duminică, 16 martie 2014

Chemare pentru crearea unui PRE EVENIMENT pentru 17 03 2014 ora 3:33

Postez o chemare la PACE pornita din HAWAI, 
carei va propun sa ne alaturam !


 

"17 martie 2014 :
Intr-o viziune revelatoare recenta, mi-a apărut  ca un semnal clar pentru mine –in inimă sacra , că această " dezvăluire  a afacerilor murdare " aceasta compensare  a vechilor paradigme  de afaceri  a fost într-adevăr în mâinile noastre ... nu a altcuiva ( fie  om  sau Galactic ) . Nu că eu as stii  cum toate astea s-ar fi făcut , dar,într-un fel , totul depinde de noi .


Astfel ca propun pentru  martie-17-2014  a fi un  pre - eveniment al DEZVALUIRII si PACII dacă vreti .


Chiar înainte de această zi , Cobra a scris această declarație...
[ Cobra ] " Pe 08 martie 2014 , doar un ultim strat de Archoni eterici și a rmele lor eterice exotice au mai ramas . Marea majoritate a Reptilienilor eterici au dispărut , cele mai multe dintre tehnologiile lor au dispărut , există în principal, un mic grup de Archoni nebuni cu armele lor eterice exotice . Fie că au bombe strangelet sau altceva este clar ca totul este încă reținut din motive de securitate . Acesta este singurul factor ramas care împiedică Evenimentul Dezvaluirii chiar acum . Cât timp va acest strat ultim va rezista , de asemenea, neclar pentru aceleași motive . "


Prin analiza numerologica :  3-17-2014 = 3 +1 +7 +2 +0 +1 +4 = 18 , 1 +8 = 9 . O zi de finalizare ( 9 = finalizare ) . Pentru  moment , am primit " 03:33 , 3 +3 +3 = 9 . Deci, este un 99 , asociat cu toate acestea.

Intenția mea in aceasta lucrare  este de a ajuta planeta în eliberarea de toate conceptele vechii paradigme și apoi a lansa un semnal , în principiu , prin intenție colectivă , că suntem pregătiți pentru aceast " eveniment – dezvaluire " ( indiferent de mijloace ) , precum și pentru curatare  masiva  de paradigme vechi , de toate lucrurile , ființele , asociate cu acestea ( dualitate , Cabala)

Este un eveniment al tuturor  si astept conectarea tuturor celor care doresc să participe , lăsând la latitudinea fiecăruia orice se simte atras a face ... o ceremonie , o meditație , o scufundare în apă de pe o stâncă de 100 metri ... Cautati ceea ce rezoneaza cu fiinta voastra interioara, ceea ce va daruieste putere si ne face pe toti sa fim INVINGATORI  ai dualitatii . .

Întrebare : " Trebuie să mă trezesc la 3: 33 AM pentru a face acest lucru ?

 Nu, doar luati la cunostiinta si declarati-va  decizia pentru  acel moment in sufletul vostru, și faceti tot ce credeți potrivit pentru acest lucru 

Dacă vă simțiți atrasi de aceasta , imi faceti o mare bucurie.

Fac doar ceea ce sufletul meu mi- a sugerat să fac .
Mahalo Nui Loa ( Vă mulțumesc foarte mult )
Kp "



Preluat de la http://kauilapele.wordpress.com/
http://www.andromedacouncil.com/ 

pentru lamuriri suplimentare rog sa cititi :
http://daniilgaucan.wordpress.com/2014/03/10/fereastra-de-oportunitate-2014-cobra/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro