duminică, 1 martie 2015

Artefactele extraterestre, care pot schimba istoria lumii, ascunse la Muzeul Rockefeller (video)





Una dintre cele mai mari descoperiri ale secolului trecut este cea a artefactelor egiptene care înfăţişează diverse creaturi de origine extraterestră. Descoperirea a fost realizată de către egiptologul Sir William Petrie, undeva pe la începutul secolului trecut, într-o structură secretă de pe platoul din Gizeh.

Egiptologul nu a vrut să facă vâlvă prin descoperirea sa şi astfel a preluat artefactele în cel mai mare secret şi le-a ascuns în casa sa din Ierusalim. În spatele unui perete gros au stat preţ de câteva decenii, până în clipa în care Petrie a trecut în lumea celor drepţi şi mai mulţi reprezentanţi ai Muzeului Rockefeller au avut norocul să le descopere. Artefactele egiptene au fost transportate de urgenţă la muzeul în cauză, unde au fost închise într-o cameră specială, departe de ochii publicului larg.
Conform anumitor specialişti, care au dorit să-şi păstreze anonimatul din motive lesne de înţeles, artefactele în cauză sunt de-a dreptul fascinante şi odată ce vor fi analizate, vor putea schimba istoria lumii.
Această idee ne împinge să susţinem faptul că nu va exista prea curând această zi pentru că nimeni nu îşi doreşte încă să vină momentul în care oamenii să fie conştienţi că diversele specii extraterestre, care au vizitat Terra de-a lungul timpului, s-au implicat decisiv în dezvoltarea societăţii. Probabil că fără această implicare, care cuprinde extrem de multe domenii, nici nu am mai fi existat în ziua de astăzi.
petrie
Acestea sunt principalele motive pentru care cei care au intrat în posesia acestor artefacte egiptene nu doresc încă să spună adevărul despre ele. Mai mult de atât, s-ar confirma ipoteza care susţine că de fapt civilizaţiile antice, precum cea egipteană, au fost conduse din umbră de extratereştri.
petrie2
Artefactele în cauză întăresc această ipoteză şi leagă civilizaţia egipteană de una extraterestră, extrem de avansată. Oare în acest fel putem să începem să ne explicăm cum au fost ridicate de fapt piramidele, cât şi alte construcţii importante din Egiptul antic?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro