sâmbătă, 8 martie 2014

Reactii la evenimentele din Kiev

Dincolo de orice informatii va rog 
                  sa RAMANEM  IN starea de ARMONIE ; 
este ceea ce putem face cel mai bine,
incepand de la nivel individual,
 si poate contrabalansa toate incercarile de haos din jur.

Comunicari incriptate in discutii telefonice  ascultate prin "alunecare freudiana" si oglindire digitala :
26.02.2014 intre Ministrul Afacerilor Externe Estonian si reprezentatul UE Security Problems, Catherine Ashton :



Scurgeri de Comunicații

Ofițeri ai Serviciului de Securitate al Ucrainei ( SBU ) au declarat că au efectuat supraveghere asupra  comunicațiilor între Ministrul Afacerilor Externe al Estoniei , Urmas Paet și Înaltul Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe și politica de securitate a Uniunii Europene , baroneasa engleza Cathrine Ashton de Upholland , în timpul unui apel telefonic care a avut loc la 26 februarie 2014.

The Guardian a publicat anterior că mărturia  profesionistilor din domeniul medical de evaluare a cauzelor de deces din Maidan , care au gasit focuri de armă la cap , inima și plămânii victimelor furnizand " dovezi incontestabile că autoritățile au folosit tragatori de elita pe protestatari din opoziție . "

În contrast puternic , rapoarte RT că Ministerul de Externe estonian a confirmat autenticitatea comunicărilor sustrase , citând declarația ministrului că " există în prezent convingerea din ce in ce mai puternică ca în spatele lunetiștilor , nu a fost Ianukovici , a fost o noua coaliție . "

Creanțe anterioare confirmate

Rezultatele dintr-un studiu anterior folosind aceeași tehnică ca si in analiza pentru"Maidan Conspiracy", au fost confirmate recent, când a fost stabilit modul în care un document sustras, extras din arhivele Edward Snowden include imagini cu discuri zburatoare evocatoare ca si cele citate în 2013 Examiner.com, articoluk care leagă  NSA WHISTLEBLOWER de OZN-uri.

În ceea ce a devenit primul dintr-o serie de trei rapoarte (partea I, partea a doua), examinatorul a apelat
la vorbirea involuntara, cele recunoscute prin incidente de vorbire in somn și alunecare freudiana, care
apar atunci când "semnale inconștiente de anulare a controlului voluntar al organelor de vorbire ofera ceea ce pot fi declaratii extrem de revelatoare ale unor adevăruri altfel nedivulgate. "

URMARIND VIDEO :

"Conspirația Maidan"  reprezinta un raid efectuat de agenți secreti britanici cu ordine de la Elizabeth Windsor, monarhul britanic,  instrumentand incidente cu lunetisti, care au ucis 94 de persoane (raportate) în timpul protestelor din Kiev. Aceste proteste și evenimentele legate de ele, în cele din urmă au dus la înlăturarea președintelui ucrainean, Viktor Ianukovici, și intrarea ulterioara in Crimeea a trupelor rusești. "

Ceea se spune in fapt
Următoarea transcriere partiala oferă contextul unde în autentifica  convorbirea telefonice ascultata , s-au observat mesaje criptate , mesaje raportate în " Maidan Conspiracy " video.
Ministrul Afacerilor Externe al Estoniei , Urmas Paet, SBU Wiretap 26 februarie 2014 :

" Aceasta este principala impresie a UE și , de asemenea, punctul de vedere al Estoniei . Suntem gata a
pune acest pachet împreună cu alții . Este nevoie de acest mesaj foarte clar că nu este suficient că există
schimbare de guvern , ci sa există o serie de reforme reale , raid [ alunecare freudiană ] , reale , știți
, o acțiune pentru a crește nivelul de încredere . În caz contrar, se va termina prost . "

Mesaj secret: " Englezii au făcut raid . "

" Există unele probleme de integritate , Crimeea , toate chestiile astea . Partidul Regiunilor a fost deranjat . Ei spun ca acceptă , ei accepta că acum va fi noul guvern și vor exista alegeri, dar există o presiune enormă față de membrii parlamentului . Vin vizitatori nepoftiți în timpul nopții la membrii de partid . "

Mesaj secret: " Acest tip iubeste capul de mort . Spionul trage cu un puzzle de ganduri"

Înaltul Reprezentant pentru afaceri externe și politica de securitate al Uniunii Europene , Catherine Ashton,
SBU Wiretap 26 februarie 2014 :

" Și le-am spus liderilor opoziției în scurt timp să devină guvern " Aveti nevoie a iesi din Maidan , aveți nevoie a fi angajati cu ei . De asemenea, aveți nevoie a convinge ofițeri de poliție obișnuiti, sa iasa înapoi pe străzi, cu un nou sentiment al rolului lor , astfel încât oamenii sa fie în siguranță . " I-am spus partidului poporului Regents " Trebuie să mergeti și depuneti flori acolo unde oamenii au murit . Trebuie să aratati ca ati înțeles ce sa întâmplat aici , că traiti starea de furie . "

Mesaje secrete : "regina engleză. Conspirație Maidan . 2 / provoca moartea regina . 3 / moarte , violare, inainteaza mai adânc acest război . "

" Vreau să spun , acest lucru s-a intamplat pentru a fi atenti , de asemenea . Dar ei au nevoie să ceară o mare schimbare, care le-ar permite funcție in  Rada . Dacă Rada nu funcționează , atunci ei au haos mare . Sa fi un activist sau un medic este foarte , foarte important, dar aceasta înseamnă că nu ești un politician . Și într-un fel au ajuns la o acomodare pentru următoarele câteva săptămâni despre modul în care sa mearga țara . Apoi avem alegeri și lucrurile se pot schimba și cred că ar fi destul de pos ... am de gând să mă întorc mai devreme săptămâna viitoare , probabil luni . "

Mesaje secrete : Noua Ordine Mondială iubeste pedeapsa . 2 / Ai implicat Canada . Arestul umbrit . 3 / Raidul Diavolului . Ne-am folosit de Canada în vânătoarea noastră de muste false . "

Maidan Conspiracy pe ExopoliticsTV

Alfred Lambremont Webre (autor american , avocat , futurist , activist pentru pace , activist de mediu , și activist pentru spațiu ) la EXOPOLITICS TV, in Interviu cu Jon Kelly, expert de renume mondial in
aplicarea tehnologiei de informare pe baza de voce pentru a dezvălui secrete despre OZN-uri.
Un nativ din Vancouver, BC, munca lui Jon ca analist de voce, fotograf si cameraman a fost recunoscuta de către mass-media internaționala prin intermediul a sute de apariții în radio, televiziune, film documentar,
de imprimare și publicații on-line. (Yourinnervoice.com)

Conspiratia MAIDAN - KIEV
John Kelly confirma ca monarhia  engleza a trimis lunetisti la Kiev sa traga atat in politie cat si in protestatanti



Interpretarea Mesaje : Paet

Mesajele secrete ale Urmas Paet prin "alunecare freudiană" în care ministrul estonian rostește termenul
de " raid " prin accident în timpul remarcile sale vorbite . Reflecția inconștientă indică îngrijorarea cu
privire la un raid de origine engleză și influența sa asupra evenimentelor din Kiev , care , până în momentul
apelului telefonic , rămân nerezolvate în mintea lui .
In cea de a doua parte a mesajelor secrete Urmas Paet citează cunoștințele sale despre un agent sub acoperire asociat cu simbolul unui cap de mort implicat in orchestrarea impuscaturilor enigmatice in poliție
și protestatari .
Sensul acestui mesaj este amplificat printr- un studiu legat de mesaje secrete ale Secretarului de Stat al Statelor Unite,  John Kerry , prezentate mai târziu în acest articol .

Interpretarea Mesaje : Ashton

Mesajele secrete ale Catherine Ashton merg mai departe în percepția unei structuri de comandă orchestrand
evenimentele si protestele in Kiev din spatele scenei . Elizabeth Windsor , actualul monarh britanic ,
este citată ca un conspirator ale cărui comenzi sunt implicate ca o cauza de deces printre protestatari și poliție , împreună cu o invocare involuntara la un conflict mai profund , cu rezultate anticipate a include victime suplimentare și abuzuri .

Mesajele șefului nr 2 al politicii externe a UE invocă termenul "sheeple"  sugerand precaut  Noua Ordine Mondială , sugerând îngrijorarea că cei care refuză să se angajeze cu mintea lor in problemele zilnice sunt supusi unor influențe punitive de controlmind de catre cei care vor să profite de conducere prin forță , constrângere sau prin alte mijloace .
Apelul plin de furie al Baronesei Ashton in remarcile sale conștiente se regăsește în mesajul Secretarului
de Stat John Kerry din Statele Unite  ( vezi mai jos ) .

De mare interes național sunt sugestiile de sancționare - in închisori federale secrete și implicațiile lor de tortură, care funcționează pe teritoriul canadian, dedusă prin rostire ei inconstienta a termenului de " blocare secreta . "

Într-un raport din data de 07 septembrie 2006 , BBC a raportat cum Președintele SUA, George W. Bush a
recunoscut CIA operand in astfel de închisori secrete și un raport de la RT, publicat la 24 iunie 2011, a
subliniat rolul guvernului britanic în complicitate predărilor ilegale ( răpiri sponsorizate de stat ) , care
să precizeze ca " Marea Britanie nu a reușit pentru a urmări deținuții predati în SUA , neglijând a-i
proteja de posibile torturi în închisorile secrete din America . "

Ultimul mesaj al lui Ashton oferă a treia utilizare a termenului " raid ", subliniind în același timp modul
în care Canada a fost exploatata ca parte a unui exercițiu nespecificat de securitate,  orientat spre
supraveghere frauduloasa .

 Respectarea Standardului Mineta

În conformitate cu Mineta standard se  necesită trei incidente recurente ale oricarui eveniment pentru a
invoca noțiuni de acțiuni inteligente planificate . Factorii de decizie politică din apelul telefonic wiretapped sunt în măsură să dea glas la termenul de " raid " atât in alunecare freudiană cat si codare oglindă ceea ce sugerează cunoștințe larg răspândite în cadrul comunității diplomatice și de elaborare a politicilor pentru o astfel de acțiune care a avut loc în timpul evenimentelor de la Maidan .

Remarcile inconștiente ale secretarului  Kerry ( vezi mai jos) par să amplifice și mai mult acest sentiment .

"Ei bine , în momentul în care al treilea a intrat în "joc" , e deja altceva . Dacă vedeți unul dintre ei e un accident . Când veți vedea doi , e un model sau o tendință . Dar atunci când trei - a se vedea trei gandind la fel , atunci stii ca este un program sau un plan ", a declarat fostul secretar al Transporturilor din Statele Unite și posesorul Presidential Medal of Freedom , Norman Mineta, în timpul unui interviu raportat cu MSNBC .

Secretele Secretarului de stat

Intr-un studiu care conduce la filmul " Maidan Conspiracy ",reporterul a folosit activ aparițiile publice ale
secretarului de stat al Statelor Unite, John Kerry , inclusiv interviul acordat duminica trecută la
" Meet the Press " , împreună cu conferința de presă istorica de la Kiev  .

Studiul audio pentru următoarele materiale de cercetare conexe nu este inclus în " Maidan Conspiracy "
video, cititorii care doresc să realizeze propriile investigații în paralel, poate descărca gratuit WavePad Audio Editor de editor online de NCH , proba audio din sursele enumerate mai jos și să utilizeze efectul invers al WavePad lui built-in oglinda digitala  .

Meet the Press

Secretarul de stat John Kerry la Intalnirea cu Presa  02 martie 2014 :

" Ei bine , NATO se întâlnește azi . Consiliul Nord-Atlantic se întâlnește , probabil, chiar în timp ce vorbim
acum . Știu că secretarul general al NATO, Rasmussen a emis o declarație , o declarație foarte puternică
împotriva a ceea ce s-a întâmplat . Dar eu nu știu ce este, de fapt pe masă cu privire la măsurile pe care
se pot sau nu le pot lua ." Dar ei sunt profund îngrijorati . Astăzi sau mâine , Consiliul European de Afaceri Externe se va întâlni . Ei sunt foarte preocupati de ceea ce s-a întâmplat . Am vorbit ieri cu Japonia
, cu alții . Aceasta este o preocupare la nivel mondial . Pentru că în secolul 21 , țările incearca a stabili un alt fel de norma de comportament . "

Mesaje secrete : "Vant rău . 2 / Vezi uciderile . Mare raid . "

" Deci, Rusia și președintele Putin sunt sustinatori fermi ai kleptocrației . Ei s-au alinierea cu persoana care a fost deposedata în mod legitim de puterea sa de către Parlament , chiar de către proprii suporteri . Cred că aceasta este o greșeală enormă pentru Rusia ." Și sperăm , președintele Obama speră că președintele Putin va evolua în direcția posibila pentru el, să lucreze cu noi toți, într-un mod care creează stabilitate în Ucraina .
Acest lucru nu trebuie să fie , și nu ar trebui să fie , o luptă intre Est / Vest . Acest lucru nu este legat de
Rusia și SUA. Este vorba despre oamenii din Ucraina . Ei primeaza . "

Mesaje secrete : " Englezii știau . 2 / regina lor a făcut o masca transparenta . "

" Ei bine , el a gasit rezistenta. . Vreau sa fiu clar . Președintele Putin nu operează de pe pozitie de
putere aici . Ianukovici a fost presedintele sau susținator . Ianukovici a fost dat afară în ciuda sprijinului lui Putin . Ianukovici a intors impotriva sa poporul său . Președintele Putin foloseste forța într-un mod cu totul nepotrivit , care va atrage oprobriul lumii ." Și deja asa este . El nu are de câștigat din acest lucru. "

Mesaj secret: " Plictisit . Sunt gol . Eu nu pot vedea . "

Interpretarea Intalnirii cu Presa

Mesajul secret al secretarului invoca retorica in vânt, de propaganda de razboi , consolidând în același timp
noțiunea de larg răspândită cunoaștere în cadrul comunității diplomatice și de elaborare a politicilor cu privire la un raid lunetist conexat cu mortii din Maidan
. În timp ce cita o astfel de înțelegere , secretarul Kerry puncta inconștient la regina Marii Britanii și fata ei livida într-o reflecție la apelul baronesei Ashton la mânie transcrise mai sus .

Mesajul final este lamuritor si intruchipează experiența de gol , legat la ochi, John Kerry în timpul unei ceremonii a societatii secrete Skull and Bones descris de autorul si cercetatorul Texe Marrs , care susține că, în luna mai, 1966 , " John Kerry a stat nud într-un sicriu și s-a închinat înaintea tronului ca si coleg Bonesmen , în veșmânt ciudat și rostind  epitete misterioase... "Autorul indica în continuare modul în care în timpul unui astfel de eveniment , "Gaunt , intiatul gol  , John Kerry , a fost scos din sicriu și legatura de la ochi i s-a
îndepărtat . Ca el a clipit ochii , uitandu-se prin cameră , si a fost șocat . El a văzut în fața lui membri în costume de oase , în costume de culoare roșie , în sângeroase , rupte , haine scroungy , și în costume
fantomatice . "

Temele inițiatice în mesajele secrete ale secretarului Kerry continua atunci când doar câteva zile mai
târziu , el oferă remarcile sale în timpul unei conferințe de presă care a avut loc la Kiev , Ucraina .
Kiev.

Conferinta de presa

Secretarul de Stat John Kerry conferință de presă la Kiev , Ucraina , 04 martie 2014 :

" A fost foarte emoționant și mi-a dat un sentiment profund personal de cât de strâns legati sunt oamenii din
Ucraina nu doar de americani , ci de oamenii din întreaga lume , care astăzi cer drepturile lor , cer
privilegiul de a fi capabili a trăi , definind propria lor națiune , care definește viitorul lor . Despre asta
e vorba . "

Mesaj secret: " Spaima . Phoenixul se ridică . "

" Rusia , daca ar vrea sa evite escaladarea aceastei situații , si-ar putea retrage trupele sale in cazarmă
, conform acordului de bază din 1997 , in loc a escalada , mai degrabă a extinde invazia lor . Acum , am
prefera asta . Am venit astăzi aici , la indicatia președintelui Obama pentru a fi absolut clar , Statele
Unite ale Americii ar prefera să vadă aceasta dezescaladare " .

Mesaj secret: " Spion printre stafii . "

" Adevărul este că noi credem că există o serie de opțiuni disponibile pentru Rusia și pentru noi toți care
ne -ar putea plasa pe un drum diplomatic adecvat , un angajament diplomatic adecvat . Invităm Rusia să
vină la aceasta masa . Invităm în special Rusia să se implice direct cu guvernul Ucrainei pentru că avem
certitudinea că sunt pregătiți pentru a ii ajuta legat de aceste probleme într-un mod pasnic . "

Mesaj secret: " Ascunde sicriul nazist . "

" Nu este oportun să invadeze o țară și a lasa armele sa dicteze, ceea ce se încearcă să realizeze . Acesta nu
este comportament de națiune majoră in G8 din secolul 21 . Și ceea ce cautam aici este un mod responsabil
de a satisface nevoile părților , dar respectand integritatea , suveranitatea , integritatea teritorială a Ucrainei  "

Mesaj secret: " Farfuriile urmaresc oamenii noștri . Grey vor domni . Sunt ET . "

Interpretarea Kiev

Temele inițiatice invocate în timpul primei " Intalniri de Presa ", continua în Kiev , cu un arhetip Osiris , care ar fi renăscut din propria cenușă în formă de Phoenix . Ca un citat din propria sa experiență Vietnam War , el putea, de asemenea, a fi spus că în fața revoluției împotriva guvernului ales al Ucrainei ,  invocă un program CIA Phoenix revigorat (1965 - 1972) , care, după o retrospectivă CIA on-line , căuta distrugerea infrastructurii politice a națiunilor vizate." Programul Phoenix este, fără îndoială programul cel mai de
neînțeles și controversat întreprins de guvernele Statelor Unite și Vietnamul de Sud în timpul Războiului
din Vietnam . Acesta a fost , pur și simplu , un set de programe care au încercat să atace și să distrugă
infrastructura politica a Partidului Lao Dong ( denumit în continuare infrastructura Viet Cong sau VCI ) în
Vietnamul de Sud . "

În contextul inițiatic , personajul important voluntar bonesman Kerry în timp ce operează în mod deschis , în
calitate de secretar de stat al Statelor Unite ale Americii  , el , de asemenea, continuă a servi ca un
agent sub acoperire frații lui secreti , care, conform economistului si istoricului americano-britanic
Antony C. Sutton , au inclus în prealabil suport de pe Wall Street , atât pentru guvernele bolșevice cat
și național-socialiste  în secolul 20 , in Rusia și Germania .

Mesajul final oferă o perspectivă exopolitica și a fost disponibil doar pe conferinta live stream. În
răspunsul său la o întrebare de la corespondentul NBC News  ( și soția fostului președinte al Federal
Reserve , Alan Greenspan ) Andrea Mitchell , secretarul invocă viziuni ale programului spațial secret al
Americii și legături nu atat de secrete cu extratereștrii Grey, implicati în scenarii de răpire ca
probabil arbitrii de evenimente ...

Metoda de Investigații

Ceea ce este descris ca fiind cea mai gravă confruntarea est - vest, de la sfârșitul Războiului Rece , in
videoclipul "Maidan Conspiracy " se bazează pe observații folosind fenomene aplicate de reflecție de
oglindire audio de înregistrare sub ascultare coloana sonora a filmului lui .
.......
Matematicianul grec și inginer Hero din Alexandria (c. 10-70 AD ), a scris cu privire la natura reflecției
și oglinzi în Catoptrica lui . Considerat "cel mai mare experimentalist antichității , " Hero a fost relatărilor, primul care a descoperit fenomene de reflexie , reflectarea undelor fizice de la o suprafață ( cum ar fi un corp staționar de apă) , în care " lumina de la o singură direcție de intrare ( un ray ) se reflectă într-o singură
direcție de ieșire . "

În secolul al 17-lea , fizicianul și matematicianul englez Isaac Newton a plasat oglinzi din aliaj din metal
într-un telescop reflector prin care a rezolvat fazele lui Venus și lunile lui Jupiter . Aceste oglinzi de metal
speculum , 66 la suta reflecta în timp ce absorb 34 la suta din semnalului de intrare .

În ciuda considerabillelor pierderi , Isaac Newton a captat fenomene științifice la distanțe mari in
spațiu . Influența abordarii sale inovatoare poate fi găsita în cele mai mari telescoape terestre de cercetare spațiala ale timpurilor moderne , aproape toate care sunt descrise ca reflectoare .

În secolul al 20-lea , oamenii de stiinta folosesc oglinzi digitale fără pierderi care reflectă înregistrări ale undelor de sunet de la înregistrări vocale umane pentru a determina inteligibilitatea lor în condiții de mare distorsiune .
Concluziile lor , publicate în revista Nature , au constatat ca inteligibilitatea este " rezistenta la inversare temporala de segmente locale dintr-o fraza pronuntata . "

Unul dintre co-autorii studiului( în prezent profesor si decan asociat pentru cercetare și studii postuniversitare de la UC Irvine Scoala de Stiinte Sociale ) Kourosh Saberi , ar sugera în continuare că " Discursul este un stimul multidimensional . Există diferite moduri în care puteți extrage un mesaj din el" . "Si acesta este modul în care ascultarea profesata a unor discursuri implică Black Ops britanici în atacurile lunetiste din Kiev din " Maidan Conspirația . "

A L W face legatura intre lunetisti, si prezicerea astrologul rus Pavel Globa declarata acum 3 ani, ntr-un
articol din 26 03 2011,  care spunea ca al treilea razboi mondialva izbucni in timpul Jocurilor olimpice de iarna din 2014 de la Soci, la 5 zile dupa inchiderea lor.................

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro