualitatea orientală sub denumirea 
de Maya sau ,,Marea Iluzie”.

Exemple de holograme

Holograma numită Pământ a fost inteligent proiectată 
de Sursa a Tot Ceea Ce Este - o proiecție construită 
ca o formațiune dodecaedru (două tetraedre – piramide -
 contopite și înscrise într-o sferă) în conformitate cu 
geometria sacră (matematica perfectă a Universului)
, adică Phi sau Raportul de Aur (1,618) care oferă un
 potențial infinit pentru fiecare formă de viață de a
 crește, dezvolta și prospera în tot ceea ce această 
proiecție holografică și creație multidimensională 
are de oferit.
Forma originală și structura acestei realități proiectate
 conține vibrațiile armonioase ale Sursei, care sunt prezente în toate lucrurile 
create de EL (Dumnezeu Tatăl). 

 Cu toate acestea, holograma Pământului nu a fost construită doar ca o formațiune
 hexagonală ci în așa fel încât cele șase laturi ale hexagonului formează o formă 
piramidală, în care vibrațiile armonioase aleSursei, de asemenea, numită energie
cosmică, sunt întotdeauna în spirală iar în afara piramidei conform 
secvenței sau șirului Fibonacci,un alt aspect al Raportului de Aur 
[șirul Fobonacci ) sunt numerele consecutive adunate cu suma celor dinainte,
 ex.: 1;1;2;3;5;8;13 (1+1=2 ; 1+2=3 ; 2+3=5 ; 3+5=8 ; 5+8=13, etc.), 
iar Raportul de Aur este raportul dintre 
nr. consecutive din sirul Fibonacci, ex: 5/3=1,66666…; 8/5=1,6 etc.].

Energia cosmică este primită din eter printr-o formă
 piramidală făcută în funcție de raportul phi, în interiorul 
căreia energia electromagnetică este dezvoltată și intensificată atunci când "focul
 din mijloc" este format și din nou se transmite spre exterior printr-o mișcare în 
spirală. 
Această mișcare se repetă în cazul în care energia este primită de către o altă 
formă de piramidă Phi, fie Pământul însuși sau piramide reale de pe Pământ, 
sistemul nostru solar, o altă formă de viață, o altă dimensiune sau cosmos. 
Acest flux de energie are loc în funcție de matematica universului, care este 
armonie, armonie perfectă 
(deci viața nu ia naștere întâmplător, așa cum susțin materialiștii).










  Raportul de Aur

De ce ar decide un suflet perfect fericit să locuiască în ,,irealul” tărâm fizic, 
o proiecție holografică cu toate limitările și dificultățile sale?
Aceasta nu decid sufletele, ci Sursa sau Creatorul - aceasta este pentru ca 
sufletele să
poată experimenta starea de separare totală de Sursă și numai prin a 
intra în această formă fizică umană separată, poate un suflet afla cine
 este și cum este să devină tot ceea ce se presupune a fi.

Când un suflet este întrupat în formă umană, o fracțiune din conștiința sa 
intră cu el în realitatea proiectată, care este Pământul, în timp ce nucleul 
adevăratei esențe sau conștiința sa este lăsată în urmă, la locul său de 
origine.
 Creatorul cere de la orice formă de viață din orice dimensiune, indiferent
 dacă acestea sunt ființe perfecte pe care le numim avatari ce locuiesc 
în "ceruri sus", locuitori ai altor planete și dimensiuni, sau mai jos de 
pământ ca spirite ale pământului, să fie supuse unei perioade de probă.


În această perioadă, care în mod normal este durata de viață a ființei în care
 s-a întrupat sufletul, creatura este dotată cu rațiune, precum și cu voință
 liberă sau liber arbitru. Astfel ,,liberul arbitru” va deveni un element 
constitutiv esențial al fiecărei naturi spirituale, indiferent dacă este divină,
 "angelică" sau umană. Energia esențială / conștiința pe care sufletul 
încarnat o păstrează, este de ajuns pentru el sau ea să rămână în contact
 cu Sursa, dimensiunile mai înalte sau cu locul lui / ei de origine, 
ca să-și amintească cine este și de unde vine.

Memoria multidimensională cosmică a sufletului întrupat devine pentru
 el sensul său, care rezultă din toate acțiunile avute vreodată de Sursă,
 în scopul de a reaminti sufletului misiunea sa în timpul perioadei de viață
 – această perioadă persistentă are menirea de a trage înapoi sufletul de 
la stările înalte de unitate și unicitate, ce se manifestă ca o dorință 
arzătoare de-a exprima pe deplin memoria stării originare a unității 
absolute cu creația și Universul, cu Sursa a Tot Ceea Ce Este.
Aceasta este ceea ce definește și modelează sufletul, un sentiment 
divin inerent al scopului, direcției și destinului.
Omul are în el, în afară de suflet, Raportul de Aur,
 care este cheia ce deschide pentru el ușa 
hologramei și îi permite să se elibereze de 
limitele constrângerii acesteia. 
Acest adevăr matematic este exprimat în 
compoziția fizică a fiecărei ființe umane.
Organismul uman abundă cu exemple al 
,,raportului de aur” în componența structurii 
osoase, organe, sistemul său endocrin și mai 
ales așa cum vom vedea în glandele și forme lor, 
cum ar fi : glanda pituitară, ovarele la femei, 
care sunt în formă de con (o formă conică are
 aceleași proprietăți phi), tiroida, Timusul,
 pancreasul, testiculele masculine și 
glandele suprarenale care sunt toate în formă de piramidă.

Chiar dacă există și alte organe în aceste forme, menționez în special 
glandele endocrine pentru motivul că aceste șapte glande formează cei
 șapte centri energetici ai corpului uman.
 În acest sens mă refer la punctul de mai sus, care ilustrează încă o 
dată că fluxul deenergie de la o formă 
piramidală la alta trece în secvența de 
spirală Fibonacci (tot acest flux energetic trece prin 
sushumna nadi sau coloana vertebrală energetică a corpului
 uman, din fiziologia ezoterică orientală).
 Cele șapte glande endocrine sunt numite chakre
 (Muladhara chakra ; Swadishtana chakra ; Manipura chakra ;
 Anahatha chakra ; Vishudha chakra ; Ajna chakra și 
Sahashrara chakra) ce acționează ca traductoare de conversie
 a energiei de la o chakră la alta și în calitate de transceivere 
continue de energie de la și spre Câmpul Energetic Universal 
ce ne înconjoară. 

Câmpul energetic ce se găsește în jurul corpului uman se numește
 câmpul energetic
Merkaba, care este un câmp de forță de lumină
(acesta are forma celor două piramide împreunate inversate). 
Chakrele sunt vortexuri de energie care funcționează în 
corpul eteric uman ce corespund cu glandele endocrine și 
organele corpului fizic. Cuvântul chakra înseamnă roată, 
ceea ce ne spune că energia în aceste vortexuri au o mișcare 
de rotație care împinge energia primită într-o vibrație spiralată
 în partea de sus a piramidei. Corpul fizic uman este la fel ca o
 piramidă, este înconjurat de un câmp energetic, format din 
patru corpuri suprapuse peste cel fizic: eteric, emoțional, 
mental și corpul cauzal. Fizic, această energie stimulează 
glandele endocrine care controlează echilibrul chimic al 
organismului, precum și stimularea sistemului nervos și 
organelor.
Totul vibrează la o anumită frecvență în diferite nivele ale 
conștiinței din realitatea holografică, inclusiv corpul uman 
și sistemele energetice. Conștiința și energia se mută de la o 
dimensiune la alta și de la o frecvență de vibrație la alta până 
când aceasta ajunge la Sursă și înapoi din nou prin dimensiunile 
și frecvențele omului în hologramă.

 Corpul – propria noastră piramidă

Știu că unii dintre voi vor spune că, deși raportul phi se găsește
 în compoziția ființei umane, corpul nu este încă o piramidă în sine,
 dar poate deveni. Cum? Prin așezarea membrelor noastre împreună
 și stând în poziția lotus!
O parte din puterea și eficiența poziției lotus vine de la forma de 
piramidă a corpului. Multe culturi orientale cred că o formă, 
cum ar fi cele ale piramidelor din Egipt, captează energia vieții. 
Triunghiurile simbolizează, de asemenea, cunoaștere, 
voință și acțiune. Prin transformarea corpului într-o mini-piramidă, 
puteți atinge în acest fel energia mistică și rămâne împământat 
în același timp.
La fel cum o piramidă atrage magic și distribuie energiile rafinate,
 stând în poziția lotus vei atrage energiile stărilor înalte într-o 
formă densă. Această postură ajută la distribuirea câmpurilor 
bioenergetice provenind din centri macrocosmici al acelor energii
 rafinate și înalte prin intermediul celulelor, sângelui, inimii, 
creierului și minții și apoi împingându-le spre exterior din nou în
 mediul din jurul nostru care formează câmpul nostru electromagnetic
 exterior.
Stând în picioare, în poziția lotus sau pe un scaun șezut, 
se aliniază toate părțile corpului nostru. Zona noastră pelviană 
servește ca o bază în care întreaga ființă își are reședința, temelia
 ființei noastre. Această zonă a corpului este legată de prima chakra,
 numită chakra rădăcină (muladhara chakra).

 Concentrându-ne pe inimă simțim chiar fizic 
că devine mai energică. Deoarece inima este 
centrul sistemului fiziologic, meditația, care se
 concentrează pe chakra inimii ne afectează în
 multe feluri, și anume o senzație tot mai mare 
de pace, calm, liniște și armonie, care, la rândul 
său aduce mai multă stabilitate și spațiu pentru 
minte și gânduri. 
Un om este o Ființă cu capacități și calități 
profunde și pentru că inima este non-personală,
 se îmbunătățește psiho-spiritual și susține 
capacitățile și calitățile ființei umane. 
Dealtfel, dacă nu știați inima este primul organ 
care se formează din multiplicarea celulară din 
urma contactului sexual. Iar multiplicarea celulară,
 de la un anumit moment (de ex.când ajunge
 la 8 celule) ia forma celor două piramide contopite
 (asta văzut la microscop, este uimitor, 
urmează principiile geometriei sacre).
Energia în forma umană devine, de asemenea, o forță dătătoare de viață, 
care permite meditatorului să devină un fel de antenă cosmică care se 
acordează cu surse de energie vaste, primește energie și se schimbă
 într-un câmp magnetic. În timp ce cea mai mare parte a energiei pozitive 
este axată înspre interior, o parte din ea este împrăștiată de la și de către
 centrele energetice, chakrele.

 Cum se întâmplă acest lucru? Sistemele noastre de energie constau din
 energie conștientă și această energie este conectată cu toate energiile 
din Univers. Sistemele noastre energetice, prin urmare, acționează ca o
 legătură între lumea fizică și lumea metafizică sau spirituală (de-asta 
ni se spune mereu că suntem ființe multidimensionale, fiecare corp 
energetic si fiecare chakra este in rezonanță cu un anumit tip de 
vibrație din Univers). Aura noastră este un câmp de energie 
electromagnetică, format din diferite tipuri de vibrații sau frecvențe 
vii și inteligente care înconjoară, pătrund și se extind dincolo de 
corpul fizic. Chakrele sunt centre care transformă energia electrică 
în energie electromagnetică și invers, rezoneaza cu energiile imense 
din Univers (mai ales în starea de somn) când ne încarcă energetic
 (omul dacă nu doarme mai mult de 3 zile moare, această tehnică 
este folosită pentru spălarea creierelor si ca tehnici dure de interogare).

Transformatori de energie din cadrul piramidei interioare umane
Cristalul de cuarț este un traductor care transformă o formă de energie
 în alta. Traductoarele centralei electrice numită om, sunt o parte 
integrantă a construcției lui și este proiectată să rezoneze în armonie 
cu corpul în sine, precum și cu pământul.
Materialele de construcție ale corpului uman conțin proprietățile 
cristalului de cuarț, adică siliciu și oxigen. Unul dintre elementele 
cristalului de cuarț din care este compus, siliciul, este prezent în 
corpul uman aproximativ 7 grame, larg distribuite în țesuturi, 
cum ar fi în oase, unghii, tendoane și pereții aortei; aproximativ 
44 mg / kg este prezent în celulele roșii din sânge sau ser și 
20 mg / kg în plasma sanguină, ficat, splină și plămâni.
Cuarțul este un compus din o parte siliciu și două părți oxigen, 
(dioxid de siliciu - SiO2). Siliciul, al doilea cel mai abundent 
element de pe pământ, este o parte esențială a lumii minerale. 
Configurația stabilă tetraedrică îl face incredibil de versatil și este 
utilizat în diverse moduri, în viața noastră de zi cu zi, de la nave 
spațiale la părti sintetice ale corpului, siliciul poate fi găsit peste 
tot în jurul nostru și chiar în noi. Siliciul este o componentă 
integrantă în minerale: 27,6% din scoarța Pământului este formată
 din siliciu.
Deși este atât de abundent, aceasta nu este, de obicei găsit în 
stare pură, ci mai degrabă sub formă de dioxid și hidrați. SiO2 
este oxid de siliciu stabil și se găsește în multe soiuri cristaline, 
cea mai pura formă fiind cuarțul.
Forma piramidală va crea un câmp sferic de vibrații armonice
 în jurul ei, sporit fie de prezența unei substanțe diamagnetice 
care respinge ambii poli magnetici din interiorul nostru, situat la
 fiecare dintre chakre - fiind respins, energia se mișcă spre 
dreapta prin exterior – fie printr-o substanță paramagnetică,
 care are capacitatea de a modifica câmpul magnetic în zona pe
 care o ocupă. Siliciul este diamagnetic, în timp ce oxigenul, 
celălalt element din cristalul de cuarț din care cea mai mare 
parte din masa corpului uman este format, este paramagnetic. 
Efectul vibrației, așa cum se întâmplă în chakre, pe care-l are 
cristalul de cuarț este că acesta produce un curent electric, 
numit piezoelectricitate.
Cristalul de cuarț nu creează energie; el convertește doar un tip 
de energie într-o alta radiind energie spre exterior din miezul ei. 
Incluziunile de cuarț din cercurile de piatră și Pira-mide le permite
 să acționeze ca dispozitive de stocare a energiei, construind
 un curent electric numit ,,curentul pământului”, o consecință 
naturală a unor combinații geologice și debitul de apă. 
Rezultatele ,,curentului pământului” are ambele cauze, 
naturale și activitatea umană. Și chiar așa se întâmplă și în 
cadrul corpului uman-piramidă.


SURSA ce ne-a dat ADN-ul nostru și 
SURSA ce a creat Holograma

De îndată ce un suflet intră în corpul uman la încarnare în 
holograma creată de Sursă, își poate aminti încă cine și ce este,
 de unde vine și unde va trebui să se întoarcă în cele din urmă. 
Cum persoana crește, se dezvoltă și este influențată de viața ei 
în general, cu toate încercările prin care trece și trăiește, 
împreună cu tot controlul și programarea care sunt aplicate asupra
 vieții sale, sufletul tinde, cel mai adesea, a uita ceea ce a fost 
imprimat original în ADN-ul său creat de Sursă


Când ne-am născut, ADN-ul din corpul nostru conține planurile 
a ceea ce suntem și instrucțiunile a ceea ce vom deveni. 
De exemplu, poate spune ca ochii noștri să se întoarcă în cele din 
urmă de la albastru la naștere până la căprui mai târziu, lungimea noastră
 să crească de la 20 inch la 70 și conduce o multitudine
de alte modificări pe parcursul vieții noastre. 
Mulți oameni au crezut în mod greșit că ADN-ul, cu care ne-am născut, 
este singurul factor determinant pentru care suntem și vom deveni, 
dar oamenii de știintă au înteles de zeci de ani că acest determinism 
genetic este o teorie eronată. S-a dovedit științific că codul nostru 
genetic și mediul în care ne dezvoltăm, determină cine și ce suntem 
și că alți factori epigenetici cum ar fi dieta, limba, etc., pot schimba 
ADN-ul unei ființe umane. Tăcerea epigenetică este o modalitate 
de a transforma genele și poate contribui la diferențierea expresiei 
ADN-ului. Conform științei medicale, "... sunt necesare modificări
 epigenetice pentru dezvoltarea și sănătatea normală...".
 Structura ADN-ului este determinată de secvența sa și, astfel, 
trebuie amintit că modificările epigenetice nu modifică secvența de ADN,
 dar ele pot provoca mutații.

 Cercetatorii au demonstrat prin studii că epigenetica implică chiar 
mai mult decât ADN-ul și locurile în care trăim, climatul din jurul 
nostru și toate întorsăturile, ce transformă și bat tare viața noastră. 
Biologul și autorul cel mai bine vândut, Bruce Lipton, spune că 
distincția dintre determinismul genetic și epigenetică este important, 
deoarece această credință fundamentală numită determinism genetic
 înseamnă literalmente că viețile noastre, ce sunt definite ca trăsăturile
 noastre fizice, fiziologice și emoționale de comportament, 
sunt controlate de codul genetic.

Lipton spunea într-un interviu : 
"Acest tip de sistem de credință oferă o
 imagine oamenilor ca fiind victime: 
Dacă genele controlează funcția noastră
 vitală, atunci viețile noastre sunt 
controlate de lucruri dinafara capacității 
noastre de-a o modifica.  
Acest lucru conduce la victimizarea că 
afecțiunile și bolile care rulează în familii
 sunt propagate prin trecerea în genele 
asociate cu aceste atribute. 
Dovezi de laborator arată că acest lucru
 nu este adevărat. Alți factori, cum ar fi aprecierea și dragostea pe care
 le avem pentru cineva sau mânia și anxietatea pe care le simțim de 
asemenea influențează si pot modifica rezultatele planului 
AND al fiecărui individ. "
   Videoconferinta ,,Noua Biologie” a lui Bruce Lipton cu subt.RO :


Aspectele fizice ale ADN-ului pot fi influențate de intenția umană. 
Datele cercetărilor indică faptul că, atunci când indivizii sunt într-o 
stare de iubire, concentrați în inimă și într-un mod mai coerent de 
funcționare fiziologică, au o capacitate mai mare de a modifica
conformația ADN-ului lor - ceea ce înseamnă acest lucru este că,
 atunci când avem o zi proastă , trecem printr-o perioadă dură, 
cum ar fi boala unei persoane dragi sau pentru a face față 
problemelor financiare, putem influența, de fapt corpurile noastre
- tot drumul până la nivelul celular - cu gândire în mod intenționat 
pozitivă și concentrându-ne pe emotii pozitive. 
Această influență sau control pe care indivizii îl pot avea asupra 
ADN-ul lor cu privire la cine sunt și ce vor deveni, 
este iluminată prin teoria Dr. Childre despre inteligența inimii. 
Childre postulează că are loc "o conexiune energetică sau de 
cuplare a informațiilor" între ADN-ul din celule și structurile 
dimensionale mai mari - Sinele Superior sau Spiritul.
  Childre postulează de asemenea, că inima servește ca un punct
 de acces cheie, prin care informațiile provenite de la structurile 
dimensionale superioare, intră în sistemul fizic uman (inclusiv ADN)
 și stările de coerență ale inimii generate prin experimentarea
emotiilor pozitive, crește această intrare în cunoașterea de la Sursă.
 Inima, care generează un câmp electromagnetic mult mai puternic 
decât creierul, prevede câmpul energetic care leagă împreună 
structurile dimensionale superioare, în mai multe sisteme ale corpului,
 precum și ADN-ul său. 
Teoria inteligenței inimii a lui Childre propune că : "persoanele 
care sunt capabile să mențină stări de coerență a inimii, au acces 
crescut și cuplare la structurile dimensionale mai mari și ar fi, astfel,
 mai capabili de a produce schimbări în ADN-ul lor.”

De ce avem nevoie de atât de multă energie
 în această realitate holografică?
Așa cum am spus mai sus, noi în mod constant, conștient sau 
inconștient, experimentăm o stare persistentă în psihicul nostru, 
care este menită să un tragă înapoi sufletul de la grade tot mai mari 
de unitate și unime. Această tragere se manifestă ca o dorință de a 
exprima pe deplin memoria condiției noastre originale de unitate
 absolută cu creația și Universul, cu Sursa a Tot Ceea Ce Este
Trebuie să înțelegem că toate lucrurile există ca energie chiar 
dincolo de dimensiunea fizică obișnuită pentru tărâmul în care
 instrumentele științifice actuale nu se poate măsura rata de vibrație. 
Toate lucrurile există ca energie de la cea mai mică rată de vibrație, 
cea mai densă condensare fizică a materiei, până la cea mai mare rată
 de vibrație din univers, Sursa a Tot Ceea Ce Este.

Întregul Univers este un singur superspectru universal de energie - 
această energie este de asemenea conștientă și infinită, prin urmare, 
este de fapt o Minte vie infinită, din care totul în Univers ia ființă.
 În cele din urmă toată materia este energie, toată energia este
 informație, toate informațiile sunt gânduri și toate gândurile sunt 
conștiință. Deși Sursane-a pus în această realitate holografică ireală
 și la încarnare ne-am distanțat astfel de noi înșine, a făcut acest 
lucru pentru ca noi să învățăm din această perioadă de probă a vieții
 noastre pământești, ce înseamnă să folosim liberul nostru arbitru 
și de-a alege ceea ce este bine și ce este rău după dorința și 
scopul vieții noastre.
Prin dezvăluirea adevărului prin cunoaștere și înțelegere, cere de 
la noi să ne trezim din somnul profund primordial de veacuri și să
 începem să utilizăm conștient conștiința noastră, în scopul de a 
începe drumul lung înapoi spre Sursă - de acolo fiind atrasă 
constant și persistent conștiința noastră. Cu alte cuvinte, 
EA ne spune că nu ne-a lăsat singuri în această existență haotică 
și că avem nevoie de-a nu fi sclavi sau prizonieri ai celor care se 
cred în mod greșit a fi controlorii noștri - spun greșit pentru că la 
fel ca și universul fizic, de asemenea, nu sunt reali, deoarece 
universul fizic este o hologramă proiectată.

 Sursa ne spune să descoperim zilnic și să ajungem să înțelegem
 intuitiv, că ne-a oferit o cale de ieșire din această junglă și ne-a dat 
cheile foarte puternice cu care să deschidem ușile închisorii noastre. 
Aceste chei sunt ceea ce am descris mai sus, în corpul nostru și
 de aceea avem într-adevăr nevoie de toată această energie 
disponibilă pentru noi.

       Drum drept spre Lumină !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro